..vrijeme kada se desava najveci broj samoubistava (u svijetu) narocito uoci i poslije nove godine! ...
to puno govori koliko se ljudi tada osjeca nesretno, depresivno, razocarano, ostavljeno, manje vrijedno... vrijeme kada se sumiraju rezultati, pitas sam sebe sta si postigao u protekloj godini..sta dobio-sta izgubio, valjda ovo drugo prevagne pa pocnu crne misli...to je vrijeme kada se sjetimo onih koje volimo a nisu sa nama.. kada se prisjecamo nekih dobrih i losih trenutaka, nasih gresaka, razocaranja u sto-sta...
ja se ipak radujem svim praznicima, osjecam se nekako ushiceno, volim biti sa prijateljima, tada mi doleze rodbina i prijatelji sa raznih strana..mojoj sreci nema kraja...jedino me nervira formalizam oko proslavljanja Nove godine..volim da to prodje spontano, slatko na finom mjestu sa dobrom muzikom i dobrom rajom... jedino mi raspolozenje kvari kada nema snijega - ugodjaj nije ni izbliza isti
ostalo nam je jos par dana do Nove, pa se vec brinem, sta ako se ujutro 31. probudim a nigdje snijeznog pokrivaca ??? ...heheh eto, sad sam k'o dijete