Popularne stvari koje ne kontam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9601 Re: Popularne stvari koje ne kontam
z, brzo se zivi, nema se kad....linijom manjeg otpora 
- triconja
#9602 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Imam blizu kompjutera papir i olovku i pisem sifrezforumas wrote:joj triconje sve naopako skontao![]()
Postoje neki drugi servisi koji pamte sifre i ostale gluposti, sto se oslanjate na browser
- triconja
#9603 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidim jedino od radise i velkoskog avatar. I svoj naravno 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9604 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo od pravih ljuditriconja wrote:Vidim jedino od radise i velkoskog avatar. I svoj naravno
Ovo ostalo
- zforumas
#9605 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa onda google chrome, povezi se sa svojim accountom i syncaj sve i gdje god dodjes treba ti samo jedan pass...mada ja to ne bih sam sebi nikad napravioTomahawk11 wrote:z, brzo se zivi, nema se kad....linijom manjeg otpora
I ovi servisi i jesu namijenjeni brzom zivotu
prosto k'o grah (da ne kazem pasulj)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9606 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uh....nece da moze....moram ja to malo da kontrolisem....kaki guglzforumas wrote:Pa onda google chrome, povezi se sa svojim accountom i syncaj sve i gdje god dodjes treba ti samo jedan pass...mada ja to ne bih sam sebi nikad napravioTomahawk11 wrote:z, brzo se zivi, nema se kad....linijom manjeg otpora![]()
I ovi servisi i jesu namijenjeni brzom zivotuKod mene lista passowa na poslu broji preko 500 unosa a sve ih kontrolises jednim "master passom"
Ma imam i na mobu i kuci i na poslu acc, al neka....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9607 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako su zgodne onda kontampetunija wrote:Ne kontam cure koje dođu na trening, pa pola vremena provedu tipkajući na mob ili javljajući se na isti, uz komentar: na treningu sam.
Kad je pitaš što dolazi kaže da smršam.Pa kako ćeš smršati od gledanja treninga?
- Njanjavi
#9608 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto mi je volki cejf sabahilde pishat sa terase dok me svjezi planinski zrak iz borove shume razbudjuje i dobijam nagon za svrsavanjem zbog cvrkuta nekih hibridnih ptica koje nikad u zivotu nisam cuo 
- triconja
#9609 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Taj rad jel?Njanjavi wrote:Ne kontam sto mi je volki cejf sabahilde pishat sa terase dok me svjezi planinski zrak iz borove shume razbudjuje i dobijam nagon za svrsavanjem zbog cvrkuta nekih hibridnih ptica koje nikad u zivotu nisam cuo
- Njanjavi
-
kakavdanakneiskustvu
#9611 Re: Popularne stvari koje ne kontam
petunija wrote:Ne kontam cure koje dođu na trening, pa pola vremena provedu tipkajući na mob ili javljajući se na isti, uz komentar: na treningu sam.
Kad je pitaš što dolazi kaže da smršam.Pa kako ćeš smršati od gledanja treninga?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9612 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sync je zakon, na mobu, pcu i laptopu svi isti bukmarKi i sifre, vjerovatno ne bih mogao ni funkcionisati bez togazforumas wrote:Pa onda google chrome, povezi se sa svojim accountom i syncaj sve i gdje god dodjes treba ti samo jedan pass...mada ja to ne bih sam sebi nikad napravioTomahawk11 wrote:z, brzo se zivi, nema se kad....linijom manjeg otpora![]()
I ovi servisi i jesu namijenjeni brzom zivotuKod mene lista passowa na poslu broji preko 500 unosa a sve ih kontrolises jednim "master passom"
- triconja
#9613 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda gledaju kako ostali/e (ako je unisex termin onda je e) treniraju, garant jiha potpaljiva dolekakavdanakneiskustvu wrote:petunija wrote:Ne kontam cure koje dođu na trening, pa pola vremena provedu tipkajući na mob ili javljajući se na isti, uz komentar: na treningu sam.
![]()
-
meteorit135531
#9614 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Listening to the wind of change....
Ne kontam.
Ne kontam navijace koji odu igracima na kucna vrata i gadjaju prozore, i plase ukucane, pa su dva prvotimca Sarajeva morala napustiti Sarajevo, valjda u pratnji policije. Mislim, koji zgubidan moras biti pa da tako proganjas igrace..
i gledaj cuda, nema odgovornosti.
Odose navijaci bijesni kucama jer je onaj nekakav fulio neku sansu, a igraci se sklonise na sigurno.. Jesu li usli u vladin program zastite krunskih svjedoka?
