prevara vezana za Swity sokove
-
putnik_SA
#1 prevara vezana za Swity sokove
nisam mogao izdržati da ne pijavim prevaru Vegafruita. prodaje nam sokove kao domaći proizvod a prave se u Hrvatskoj (recimo sokod jabuke 100% je proizveden u Hrvatskoj, Vegafruit je samo uvoznik). Mogu vam reci da mi je bilo pravo krivo kada sam ovo vidio. Pokusavam da svojom kupovinom preferiram domaću proizvodnju a ja samo preferiram domaći uvoz.... Bez veze.....
-
neki
#2 Re: prevara vezana za Swity sokove
NIkakva novost..rade to vec skoro godinu dana. Proizvodnja sokova u Vegafruitu je skroz obustavljena a sad Swity sokove proizvodi Dona iz Hrvatske i izvozi u BiH. Sve fino pise na pakovanju, ne znam sta se bunis, nigdje nije napisano da je to domaci proizvod. Procitaj ubuduce sta kupujes prije nego kupis 
-
putnik_SA
#3 Re: prevara vezana za Swity sokove
ma da budem iskren ne znam ni ja sto se bunim... sve ono kontam da je swity domaci sko kad ono TRT MILOJKA 
-
zonbirile
#4 Re: prevara vezana za Swity sokove
------------------------------------------neki wrote:NIkakva novost..rade to vec skoro godinu dana. Proizvodnja sokova u Vegafruitu je skroz obustavljena a sad Swity sokove proizvodi Dona iz Hrvatske i izvozi u BiH. Sve fino pise na pakovanju, ne znam sta se bunis, nigdje nije napisano da je to domaci proizvod. Procitaj ubuduce sta kupujes prije nego kupis
ne pomaže ni čitanje.Ja u Robot ne idem,ali eto zalutah u tu zem.zadruigu i kupih posteljinu 100% pamuk,kada na pegli cvrči ko čevap na roštilju.
-
neki
#5 Re: prevara vezana za Swity sokove
Nazalost vise nije..jedno vrijeme su se prodavali sokovi pod brendom 'Vegy' koji se proizvode i dalje u Vegafruitu ali cini mi se da ni njih nisam odavno vidio. Ovaj swity u bijelom pakovanju cim sam okusio skontao sam da nije isto.. i onda na pakovanju vidim Dona. I upravo ima isti okus ko Donini razmuceni sirupi..putnik_SA wrote:ma da budem iskren ne znam ni ja sto se bunim... sve ono kontam da je swity domaci sko kad ono TRT MILOJKA
- Troll_Happens
#6 Re: prevara vezana za Swity sokove
ko jos posteljinu peglazonbirile wrote:------------------------------------------neki wrote:NIkakva novost..rade to vec skoro godinu dana. Proizvodnja sokova u Vegafruitu je skroz obustavljena a sad Swity sokove proizvodi Dona iz Hrvatske i izvozi u BiH. Sve fino pise na pakovanju, ne znam sta se bunis, nigdje nije napisano da je to domaci proizvod. Procitaj ubuduce sta kupujes prije nego kupis
ne pomaže ni čitanje.Ja u Robot ne idem,ali eto zalutah u tu zem.zadruigu i kupih posteljinu 100% pamuk,kada na pegli cvrči ko čevap na roštilju.
svedno je izguzvas spavajuci
-
all star
#7 Re: prevara vezana za Swity sokove
prevarantski lobi Selimovića...izvarali koga stigli...putnik_SA wrote:nisam mogao izdržati da ne pijavim prevaru Vegafruita. prodaje nam sokove kao domaći proizvod a prave se u Hrvatskoj (recimo sokod jabuke 100% je proizveden u Hrvatskoj, Vegafruit je samo uvoznik). Mogu vam reci da mi je bilo pravo krivo kada sam ovo vidio. Pokusavam da svojom kupovinom preferiram domaću proizvodnju a ja samo preferiram domaći uvoz.... Bez veze.....
-
darprirode
#8 Re: prevara vezana za Swity sokove
O dje si Radoncicuall star wrote:prevarantski lobi Selimovića...izvarali koga stigli...putnik_SA wrote:nisam mogao izdržati da ne pijavim prevaru Vegafruita. prodaje nam sokove kao domaći proizvod a prave se u Hrvatskoj (recimo sokod jabuke 100% je proizveden u Hrvatskoj, Vegafruit je samo uvoznik). Mogu vam reci da mi je bilo pravo krivo kada sam ovo vidio. Pokusavam da svojom kupovinom preferiram domaću proizvodnju a ja samo preferiram domaći uvoz.... Bez veze.....![]()
![]()
![]()
![]()
-
pshhh
#9 Re: prevara vezana za Swity sokove
100% pamuk, mozes poznati tako sto ces materijal zguzvati pod rukom, ako se materijal zguzva i ne vrati u isti polozaj onda je to pamuk, nije plastika. Ukoliko se ne guzva pod rukom to je plastika.zonbirile wrote:------------------------------------------neki wrote:NIkakva novost..rade to vec skoro godinu dana. Proizvodnja sokova u Vegafruitu je skroz obustavljena a sad Swity sokove proizvodi Dona iz Hrvatske i izvozi u BiH. Sve fino pise na pakovanju, ne znam sta se bunis, nigdje nije napisano da je to domaci proizvod. Procitaj ubuduce sta kupujes prije nego kupis
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: prevara vezana za Swity sokove
Ne pegla se posteljina zbog zgužvanosti, nego da se pobiju hajvančići što alerije prouzrokuju. Pomoći nema ni kada je 100% pamuk jer je to GM pamuk koji izaziva alergije.Jedan001 wrote:ko jos posteljinu peglazonbirile wrote:------------------------------------------neki wrote:NIkakva novost..rade to vec skoro godinu dana. Proizvodnja sokova u Vegafruitu je skroz obustavljena a sad Swity sokove proizvodi Dona iz Hrvatske i izvozi u BiH. Sve fino pise na pakovanju, ne znam sta se bunis, nigdje nije napisano da je to domaci proizvod. Procitaj ubuduce sta kupujes prije nego kupis
ne pomaže ni čitanje.Ja u Robot ne idem,ali eto zalutah u tu zem.zadruigu i kupih posteljinu 100% pamuk,kada na pegli cvrči ko čevap na roštilju.![]()
svedno je izguzvas spavajuci
-
all star
#11 Re: prevara vezana za Swity sokove
o šta ima patriota???darprirode wrote:O dje si Radoncicuall star wrote:prevarantski lobi Selimovića...izvarali koga stigli...putnik_SA wrote:nisam mogao izdržati da ne pijavim prevaru Vegafruita. prodaje nam sokove kao domaći proizvod a prave se u Hrvatskoj (recimo sokod jabuke 100% je proizveden u Hrvatskoj, Vegafruit je samo uvoznik). Mogu vam reci da mi je bilo pravo krivo kada sam ovo vidio. Pokusavam da svojom kupovinom preferiram domaću proizvodnju a ja samo preferiram domaći uvoz.... Bez veze.....![]()
![]()
![]()
![]()