Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#9401 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

E nema him lajka
Niemand

#9402 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Kako zaboravih..

Ne smijem pitati tetu hocel dobiti bracu il seku jer mozda je samo debela..

Derista.
annoy

#9403 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

ne kontam baš toliki hejt prema djeci :D
medvjed23

#9404 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by medvjed23 »

kontam kad su buckasta djeca.. ok, možeš im obraze gnjaviti, što je jedan od boljih osjećaja koje život nudi..
al ono.. kad se oko nekog skroz normalnog djeteta, bez mesnatih obraza, bez velike, okrugle glave, bez ičega simpatičnog, skupe ljudi pa počnu tepati.. to ne kontam..
triconja

#9405 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

annoy wrote:ne kontam baš toliki hejt prema djeci :D
Nije to hejt prema djeci nego hejt prema ocekivanju roditelja djece kako ces se ti prema njima ophoditi. Ocekuju da ces zinuti kao kad prodje "prepicka" (u slengu zgodna djevojka) i da ces svrsavati na svaku rijec koju njihov podmladak progovori. :roll:
triconja

#9406 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

medvjed23 wrote:kontam kad su buckasta djeca.. ok, možeš im obraze gnjaviti, što je jedan od boljih osjećaja koje život nudi..
al ono.. kad se oko nekog skroz normalnog djeteta, bez mesnatih obraza, bez velike, okrugle glave, bez ičega simpatičnog, skupe ljudi pa počnu tepati.. to ne kontam..
Ko nije puniji nije zdrav.

-Narodi Balkana :lol:
Niemand

#9407 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Djeca su kul.
djevojka bez imena

#9408 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Na ovoj temi sam prije par dana, jer sam izjavila da nisam majcinski tip, odmah dobila etiketu 'Ona ne voli djecu', . i pitanje kako to da neko ko ne voli djecu radi s djecom? Pa preko stele, jakako, ovo je Bosna :oops:
Danas roditelji odmalena djecu uce da su centar svijeta, da se sve vrti oko njih,pa se knjeze po ulici, u prodavnicama dizu dreku,sve im je dopusteno i tolerise se jer su djeca. Pa kad tu istu razmazenu djecu uhvati pubertet e onda pocinje dernek :-)
Nepass

#9409 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nepass »

Neka djece, ko ce mi penziju uplacivati :D

Ne volim ih ni ja nesto posebno, ne volim ih imati u svojoj blizini.
Cim neko sa malim djetetom udje u bus, kafic, opstinu itd meni je dan sjeban :)

I jebi ga sladji mi je mali cuko ili maca nego bilo koja beba ovog svijeta.

Uveliko sam presao tridesetu uopste nemam neke potrebe da imam dijete, da mi zena kaze da je trudna i hoce da rodi mislim da bi mi to bio jedan od tuznijih dana u zivotu.
KB9

#9410 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KB9 »

djevojka bez imena wrote:Na ovoj temi sam prije par dana, jer sam izjavila da nisam majcinski tip, odmah dobila etiketu 'Ona ne voli djecu', . i pitanje kako to da neko ko ne voli djecu radi s djecom? Pa preko stele, jakako, ovo je Bosna :oops:
Danas roditelji odmalena djecu uce da su centar svijeta, da se sve vrti oko njih,pa se knjeze po ulici, u prodavnicama dizu dreku,sve im je dopusteno i tolerise se jer su djeca. Pa kad tu istu razmazenu djecu uhvati pubertet e onda pocinje dernek :-)
de ba nemas pojma
maida95

#9411 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Donnie Smith wrote: A tek mi djeca nisu nešto posebno zanimliva. Razmažena derišta, slinava, željna pažnje. Udavi, dosade, male psihopate. Meni nisu centar svijeta i def. nisu sva lijepa. Većina ih je grdna i nesimpatična iako im se majke (žene, kučke kraljice) satraše da cijelom svijetu prezentuju suprotnost. Mrš.
Treba nam posebna tema da djecu ishejtamo :lol:
+1 :lol: :lol:
najgore mi je kad mi krenu pokazivati slike beba, a ja onako pogledam i samo kažem "ajoj" kao polurazniježeno, i nakon toga ide moja čuvena rečenica "nisam ti ja fan djece" i njihov šokantan pogled :roll:
mali_balon

#9412 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

djevojka bez imena wrote:Na ovoj temi sam prije par dana, jer sam izjavila da nisam majcinski tip, odmah dobila etiketu 'Ona ne voli djecu', . i pitanje kako to da neko ko ne voli djecu radi s djecom? Pa preko stele, jakako, ovo je Bosna :oops:

Obicno biva da takve kao ti radjaju i odgajaju takvu djecu....ali et....ja da sam na tvom mjestu odma bi izvadio matericu koji ce ti k...osim da te zajebaje onih 7 dana u mjesecu....
Laertes

#9413 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laertes »

Jebote, mrzite djecu ko da su LGBT :mrgreen:
Njanjavi

#9414 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

mali_balon wrote:

