Šta je ono, Tito dragi
Popularne stvari koje ne kontam
-
Juni
#8601 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ko onako jako šminka voditeljke Dnevnika na BHT u posljednje vrijeme. Ono je šminka za nekoga ko nastupa u ansamblu baleta, opere, plesačice na/oko stange...
Šta je ono, Tito dragi
Šta je ono, Tito dragi
-
Juni
#8602 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ko onako jako šminka voditeljke Dnevnika na BHT u posljednje vrijeme. Ono je šminka za nekoga ko nastupa u ansamblu baleta, opere, plesačice na/oko stange...
Šta je ono, Tito dragi
Šta je ono, Tito dragi
-
Juni
#8603 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta je ono, Tito dragi
Šta je ono, Tito dragi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8604 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto si to napiso tri puta 
- Dr Kova
#8605 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@avetinja, kontam te, ne limvo ni ja da mi iko išta plaća, ako ti neko tipla piće, ti normalno platiš sljedeći put
-
kakavdanakneiskustvu
#8606 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima
- pustopoljina
#8607 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pjesma je katastrofa i bas onako zesce istocna.Velkoski wrote:
kupljenih 400k za osam sati, jbg
njihovi glasovi se nikako ne slazu, na sve to.
- uglavnomja
#8608 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kupiti poderane farmerke koje su skuplje od nepoderanihkakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima
-
broj dva
#8609 Re: Popularne stvari koje ne kontam
--Njanjavi wrote:Falil jos kome meteor i njegovo nekontanje, da nije malom stagod bilo, il se kakva zrtvovala za forum pa ga svezala u podrum, fricl style
Muhaem doso radi njega kad tamo nista..
Kontam da mu nije odjednom podobrilo pa izgubio inspiraciju.
- djevojka bez imena
#8610 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uglavnomja wrote:kupiti poderane farmerke koje su skuplje od nepoderanihkakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima
- mad_max_ba
#8611 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kupiti poderane farmeke pa nosit da se izšije ono poderanodjevojka bez imena wrote:uglavnomja wrote:kupiti poderane farmerke koje su skuplje od nepoderanihkakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima![]()
- MOSALJOZE
#8612 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svako od nas na forumu posjeduje odredjena iskustva,znanja i slično.Većina je aktivna na različitim temama
Sport,politika,lj&s,bez cenzure itd itd...
Eh sad postoje forumaši koji će se uključiti u raspravu pitamo mehaničare on zna,onda će otići na neku košarkašku temu objasnit neke stvari,pa malo politike,opet sport,gume,mobiteli ma sve...I to nije da kažu eto ja sam čuo,jok to imaju iskustva u svim stvarima,sve poznaju i slično.Moze bit da ja ovo dozivljavam previše lično,al eto primjetio
Druga stvar
Neki dan bio pred osnovnom školom,veliki odmor u toku.Većina se bavi prevrtanjem flaše i onda kad uspiju onaj potez "dab".Ne znam koliko forumaša ima djecu tog uzrasta,ali sumnjam da su imuni na to.
Možda se i neko ibretio kad smo mi dijelili sličice,pola cijela i tako to.
Eh sad postoje forumaši koji će se uključiti u raspravu pitamo mehaničare on zna,onda će otići na neku košarkašku temu objasnit neke stvari,pa malo politike,opet sport,gume,mobiteli ma sve...I to nije da kažu eto ja sam čuo,jok to imaju iskustva u svim stvarima,sve poznaju i slično.Moze bit da ja ovo dozivljavam previše lično,al eto primjetio
Druga stvar
Neki dan bio pred osnovnom školom,veliki odmor u toku.Većina se bavi prevrtanjem flaše i onda kad uspiju onaj potez "dab".Ne znam koliko forumaša ima djecu tog uzrasta,ali sumnjam da su imuni na to.
- mad_max_ba
#8613 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hajde na forumu, što ima takvih ljudi, imaju vremena i proguglati na neku temu, ali ja znam ljudi uživo takvih, ono od motora sa unutrašnjim sagorjevanjem, sporta (you name it, know it all) do toga koji je najbolji lijek (da ne kažem doktorska disertacija o paracetamolu npr.) za određenu bolest.MOSALJOZE wrote:Svako od nas na forumu posjeduje odredjena iskustva,znanja i slično.Većina je aktivna na različitim temama
Eh sad postoje forumaši koji će se uključiti u raspravu pitamo mehaničare on zna,onda će otići na neku košarkašku temu objasnit neke stvari,pa malo politike,opet sport,gume,mobiteli ma sve...I to nije da kažu eto ja sam čuo,jok to imaju iskustva u svim stvarima,sve poznaju i slično.Moze bit da ja ovo dozivljavam previše lično,al eto primjetio![]()
Druga stvar
Teško doć do rječi
A to sa flašom sam isfuro još pretprošli mjesec
- Cherry-Cherry
#8614 Re: Popularne stvari koje ne kontam
One nebuloze po časopisima :
Džetseterica, trendseterica, partijanerka
Uskladila je majčinstvo i karijeru
Ostvarila se kao majka
Ima podršku supruga
Ona je kompletna
Privatno se ne šminka
Voli da kuha za najmilije. Šta kuha? Suši, pastu...
