Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#701 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
U pravu je @upravnik.
Ne treba ohladiti zbog ovog majmuna i onih drugih majmuna koji su mu omogucili da bude majmun.
Treba ohladiti zbog nas samih, zbog svog dostojanstva. Vulgarnoscu se samo poistovjecujemo sa njima.
Ne treba ohladiti zbog ovog majmuna i onih drugih majmuna koji su mu omogucili da bude majmun.
Treba ohladiti zbog nas samih, zbog svog dostojanstva. Vulgarnoscu se samo poistovjecujemo sa njima.
- River_isle
#702 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
a tako je to kad smo pustili da nam drzavom i gradovima setaju kojekavi primitivci i svojim eurima kupuju ono g. ispred imena.
- Compact
#703 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Takvi primitivci hodaju gradom (mislim na Sarajevo)desetinama godina, samo što smo i mi malo čudni. Nekada reagujemo, a nekada šutimo, jer zavisi od političke pozadine. Meni je ovaj što sam ga maloprije gledao na dnevniku kako šamara ženu, jedinica kojom bi trebalo mjeriti siledžije. Stotine žena krije modrice i nikada zlikovcima neće se moći stati u kraj. Na žalost....River_isle wrote:a tako je to kad smo pustili da nam drzavom i gradovima setaju kojekavi primitivci i svojim eurima kupuju ono g. ispred imena.
- Johnny071
#704 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Zahvaljujem svima koji su dosli, iako je bila sacica ljudi, bilo nas je dovljno da dignemo policiju, sipu i federalnu televiziju na noge, toliko o tome da ne moze nista da se uradi, a vi svi koji tipkate i laprdate ovdje po forumu i hocete nesto, da vam dragi Bog da da vas onako samaraju svaki dan a svi drugi da o vama pisu po forumu i iz kuce ne mrdaju. Toliko.
p.s.
ovom nije kraj, naprotiv, ovo je tek pocetak...
p.s.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#705 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
@Compact, ... sve sto mi iz bilo kojih razloga imas osobno reci ili zamjeriti, mozes putem PP-a,
ili na oficijalni mail SAX-a. Na ovoj temi to ne mozes.
Izvinjavam se ostalima na off-u.
ili na oficijalni mail SAX-a. Na ovoj temi to ne mozes.
Izvinjavam se ostalima na off-u.
-
bihmak
#706 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ako ista dobro (ako se smije uopste to reci) u ovom monstoznom cinu ima, onda da je izaslo u javnost i da su snimci mnogo osoba potresli..
koliko je ovakvih siljedzija za koje se samo nezna ....ali bojim se cisto da ovi samari bosance i hercegovce nisu doboljeli, jos- ako se ovim tempom nastavi dobolit ce itekako!
koliko je ovakvih siljedzija za koje se samo nezna ....ali bojim se cisto da ovi samari bosance i hercegovce nisu doboljeli, jos- ako se ovim tempom nastavi dobolit ce itekako!
- vjesticanametli
#707 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ĐŽoni jos od onih protesta od prosle godine murija redovno cita sa-x i pise ovdje sa nama i logicno je da su i oni bili tamo.........ja naucih prosli put da bez paljenja nista ne pije vode pa kad bude rumunija 2 eto me
SDP nema vise para za dnevnice
SDP nema vise para za dnevnice
- Univerzum36
#708 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Postoji jedan Veliki problem kod naseg naroda a to je da se lako nasem narodu napumpa glava i zabije strah u kosti
par primjera.
Neki krkan se osisao na kratko nabio dva lanca oko vrata ima koznu jaknu i auto neko ( automatski se po carsiji pocne pricat o njemu)
Joj jesi vidio onog salku koliki mu vrat kako opasno gleda,kakav lanac ima itd.td.
Poslije toga taj krkan isprebija nekog jadnika a po carsiji odma se razlije prica kako je on kao Bruce Lee skakao razvalio tipa i ni za zivu glavu nemoj se kacit sa njim.
Poslije toga tom krkanu dodju jos par krkana i pocnu zajedno da sire Krkanluk po carsiji zar ne??
Pravi mangup je onaj koji barata sa bankovnim racunima i sa kompjuterima u kravati i odjelu .
