Preporučite mi mesta za izlazak u Srpskom Sarajevu
-
The_Fluid
komi legendo,
evo ti par bivshih i sadashnjih lokacija:
Nekada se ishlo na muziku, srijedom i subotom, u Gitros (cestom od Dobrinje, pored Terzex pumpe, 300m nizhe,sa lijeve strane. Malo nizhe, ako ogladnish vijekovima se nalazi restoran Jagnje, valjda je josh uvijek mlado.
Idesh dalje, nalijevo na raskrsnici, chim predjesh mostitj tu je nekad bio restoran Prijatelji, prvi Visoki predstavnik, Carl Bildt, je volio ruchavati tu, chovjek koji je vodio taj restoran sada vodi restoran na Jahorini, u sklopu hotela Kristal. Dalje, idesh do semafora, smotash nalijevo i odmah prvu desnu, e tu ti izlazi krema istochnog Sarajeva: Cafe Slasticharna Knez.
Vratish se do raskrsnice i nastavish dalje prema Vracama, sa desne strane imash par kafana, koje mozhesh zaobitji. Gore prema Vracama, josh jedino vrijedno spomena imash Cafe/Restoran/Piceriju, shta li je vetj sada, Don.
Na drugu stranu na entitetskoj liniji, na Dobrinji 4, nalazi se cafe Euro, no eto letio je u zrak pa i nije bash ugodno, zar ne?
Na Dobrinji 1, opet na entitetskoj liniji, je i Picerija Ogi, odnosno sa strane ulice koja pripada entitetu RS.
nastavit tje se..
evo ti par bivshih i sadashnjih lokacija:
Nekada se ishlo na muziku, srijedom i subotom, u Gitros (cestom od Dobrinje, pored Terzex pumpe, 300m nizhe,sa lijeve strane. Malo nizhe, ako ogladnish vijekovima se nalazi restoran Jagnje, valjda je josh uvijek mlado.
Idesh dalje, nalijevo na raskrsnici, chim predjesh mostitj tu je nekad bio restoran Prijatelji, prvi Visoki predstavnik, Carl Bildt, je volio ruchavati tu, chovjek koji je vodio taj restoran sada vodi restoran na Jahorini, u sklopu hotela Kristal. Dalje, idesh do semafora, smotash nalijevo i odmah prvu desnu, e tu ti izlazi krema istochnog Sarajeva: Cafe Slasticharna Knez.
Vratish se do raskrsnice i nastavish dalje prema Vracama, sa desne strane imash par kafana, koje mozhesh zaobitji. Gore prema Vracama, josh jedino vrijedno spomena imash Cafe/Restoran/Piceriju, shta li je vetj sada, Don.
Na drugu stranu na entitetskoj liniji, na Dobrinji 4, nalazi se cafe Euro, no eto letio je u zrak pa i nije bash ugodno, zar ne?
Na Dobrinji 1, opet na entitetskoj liniji, je i Picerija Ogi, odnosno sa strane ulice koja pripada entitetu RS.
nastavit tje se..
- Alfons Kauders
A Jahorina narode ? 
-
The_Fluid
Eh, daleko je to komiju.
--
Komi
evo dalje, ako si na Palama, VBC, ugodno i fino mjesto, ako si profulio Pale, nikad nije kasno da odesh na ribnjak, tu ako se zblizhish sa gazdom mozhesh i pecati
Glede Jahorine,
depends what you like, Peggy, Rajska vrata, Pansion Sport (mi to zovemo Ognjishte), Kristal, eventualno josh-uvijek-nerenovirana Bistrica, Luda kutja, a ako si za narodnjaka onda u Board.
--
Komi
evo dalje, ako si na Palama, VBC, ugodno i fino mjesto, ako si profulio Pale, nikad nije kasno da odesh na ribnjak, tu ako se zblizhish sa gazdom mozhesh i pecati
Glede Jahorine,
depends what you like, Peggy, Rajska vrata, Pansion Sport (mi to zovemo Ognjishte), Kristal, eventualno josh-uvijek-nerenovirana Bistrica, Luda kutja, a ako si za narodnjaka onda u Board.
-
vodolija_33
Mah, to je samo bio bezuspješan pokušaj komijeve "imputacije" ....The_Fluid wrote:je li ti to problem??i ne poste što je najvažnije
Ko komi, da je od blata- naš je
Jelde Mirci
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
pa normalno da je problemvodolija_33 wrote:Mah, to je samo bio bezuspješan pokušaj komijeve "imputacije" ....The_Fluid wrote:je li ti to problem??i ne poste što je najvažnije
Ko komi, da je od blata- naš je![]()
![]()
![]()
Jelde Mirci
zamisli da se probudim a fali pola čune
kanibalističkim zahvatom odfikarena
-
vodolija_33
Ne-ne komi, to se ne jedekomi wrote:pa normalno da je problemvodolija_33 wrote:Mah, to je samo bio bezuspješan pokušaj komijeve "imputacije" ....The_Fluid wrote: je li ti to problem??
Ko komi, da je od blata- naš je![]()
![]()
![]()
Jelde Mirci
zamisli da se probudim a fali pola čune![]()
![]()
![]()
kanibalističkim zahvatom odfikarena
-
vodolija_33
I think VALIUM will do!!The_Fluid wrote:Jesi probao sa Persenom?
-
vodolija_33
Ma znaš šta komi?! Najbolje ti je da ti lijepo ostaneš sa "Desankom", tako da izbjegneš svaki rizik.komi wrote:ko je tajThe_Fluid wrote:Jesi probao sa Persenom?![]()
@vodolija
nažalost nisam si slomio 2 rebra da bih si sam mogao odgristi čunu![]()
![]()
-
Engram::X
posjetil` se familija...dobri moj...fluhitni?The_Fluid wrote:Eh, daleko je to komiju.![]()
--
Komi
Glede Jahorine,
-
margareta
Posjetim ja svoje prijatelje ...........odemo na ribnjak.....extra jeEngram::X wrote:posjetil` se familija...dobri moj...fluhitni?The_Fluid wrote:Eh, daleko je to komiju.![]()
--
Komi
Glede Jahorine,