eto kad se istipkate, nek admin zatvori temu
dugo vas pratih al se veceras tek nakanih registrovat i tak to
Pusa vam
ovo je veliki dan za sax!chop.stix wrote: dugo vas pratih al se veceras tek nakanih registrovat i tak to
Molimo forumashe za smirenost uslijed ovog velikog dogadjaja.upravnik wrote:ovo je veliki dan za sax!chop.stix wrote: dugo vas pratih al se veceras tek nakanih registrovat i tak to
korz sta ce proc' ?!hakazvaka wrote: ... u kojem ce nasi serveri proci kroz ogroman stres ...
joj tebe.. stres na poslu, znas baatko wrote:korz sta ce proc' ?!hakazvaka wrote: ... u kojem ce nasi serveri proci kroz ogroman stres ...
![]()
![]()
![]()
![]()
@chop.stix, vidim lokacija je Sa, znaci neces uopste imati problema da razumijes da se na saxu na ovakav nacin iskazuje dobrodoslica od srca![]()
![]()
![]()
Da su ti rekli velkoM... bilo bi to sumnjivooo
ja sam zaposlen covjek i dok ovo pisem jos uvijek sam na poslu i nema vremena da se bavim izucavanjem tamo nakih fenomena ... nemam ti ja pojma sta ti je Otaj streshakazvaka wrote:joj tebe.. stres na poslu, znas baatko wrote:korz sta ce proc' ?!hakazvaka wrote: ... u kojem ce nasi serveri proci kroz ogroman stres ...
![]()
![]()
![]()
![]()
@chop.stix, vidim lokacija je Sa, znaci neces uopste imati problema da razumijes da se na saxu na ovakav nacin iskazuje dobrodoslica od srca![]()
![]()
![]()
Da su ti rekli velkoM... bilo bi to sumnjivooo
Draga renaTTa, ti si dobila trajni ban i trebala si znati da se ne smijes opet registrovati.chop.stix wrote:Lijep pozdrav svima od nove forumasicehurmasice
salim se...
Pusa vam
odvezoše nam pezejcamIRCerka wrote:Draga renaTTa, ti si dobila trajni ban i trebala si znati da se ne smijes opet registrovati.chop.stix wrote:Lijep pozdrav svima od nove forumasicehurmasice
salim se...
Pusa vam
Zbogom.
aj em so sori, kad neko nakon 5 upozorenja i dalje krsi pravila, i dobije ban, pa se opet registruje, ja to osjetim...namirisem...izvini upravnice...upravnik wrote:odvezoše nam pezejcamIRCerka wrote:Draga renaTTa, ti si dobila trajni ban i trebala si znati da se ne smijes opet registrovati.chop.stix wrote:Lijep pozdrav svima od nove forumasicehurmasice
salim se...
Pusa vam
Zbogom.
ih, uspjela sam jednom uletit na forum, banirala, i ocejfila takoatko wrote:Sta je ovo otkazase seminarski ... ejhh![]()
![]()
A ja se ponado da cu ispast u zakljucku barem![]()
![]()
Jazuk uje da se baci tema , sta ima kod tebe Mirci kako bi preko bare ?![]()