Pitaj gasupercali wrote:A ne kontam kako znas je li vreco prima ili daje
Popularne stvari koje ne kontam
- radiša
#9501 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- supercali
#9502 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pitam teberadiša wrote:Pitaj gasupercali wrote:A ne kontam kako znas je li vreco prima ili daje
- triconja
#9503 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote:A ne kontam kako znas je li vreco prima ili daje
- radiša
#9504 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pitaj njega,nek ti demonstrira, najbolje je da dobro utvrdis 
- supercali
#9505 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mislim da nema izgovora ako dopustis dijete da udara zenu neku nepoznatu jer nije po njegovominsomnia78 wrote:Sve se to promjeni kad i sam postanes roditelj. Ja jos uvijek "nadolazim" na neke odluke i postupke mojih staraca. Tek sad su mi neke stvari jasne
To mislim da se ne moze promjeniti ako je covjek normalan i to nece pravdati i prije i u toku roditeljstva
- supercali
#9506 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidim ja to ti znas vec pa tebe pitam a popularno jeradiša wrote:Pitaj njega,nek ti demonstrira, najbolje je da dobro utvrdis
- radiša
#9507 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemam ja pojma ne vidis dobro,mora da si se vec druzio sa njim pa vid ti oslabio od prangijanja 
- insomnia78
#9508 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam mislio na tosupercali wrote:Mislim da nema izgovora ako dopustis dijete da udara zenu neku nepoznatu jer nije po njegovominsomnia78 wrote:Sve se to promjeni kad i sam postanes roditelj. Ja jos uvijek "nadolazim" na neke odluke i postupke mojih staraca. Tek sad su mi neke stvari jasne
To mislim da se ne moze promjeniti ako je covjek normalan i to nece pravdati i prije i u toku roditeljstva
- supercali
#9509 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja govorim o ovome a sto ti ciljas ne znam al mislim da sam to rekao u prvom postu za toinsomnia78 wrote:Nisam mislio na tosupercali wrote:Mislim da nema izgovora ako dopustis dijete da udara zenu neku nepoznatu jer nije po njegovominsomnia78 wrote:Sve se to promjeni kad i sam postanes roditelj. Ja jos uvijek "nadolazim" na neke odluke i postupke mojih staraca. Tek sad su mi neke stvari jasne
Evo ja prvi do nedavno nisam sebe vidio kao oca nemoguce bilo sad vec drugacija situacija kad dobijem dijete vjerovatno ce bitijos promjena i novih stvari
- radiša
#9510 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neozbiljan si ti za to.jos si zelen zuti 
- Anestezija
#9511 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vidi na ultrazvuku bebu jest lijepa,po familije gleda a u dijeta se nije ni glava formirala
- Anestezija
#9512 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i ove hostese ne kontam odem u kafic nekad oblijece oko mene ko Salih Brkic oko Vozuce,idi bona pusti me da dusu odmorim
-
kakavdanakneiskustvu
#9513 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Anestezija wrote:vidi na ultrazvuku bebu jest lijepa,po familije gleda a u dijeta se nije ni glava formirala
- Dosadno mii
#9514 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam gdje tema o vrecinoj udaji
-
meteorit135531
#9515 Re: Popularne stvari koje ne kontam
HA HA HA, svaka cast.Anestezija wrote:i ove hostese ne kontam odem u kafic nekad oblijece oko mene ko Salih Brkic oko Vozuce,idi bona pusti me da dusu odmorim
-
Edin25
#9516 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vjtic a ne vrtic.Niemand wrote:Cekaj ba, kako si ti sad nesto neosjetiljiva, meni se cini da si bas ti neki dan pisala onaj post da ne kontas roditelje sto tjeraju djecu u vrtice, pa djeca jadna i u snu cmizdre da nece u vrtic.
Jedan dan osjetiljivost level 10, vodila bi ih i na poso, drugi dan nista, ono, kao stroga, ne padas na cmizdrenje i to.
PMS?
-
meteorit135531
#9517 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zensko koje se boji dati muskarcu.
Pa racuna, mozda poslije 6 mjeseci, ili poslije 8. Kako cu biti sigurna da me nece ostaviti?
