Super.
Hvala na savjetu.
Hajde sad nas pusti na miru.
Šta god da uradimo ovdje tebi nije grijeh, ne brini.
A zasto tebe vrijedja sto nekoga zanima koje bi pitanje ko postavio bogu - da moze i pod uslovom da boga ima?surajaa wrote:Ne vidim uopce nikakav smisao postavljene teme koja direktno vrijedja mene i one ljude koji vjeruju da je Bog jedan, da postoji, da nije rodio i rodjen nije i niko mu ravan nije...
Vjerujem da ce moderacija reagovati na ovakvu i slicne besmislene i bezidejne teme...
maxell_sarajevo wrote:Boze zasto smo rodjeni u ovoj prokletoj Bosni?Mislim kako neki mogu zivjeti u Svicarskoj, a mi bas moramo u ovoj Bosni.
Eeeee... gasenje ove teme je mila majka sta bi surajaa i njena ekipa sve UGASILA - da im se da prostor da GASE.surajaa wrote:StLouis wrote:Srećo, čitaj malo knjige, edukuj se.Eborg wrote:Ne vidim uopce nikakav smisao postavljene teme koja direktno vrijedja mene i one ljude koji vjeruju da je Bog jedan, da postoji, da nije rodio i rodjen nije i niko mu ravan nije...
Vjerujem da ce moderacija reagovati na ovakvu i slicne besmislene i bezidejne teme...
Sama činjenica da se Boga nešto pita je priznavanje te tvoje teze o postojanju Boga.
Oprosti surajaa, nisi fer. Zasto bi moderacija zatvarala temu? Zar se ne smijemo vise ni saliti? I na kraju, zasto mislite da ste uvijek vi u pravu koji "vjerujete"?? Mislim, zaista, prestanite ljudima namecati svoje poglede jer to prelazi u dosadu. Ja uvijek pazim sto pisem i o cem/komu pisem a volim da se salim. Zasto si se nasla uvrijedjena s temom? Opusti se i daj i drugim ljudima sansu da vide ono sto ti ne vidis. Svako svoju pricu ima...
ReaderDreams wrote:AKO ME SAMO JOS JEDNOM (AL JEDNOM )...BUDES NESTO TAKO BZZE PITAO,SLEDECI PUT IMA DA SE RODIS U ZIMBABVEU...maxell_sarajevo wrote:Boze zasto smo rodjeni u ovoj prokletoj Bosni?Mislim kako neki mogu zivjeti u Svicarskoj, a mi bas moramo u ovoj Bosni.Ja bih rado otisao tamo, al nemam kome, a kad bih zelio sam ne daju mi vizu.![]()
Jos nesto Boze evo pozdravlja te moja nana i pita imal' za nju kakve nafake?![]()
PS.
POZDRAVI NANU ..BICE ...
Imate li mi kakvo pitanje postaviti kad sam već došao do Vas?sabinna_ba wrote:Da imas sansu da postavis Bogu jedno pitanje koje bi to pitanje bilo?