Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fixer

#1026 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by fixer »

Blaka wrote:

Ako se sjetimo ranijih slučajeva, nema bojazni da će iko iz sudske policije ostati bez posla :wink:

A možda se zato nisu uključila ona dva inspektora sipe u civilu, ili su bili tu da isceniraju :mrgreen:
srce mi zaigra kad vidim ovu gradjansku hrabrost. mamu vam vasu, na ovog idete pistoljem :x :x :x :x :x
HAVANA

#1027 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by HAVANA »

fixer wrote:
Blaka wrote:

Ako se sjetimo ranijih slučajeva, nema bojazni da će iko iz sudske policije ostati bez posla :wink:

A možda se zato nisu uključila ona dva inspektora sipe u civilu, ili su bili tu da isceniraju :mrgreen:
srce mi zaigra kad vidim ovu gradjansku hrabrost. mamu vam vasu, na ovog idete pistoljem :x :x :x :x :x

Ovde smiju udarat,pičkurine a ne policija.
:evil: :x
zlatanko

#1028 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatanko »

Dabogda mu u Zenici svaki dan po 5 puta sapun ispao!
samonikli

#1029 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

Čitam ovu temu i 40 stranica se već nakupilo za 2 dana, ali nije ovde problem Tasima,on je tek sitna buranija, Vi Gospodo sa foruma ste problem, jednostano ja tri puta pokrećem temu o pljački a niko da napiše ni riječi, a Tasim je samo uzročno- posljedična veza. Čovjek je pod ovakvim sistemom (društveno- političkim, a preko vaših glasova) opljačko to mu je dobrodošlo Vi ste glasali, Vi ste dali Tasimu da lomi vratove i ruke djevojkama, da šamara prolaznike, i sad normalno čovjek stao u zaštitu svega stečenog a Vi sa foruma ste odnosno oni koji su pisali ovo ili ono glasali za ove koji su Tasimu ovo dali. Nema nam pomoći jedino izbori ali s izborima treba da mnogi ostane bez privilegija pa i Vi dragi forumaši, Vi samo pišete i pišete, Vi ste glasačko tijalo li SDA ili SBiH ili nikako ne glasate kako ono "neću ni za koga da glasam svi su isti". Tasim je samo jedna mrva u sistemu koju vi dragi forumaši podržavate, kome ste dali glas, glasali sa Tihića i Sadovića i dobili kao novorođenče Tasoviaća i njemu slične. Baš Vi forumaši ste najopasnija ekipa u sistemu jer preko onog glasačkog listića fabrikujete bandu i lopove. Jer ono koji nesto rade nemaju vremena za forumanje nego gledaju svoja posla, ali neka dok se sistem (preko nekih kriminalaca) dohvati vaše tetke, sestre, majke onda ću vas ja pitati kako je to glasati za SDA i SBiH dobijati pare ili stan ili ovcu od SDA ili SBiH, zapamtite gospodo sa foruma strah je gori od gladi. Dakle bit ovog mog posta je pljačka, koja se tako provodi po principu daj meni siću i dam ti glas a ja ću sistem koji će me sutra ubiti.
Iskreno, vi se raspisali o Tasimu, ama ljudi nije on kriv, krivi su oni što glasaju za ove na vlasti SDA , SBiH i ostale parazitske stranke, mislite da recimo Bahtić nije Tasim, jest možda i gori, ili mislite da Bakir Izetbegović nije Tasim jest možda i gori, pune su ih ove stranke. A ovaj napad na ovu ženu kao rodbinu jedne od njegovih žrtava je čisto prirodna reakcija, jer zamislite SEBE u situaciji da vas čeka minimalno 10 godina robije i još blizu 300.000 Km novčane kazne.
Pa zašto se nezapitate, zašto naši parlamentarci nežele usvajanje Zakona o ispitivanju stečene imovine, pa ovo što se desili pred Sudom BiH bi se dešavalo svako dva ili tri dana, jer bi mase današnjih lopova bili privođenji i samozvanih biznismena.
Ali neće se to lako desiti, treba dati takve ovlasti policiji da mlati kad se god ukaže prilika, da imamo dželate u našim zatvorima da te svaki dan čeka porcija degeneka i još da ostaneš bez imovine.
Onaj dan se trebalo primjer u Sarajevu uvesti poseban režim saobraćaja od recimo 12 sati do 18 sati , te u oko Suda BiH dodatno obezbjeđenje sa svim rezervama, i dok traje suđenje da barem dva helikoptera kruže oko zgrade Suda kao podrška iz zraka. Ali to se nije desilo nego ljudi došli ko i šoping, a to ste im vi omogućili dragi forumaši, da vi koji tipkate, vi koji dajte glas sa SDA i SZBiH, jer ako ove dvije strnake odu s vlasti odoše i vaše privilegije.
To je reakcija da odbraniš svoje stečeno jer danas je bolje bez glave nego bez imovine, jer znate najgore je imati pa nemati a to ovi "biznismeni i političari" dobro znaju.
Vi koji glasate za nacionalne stranke SDA i SZBiH, i to isključivo VI dragi forumaši glsači ovih partija i redovito primate pare,te tako spadate u mafijašku organizaciju vi stvarate i fabrikujete kriminalce, stvarate truhlo društvo,vi nemate pravo ni moralno a ni bilo koje drugo da pišete o ovoj temi, vi ste krivi što danas imamo užas na ulicama i bezakonje.
Last edited by samonikli on 23/04/2009 23:18, edited 1 time in total.
zlatanko

