http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100111106
Hrabra ispovijest Benjamina Spahića, sarajevskog poštara
slavni postar ..
FB grupe su inače retardirane tako da se na to neću ni osvrtati. S druge strane primjećujem da se čovjek sam prijavio policiji nakon što je prokockao pare. Nije fintirao pljačku ili izmišljao neku nebuloznu priču. Pogriješio, prijavio se u policiju i izvinuo se penzionerimaescobar_ wrote:Jbt, čovjek prokocka 40000 KM na gluposti i idiotizme, i to 40000 tuđeg novca i kod nas mu prave grupe podrške, nazivaju ga slavnim i sl...![]()
![]()
![]()
Dajte se presaberite ljudi, šta vam je?!
Da ne ispadnem branilac poštaratravar wrote:Nešto kontam, kako se uvijek na penzionerima lome kola.
Danas bi radnik na birou ruku dao da ima posao i kakvu-takvu platu, a ovome nije ni ta plata bila dovoljna pa haj da malo sa strane
Slušam ovaj razgovor i kontam "pa haj čovjek se izvinuo", i onda kad malo prokontam, f**k itljudi žive/preživljavaju i sa manje pa im ne pada da idu i otimaju tuđi novac.
komi wrote:njemu podršku mogu upućivati samo oni koji ne znaju koliko je teško zaraditi te pare... doduše nekom nije teško
U pravu si...isto kao "Nadrealisti"...mi smo zemlja cuda.minjonja wrote:u dugovima, duša, nek je pokušao da se izvuče![]()
treba mu jos i diplomu dati sto se sam predao. svaka cast, bas ima karakter.
isto ko da gledam nadrealiste.