Obicno biva da takve kao ti radjaju i odgajaju takvu djecu....ali et....ja da sam na tvom mjestu odma bi izvadio matericu koji ce ti k...osim da te zajebaje onih 7 dana u mjesecu....
Pa ne mora znacit da nece nekada pozelit, svaki insan evoluira vremenom.
Cura se mozda ne vidi kao tipican balkanski primjer nadrkane mame koja sikce na djete dopodne a na dunjaluk dopodne pa izjednacuje to sa majcinstvom jerbo ima posla sa takvim zbljahama.
Kad i ako joj se desi bice sasvim ok majka, mozda cak i bolja od 80.posto ovih koje imaju potrebu trljat okolini na nos svoj odnos sa djecom.
Ja masu puta pomislim nekad jebo majku kako sve to ide na izvolte nekako okolini, tjeo ne tjeo.
Ima jebote dosta raje koja bi zeljela djecu a ne mogu imat, a oni nekako kao da trljaju nos tim ljudima.
Ko da ja vazdan ispred lika u kolicima trckaram i podjebavam ga da se trkamo.
Neukusno brate do jaja.
Imas djete, super, uzivaj u majcinstvu, al sta ga podmeces dunjaluku pod nos jebalo te ono.
annoy

#9415 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ma sta ce nam djeca, samo nas inkomodiraju
Samo ja, ja, i ja
mali_balon

#9416 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Njanjavi wrote:
mali_balon wrote:

Pa ne mora znacit da nece nekada pozelit, svaki insan evoluira vremenom.
Cura se mozda ne vidi kao tipican balkanski primjer nadrkane mame koja sikce na djete dopodne a na dunjaluk dopodne pa izjednacuje to sa majcinstvom jerbo ima posla sa takvim zbljahama.
Kad i ako joj se desi bice sasvim ok majka, mozda cak i bolja od 80.posto ovih koje imaju potrebu trljat okolini na nos svoj odnos sa djecom.
Ja masu puta pomislim nekad jebo majku kako sve to ide na izvolte nekako okolini, tjeo ne tjeo.
Ima jebote dosta raje koja bi zeljela djecu a ne mogu imat, a oni nekako kao da trljaju nos tim ljudima.
Ko da ja vazdan ispred lika u kolicima trckaram i podjebavam ga da se trkamo.
Neukusno brate do jaja.
Imas djete, super, uzivaj u majcinstvu, al sta ga podmeces dunjaluku pod nos jebalo te ono.
Hos da kazes da je generalizacija majka svih zajeba....onda treba malo protabirit sam sa sobom prije nego sta napises....jel tako....nisu svi roditelji isti, djeca, ljudi itd itd.....helem nema veze...nejse
insomnia78

#9417 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Ima ljudi koji nemajubsta jesti, obuci... trebam ne jesti ni oblaciti se u javnosti?
Njanjavi

#9418 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Naravno, sam si pao na neku vrstu generalizacije u startu misleci da curi ne trebaju reproduktivni organi ako ne osjeca sada nesto sto drustvo namece kao majcinstvo.
I naravno da nisu svi isti, ja i ne hejtam ok roditelje koji svoju intimu ne podmecu pod nos dunjaluku.
Mutivoda

#9419 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

oj neko slikama djeteta trlja na nos onima koji ih ne mogu imati.

mislila sam da nisam baš fan djece, dok ne vidim kakvi su neki odrasli.. onda shvatim da ima baš super djece i da s njima ipak mogu :D
Njanjavi

#9420 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

insomnia78 wrote:Ima ljudi koji nemajubsta jesti, obuci... trebam ne jesti ni oblaciti se u javnosti?
Pa dobro ti si vec poodmakao stadij kromanjonluka, ne sumnjam da tebi ne bi bilo strano prezderavat se pred likom koji nije jeo danima i onako supacki dobacivat zajedljive troll one linere.
Ili pred prosjakom koji nema patika na nogama se hvalit koliko si zadovoljan patikama koje si platio 200 evrica.
Stvarno nemam problema zamisliti takvo ponasanje sa tvoje strane :)
A sad sta bi trebao a sta ne, to je za tebe nedokucivo mensecini u takvom stanju psihe :)
insomnia78

#9421 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Kme, kme
Njanjavi

#9422 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

insomnia78 wrote:Kme, kme
E upravo tako, na to mislim :)
Hvala sto ucestvujes sa prosvjetljujucim komentarima.
Bez tebe tema ne bi imala smisla :)
Njanjavi

#9423 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Mutivoda wrote:oj neko slikama djeteta trlja na nos onima koji ih ne mogu imati.

mislila sam da nisam baš fan djece, dok ne vidim kakvi su neki odrasli.. onda shvatim da ima baš super djece i da s njima ipak mogu :D
Pa dobro kralju ja mogu shvatit vas, generaciju instagramdjija, fejsbuklija, ono sto se ne objavi ko da se nije ni desilo.
I shvatam da je tebi to sasvim ok i normala.
Normala je svima da smo nacisto.
Ali kad malo ogulis tu jabucicu, papanski je kralju.
Prostituisises za okolinu nesto sto treba da bude samo vase, samo tvoje, i super je ova usporedba insomije sa hranom i odjecom.
Naravno da ti ne moras gledati na to, i nisi duzan, ali je ljudski da imas obzira oko toga.
Naravno da nije ljudski ako par ima prijatelje koji ne mogu imati djecu da svunoc dave o djeci dok sjede skupa.
insomnia78

#9424 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Mescini da je ovdje ipak u pitanju ona kiseli je grozdje. Ono, uslo se u godine a kuceta i maceta ni na vidiku pa onda sve smeta
annoy

#9425 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Gdje nalazite te silne ljude koji vas mentalno siluju slikama svoje djece?
Post Reply