A ovi sto su poput ovog Kurcica ili kako vec se preziva to su obicni Pecinari koji znaju samo za silu,pljacku,majmunluk i prostakluk ( ali nad sirotinjom) sto nije uzeo Cerku od nekog mangupa ili Lovatora sa Zapada pa da vidimo koliko bi dugo hodao po zemlji i on i njegova familija a ne otisao uzeo siroticu u Kampu za Izbjeglice,ja bih se ubio kada bih na takav nivo spao.
Da je narod ujedinjen skupit se Grupa od njih par desetina i pravac njegovoj Kuci zapalit mu kucu istjerat familiju pod uslov u Varazdinski Kamp da budu kao izbjeglice,
a drzava mu zaledit sve racune oduzet steceno bogastvo i podjelit svim ostecenim nad kojima je on vrsio teror.
To bi bilo nekako naj realnije a cekat da zakon rijesi sve ovo je samo cekanje jos ovakvih snimaka
Pozdrav svima
par primjera.
Neki krkan se osisao na kratko nabio dva lanca oko vrata ima koznu jaknu i auto neko ( automatski se po carsiji pocne pricat o njemu)
Joj jesi vidio onog salku koliki mu vrat kako opasno gleda,kakav lanac ima itd.td.
Poslije toga taj krkan isprebija nekog jadnika a po carsiji odma se razlije prica kako je on kao Bruce Lee skakao razvalio tipa i ni za zivu glavu nemoj se kacit sa njim.
Poslije toga tom krkanu dodju jos par krkana i pocnu zajedno da sire Krkanluk po carsiji zar ne??
Pravi mangup je onaj koji barata sa bankovnim racunima i sa kompjuterima u kravati i odjelu .
A ovi sto su poput ovog Kurcica ili kako vec se preziva to su obicni Pecinari koji znaju samo za silu,pljacku,majmunluk i prostakluk ( ali nad sirotinjom) sto nije uzeo Cerku od nekog mangupa ili Lovatora sa Zapada pa da vidimo koliko bi dugo hodao po zemlji i on i njegova familija a ne otisao uzeo siroticu u Kampu za Izbjeglice,ja bih se ubio kada bih na takav nivo spao.
Da je narod ujedinjen skupit se Grupa od njih par desetina i pravac njegovoj Kuci zapalit mu kucu istjerat familiju pod uslov u Varazdinski Kamp da budu kao izbjeglice,
a drzava mu zaledit sve racune oduzet steceno bogastvo i podjelit svim ostecenim nad kojima je on vrsio teror.
To bi bilo nekako naj realnije a cekat da zakon rijesi sve ovo je samo cekanje jos ovakvih snimaka
Pozdrav svima
-
zijancer
#709 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ko je ona kliha sto pritisce vildanu uz ogradu?
ono je dno dna, bolje da je pobjegao trceci
ono je dno dna, bolje da je pobjegao trceci
-
alijadzigibau
#710 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Obezbjedzenje suda pogotovo ona hala sto je drzala onu drugu zenu bi trebala bit osudzena na recimo javno pljuvanje ispred vjecne vatre 
- shuriken
#711 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
demonstracije MORAJU biti ispred Suda koji misli da smo svi idioti i da ne znamo sta znaci da direktno upucenje u zatvor nije obligatorno
to znaci, p*** li vam **terina da Sud moze i ne mora osudjenog odmah uputiti u zatvor
po kojim kriterijima je odluceno u ovom slucaju da ne mora i da ga se pusti na slobodu?
to sto je kraljevskog pedigrea i kralj siromaha?
ili po tome sto je prostitutkama koje je kontrolirao lomio ruke i noge?
po cemu?
to znaci, p*** li vam **terina da Sud moze i ne mora osudjenog odmah uputiti u zatvor
po kojim kriterijima je odluceno u ovom slucaju da ne mora i da ga se pusti na slobodu?
to sto je kraljevskog pedigrea i kralj siromaha?
ili po tome sto je prostitutkama koje je kontrolirao lomio ruke i noge?
po cemu?
Last edited by shuriken on 22/04/2009 19:54, edited 1 time in total.