#1030 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatanko »

Ja nisam glasao za SDA ni za SBIH..ni za SDP.. dakle, ja nisam kriv :sax:
Johnny071

#1031 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Johnny071 »

jedan offtopic:

samo da pozdravim gospodu iz MUPa SIPAe i ostalih ovih ne znam kako da ih nazovem koji citaju ovaj forum i prate temu i zelio bih da porucim da iako su se obradovali sto se na forumu stisala situacija, da se ne raduju tako brzo. prolazilo vam je svasta, ali za ovo cisto sumnjam da ce tako biti, a ima nas jako puno istomisljenika, pa sad, jedino da nas sve pohapsite... ali sumnjam da bi vam i to proslo, dosta ste bili na grbaci drzavnom budzetu, na porezima, na nasim platama t.j. na nasem postenom radu, ne znam samo kako vas nije sramota, fol anonimno citate forum sjedite u stolici i fotelji... treba da se stidite, ali, znate kako se kaze, nicija nije do zore gorila.

@samonikli

ja sam davno napisao nije ovo uopste pitanje samara niti tasima, nego gdje se desava to i reakcija policije, sipe i ostalih na to... e pa dosta vise.
samonikli

#1032 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

zlatanko wrote:Ja nisam glasao za SDA ni za SBIH..ni za SDP.. dakle, ja nisam kriv :sax:
Eh bas ti si najkrivlji, ako si osto kući ili otišo na zimovanje ili ljetovanje, ti si gori od svih onih koji su glasali za SDA ili SBiH, ti si njima išao na ruku i neshvataš koliko si im pomogao.Preko tvojih leđa i tebi sličnih kriminalci se masovno fabrikuju. Zato pamet u glavu za godinu i po i malo se raspitaj koja je stranka društeno građanske orijentacije... A vi koji ne glasate snosite najviši teret ovog bezakonja.
zlatanko

#1033 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatanko »

Johnny problem je i u tasimu, i samaru, i ostalim tasimima,i u kompletnoj administraciji drzave koja je 99,99% korumpirana,pokvarena do srzi, goli lopovluk..Za sve je prijeki sud majke mi mile..nas ce ganjati po cesti kad predjemo ulicu mimo zelenog svjetla (sto je naravno, u redu, moraju napuniti budzet, dakle dzepove brankovicima), a on ce samarti ljude ispred suda, i biti uhapsen tek nakon ogromnog pritiska javnosti..krasce milione,a nece biti uhapseni.. pu j***m ti drota..i drzavu..za ovo smo krvarili i ginuli.. :bih:
zlatanko