Srce moje , i ja sam bio siguran da ce Zeljo u hendikepu dobiti Krupu, pa sam ispusio kurac na kladari. Nema sigurnosti u svijetu. More mi sad nestat struje, pa da ne plasiram ovaj svoj post na bjelosvjetski server.
Dodje mi nekad da kupim onu umjetnu vaginicu, nogare nabavim, (mogu i drvene iz Dallasa), sve spojis, zalijepis , navuces carape po mjeri, i tarlahas dok ti je cejf. Niko te ne jebe u mozak.
E to je sustinska razlika.
K'o onaj Slovenac i Brazilka. Treba samo karat.
Pa frae'r je pric'o o tome kako je u stvari isti osjecaj kao da je prava vaginica.
Sto mrzim te moralne vertikale, glume ovamo svetice koje vode bezgresan zivot, a kod Djulaginog dvora se karaju na oci slucajnih prolaznika. Ona na njemu, (vidio sam da je imala neke bas jebovozne stikle, i bijele carape boje koze), a on u odijelu, i seksaju se. Pa hajd neka , neka. Ali brate, soba ti je 15 kermi, mog'o si vala skupit, pa da ocejfis ko insan.
Ne kontam ove tradicijske normative , da zena mora biti cedna i nedotaknuta, ide to na kurac bolan. Ali jos mi je gore osuda okoline.
Jao, sjecam se jednog kometara jedne zene kad je vidjela one seksualne djelatnice na Stupskoj petlji:
"Ka'e meni zena: Da Bog da u dzehenemu izgorel'a".
U Sarajevu se nikad nije govorilo "izgorela", vec izgorila.
Ali hajd, te neke promjene sto je Sarajevo dozivjelo ne reflektiraju se samo na nacin govora koji Sarajlijama nije svojstven.
Ka'e meni onaj cevabdzija:
"Ja sam rodjeni Sarajlija." Buraz, ta klasifikacija ti bas u svijetskim okvirima i ne vrijedi. Ja samo rodjeni Juzno - Dakocanin , pa jel mi to sta vrijedi ako to kazem u Budimpesti?
Odavno mi se nije zgadilo kad samo cujem ljude koji komentarisu tudje zivote.
Bilo cije, zivot Boze Vrece (Allaha mi, ja ne znam ko je taj frajer, znam da ima bradu i da ga nesto spominju kao pjevaca). Mislim ,mogao sam provjeriti na guGletu ali mi je fakat mrsko.
Ono , boli me kurac za Bozu Vrecu. Od vrece kukuruza imam neke prakticne koristi, mogu se najesti, od Boze Vrece se ne mogu najest'.
Ne kontam otkud tolika opterecenost tudjim zivota. Clanak o Hani Hadziavdagic (840 komentara
.),
Sta ti to govori o mentalitetu ljudi u ovoj vukojebini sto se zove drzava?
Ljudi su toliko prazni , toliko besposleni, da nemaju pametnijeg posla, nego preispitivati tudje zivotne kurseve, osudjivati, degradirati, pljuvati i ponizavati.
Odjebite.
Sjecam se one kurave iz Holandije: "Bicu tvoja, ako mi platis jos 100 eura, vrijeme ti je isteklo.". Kapitalizam at its best,
I to ti govori sa smijeskom na licu. To je njen posao. E sad, gdje su dezurni Bosancerosi da joj upucuju moralne pridike, kometare, savjete, i kletve da i ta Moldavka izgori u Dzehenemu...
Mislim , sasvim mi je svejedno. Ali, Bosna je jako cudna drzava. Drzava gdje ces rijesavajuci jednu stvar, na 4 razlicita mjesta dobiti 4 razlicite informacije koji nisu u dodiru jedna sa drugom.. jebene salteruse.
U Sarajevu, imas 50% ljudi koji ne zasluzuju da se zovu stanovnicima ovog grada jer nisu dorasli njegovoj velicini..
Sjecam se komentara jedne zene sa nekog kanala : Moj rodni grad je nekad bio LEP grad. Pa ti si rodjena Sarajka!
