Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj prvi post i prvi dan na forumu pa rekoh da se predstavim cijenjenim forumasima.
Da podjem od nick-a (Zakon i pravda)...trenutno sam u poslu reforme pravosudja u BiH pa shodno tome...
Nekoliko osnovnih podataka: imam 25 godina, zavrsio pravo, radim u nepopularnoj medjunarodnoj organizaciji , sportski tip...visok, crn i atraktivan...i naravno skroman
Toliko za pocetak, radujem se nasim buducim diskusijama.
vozdra pasa vidim da si ok tip
ali vjeruj mi da ovdje nikoga ne interesuje
tvoja profesija diplome fizicki izgled al uvjerices se i sam
pa eto nek si doso nek nas vise ima
pozrav
murat
Haj Pravosudni ! Evo isti dan postadosmo novi clanovi foruma.Nadam se da cemo se lijepo slagati i druziti.Malo sam starija, sigurno i malo niza, i malo sam vise s one strane prvde.Svejedno cemo dobro saradivati kao i nase starije kolege. Zaposlena sam u jednoj medjunarodno popularnoj legalnoj trgovinskoj companiji - export - import, ali to tebe zasigurno ne zanima . Vjerujem da mogu racunati na tvoju profesionalnu odgovornost ako zatreba ?Mozemo ostvariti lijepu saradnju u obostranu korist - razmjena iskustava , roba, novca itd. :)Spojiti ugodno sa korisnim
srdacan pozdrav
Dobro dosli oboje I ja sam odnedavno nova i zelim vam ugodan i zabavan boravak na forumu.Koliko sam ja primjetila ovdje ima dosta prepucavanja izmedju clanova narocito kad su u pitanju politika i religija.
Nekako su svi sto bi rekao Đipalo Juniz: natakareni jedni na druge.
Al haj ovdje svko ima pravo da pise sta hoce pa bujrum.........
Zakon i pravda wrote:Moj prvi post i prvi dan na forumu pa rekoh da se predstavim cijenjenim forumasima.
Da podjem od nick-a (Zakon i pravda)...trenutno sam u poslu reforme pravosudja u BiH pa shodno tome...
Nekoliko osnovnih podataka: imam 25 godina, zavrsio pravo, radim u nepopularnoj medjunarodnoj organizaciji , sportski tip...visok, crn i atraktivan...i naravno skroman
znaci kod tebe sve po zakonu ni po babu ni po stricevima
blue033 wrote:Super dobrodosao, i ja sam odnedavno tu takodje i odmah da ti kazem da zakon i pravda nemaju nista zajednicko narocito u BiH.
Blue033 nije sto mi je kolega i da ga sad zato nesto ko branim al ne moze
on sam.Ne pita se on. Pored toga nije istina to sto tvrdis za zakon i pravdu u BiH , dajem ti svoje garancije. Jel tako Pravosudni organu - dragi kolega , slozit ces se samnom da je BiH zakonodavno - pravno veoma jaka drzava .......
de ba Jack, od te zlobe ce ti skociti cir, pa ces smrsati i nece ti biceps vise biti 52 cm :D:D
vidim, i Maggie mi je tu prepoznatljivi stil
nemojte covjeka strasiti, pustite ga da uziva dok mu u uredu ne zatvore port 80 onda je nadrljao
Mircerka zar u meni da prepoznas nekoga pravnika a tek protivzakonitu osobu???? Sve sam mogla ocekivati ali da me utrpas u jednu od te dvije "drzavne" kategorije mIRCi , pa zar tako samnom ? tc tc tc tc tc !?
margareta wrote: zar u meni da prepoznas nekoga pravnika a tek protivzakonitu osobu???? Sve sam mogla ocekivati ali da me utrpas u jednu od te dvije "drzavne" kategorije mIRCi , pa zar tako samnom ? tc tc tc tc tc !?
Maggie,
gornji komentar protuzakona mi lici na tebe sta se bona odmah ljutis, nisam nista lose mislila. yebemu nije valjda da se tako lako ljutis
horns, bogam' fino ti poznajes forumashice ja sve kontam i cekam komentar vezan za forumashe, a ono pRc ti oplete po nama
Zakon i pravda wrote:Moj prvi post i prvi dan na forumu pa rekoh da se predstavim cijenjenim forumasima.
Zdravo
Da ti ne trazis zenu ovdje, nekako onaj opis, fizicki izgled...............
margareta wrote: zar u meni da prepoznas nekoga pravnika a tek protivzakonitu osobu???? Sve sam mogla ocekivati ali da me utrpas u jednu od te dvije "drzavne" kategorije mIRCi , pa zar tako samnom ? tc tc tc tc tc !?
Maggie,
gornji komentar protuzakona mi lici na tebe sta se bona odmah ljutis, nisam nista lose mislila. yebemu nije valjda da se tako lako ljutis
horns, bogam' fino ti poznajes forumashice ja sve kontam i cekam komentar vezan za forumashe, a ono pRc ti oplete po nama
bobo, bobo.....
Mircerka ja sam u sredistu zakona - linija razgranicenja i svakako da zelim dobrodoslicu Pravdi i zakonu ali onoj s' druge strane ne bih bash ne!
Napokon da nam se javi i Pravda i zakon.
Dosta nam je nepravde i protivzakonitosti u "drzavi".
mIRCi vozdrica a poseban pozdrav za Pravdu i zakon.
Zaboravih ti reci, ako naletis na kakav oglas da traze nekoga da ganja cunamije, posalji PP da se ispalim i ja malo vanka
Hvala
jos jednom, dobrodosao
Jos reci kolika ti je plata ( bubni nesto), pa da te ozenimo.
Dobrodosli svi !
Prvo nesto popiti, a kasnije sta bude.
Last edited by kekec on 31/01/2005 15:33, edited 1 time in total.