#1034 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatanko »

samonikli wrote:
zlatanko wrote:Ja nisam glasao za SDA ni za SBIH..ni za SDP.. dakle, ja nisam kriv :sax:
Eh bas ti si najkrivlji, ako si osto kući ili otišo na zimovanje ili ljetovanje, ti si gori od svih onih koji su glasali za SDA ili SBiH, ti si njima išao na ruku i neshvataš koliko si im pomogao.Preko tvojih leđa i tebi sličnih kriminalci se masovno fabrikuju. Zato pamet u glavu za godinu i po i malo se raspitaj koja je stranka društeno građanske orijentacije... A vi koji ne glasate snosite najviši teret ovog bezakonja.
Nisam otisao na zimovanje, nisam otisao na ljetovanje, iz jednostavnog razloga..nisam imao para, jebiga, morao dati brankovicu.. a otkud ti da nisam glasao, samo sam rekao za koga nisam :D, ali eto..izvini, ja sam najkrivlji..

p.s. daj molim te reci koja politicka opcija ce nesto promjeniti, i glasacu za nju odmah, ali argumentuj!

SDP sam spomenuo samo da ne bih bio proglasen komunjarom..
Last edited by zlatanko on 23/04/2009 23:27, edited 2 times in total.
samonikli

#1035 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

I neznam druže zašto spominješ SDP, pa koliko u BIH ima vlada, negdje oko 13 pa ljudi nemaju ni jednog ministra to je isto kad bi spomeno nekog iz redimo LDS, ili GDS smijesno, znamo ko čini vlast i koj pokriva svoj teren VOŽD , Tihi, i Čova....
samonikli

#1036 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

zlatanko wrote:
samonikli wrote:
Nisam otisao na zimovanje, nisam otisao na ljetovanje, iz jednostavnog razloga..nisam imao para, jebiga, morao dati brankovicu.. a otkud ti da nisam glasao, samo sam rekao za koga nisam :D, ali eto..izvini, ja sam najkrivlji..

p.s. daj molim te reci koja politicka opcija ce nesto promjeniti, i glasacu za nju odmah, ali argumentuj!
Evo ti kratko
bilo koja samo ne ova vladajuća, Naša stranka , Liberali ,BPS, evo ti tri opcije onako solidne još ako si Bošnjak nemaš brige ljudi hoće i umiju, imaju kadrove i volju, negrade tezu na nacionalnim torovima ili nekim "osnivačevim investicijama iz LIbije" jednostavno domaća krv, i domaća pamet. Treba nam čovječe najprije oprati društvo od ovog smrada a zatim pokrenuti stvari od NULE, jer smo sad ispod nule, državu imamo niko nam je nemože uzeti sad treba očistiti šljam i idemo dalje ali samo sa punim novčanikom a ovi to ne umiju samo nas kradu i lažu....
samonikli

#1037 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

zlatanko wrote:
samonikli wrote:

SDP sam spomenuo samo da ne bih bio proglasen komunjarom..
To zasto spominjes SDP neznam zasto bi te neko proglasio komunjarom, jednostavno onda ispade da su i Srajevo i Tuzla komunjare same, ali to niej tacno hoće ljudi da žive normalno, hoće normalnu vlast i to je to...
zlatanko

#1038 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatanko »

Odvedosmo temu u pogresnom pravcu..uskoro cemo dobiti upozorenja i mozda hladjenje..

posljedni offtopic: od kako mogu, glasam za ove male, malkice normalnije stranke..

over and out!
zlatiborka

#1039 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatiborka »

Johnny071 wrote:
Pera Trta wrote:Radim cijeli dan, dođem večeras s posla na forum, kad odjednom neke teorije zavjere, kao žena sama sebe šamarala, kriv je Bakir H. i sl? I to najglasniji u tim nabadanjima su oni koji su juče najviše pozivali na proteste :shock:
Jesam li nešto propustio? :?

nisu to nikakve teorije zavjere, ja jesam pozivao na proteste i pozivacu opet i ako neko ima imalo savjesti i svjesti doci ce, i opet kazem, bilo kako bilo, i bilo radi cega bilo ono se nije smjelo desiti, pogotovo ispred suda, pardon ispred Visokog Sudskog i Tuzilackog Vijeca BiH, i vrijeme je da se kaze istina, jako puno tu mutnih stvari ima i vrijeme je da se neko pozove na odgovornost. Ako nije nista namjesteno i ako nije skretanje paznje, zasto takvi propusti i koja im je svrha, zasto je isjecen dio na snimku FTV, zasto svi prebacuju na nekoga, zasto je tasim pusten pa uhapsen u 3 ujutro, zasto zasto zasto i na kraju ODAKLE TOLIKA HRABROST I SMJELOST TO SVE RADITI NARODU POD NOSOM ?!?
Evo ja cu ti odgovoriti jer i mene intrigiraju slicna pitanja. Kazacu samo svoje misljenje kao gradjanke BiH.