- shuriken
#712 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
spremaju smernice za congresskakavdanakneiskustvu wrote:zanimljivo,sda nije osudila ovaj incident
- Univerzum36
#713 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Izvini ne bih se slozio sa tobom na takvo razmisljanje jer vidim pises u globalu za sve ili si mislio samo za one koji su blizu tvog okruzenja ili iz tvog grada.Johnny071 wrote:Zahvaljujem svima koji su dosli, iako je bila sacica ljudi, bilo nas je dovljno da dignemo policiju, sipu i federalnu televiziju na noge, toliko o tome da ne moze nista da se uradi, a vi svi koji tipkate i laprdate ovdje po forumu i hocete nesto, da vam dragi Bog da da vas onako samaraju svaki dan a svi drugi da o vama pisu po forumu i iz kuce ne mrdaju. Toliko.
p.s.
Mozda je netko radio,mozda netko je stotinama kilometara udaljen od mjesta za proteste,mozda je netko invalid pa nema sanse da putuje itd.itd.
Nije lijepo generalizovat sve ljude ili posjetioce Foruma i cak na neki nacin im pozeljeti da se njima dogadja kao onoj nesretnici.
Hvala na razumjevanju
- Johnny071
#714 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosiloUniverzum36 wrote:Izvini ne bih se slozio sa tobom na takvo razmisljanje jer vidim pises u globalu za sve ili si mislio samo za one koji su blizu tvog okruzenja ili iz tvog grada.Johnny071 wrote:Zahvaljujem svima koji su dosli, iako je bila sacica ljudi, bilo nas je dovljno da dignemo policiju, sipu i federalnu televiziju na noge, toliko o tome da ne moze nista da se uradi, a vi svi koji tipkate i laprdate ovdje po forumu i hocete nesto, da vam dragi Bog da da vas onako samaraju svaki dan a svi drugi da o vama pisu po forumu i iz kuce ne mrdaju. Toliko.
p.s.
Mozda je netko radio,mozda netko je stotinama kilometara udaljen od mjesta za proteste,mozda je netko invalid pa nema sanse da putuje itd.itd.
Nije lijepo generalizovat sve ljude ili posjetioce Foruma i cak na neki nacin im pozeljeti da se njima dogadja kao onoj nesretnici.
Hvala na razumjevanju
- amrica
#715 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Nisam mogla doci, tek maloprije stigla kuci...
Skupljanje naroda se ne moze dogovoriti za sat vremena na forumu, na ho-ruk, ljudi imaju obaveze, planove, dogovore, i nisu svi na forumu.
Sad sam opet gledala 'ono" na tv, ista me muka uhvatila kao juce, jos i veca.
Skupljanje naroda se ne moze dogovoriti za sat vremena na forumu, na ho-ruk, ljudi imaju obaveze, planove, dogovore, i nisu svi na forumu.
Sad sam opet gledala 'ono" na tv, ista me muka uhvatila kao juce, jos i veca.
-
*mima*
#716 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Johnny071 wrote:
Zahvaljujem svima koji su dosli, iako je bila sacica ljudi,
nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosilo
Na mene? Jesam mogla doci ali nisam. I sta sad? Tebi je bolje isto da ne laprdas i ne vrijedjas.
- Johnny071
#717 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
A sto se tice SDA, ja nebih bas bio siguran ni da ovo sve SDA ne orkestrira i vlasti, najednom se hapsi i pusta naser oric, onda ovaj mamlaz pravi probleme, sve je medijski jako dobro upracno taman toliko da bi se narod digo na noge i zaboravio na gospodina lopova Nedzada Brakovica kog su uhvatili samo za taj stan i onu vikendicu, a za one energopetrolove pumpe koje je prodo INA-i i strpo pare u djep dok je bio direktor energoinvesta, nikom nista, samo kazem, nebi me zacudilo da je ovo jedna obicna diverzija paznje, onom uhljupu dali malo para i obecali srezat koju godinu il da nece ic u zatvor jos neko vrijeme il sta ja vec znam da napravi incident... opasni su nasi politicari, pogotovo SDA, pa bakir se priprema za ovaj kongres vec dugi niz godina da skine tihica, ta ideja je ziva jos dok mu je otac bio ziv, sve je to namjesteno tempirano i samo se ceka pravi trenutak... smao se malo zajebali nisu mislili da ce tihic bit tako cvrst, al eto, izgleda da ce ipak svoje izboriti.
