Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
maida95

#9251 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

joj čovječe pa kako ti se da pisati ovoliko :(
radiša

#9252 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by radiša »

ne kontam sto vam smeta,nit vam psuje nit vas vrijeđa,ako je previse sirok sa textovima ne citas ga i cao zdravo.ovo sto je napisao je hajmo reci sarajevska svakodnevnica.
Logovan

#9253 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Dobar za pisanje knjiga. :skoljka:
maida95

#9254 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

ja ne čitam, al' dok se spustim do kraja stranice godina mi treba :run: a žao mi ga na foe, nije mi ništa uradio :( :mrgreen:
palestinka

#9255 Re: Popularne stvari koje ne kontama

Post by palestinka »

A šta vam smeta.
Last edited by palestinka on 01/05/2017 06:54, edited 1 time in total.
insomnia78

#9256 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Jasta je
omar little

#9257 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

o gospode boze :-)
triconja

#9258 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam ljude koji locu i voze :izet:
JThomas

#9259 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

kakavdanakneiskustvu wrote:ovo sve duze i duze
krenulo k'o ga budalu kurac... :|
MyTao

#9260 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

salik79 wrote:
"Na stolu se nalaze dvije velike kafe sa mlijekom, Pištolj CZ M88 9mm, kljucevi crnog Audija A3 3.0 TDI sa zatamnjenim staklima, pozlacene felge
(niko ba ne zna da se ja vozim na plin , sve raja konta da ja sipam benzin, kontas?),
Koliko nelogicnosti i kontradiktornosti (da ne kazem neistina :D ) u samo jednoj recenici, da ti se zamanta. :-) :-) :-)

for real??? Jbt...

ovaj forum ne zasluzuje meteorite-a :D Odlicno pise.

a kad smo kod nekontanja... ne kontam ljude koji otvore temu i onda se zale na sadrzaj... kao da ih neko tjera da citaju nesto sto ne zele :-) :-)
detroit-mercy

#9261 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

maida95 wrote:joj čovječe pa kako ti se da pisati ovoliko :(
Cocaine is hell of a drug :mrgreen:
detroit-mercy

#9262 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

triconja wrote:Ne kontam ljude koji locu i voze :izet:
Ni ja, kako mozes kontrolisat volan i mjenjac a u isto vrijeme lokati :mrgreen: .
triconja

#9263 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

detroit-mercy wrote:
triconja wrote:Ne kontam ljude koji locu i voze :izet:
Ni ja, kako mozes kontrolisat volan i mjenjac a u isto vrijeme lokati :mrgreen: .
Malo obidjes prigradska naselja dje nema policije i vidis da se fizicki zakoni ne jebu ni 2 % tu. Ili lola u jednoj ruci piva a drugom upravlja masinom i ore :lol:
mali_balon

#9264 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Naravno, godinama prijecujem apple naljepnicu na autima....i zadnjih dana me bas ono "bodu" u oko pa kontam da to nije neki statusni sibmbol...ili nesta sto ja ne kontam.....mislim sto je to posebna naljepnica....sto se razlikuje od gorenje naljepnice ili lg ili samsung.....cak ima i svoje mjesto ispod naziva auta, zadnji lijevi ili desni donji cosak.....nisam vidio da je to neko na sajbu naljepio ili u gornji cosak gepeka
insomnia78

#9265 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Kad kupis Hajfon dobijes par tih naljepnica
burekodsira

#9266 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by burekodsira »

imali smo mi jednu preko eldži televizora i jednu imam preko kineskog laptopa :D
baš kul stvar :izet: :lol:
triconja

#9267 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

mali_balon wrote:Naravno, godinama prijecujem apple naljepnicu na autima....i zadnjih dana me bas ono "bodu" u oko pa kontam da to nije neki statusni sibmbol...ili nesta sto ja ne kontam.....mislim sto je to posebna naljepnica....sto se razlikuje od gorenje naljepnice ili lg ili samsung.....cak ima i svoje mjesto ispod naziva auta, zadnji lijevi ili desni donji cosak.....nisam vidio da je to neko na sajbu naljepio ili u gornji cosak gepeka
Apple na autima? Ja seljadije braco mila :lol:

Edit: odoh zaljepiti od merhameta ili crvenog krsta markicu na auto :lol:
kakavdanakneiskustvu

#9268 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ne kontam udate zene,koje imaju i djecu , koje po facebooku objavljuju slike sa plaže,u kupaćim kostimima,naguze se ovako ,naguze se onako,u utegnutim farmerkama,dekolte ovakav,dekolte onakav
MyTao

#9269 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

kakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam udate zene,koje imaju i djecu , koje po facebooku objavljuju slike sa plaže,u kupaćim kostimima,naguze se ovako ,naguze se onako,u utegnutim farmerkama,dekolte ovakav,dekolte onakav
Sta tu ne kontas?
kakavdanakneiskustvu

#9270 Re: Popularne stvari koje ne kontam

MyTao wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam udate zene,koje imaju i djecu , koje po facebooku objavljuju slike sa plaže,u kupaćim kostimima,naguze se ovako ,naguze se onako,u utegnutim farmerkama,dekolte ovakav,dekolte onakav
Sta tu ne kontas?

ne kontam to i takvo ponasanje,ne znam mozda sam staromodan,ostario,,zar treba pokazivati svoje tijelo?,sta bi da nema facebook,izlazila pred zgradu takva,da pokaze svijetu kakvu guzicu ima?
triconja

#9271 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

kakavdanakneiskustvu wrote:
MyTao wrote:
Sta tu ne kontas?

ne kontam to i takvo ponasanje,ne znam mozda sam staromodan,ostario,,zar treba pokazivati svoje tijelo?,sta bi da nema facebook,izlazila pred zgradu takva,da pokaze svijetu kakvu guzicu ima?
Ne kontas ti da postoje zene koje prizivaju na seks a kad do toga treba doci one ispadaju sveci. I jos naravno zadovolje ego dvojako, prvo zbog toga sto moze dobiti seks ako hoce "k'o od sale" od doticne osobe a drugo jer pokazuje sebi da je moralna (pred bogom i narodom, jastaradi). Navedeno vrijedi i za musko :thumbup: :bih:
MyTao

#9272 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

Zena u bikiniju na plazi ne znaci da priziva na seks jbt :-) Sta treba obuci? mantil? da bi bila "normalna"??
kakavdanakneiskustvu

#9273 Re: Popularne stvari koje ne kontam

MyTao wrote:Zena u bikiniju na plazi ne znaci da priziva na seks jbt :-) Sta treba obuci? mantil? da bi bila "normalna"??

ma da,sve to je ok,ali zar udata zena,,ima djecu,treba objavljivati takve slike u kostimu,toplesu,slike u kojima je dekolte u prvom planu,slike u kojima su guzovi u prvom planu?
kakavdanakneiskustvu

#9274 Re: Popularne stvari koje ne kontam

triconja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
MyTao wrote:ne kontam udate zene,koje imaju i djecu , koje po facebooku objavljuju slike sa plaže,u kupaćim kostimima,naguze se ovako ,naguze se onako,u utegnutim farmerkama,dekolte ovakav,dekolte onakav
Sta tu ne kontas?

Ne kontas ti da postoje zene koje prizivaju na seks a kad do toga treba doci one ispadaju sveci. I jos naravno zadovolje ego dvojako, prvo zbog toga sto moze dobiti seks ako hoce "k'o od sale" od doticne osobe a drugo jer pokazuje sebi da je moralna (pred bogom i narodom, jastaradi). Navedeno vrijedi i za musko :thumbup: :bih:[/quote]

ma kontam ja sve to ali eto nije mi jasno da im je to normalno,da je to njihovim muzevima ok,mozda se i muzevi slikaju u gacama na plazi i to postavljaju na fb
Cherry-Cherry

#9275 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Na fb ispod selfija ide komentar: reci im, Bože, da mi se može :-) :lol: :lol: pa wtf :lol: :mrgreen:
Post Reply