Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shmizlica

#9801 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shmizlica »

annoy wrote:Naravno postoje samo dvije krajnosti, nikako hlace normalnog kroja
ključ svake rasprave, ili skroz lijevo ili skroz desno, ne do bog sredinom :-) :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9802 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

A onaj koji se ne slaze sa mnom ima malu cunu :D
triconja

#9803 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Jebo ga fiskalna kasa i onaj sto je izmisli, kad god treba nesto otkucati moram reklamirati i pokusuri bog :roll: . E ali je najgore sto je tako napravljeno da ako pogrijesis negdje nema tog boga da se ispravi bez reklamacije i cak zakljuca se :roll:
triconja

#9804 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

_BataZiv_0809 wrote:Hvala bogovima svih panteona pa su u musku modu usle uske i krace pantalone :thumbup:
E bata nevalja za jajca i onu stvar, sve zulja. Pogotovo kad se poveca radna temperatura i dostigne radni pritisak :D

Edit: Po meni je ruzno da se vidi necija alatka oslikana o odjecu, to je vrhunac krkanluka. I jos na javnom mjestu kad se dese hemijske reakcije koje dizu pritisak :lol:
triconja

#9805 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

pustopoljina wrote:
triconja wrote:Haha, vidi ovo :lol:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/niko-ni ... /170605064

'naci placajte za ceranje zmijuga loma. Znaci rudarke na noge i kosu u ruke i kositi i onako ih cerati sa pis zmija pis :lol:
Ja ne kontam koliko su ljudi kod nas raizmazeni. Travu oko zgrade moze i kucepazitelj kositi. Pa to ovdje i zene rade sa onim malim kosilicama. U mojoj zgradi zena odrzava stubiste, cvijetnjak i kosi tu travu okolo. Ali naravno, ona je kucepazitelj u svabiji, gdje dobijas placu, a ne radis...ah da...i moze si od svoje kucepaziteljske place priustiti svasta nesto luksuzno. How yes no.
plus, te zmije nisu otrovnice. Nije poskok.
cuj..."placati zastitu"...najbolje investirati u onu plasticnu kuglu, pa se samo kotrljati u njoj.
U Zenici sam primijetio da skoro svaka zgrada ima nekog ko cisti stubista ( naravno placa mu se ta usluga). Kupi se kosa (30 maraka + belegija) i da mu se i eto i malo povecati tarifu u doba kosnje. Nema nama veceg neprijatelja od nas samih :roll: , dobro je samo nek se ne puca :roll:
Cherry-Cherry

#9806 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam ljude, koji nešto pozajme, pa ne vraćaju i prave se ludi. Samo instaliraju aplikaciju ignore :-)
Imamo li temu o grebatorima? :-x
kakavdanakneiskustvu

#9807 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji nešto pozajme, pa ne vraćaju i prave se ludi. Samo instaliraju aplikaciju ignore :-)

imam jednog takvog u poznanicima,duzan mi nesto sitno,pravi se budala i dalje
Cherry-Cherry

#9808 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ljude, koji nešto pozajme, pa ne vraćaju i prave se ludi. Samo instaliraju aplikaciju ignore :-)

Meni nije sitno. :-x Ne kontam taj mentalni sklop prevarantski. Ja ne bih mogla mirno spavati da je jedna marka u pitanju.
I onda vidiš slike na fb, izlasci, putovanja, auto, novi zubi, postdiplomski itd... I pravi se budala.
kakavdanakneiskustvu

#9809 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Meni nije sitno. :-x Ne kontam taj mentalni sklop prevarantski. Ja ne bih mogla mirno spavati da je jedna marka u pitanju.
I onda vidiš slike na fb, izlasci, putovanja, auto, novi zubi, postdiplomski itd... I pravi se budala.

e baš to,vidim po fb da ima za auto koje je u u međuvremenu kupio,da ima za odlazak sa porodicom u drugi grad a nema onih 25 km koje mi je duzan
Cherry-Cherry

#9810 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Fukara u duši.
djevojka bez imena

#9811 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Cim pozajmim nekom nesto ja se halalim s tim. Zato pozajmljujem male svote.
Nedavno sam iako sam kategoricno protiv toga pozajmila odjevni predmet prijateljici. Vratila mi ga u groznom. stanju i jos mi kazs da je dala na hemijsko da se ocisti jer je zaprljala pa nije htjela sama da pere. :twisted: Poklonila sam joj, ionako bih bacila.
Cherry-Cherry