- Cijela frka koja se desila zbog samara i obaranja zene nije slucajna (kako, ne znam, ali nije slucajna).
- Ovim slucajem je FTV stekla veliku prednost u gledanosti, sto im donosi dodatne prihode.
- Ko su odgovorni da obezbijede dvoriste suda BiH? Zasto prisutni ljudi nisu reagovali?
- Moze biti da je ovo Tihicevo maslo da ukopa Bakira I. prikazujuci ga kao prijatelja i zastitnika mafije, a taj Kucevic jucer predstavljao mafiju u BiH.
- Krajnja namjera Tihica je da se BiH poidjeli na 3 entiteta, tj. da se raspadne BiH po pisanju ISLAMSKE DEKLARACIJE, koju je napisao Alija I.
Necko jos nije optuzen zvanicno, jesu Bicakcic i Covic zrtve , cak i dvije su kobajagi nadjene da bace narodu bosnjackom i hrvatskom kosku da se gloze.
- Za to vrijeme ce Dodo raditi svoje poslove....

nastavite dalje.......
A-R-N-I

#1040 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by A-R-N-I »

samonikli wrote:Čitam ovu temu i 40 stranica se već nakupilo za 2 dana, ali nije ovde problem Tasima,on je tek sitna buranija, Vi Gospodo sa foruma ste problem, jednostano ja tri puta pokrećem temu o pljački a niko da napiše ni riječi, a Tasim je samo uzročno- posljedična veza. Čovjek je pod ovakvim sistemom (društveno- političkim, a preko vaših glasova) opljačko to mu je dobrodošlo Vi ste glasali, Vi ste dali Tasimu da lomi vratove i ruke djevojkama, da šamara prolaznike, i sad normalno čovjek stao u zaštitu svega stečenog a Vi sa foruma ste odnosno oni koji su pisali ovo ili ono glasali za ove koji su Tasimu ovo dali. Nema nam pomoći jedino izbori ali s izborima treba da mnogi ostane bez privilegija pa i Vi dragi forumaši, Vi samo pišete i pišete, Vi ste glasačko tijalo li SDA ili SBiH ili nikako ne glasate kako ono "neću ni za koga da glasam svi su isti". Tasim je samo jedna mrva u sistemu koju vi dragi forumaši podržavate, kome ste dali glas, glasali sa Tihića i Sadovića i dobili kao novorođenče Tasoviaća i njemu slične. Baš Vi forumaši ste najopasnija ekipa u sistemu jer preko onog glasačkog listića fabrikujete bandu i lopove. Jer ono koji nesto rade nemaju vremena za forumanje nego gledaju svoja posla, ali neka dok se sistem (preko nekih kriminalaca) dohvati vaše tetke, sestre, majke onda ću vas ja pitati kako je to glasati za SDA i SBiH dobijati pare ili stan ili ovcu od SDA ili SBiH, zapamtite gospodo sa foruma strah je gori od gladi. Dakle bit ovog mog posta je pljačka, koja se tako provodi po principu daj meni siću i dam ti glas a ja ću sistem koji će me sutra ubiti.
Iskreno, vi se raspisali o Tasimu, ama ljudi nije on kriv, krivi su oni što glasaju za ove na vlasti SDA , SBiH i ostale parazitske stranke, mislite da recimo Bahtić nije Tasim, jest možda i gori, ili mislite da Bakir Izetbegović nije Tasim jest možda i gori, pune su ih ove stranke. A ovaj napad na ovu ženu kao rodbinu jedne od njegovih žrtava je čisto prirodna reakcija, jer zamislite SEBE u situaciji da vas čeka minimalno 10 godina robije i još blizu 300.000 Km novčane kazne.
Pa zašto se nezapitate, zašto naši parlamentarci nežele usvajanje Zakona o ispitivanju stečene imovine, pa ovo što se desili pred Sudom BiH bi se dešavalo svako dva ili tri dana, jer bi mase današnjih lopova bili privođenji i samozvanih biznismena.
Ali neće se to lako desiti, treba dati takve ovlasti policiji da mlati kad se god ukaže prilika, da imamo dželate u našim zatvorima da te svaki dan čeka porcija degeneka i još da ostaneš bez imovine.
Onaj dan se trebalo primjer u Sarajevu uvesti poseban režim saobraćaja od recimo 12 sati do 18 sati , te u oko Suda BiH dodatno obezbjeđenje sa svim rezervama, i dok traje suđenje da barem dva helikoptera kruže oko zgrade Suda kao podrška iz zraka. Ali to se nije desilo nego ljudi došli ko i šoping, a to ste im vi omogućili dragi forumaši, da vi koji tipkate, vi koji dajte glas sa SDA i SZBiH, jer ako ove dvije strnake odu s vlasti odoše i vaše privilegije.
To je reakcija da odbraniš svoje stečeno jer danas je bolje bez glave nego bez imovine, jer znate najgore je imati pa nemati a to ovi "biznismeni i političari" dobro znaju.
Vi koji glasate za nacionalne stranke SDA i SZBiH, i to isključivo VI dragi forumaši glsači ovih partija i redovito primate pare,te tako spadate u mafijašku organizaciju vi stvarate i fabrikujete kriminalce, stvarate truhlo društvo,vi nemate pravo ni moralno a ni bilo koje drugo da pišete o ovoj temi, vi ste krivi što danas imamo užas na ulicama i bezakonje.