p.s.
ovo danasnje nase skupljanje bice na ftv veceras
p.s.
ovo danasnje nase skupljanje bice na ftv veceras
- Johnny071
#718 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ovo cu ti napisat po cjenu bana i ponovne svadje sa kompletnom admin postavom sax-a radi sve price danas sa tobom...mima wrote:Johnny071 wrote:
Zahvaljujem svima koji su dosli, iako je bila sacica ljudi,
nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosilo
Na mene? Jesam mogla doci ali nisam. I sta sad? Tebi je bolje isto da ne laprdas i ne vrijedjas.
JEDI GOVNA
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#719 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
udunite vise oboje...
Tasim ce biti u Sudu 24 sata u pritvoru, i onda ce donijeti odluku.
Cvaja od plate onom ko mi prevede ovo iza zareza....
Tasim ce biti u Sudu 24 sata u pritvoru, i onda ce donijeti odluku.
Cvaja od plate onom ko mi prevede ovo iza zareza....
- Univerzum36
#720 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Izvinjavam se onda na pogresnom tumacenjuJohnny071 wrote: nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosilo
Inace za proteste i slicne aktivnosti se treba osnovat neki Klub recimo kao Klub protiv nasilja nad zenama ili klub protiv Kriminala,Korupcije,Lopovluka i sl.
i kada taj klub posjeduje par stotina aktivista i te kako ce da se cuje njihov Glas jer onda i vlada i zakon zna da je taj Klub Legalan Organizovan i nada sve upucen u dogadjaje a ovakvo fakticki spontano sakupljanje svi Lopovi u vladi i zakonu znaju da ce ta histerija da traje par sati i kasnije kao da nista nije bilo.
To je baram moje misljenje
-
*mima*
#721 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja bih iste sekunde dobila ban da sam nekom napisala....jedi govna.
- Johnny071
#722 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
znam da treba, ostali protesti ce biti odrzani kao sto je receno, ovo je bilo samo da se pokaze barem malo dobre volje, suosjecanja sa svojim sugradjanima itd, to je najmanje sto je neko mogao uraditi ko je bio slobodan i obavjesten, ali eto, uvjek ima ... ma bolje da nista ni ne govorim.Univerzum36 wrote:Izvinjavam se onda na pogresnom tumacenjuJohnny071 wrote: nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosilo
Inace za proteste i slicne aktivnosti se treba osnovat neki Klub recimo kao Klub protiv nasilja nad zenama ili klub protiv Kriminala,Korupcije,Lopovluka i sl.
i kada taj klub posjeduje par stotina aktivista i te kako ce da se cuje njihov Glas jer onda i vlada i zakon zna da je taj Klub Legalan Organizovan i nada sve upucen u dogadjaje a ovakvo fakticki spontano sakupljanje svi Lopovi u vladi i zakonu znaju da ce ta histerija da traje par sati i kasnije kao da nista nije bilo.
- Baltazar_khan
#723 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja pratim ovu temu cijeli dan, i kako sam zaključio, samo provociraš, zato ti je i rekao to...mima wrote:Ja bih iste sekunde dobila ban da sam nekom napisala....jedi govna.
-
*mima*
#724 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Baltazar_khan wrote:Ja pratim ovu temu cijeli dan, i kako sam zaključio, samo provociraš, zato ti je i rekao to...mima wrote:Ja bih iste sekunde dobila ban da sam nekom napisala....jedi govna.
Provociram, ali ne vrijedjam i ne psujem.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#725 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ili napraviti uniju silnih NVO koje se bave pitanjem nasija nad zenama....Univerzum36 wrote:Izvinjavam se onda na pogresnom tumacenjuJohnny071 wrote: nisam mislio u globalu niti na one koji nisu mogli doci, mislio sam na one koji su mogli doci a nisu i n aone koji su rekli da ce doci a nisu. na njih se odnosilo
jer za svako zensko pitanje ima najmanje 3 organizacije koje se bave time, i umjesto da saradjuju, posmatraju jedni druge kao nezadravu konkurenciju...
eno Tasima u Sudu...