Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Benq wrote:sto je interesantno , na profilu mu stoji da nije aktivan npr 15 minuta a on odgovara na poruke , a PIK ga registruje kao offline.
Ima covjek android mobitel to moze kod svakog ko ima android i instalira aplikaciju pik.Mozes citat,pisat....vamo te registruje kao da si offline.
Znaci nikakva zvrcka,prevara i sl.
Gospodin_bez_kravate wrote:Normalno da ima samo moras potraziti.
Kakva banjaluka pored sarajeva.
Momci su NAJJEFTINIJ i jebe mi se sto su iz BL Robu nabavljaju iz Srbije gdje su marze DOSTA MANJE nego kod nas pa zato imaju NAJJEFTINIJU racunarsku opremu i konfiguracije!
de facto. wrote:Našla sam tipa iz Sarajeva,ima preko 500 transakcija i isto toliko pozitivnih dojmova.Biram njega,zbog blizine.
Ako ce ti dostavljati na adresu svejedno ti je, za 24h ti dodje iz BL i platis 10KM sto je nista Gledajte gdje je najpovoljnije i gdje cete manje paltiti.
Gospodin_bez_kravate wrote:Normalno da ima samo moras potraziti.
Kakva banjaluka pored sarajeva.
Momci su NAJJEFTINIJ i jebe mi se sto su iz BL Robu nabavljaju iz Srbije gdje su marze DOSTA MANJE nego kod nas pa zato imaju NAJJEFTINIJU racunarsku opremu i konfiguracije!
A odakle ovi iz istocnog sarajeva nabavljaju?
Kazem treba se zarovit naci ces sigurno i ovde a protiv banjaluke ja nemam nista pogresno si protumacio.
un1ted wrote:
Ako ce ti dostavljati na adresu svejedno ti je, za 24h ti dodje iz BL i platis 10KM sto je nista Gledajte gdje je najpovoljnije i gdje cete manje paltiti.
Pa ako je svejedno,onda biram Sarajevo.
A nije svejedno,ako ima u mom gradu,što bih pare ostavljala negdje drugo?! I 10KM nije ništa,nego 10KM
ja sam jucer isao u BL..nesto uzimao bas sto sam nasao preko pik.ba
onako manje vise i namjenski otisao to uzeti a i eto da guzica vidi puta i BL
helem nije puno para kostao taj artikal..par kermica
al kad je lik cuo da smo iz Sa dosli..nema Boga da je zelio uzeti pare za artikal..nego je to bio poklon od njega za nas
kokuz_sa wrote:ja sam jucer isao u BL..nesto uzimao bas sto sam nasao preko pik .ba
al kad je lik cuo da smo iz Sa dosli..nema Boga da je zelio uzeti pare za artikal..nego je to bio poklon od njega za nas
kokuz_sa wrote:ja sam jucer isao u BL..nesto uzimao bas sto sam nasao preko pik .ba
un1ted wrote:
A nije svejedno,ako ima u mom gradu,što bih pare ostavljala negdje drugo?! I 10KM nije ništa,nego 10KM
Steta sto nisi ranije trazio moj jaran je imao 3 nova jedva ih prodo a dobio u kompenzaciji nekoj po nabavnoj...
raja skepticna kad je jeftino a opet kad dignes cijenu ne valja...
jebeno svima ugoditi.
un1ted wrote:
Ako neko bude kupovao audio-video opremu za ugostiteljske objekte
Mjesto Tuzla, slanje preko 24Vip a robu placate pouzecem http://www.pik.ba/profil/SetUps/