a za koga bi to ti da ja glasam? pa da hajduci ne samaraju? ovdje je sistem zarazen, ovdje je na djelu "lopov se ne rodi, napravi ga prilika", svaka stranka u BIH je sistemski zarazena, ima postenih pojedinaca u svakoj stranci, al kao pojedinci ne mogu nista uciniti....
da se vratimo na temu,
ovdje je velika greska u needukaciji uposlenih na poslovima bezbjednosti pri Ministarstvu pravde rasporedjenim na poslovima zastite Suda BIH
na mjestu onog Boshnjaka bi trebao biti neko ko je diplomirao na temu bezbjednosti sudova ili ustanova slicnim tome, najmanje,,
ovdje je velika greska sto se nije dijelovalo preventivno, ne samo u ovom slucaju, nego tokom citavog rada Suda BIH,
napad ili incident kao sto je ovaj se moze desiti bilo kad, nazalost, kad je god volja nekog hajduka kao sto je ovaj , tasim je mogao iznogetat onu zenu a da ga niko ne sprijeci u tome,,, Obezbjedjenje Suda je moralo da predvidi mogucnost te situacije i da preventivno dijeluje....., ipak je ono bilo grupisanje ljudi koji u prosjeku imaju 5 god. zatvora,,,
Johnny071

#1041 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Johnny071 »

sve to stoji, smao vi svi dodjite na proteste... to je najmanje sto mozete da uradite. sto nas vise bude to bolje, kad nas bude dovoljno izaslo moci cemo i nesto promjeniti.

@zlatiborka

naravno da tu nesto smrdi i to dobro, uvjek je nesto, pred izbore pukla bomba na alijinom mezaru a kamere su par dana ranije iskljucene... sad pred kongres sda najednom se desavaju raznorazne stvari, te hapse nasera jer ima pistolj a kad god da ga zaustave naci ce mu pistolj, danas policija zapisuje na pjesackom prelazu pjesake koji prelaze crveno gledam i smjesno mi, mislim ... zar ovom narodu ne smeta sto ga ovi smatraju toliko glupim ? ili su mozda u pravu ? ne mogu da se pomirim sa tim jednostavno.
Toffee karamela

#1042 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Toffee karamela »

Danas nisam u toku s ovim svim pa pitam:

Je li to zvanično protest zakazan za subotu u 11h pred BBI?
amrica

#1043 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by amrica »

Toffee karamela wrote:Danas nisam u toku s ovim svim pa pitam:

:shock: :?

ja ne nadjoh nista konkretno.
Mozda sam promasila neki post...
Ako jeste, dajte da se dogovorimo
Da se policija moze organizirati da brani tasime od nas,....
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1044 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by dr.gog »

Johnny071 wrote:sve to stoji, smao vi svi dodjite na proteste... to je najmanje sto mozete da uradite. sto nas vise bude to bolje, kad nas bude dovoljno izaslo moci cemo i nesto promjeniti.