Nisi trebala da zaboravis da se u Sarajevu nikad nije govorilo ekavicom!
Cuvaj ono nesto sto je tvoje , tvoj identitet , i budi ponosna na to! Ne bih da idem u neke dublje politicke konotacije citave izjave. . . Ali jeste!
Sarajevo je nekad bio lijep grad. Bio je ljepsi. Nije bilo kradje na tenderima.
Jeste li primjetili kad ljudi krenu asfaltirati ulicu, i onda nakon 2 godine odrezu jedan sasvim normalan dio asfalta koji nije bio defektan , i samo poloze novi sloj asfalta. Pa cesta izgleda ko da su sklapali u slagalici.
Zasto se to radi? Pa odgovor bi bio sasvim jasan. "Izvodjac radova je izvrsio sanaciju dijela ostecenog kolovoza i onda opcina uredno isplati naknadu za izvedene radove, pa se na janjetu kod Gojka rastale, onako sporsk'i"
"Momak, stoji li ovj'e gradskijeh autobus?"
Pa zeno bozija nalazis se na autobuskoj stanici. Pise ti gore na plavom znaku, samo treba malo mozak ukljucit.
Valjda autobuska stanica i sluzi da autobuski stoje na njoj. Ako autobus nije gradskijeh, onda kakav moze biti? Mozda je i seljacki, mozda je i prigradski. haj ti znaj. Ali gradskijeh nije sigurno.
Kad si u Rimu ponasaj se kao Rimljanin. Sarajevo , Sarajlijama!
Bilo je mnogo toga pozitivnijeg u njemu. Bilo je nasmijanih ljudi, bilo je manje neke zavidnosti u ljudima, i manje gorcine. Ljudi su ogorceni i ta ogorcenost ubija.
Kad covjek shvati da je su jos prije tri i po hiljade godina stari Egipcani gurali plug po zemlji, i obradjivali njive i dovodili vodu sa Nila, a zene su tek sad skontale da im buttplug moze pomoci u stimulaciji anusa, odnosno guzice. Pa ako tebe to veseli, i ako ti to pricinjava zadovoljstvno, turi sebi i asov u guzicu, sto se mene tice. Ne osudjujem te.
Ali bi ti prosjecna isfrustrirana Bosanceroska rekla, da Bog da u dzehenemu izgorel'a!
Sreca pa sam nevinost izgubio izvan ovog vodokotilca od 51 129 km2, kakve smo srece, nece da daju jer se boje da ces ih ispalit.
Zove jedna zena radio i bljuje vatru u mikrofon:
"Ja sam sa momkom u vezi 5 i po godina, i nismo imali odnose. I spusti slusalicu."
Super.
Buraz, kazem ti ja , rjesenje ti je ona umjetna dzepna mindza, 94 dolara, imas i dostavu i sve ti je anonimno. A za nogare cemo se dogovorit!
Ne kontam samo kako je moguce da ljudi u Bosni samo osudjuju, presudjuju i kako generalno mogu biti optereceni tudjim zivotima...
Jel istina da si dala Amiru T.? Jer ako si dala Amiru, onda te ja ne zelim zenit. Ja hocu nevinu curu koja nece u dzehenemu izgore't.
Sada tek razumijem kad se Slovenac spetlja sa Brazilkom. Sto dalje od Balkana , buraz, ako zelis rahat karat.
Srce moje , i ja sam bio siguran da ce Zeljo u hendikepu dobiti Krupu, pa sam ispusio kurac na kladari. Nema sigurnosti u svijetu. More mi sad nestat struje, pa da ne plasiram ovaj svoj post na bjelosvjetski server.
Dodje mi nekad da kupim onu umjetnu vaginicu, nogare nabavim, (mogu i drvene iz Dallasa), sve spojis, zalijepis , navuces carape po mjeri, i tarlahas dok ti je cejf. Niko te ne jebe u mozak.
K'o onaj Slovenac i Brazilka. Treba samo karat.
Pa frae'r je pric'o o tome kako je u stvari isti osjecaj kao da je prava vaginica.
