Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amrica

#351 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by amrica »

Toffee karamela wrote:
hasmeta wrote:Nevjerovatno, niko ne odgovara na poziv za petak naveče!!! Šta je, ne izlazi vam se, imate već dogovoreno???
Evo ja ću doći pa taman više niko ne došao. Pravo pred državno ili kantonalno tužilaštvo (samo da odredimo koje je bilo nadležno). Sutra ću poslati cirkularni mail svim poznanicima i pozvati ih. Neka se uključe i oni koji su prije organizovali slične hepeninge u vezi Denisa.

ooopsss, pratim ovu temu i jos haram im bilo, i dogovaram neke zivotne stvari, pa mi promaklo.... moze li ponovo pozv, tacno kada, gdje... sta treba ponijeti....

I samo da se malo ponavljam, citala sam sta su razni tasimi radili curama koje su 'uvodili u posao" da danima nisu mogle hodati.... i to je jos mali dio onoga sto su novinari uspejli saznati, najbolesniji um ne moze zamisliti zvjerstva ove spodobe i izivljanje nad bespomocnim curicama.... trwebao je dobiti 120 godina zatvora, bez prava na pomilovanje, ili inekciju... lijepa amerika...
hasmeta

#352 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

Johnny071 wrote:
hasmeta wrote:Nevjerovatno, niko ne odgovara na poziv za petak naveče!!! Šta je, ne izlazi vam se, imate već dogovoreno???
ma pusti petak haj kad smo vec svi budni hajm onegdje na kafu da raspravimo malo o ovom
Johnny, nemam kad. Imam posla!!!
The Silent Man

#353 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by The Silent Man »

mIRCerka wrote:
The Silent Man wrote:
mIRCerka wrote: Hajd ovako, na brzinu preletih formular, nisam pravnik i ne kontam najbolje sve ovo, pa de ti nama popuni, upload negdje, a mi cemo odreda svi da se potpisemo i posaljemo ovo...
nisam ni ja :)
ok, znas li makar ime sudije/a? imamo mi i pravnika na forumu....
http://www.sudbih.gov.ba/?id=358&jezik=b

moglo bi se ovdje naci
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#354 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

Valjda ce biti sutra u novinama...ime sudije....
fixer

#355 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by fixer »

hasmeta wrote:Mirza zmaj opravdano odsutan! radi noćnu. Ostali? Ko će prijaviti MUP-u skup? To mora postojati. Mirno, dostojanstveno, da Tasimovi papci vide da nas nije strah, da hoćemo da dokažemo kako ovaj jadni grad još ima dušu. Je li neko pravnik, da to napiše, pošalje, najavi skup, da nas ne rastjeraju zbog formalnosti?
nikako ne najavljivati protest, nego najaviti kroz medije skup solidarnosti sa zrtvom. dakle, neka svako ponaosob dodje ko osjeca empatiju sa ovom zenom, a onda na licu mjesta odlucivat sta dalje.
mirzazmaj

#356 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mirzazmaj »

dajte ba jel u 20,00 ispred tuzilastva?????
don vito

#357 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda

Post by don vito »

F.G.R. wrote:svasta! koristis ovo za svoje niske primitivne porive! nemogu da vjerujem kakvih ljudi ima!
Advokatu SDA, u cemu je problem? Prepoznao si se? Ili, vjerujes u bajke da nam se Tasim Kucevic slucajno desio?
Onda vjerujes i da Liberali Lamije Tanovic drmaju pravosudjem koje oslobadja onakav olosh? Vjerujes da je policija u rukama Stranke penzionera? Vjerujes li da je Ibro Spahic zastitnik Shaje, Kucevicevog brata po kriminalu? Da je Nasa stranka sjebala privredu? Da je Gradjanska demokratska stranka unistila obrazovni sistem, a SDP uveo vjeronauku u obdanista?
Jok!
Za politicku, ekonomsku i moralnu propast drustva odgovorna je SDA i njen isprdak SBiH. Tasim Kucevic i slicni kucevici, dzaferovici, shaje, bicakcici, gashiji, brankovici, cengici, hodze-pedofili su logicna posljedica bezakonja "najtezih godina" sa SDA. Kad Brankovicu budzetskim parama kupe stan od 150 hiljada pa mu omoguce da ga otkupi za 920 KM "po zakonu", sto bi u zatvoru trunuo Kucevic? Kad Tasim Kucevic osamari zenu pred Sudom BiH po cemu je on veci siledzija od SDA-ovca Ramiza Dzaferovica koji ne da Finansijskoj policiji da ispita njegov visemilionski kriminal u Razvojnoj banci? Princip je isti, sve ostalo su nijanse: SDA=kriminal+mafija+bezakonje+nesigurnost+neznanje+siromastvo+mito+korupcija+bankrot..............
mIRCerka

#358 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

Kiberluskoni wrote:Molim sve koji znaju vise informacija o procesu (koji je sudija vodio postupak, broj postupka, ko je donio i potpisao odluku o pustanju...) da postaju na forum. Takodje, bilo bi odlicno da neko popuni formular za prituzbu VSTV do sutra ujutro (ja kucam online peticiju, stavljam link cim zavrsim), pa da distribuiramo.
Kiberu, SilentMan je postirao link gdje se nalazi formular za prituzbu sudu, nemoj jos peticiju stavljati, da mozemo sutra, uz pomoc pravnika, popuniti forumlar, i da se i ZVANICNO, pored online peticije, zalimo na ovakav postupak.
amrica

#359 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by amrica »

sad vidjoh u petak u 20h...??????? :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?