Pitao bih forumsko pucanstvo koja drzava je kolijevka huliganizma i ko je Margaret Thatcher i kakve ona ima veze sa huliganima?
da nije mozda celicna dama bacala bukete rosnih ruza huliganima pozivajuci ih da mirno i dostojanstveno sa svojom porodicom u prvim redovima sjede i gledaju kako Crystal Palace u hendikepu uzima Chelsea, dok navijaci Celzija preko video chata na fejsu pozivaju hodzu Safveta da sta prouci na vodu ne bi li kako Celzi okre'o preprzeno janje na svoju stranu medalje?
Bosna i zakoni.
Bosna je zapravo zemlja kojoj zakoni uopste nisu potrebni.
Mi zivimo po svom cejfu, i nahodjenju, i zato je vrlo realno ocekivati da ces gdje god se okrenes, biti zbunjen..
I tako ces na stotinu mjesta cuti stotinu nekih misljenja, i kad sjednes i onako, u miru zapalis cigaru,
shvatit ces da je svaki zakon u ovoj drzavi nepotreban. Zakon jasno kaze
, ali prosjecni Bosanac svakako na svoj nacin tumaci zakon, kako mu valjda odgovara, tako da ipak najbolje je zivjeti bez zakona, bez pravila, bez regulacija koje bi tezile da donesu neki balans u drustvu.
Bosna i Hercegovina nije drzava vec samo jedan BIG SHIT (dobro rece Zoran, sta ima gore na sjeveru?, izgubili ste titulu jbg),
, ganjate li igrace oko Maksimira?
Bosanci i Hercegovci ne mogu ciniti bilo kakvu drustvenu zajednicu, niti se bilo koja drustveno korisna incijativa moze primjeniti na nas. Mi smo apsurd, samo zbog toga jer smo stvoreni da budemo naopaki. Eto, prosto receno.
Shvati kako hoces. Bosna i Hercegovina = Third World Country = Vukojebina + sto prije selit odavde.
Zamisli smjelosti da odes fudbaleru na vrata i da mu lupas, gadjas u prozore, i prijetis jer nije dobro odigrao na utakmici..
Uvijek sam gotivio Zeljeznicara, ali od Zeljeznicara ne zivim. FK Zeljeznicar veceras nece pokucati na moja vrata i reci:
"Dobro vece, meteorit. Nadam se da jos nisu krenuo spavati, iako te ta tableta apaurina od 5 mg vec pomalo obara i jedva gledas na lijevo oko.
Zelio sam te obradovati i doci, pitati kako si? Kakvi su tvoji planovi u zivotu? Zulja li te ona stolica na sredini trIbini, reci cu ja dole portirima da ti sljedeci put donesu lezaljku, dva kokosova oraha, jednu slamcicu i suncane naoCare iz Trsta da se razrahatis..
Ipak, ja tvoj omiljeni klub znam da bez tebe ne bih mogao zamisliti svoj dan. Tvoje misli su uvijek sa mnom.. Onda se moj omiljeni klub spusti na koljena i priusti mi takvo oralno zadovoljsto koje mi ni Bayern Munchen ne bi mogao pruziti"..
I onda se probudim u svojoj realnosti i shvatim da ipak nije vrijedilo da stavljam cenera na Zelju. Kurve su danas relativno jeftine.
Jbg, buraz, znam da ti je mnogo krivo jer si izgubio cenera sto ti je babuka dao da se kurcis po Walteru, ali probaj biti malo razuman.
Bosna i uracunljivost. Nespojive kategorije.

Ne kontam.
Pitao bih forumsko pucanstvo koja drzava je kolijevka huliganizma i ko je Margaret Thatcher i kakve ona ima veze sa huliganima?
da nije mozda celicna dama bacala bukete rosnih ruza huliganima pozivajuci ih da mirno i dostojanstveno sa svojom porodicom u prvim redovima sjede i gledaju kako Crystal Palace u hendikepu uzima Chelsea, dok navijaci Celzija preko video chata na fejsu pozivaju hodzu Safveta da sta prouci na vodu ne bi li kako Celzi okre'o preprzeno janje na svoju stranu medalje?
Bosna je zapravo zemlja kojoj zakoni uopste nisu potrebni.
I tako ces na stotinu mjesta cuti stotinu nekih misljenja, i kad sjednes i onako, u miru zapalis cigaru,
Bosna i Hercegovina nije drzava vec samo jedan BIG SHIT (dobro rece Zoran, sta ima gore na sjeveru?, izgubili ste titulu jbg),
Bosanci i Hercegovci ne mogu ciniti bilo kakvu drustvenu zajednicu, niti se bilo koja drustveno korisna incijativa moze primjeniti na nas. Mi smo apsurd, samo zbog toga jer smo stvoreni da budemo naopaki. Eto, prosto receno.