@zlatiborka

naravno da tu nesto smrdi i to dobro, uvjek je nesto, pred izbore pukla bomba na alijinom mezaru a kamere su par dana ranije iskljucene... sad pred kongres sda najednom se desavaju raznorazne stvari, te hapse nasera jer ima pistolj a kad god da ga zaustave naci ce mu pistolj, danas policija zapisuje na pjesackom prelazu pjesake koji prelaze crveno gledam i smjesno mi, mislim ... zar ovom narodu ne smeta sto ga ovi smatraju toliko glupim ? ili su mozda u pravu ? ne mogu da se pomirim sa tim jednostavno.
To ti se zove "blaženo neznanje"..ne ne.." ne talasaj"...ne.."mojne mene" :D :(
Arc_Angel

#1045 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Arc_Angel »

ovo je ocigledno sada skretanje teme razvodnjavanje iste i smirivanje situacije od strane onih na ovom forumu koji kao imaju "osnovane sumnje" da je su u igri poznati svjtski režiseri i specijalni efekti iz samih holivudskih filmova( možda su čak i ono sve kompljuterski uradili CGi ) i da je citava situacija naštimana.

stvar je jako jednostavna i tu nema filozofije

prvo i osnovno krvnički je udario, nokautirao ženu, majku, tetku, sestru - znači nasilje nad ženama ( imajte na umu gospodo ta je ta žena mogla biti bilo čija majka, a ta djevojka koja je ubijena je mogla biti i moja sestra, ili supruga ili žena :x :x :x :x )

drugo uradio je to u krugu vrhovnog Suda BiH i tim činom je ponizio i do dna populjuvao sve poštene i dobre ljude u ovoj zemlji :x :x :x :x :x

i sada se meni ovdje ponovo pojavljuju pojedinci nakon 40-a stranica postova i kao imaju "osnovane sumnje" i govore mi kako je tasim "zrtveno janje"

gospodo svima vama koji imate takvo i slično mišljenje toplo preporučujem da posjetite psihologa i pedagoga i da nađete definicije riječi etika, moral, dignitet, dostojanstvo u riječniku i da to pročitate, jer je više nego očigledno da imate do dna sjebane moralne kompase.
frla

#1046 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by frla »

Toffee karamela wrote:Danas nisam u toku s ovim svim pa pitam:

Ne kontam kakve veze ima BBI sa Sudom?
Drugo, ovo pisanje se zaista prati i ima efekta ... kakvog i u kojoj mjeri ne znam ali osjeti se da ima ... nije bezveze.
TarikSA

#1047 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by TarikSA »

Johnny071 wrote:Ja samo kazem i ponovit cu, ima jako mutnih stvari, a pokazace se vrlo jednostavno sve i to na sljedeci nacin, ako ja nisma u pravu a ovolika se javnost radi ovoga digla,

tasim ce odmah otici pod istragu, poslije istrage na izlezavanje robije, oduzet cemu drzavljanstvo, deportovati ga, pa usput uzeti i imovinu. naravno ovo ce se desiti u slucaju da niko od onih na vecoj poziciji nema sta da krije niti da se boji da ovja ne proprica.

ako sam kojim slucajem ja u pravu bar dijelom,

poslat ce ga u zatvor, pa ce biti pomilovan, pa ce ga pogoditi koja amnestija i izaci i nastaviti da zivi ovdje kao i svaki drugi gradjanin,

eto zivi bili pa vidjeli

filmski reziser ? osvjesti se i pogledaj sta se oko tebe desava.
Vrlo jednostavno Johnny da si gledao prvu snimku koja je emitovana na FTV vidio bi da su normalno pricali i nije nista u potpunosti nista mutno, e sad je druga stvar sto je malo isjeceno radi vremena i sto je u biti najbitniji taj trenutak da se pokaze, a ne njhivoe nebulozne price, stoga mislim da si trebao pogledati na FTV prve vjesti kad se to desilo i sve bi ti bilo jasno i nista ti ne bi bilo mutno....ja sam gledao sve tuto kompleto, al nisam jos nigdje naletio na taj prvi snimak na internetu....zivio :evil:
shuriken