#9812 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

djevojka bez imena wrote:
Cim pozajmim nekom nesto ja se halalim s tim. Zato pozajmljujem male svote.
Nedavno sam iako sam kategoricno protiv toga pozajmila odjevni predmet prijateljici. Vratila mi ga u groznom. stanju i jos mi kazs da je dala na hemijsko da se ocisti jer je zaprljala pa nije htjela sama da pere. :twisted: Poklonila sam joj, ionako bih bacila.
Garderobu sam jednom pozajmila i nikad više. Vraćeno razvučeno i isflekano.
A što se novca tiče, ovo mi je lekcija za cijeli život. :twisted: Nije uopšte mal iznos u pitanju. A znam da može vratiti, ali neće. Dakle, nije da nema.
azurna_obala

#9813 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Dugo se pravio da me ne vidi kad se sretnemo na ulici.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
triconja

#9814 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

azurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
Ne dati pare nikad nikome, moze malo volonterski kad zatreba nesto da se fizicki uradi i to je to. Glava mirna i spavanac kao beba svaku noc zagarantovano ;-)
spreca

#9815 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

azurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodno
Cherry-Cherry

#9816 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Vratio je na kraju.
I ja zovem i dosađujem, ali kad neko nema obraza i pravi se budala. Jednostavno, ignorisanje.
Dobro si uspjela. :thumbup:
Cherry-Cherry

#9817 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

spreca wrote:
Vratio je na kraju.
Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodno
Najbolje je biti grebator. Uzmeš, nikad ne vratiš, trošiš pare, ignorišeš levata i tebi super, a drugi nek se ždere.
Samo mi nije jasno, kako takvi uspiju da nađu budalu, kako potrefe. Valjda budale zrače posebnom energijom, pa grebatori to osjete.
spreca

#9818 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

Cherry-Cherry wrote:
spreca wrote:
Vratio je na kraju.
Najbolje je biti grebator. Uzmeš, nikad ne vratiš, trošiš pare, ignorišeš levata i tebi super, a drugi nek se ždere.
Samo mi nije jasno, kako takvi uspiju da nađu budalu, kako potrefe. Valjda budale zrače posebnom energijom, pa grebatori to osjete.
Prije mjesec dobijem poruku da mu posudim(jos)dok on digne sa banke a hitno mu......nisam uopste reagovo na poruku i sad se vec ljuti....a rodjak je u pitanju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9819 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Daje se samo koliko mozes halalit. A sa tim parama se pozdravi. I opet si dobro prosla. Za stoju si okrila onog ko bi te zavrnuo za deset hiljada :thumbup:
Cherry-Cherry

#9820 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Daje se samo koliko mozes halalit. A sa tim parama se pozdravi. I opet si dobro prosla. Za stoju si okrila onog ko bi te zavrnuo za deset hiljada :thumbup:
A šta ako je 10.000?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9821 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: A šta ako je 10.000?
:shock:
detroit-mercy

#9822 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:Hvala bogovima svih panteona pa su u musku modu usle uske i krace pantalone :thumbup:
Sucur Allahu sto je poslo vehabije :mrgreen:, kratke tole, prva liga :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#9823 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote:
Sucur Allahu sto je poslo vehabije :mrgreen:, kratke tole, prva liga :thumbup:
Kod njih su siroke :P
Njanjavi

#9824 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Cherry-Cherry wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
A šta ako je 10.000?
Za takav dug popricas sa dvojicom mahalskih hajvana, halalis im hiljadu, ima da ti duznik svaki sabah repertoar safeta Isovića cvrkuce pod balkonom ko slavuj uz kroasane i bjelu kafu ispred vrata.
Naravno nakon sto vrati dug brze nego sto je spisko pare koje je posudio :)
Cherry-Cherry

#9825 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Njanjavi wrote: Za takav dug popricas sa dvojicom mahalskih hajvana, halalis im hiljadu, ima da ti duznik svaki sabah repertoar safeta Isovića cvrkuce pod balkonom ko slavuj uz kroasane i bjelu kafu ispred vrata.
Naravno nakon sto vrati dug brze nego sto je spisko pare koje je posudio :)
Na kraju će tako i biti.
Post Reply