Sto mrzim te moralne vertikale, glume ovamo svetice koje vode bezgresan zivot, a kod Djulaginog dvora se karaju na oci slucajnih prolaznika. Ona na njemu, (vidio sam da je imala neke bas jebovozne stikle, i bijele carape boje koze), a on u odijelu, i seksaju se. Pa hajd neka , neka. Ali brate, soba ti je 15 kermi, mog'o si vala skupit, pa da ocejfis ko insan.
Ne kontam ove tradicijske normative , da zena mora biti cedna i nedotaknuta, ide to na kurac bolan. Ali jos mi je gore osuda okoline.
Jao, sjecam se jednog kometara jedne zene kad je vidjela one seksualne djelatnice na Stupskoj petlji:
"Ka'e meni zena: Da Bog da u dzehenemu izgorel'a".
U Sarajevu se nikad nije govorilo "izgorela", vec izgorila.
Ka'e meni onaj cevabdzija:
"Ja sam rodjeni Sarajlija." Buraz, ta klasifikacija ti bas u svijetskim okvirima i ne vrijedi. Ja samo rodjeni Juzno - Dakocanin , pa jel mi to sta vrijedi ako to kazem u Budimpesti?
Odavno mi se nije zgadilo kad samo cujem ljude koji komentarisu tudje zivote.
Ono , boli me kurac za Bozu Vrecu. Od vrece kukuruza imam neke prakticne koristi, mogu se najesti, od Boze Vrece se ne mogu najest'.
Ne kontam otkud tolika opterecenost tudjim zivota. Clanak o Hani Hadziavdagic (840 komentara
Sta ti to govori o mentalitetu ljudi u ovoj vukojebini sto se zove drzava?
Ljudi su toliko prazni , toliko besposleni, da nemaju pametnijeg posla, nego preispitivati tudje zivotne kurseve, osudjivati, degradirati, pljuvati i ponizavati.
Sjecam se one kurave iz Holandije: "Bicu tvoja, ako mi platis jos 100 eura, vrijeme ti je isteklo.". Kapitalizam at its best,
I to ti govori sa smijeskom na licu. To je njen posao. E sad, gdje su dezurni Bosancerosi da joj upucuju moralne pridike, kometare, savjete, i kletve da i ta Moldavka izgori u Dzehenemu...
Mislim , sasvim mi je svejedno. Ali, Bosna je jako cudna drzava. Drzava gdje ces rijesavajuci jednu stvar, na 4 razlicita mjesta dobiti 4 razlicite informacije koji nisu u dodiru jedna sa drugom.. jebene salteruse.
U Sarajevu, imas 50% ljudi koji ne zasluzuju da se zovu stanovnicima ovog grada jer nisu dorasli njegovoj velicini..
Sjecam se komentara jedne zene sa nekog kanala : Moj rodni grad je nekad bio LEP grad. Pa ti si rodjena Sarajka!
Nisi trebala da zaboravis da se u Sarajevu nikad nije govorilo ekavicom!
Cuvaj ono nesto sto je tvoje , tvoj identitet , i budi ponosna na to! Ne bih da idem u neke dublje politicke konotacije citave izjave. . . Ali jeste!
Sarajevo je nekad bio lijep grad. Bio je ljepsi. Nije bilo kradje na tenderima.
Jeste li primjetili kad ljudi krenu asfaltirati ulicu, i onda nakon 2 godine odrezu jedan sasvim normalan dio asfalta koji nije bio defektan , i samo poloze novi sloj asfalta. Pa cesta izgleda ko da su sklapali u slagalici.
Zasto se to radi? Pa odgovor bi bio sasvim jasan. "Izvodjac radova je izvrsio sanaciju dijela ostecenog kolovoza i onda opcina uredno isplati naknadu za izvedene radove, pa se na janjetu kod Gojka rastale, onako sporsk'i"
"Momak, stoji li ovj'e gradskijeh autobus?"
Pa zeno bozija nalazis se na autobuskoj stanici. Pise ti gore na plavom znaku, samo treba malo mozak ukljucit.
