Ne kontam.

Ka'e meni frajer. Nejma ovdje buducnosti. Dobro si vala rek'o , moj jarane!
Ka'e meni ona zena: prije ce ti dati onaj sto nema, nego onaj sto ima!

ima i ta mjesta. Hvala Ti na tim rijecima..
Ne kontam sto mi je jucer TV1HD youtube kanal poslao sljedeci klip:
Otkrivamo: Amar Gile otvorio dusu i rekao kakva je u krevetu Rada Manojlovic!
Ko je Amar Gile, Allaha't? Ko je bolan Rada, pa nije cudo sto danas roditelji djeci daju ime Kada. Tus, baterija, ventil i slicno.. Kenedi, kud ovaj svijet ide?
To TV1HD hoce da suptilno naglasi da bih sad ja trebao da bacam na Radu, umjesto na ove svoje omiljene Cehinje (jedna mi je posebno draga, zato sto na jednom klipu , svi su joj nokti razlicite boje i ima prelijep sirok osmijeh, a visoka haman 1.80 bez stikli..)
Kae ta Cehinja i smije se, usput odgovara na pitanje o broju seksualnih partnera:
"Brojala sam do 15, poslije vise ni sama ne znam. Mozda oko 30, ili 35, ali bila sam samo sa 3 zene. To bi malo mogla poboljsati."
Na pitanje da li guta, odgovara potvrdno.
Na pitanje da li radi deepthroat, odgovara potvrdno.
Od igracaka, ima vibratore, i jaja. (samo jaja koja ponekad poljubi, omrsi se i tako.) Kaze da htjela kupiti veci vibrator, onaj joj post'o mali..
hmm, ima troje djece, na porodiljskom je i dosla da radi casting, modelovanje. (ne znam ja za te popularne izraze, to je meni sve moleraj, i krecenje i sve to .. skupi ovi majstori, hoce da krece sve po 1,5 KM po kvadratu).
Sve je danas posteno raditi. Casno , svojim rukama i umijecem, svaki dinar koji posteno zaradis, sve to ima svoje (ali realno je ipak marka po kvadratu za moleraj.)
Kaze voljela bi naci muza , i da s njim gradim sretnu porodicu, to joj je velika zelja.
Pa dobro, mozda u Ceskoj nadjes nekog. U Bosni bi te razapeli ko tetu razapetu, ako bi izrazila takve zelje... cuj kurave, proslo pola grada kroz nju kroz crveno , i sad bi ona porodicu, i tako..
Budite liberalno liberalni, sto znaci da vas treba da bude mnogo briga za misljenje drugih insana.
Ne kontam to sto mi poslaDe TV1HD, poveznicu na taj klip. Ko je bolan Amar Gile? cuj prezime Gratz, Challenger, i tako to..
Doslo vakat kada cemo djeci davati imena, mistrija, fangla, vaservaga, edelpulc i tako to..
Moramo svi prihvatiti cinjenicno stanje da je vrijeme za promjene. Izadjite na izbore. Kad prihvatite sebe, prihvatit cete i druge i drugacije.
Boli me kurac za Gileta, za Radu, i za njihov krevet. Znam da je moj veceras prazan, ali moja Cehinja me odrzava na infuziji.
Sve to ima svoje, moj jarane.