#1048 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by shuriken »

ko god saziva, trebao bi prvo trazit dozvolu

ali,
tuzilastvo, mup, zatvor, sud, FMUP i predsjednistvo su u krugu od 200 metara
ima vise veze sa ovim slucajem nego Katedrala ili Trg Alije Izetbegovica
vjesticanametli

#1049 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by vjesticanametli »

traze li oni dozvolu da kradu i ubijaju :?
traze li francuzi i grci dozvolu................ sve dok bude finjaka nista od toga jer oni razumiju samo jezik sile..............a vidim i smirio se narod a djeca sto rece mirci imaju novi fazon :roll: nemoj da te spucam ko tasim
hamza_sa

#1050 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by hamza_sa »

Pokusavao sam u ovih par dana da se javim po pitanju ove teme, ali kad god bih poceo da pisem nedostajalo mi je rijeci. Nedostajalo mi je da objasnim kako se osjecam i da kazem sta mislim o ovome svemu.

Nazalost, napokon sam shvatio da sam oboren na koljena i da jos veoma malo fali da licem ljubim zemlju. Medjutim to sebi necu dozvoliti i radije cu pociniti samoubistvo. Bolje i to, nego da dozivim posljednju fazu omalovazavanja i ponizavanja.

1992. godine imao sam 19 godina. Nisam imao razmisljanja treba li se suprostaviti agresiji. Ne zarad nekih prica i obecanja, nego zato sto je bila u pitanju opstojnost Bosne i Hercegovine i svih njenih gradjana. U svoj toj nesebicnoj predanosti mojoj domovini, ranjavan sam 5 puta. Sto teze, sto lakse.

27.06.1992. godine je datum kada sam tesko ranjen. Sasjekao me je rafal od 19 metaka i pogodjena sam od glave do stopala. Nastupili su dani borbe za moj zivot. Zahvaljujuci Bogu i doktorima bio sam spasen. Jedna od najcrnjih prognoza doktora u vezi tog ranjavanja, je bila da vjerovatno necu moci imati djece, jer sam imao teske ozljede stomacne supljine, pa je doslo povreda i nekih zlijezda. Ja sam se samo nasmijao, a kroz glavu mi je prostrujalo: "Halal za Bosnu!". Tako i bi. 1994. godine sam se ozenio i nisam mogao imati djete sve do 2005. godine, kada sam ga dobio samo Bozijom voljom, jer se nisam lijecio.

Medjutim, danas su dosla vremena kada se kajem i zalim. Dosla su vremena kada od one Bosne i Hercegovine, za koju sam bio spreman i zivot da dam, nema nista. Ne nemojte me pogresno shvatiti. Ne trebaju meni hvalospjevi, ne treba mi ni ova invalidnina, ne treba mi ni stan, ni auto. Meni treba moja zemlja. Zemlja u kojoj cu vidjeti da se djeca slobodno igraju, da im roditelji idu na posao, posteno zaradjuju plate i tim novcem ispunjavaju svojoj djeci zelje. Zemlja u kojoj ce se kriminalci bojati policije, a ne obratno. Zemlja u kojoj ce politicari na vlasti biti birani po sposobnosti, a ne po podobnosti. Zemlja u kojoj ce ti isti politicari vise brinuti o blagostanju naroda, nego o svom licnom prosperitetu. Itd. itd..

Tasim Kucevic jeste opalio, onoj nesretnoj zeni, samar. Jeste joj nanio i fizicku i dusevnu bol. Jeste uradio sve ono sto ste ispisali u svojim postovima. Ali nije on kao persona problem. U ovom slucaju Tasim Kucevic je bio personifikacija nase vlasti, a nesretna gospodja nas samih. "Tasim Kucevic" je opalio i meni samar. Bacio me je na koljena. Nemam niti snage niti moci da mu se suprostavim. Rado bih to uradio, ali sam bolestan. Medjutim, jedino u sta sam siguran, je to da mu necu dozvoliti da licem ljubim zemlju. Necu mu dozvoliti da svojim urinom sapere moju krv sa bosanske zemlje. Radije cu pociniti suicid.
Post Reply