Valjda autobuska stanica i sluzi da autobuski stoje na njoj. Ako autobus nije gradskijeh, onda kakav moze biti? Mozda je i seljacki, mozda je i prigradski. haj ti znaj. Ali gradskijeh nije sigurno.
Bilo je mnogo toga pozitivnijeg u njemu. Bilo je nasmijanih ljudi, bilo je manje neke zavidnosti u ljudima, i manje gorcine. Ljudi su ogorceni i ta ogorcenost ubija.
Kad covjek shvati da je su jos prije tri i po hiljade godina stari Egipcani gurali plug po zemlji, i obradjivali njive i dovodili vodu sa Nila, a zene su tek sad skontale da im buttplug moze pomoci u stimulaciji anusa, odnosno guzice. Pa ako tebe to veseli, i ako ti to pricinjava zadovoljstvno, turi sebi i asov u guzicu, sto se mene tice. Ne osudjujem te.
Ali bi ti prosjecna isfrustrirana Bosanceroska rekla, da Bog da u dzehenemu izgorel'a!
Sreca pa sam nevinost izgubio izvan ovog vodokotilca od 51 129 km2, kakve smo srece, nece da daju jer se boje da ces ih ispalit.
Zove jedna zena radio i bljuje vatru u mikrofon:
"Ja sam sa momkom u vezi 5 i po godina, i nismo imali odnose. I spusti slusalicu."
Super.
Ne kontam samo kako je moguce da ljudi u Bosni samo osudjuju, presudjuju i kako generalno mogu biti optereceni tudjim zivotima...
Jel istina da si dala Amiru T.? Jer ako si dala Amiru, onda te ja ne zelim zenit. Ja hocu nevinu curu koja nece u dzehenemu izgore't.
Sada tek razumijem kad se Slovenac spetlja sa Brazilkom. Sto dalje od Balkana , buraz, ako zelis rahat karat.
-
Edin25
#9518 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam u toku,kako vidim,ovi fb degenci imaju neku novu frku, mrze djecu.
Bake, dizi akcize, sve ti je oprosteno.
Bake, dizi akcize, sve ti je oprosteno.
- triconja
#9519 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto je jedna stranica down tlinaest sati. Da se razumijemo tu stranicu koristim u edukativne svrhe. Necu da naglasavam koja je stranica, znat ce stalni posjetioci iste 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9520 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hmmmmtriconja wrote:Ne kontam sto je jedna stranica down tlinaest sati. Da se razumijemo tu stranicu koristim u edukativne svrhe. Necu da naglasavam koja je stranica, znat ce stalni posjetioci iste
- triconja
#9521 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je meni fb, samo se otvori kad otvaram browser, nije nista bezobrazno.Tomahawk11 wrote:hmmmmtriconja wrote:Ne kontam sto je jedna stranica down tlinaest sati. Da se razumijemo tu stranicu koristim u edukativne svrhe. Necu da naglasavam koja je stranica, znat ce stalni posjetioci iste![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9522 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zezamtriconja wrote:To je meni fb, samo se otvori kad otvaram browser, nije nista bezobrazno.Tomahawk11 wrote:hmmmmtriconja wrote:Ne kontam sto je jedna stranica down tlinaest sati. Da se razumijemo tu stranicu koristim u edukativne svrhe. Necu da naglasavam koja je stranica, znat ce stalni posjetioci iste![]()
- triconja
#9523 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moram se pravdati, more neko pomisliti da je nesto aman jarabi 
- supercali
#9524 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto je u meteorita ovako kratak postmeteorit135531 wrote:HA HA HA, svaka cast.Anestezija wrote:i ove hostese ne kontam odem u kafic nekad oblijece oko mene ko Salih Brkic oko Vozuce,idi bona pusti me da dusu odmorim
- triconja
#9525 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da mu nije rodjak usao i postao (kao kod nekih ovdje)supercali wrote:Ne kontam zasto je u meteorita ovako kratak postmeteorit135531 wrote:HA HA HA, svaka cast.Anestezija wrote:i ove hostese ne kontam odem u kafic nekad oblijece oko mene ko Salih Brkic oko Vozuce,idi bona pusti me da dusu odmorim