Shvati kako hoces. Bosna i Hercegovina = Third World Country = Vukojebina + sto prije selit odavde.
Zamisli smjelosti da odes fudbaleru na vrata i da mu lupas, gadjas u prozore, i prijetis jer nije dobro odigrao na utakmici..
Uvijek sam gotivio Zeljeznicara, ali od Zeljeznicara ne zivim. FK Zeljeznicar veceras nece pokucati na moja vrata i reci:
"Dobro vece, meteorit. Nadam se da jos nisu krenuo spavati, iako te ta tableta apaurina od 5 mg vec pomalo obara i jedva gledas na lijevo oko.
Zelio sam te obradovati i doci, pitati kako si? Kakvi su tvoji planovi u zivotu? Zulja li te ona stolica na sredini trIbini, reci cu ja dole portirima da ti sljedeci put donesu lezaljku, dva kokosova oraha, jednu slamcicu i suncane naoCare iz Trsta da se razrahatis..
I onda se probudim u svojoj realnosti i shvatim da ipak nije vrijedilo da stavljam cenera na Zelju. Kurve su danas relativno jeftine.
Jbg, buraz, znam da ti je mnogo krivo jer si izgubio cenera sto ti je babuka dao da se kurcis po Walteru, ali probaj biti malo razuman.
Bosna i uracunljivost. Nespojive kategorije.
- Toffee karamela
#9615 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zašto bi iko i trebao znati naći neku jb Nebrasku i Dakotu, to su njihove pokrajine džaba što se one same diče nazivom države...po tome bi i Emilija Romanja u Italiji bila država i svako bi je trebao znati pokazat na karti ili naš Unsko-sanski kantonmeteorit135531 wrote:Amerikanci bas njeguju kult tijela , a da li su glupi , i da ne znaju naći BIH na karti svijeta , ne znam baš... vi možda vjerujete medijima, ali u obrnutoj situaciji ni neka nana ni njen unuk iz Cajnica ne bi baš znali na karti svijeta naći Nebrasku, recimo..
Pitajte nekog prolaznika na Stupu zna li gdje je Južna Dakota, pa da vidiš Šta će ti reći !
- MOSALJOZE
#9616 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako forumaši uvijek voze najbolje bibije,na ljetovanju samo 5* sve pizdarije uključene,mobiteli su uvijek posljednja generacija,bio ovdje bio gore nema gdje nije bio,ja vako ja nako u mene sve zlatno žena mi velike sise i guzovr ims+ sa strane još 3 ljubavnice i slično
Ima 5 godina kako sam ovdje i neće u glavu...
- muha_sa
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9618 Re: Popularne stvari koje ne kontam
MOSALJOZE wrote:Kako forumaši uvijek voze najbolje bibije,na ljetovanju samo 5* sve pizdarije uključene,mobiteli su uvijek posljednja generacija,bio ovdje bio gore nema gdje nije bio,ja vako ja nako u mene sve zlatno žena mi velike sise i guzovr ims+ sa strane još 3 ljubavnice i slično![]()
-
Niemand
#9619 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1muha_sa wrote:pratim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9620 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne vozim, vozim nekakvu kantu 15 godina staru, nosim LG G3, na ljetovanje idem Jadran od Budve do Umaga, gdje se potrefi i ne ganjam hotele. Bio sam svugdje od Spanije, Francuske, Italije, Austrije, Madjarske.....nisam bio u Srbiji
O zeni necu, privatno
al uglavnom zadovoljan
nemam nikakvih ljubavnica
i nije sve zlatno, ali nije lose, a moze i bolje, al dobro je i ovako 
O zeni necu, privatno
- sheilak
#9621 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zar meteorit jos uvijek ne konta puno toga?
- muha_sa
#9622 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da priupitam omladinu
jel ovo neka nova moda hodat ulicom i nosit mobitel u ruci
ne pricat vec nako noHat
tako je u mene mi hanuma nosila novcanik a ja joj govorio da ce ostat bRez njega
nije me poslušala
jedan dan zove
ljubavi, istrgo mi klošar novcanik iz ruke i pobjego
plaho me nasekirala

jel ovo neka nova moda hodat ulicom i nosit mobitel u ruci
tako je u mene mi hanuma nosila novcanik a ja joj govorio da ce ostat bRez njega
nije me poslušala
plaho me nasekirala
- insomnia78
#9623 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemere him stati u dzep a pederski im nosati torbice
- muha_sa
#9624 Re: Popularne stvari koje ne kontam
cim mi kaže ljubavi znam da je nešto zajebala
- muha_sa
#9625 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Nemere him stati u dzep a pederski im nosati torbice
ma jok insomnia