Koja je svrha okupljanja u to doba?
hasmeta

#360 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

Sudija suda BiH Hilmo Vučinić odredio 12 godina zatvora, državni tužilac koji je odredio da nema potrebe da odmah ide u zatvor je Božo Mihajlović.
Toffee karamela

#361 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Toffee karamela »

amrica wrote:sad vidjoh u petak u 20h...??????? :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?

Koja je svrha okupljanja u to doba?
Ja predlažem subotu, šta ćemo navečer tamo, još bi trebalo da nas sačekaju gdje u žbunju po povratku Tasimovi buldozi i da nas namlate....ne znam to je moj prijedlog, možemo nešto iskonstruisati, ali samo da ne čekamo dok se sva priča ne ohladi i raja ode za svojim poslovima.
A-R-N-I

#362 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by A-R-N-I »

mIRCerka wrote:Valjda ce biti sutra u novinama...ime sudije....

http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=bio&id=23&jezik=b
Paco

#363 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Paco »

Jel' Tasim jedan od brace-vlasnika kluba "Roma" u Tuzli?
frakson

#364 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by frakson »

kolko se ko trudio da nesto napravi ... ali ovo je stvarnost u BiH ... i vaki bjelosvjedski papci su lokalne kabadahije kojije vlast stima.
Da je neka drzava :-) ... ona bivsa (nisam nostalgicar) kako bi ga namlatila milicija da danima nebi znao kad pisa trena li sjest ili stajat ... ali vako ... i nikom na kraju nece biti nista ... i kada neko vani vidi sta se desava pred jednim sudom zemlje koja bi htjela da se pridruzi EU :-) :lol: ... smjesno i zalosno
hasmeta

#365 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

Može i nedjelja, da se svi narade na neradni dan! Još ako nam se pridruže poljoprivrednici... :)
mIRCerka

#366 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

hasmeta wrote:Sudija suda BiH Hilmo Vučinić odredio 12 godina zatvora, državni tužilac koji je odredio da nema potrebe da odmah ide u zatvor je Božo Mihajlović.
poslala sam i to i link na onaj formular pravniku da mi ga popuni da ne popushi zalba radi "nepravilnosti" u popunjavanju....
The Silent Man

#367 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by The Silent Man »

A-R-N-I wrote:
mIRCerka wrote:Valjda ce biti sutra u novinama...ime sudije....

http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=bio&id=23&jezik=b
i tuzilac koji je smatrao da ne mora odmah na sluzenje,dopustio pustanje na slobodu:

http://www.tuzilastvobih.gov.ba/?opcija ... 64&jezik=b

i odgovorni u Sipi koji su bili zaduzeni za to mjesto u to vrijeme ...
TarikSA

#368 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by TarikSA »

Mislim da nema svrhe se nalaziti i protestvovati u petak navece kad nikog zivog nema u sudu, treba nekako se organizovati po danu, pa im ne dat izaci dok ga ne uhapse i zaustaviti saobracaj, a ne navece, nema svrhe bar ja tako mislim...iako po danu vecina nas radi, al mozemo nekako nesto valjda skontati...
hasmeta

#369 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

Ko će odrediti dan i vrijeme? To mora biti uz dozvolu, vjerujte, da nas ne rastjeraju.
fixer

#370 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by fixer »

treba u ovu pricu ubaciti akciju gradjana. sto da ne, pa nastali su na ovom forumu i jos imaju iskustvo organiziranja protestnih skupova. sutra cu slati mail.
i nikakva nam dozvola nece trebati ako najavimo ono sto sam preporucio - skup solidarnosti.
hasmeta

#371 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

TarikSA wrote:Mislim da nema svrhe se nalaziti i protestvovati u petak navece kad nikog zivog nema u sudu, treba nekako se organizovati po danu, pa im ne dat izaci dok ga ne uhapse i zaustaviti saobracaj, a ne navece, nema svrhe bar ja tako mislim...iako po danu vecina nas radi, al mozemo nekako nesto valjda skontati...
Ne znam, nisam sigurna da će se okupiti dovoljno raje, ipak ljudi rade. Ne možemo svi pobjeći s posla. Šteta što večeras niko nije izašao, ovako ide kilavo...
Toffee karamela

#372 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Toffee karamela »

hasmeta wrote:Može i nedjelja, da se svi narade na neradni dan! Još ako nam se pridruže poljoprivrednici... :)
Može i nedjelja, bolje da je neradni dan, ustanovimo to sutra i pošaljimo onda pozivnice s tačnim datumom i vremenom poznanicima i komšiluku!
hasmeta

#373 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hasmeta »

fixer wrote:treba u ovu pricu ubaciti akciju gradjana. sto da ne, pa nastali su na ovom forumu i jos imaju iskustvo organiziranja protestnih skupova. sutra cu slati mail.
i nikakva nam dozvola nece trebati ako najavimo ono sto sam preporucio - skup solidarnosti.
OK, ako ti tako kažeš.
mIRCerka

#374 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

fixer wrote:treba u ovu pricu ubaciti akciju gradjana. sto da ne, pa nastali su na ovom forumu i jos imaju iskustvo organiziranja protestnih skupova. sutra cu slati mail.
Jos od Rulje i Taje nema vise okupljanja vise od 15 ljudi da ne dodju specijalci...
moras najaviti i skup solidarnosti...
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#375 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Latina »

Dobro je neko na jednom od linkova napisao - DOTAKLI SMO DNO ZIVOTA.

Jedina dobra stvar je nakon sto se to desi, moze samo biti bolje.
Post Reply