Ona to zna da iznese ( neki glupavi komad garderobe ili ružnu frizuru)
Ima faktor x
Uglavnom sve te " kompletne, usklađene, ostvarene... " Ovo je prvo počelo po hrvatskim časopisima, pa su onda i naši kompleksaši i kompleksašice počeli da koriste...
Džetseterica, trendseterica, partijanerka
Uskladila je majčinstvo i karijeru
Ostvarila se kao majka
Ima podršku supruga
Ona je kompletna
Privatno se ne šminka
Voli da kuha za najmilije. Šta kuha? Suši, pastu...
Ona to zna da iznese ( neki glupavi komad garderobe ili ružnu frizuru)
Ima faktor x
Uglavnom sve te " kompletne, usklađene, ostvarene... " Ovo je prvo počelo po hrvatskim časopisima, pa su onda i naši kompleksaši i kompleksašice počeli da koriste...
- ultima_palabra
#8615 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zviz=Hrle, prof.dr. života.MOSALJOZE wrote:Svako od nas na forumu posjeduje odredjena iskustva,znanja i slično.Većina je aktivna na različitim temama
Eh sad postoje forumaši koji će se uključiti u raspravu pitamo mehaničare on zna,onda će otići na neku košarkašku temu objasnit neke stvari,pa malo politike,opet sport,gume,mobiteli ma sve...I to nije da kažu eto ja sam čuo,jok to imaju iskustva u svim stvarima,sve poznaju i slično.Moze bit da ja ovo dozivljavam previše lično,al eto primjetio![]()
- Raigor Stonehoof
#8616 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a o cemu "s flasom" govorite? 
ne kontam debile u cocacoli koji su odobrili onu glupu reklamu "tinejdzeri preuzeli fantu"
ne kontam debile u cocacoli koji su odobrili onu glupu reklamu "tinejdzeri preuzeli fantu"
- mad_max_ba
#8617 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo sa šuflašRaigor Stonehoof wrote:a o cemu "s flasom" govorite?
- MOSALJOZE
#8618 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Baš idiotizam
- mad_max_ba
#8619 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jeste, ali takav je generalno trend, ja sam na kraju sa svojim sinom vazdan ovo radio dok nije dosadilo, ja i on i raznoraznih boca od 0,33 do 2,5l.MOSALJOZE wrote:Baš idiotizam
Znači izmuzli smo ga do tala....
Glupost generalno, al smo se toj gluposti pošteno ismijali.
P.S.
Nije mu naumpalo više, ne bi ni meni da ti nisi spomenuo...
- MOSALJOZE
#8620 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pošteno se insan ismije tome što fikne flašu u zrak.Dobro po vas,ali idiotizam.
-
kakavdanakneiskustvu
#8621 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uglavnomja wrote:kupiti poderane farmerke koje su skuplje od nepoderanihkakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima
da,to sam cini mi se vec spominjao
-
kakavdanakneiskustvu
#8622 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kupiti poderane farmeke pa nosit da se izšije ono poderanomad_max_ba wrote:djevojka bez imena wrote:kupiti poderane farmerke koje su skuplje od nepoderanihkakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima![]()
- avetinja
#8623 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kralju, šta ima? Posluša li se koja cica mica turbofolkerska?Buckethead wrote:@avetinja, kontam te, ne limvo ni ja da mi iko išta plaća, ako ti neko tipla piće, ti normalno platiš sljedeći put
Svaki posao je težak.kakavdanakneiskustvu wrote:kupiti farmerke i onda ih poderati na koljenima
-
paladinka
#8624 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sve te skrtice fataju ljude na socijalnu pricuavetinja wrote:To radi mom prijatelju, ne meni, mada sam se uvjerio da bi to i meni pokušao raditi, samo kada bih popustio par puta. Ako nešto mrzim, onda je to takvo ponašanje ljudi.uglavnomja wrote:vi mu nudite - on prihvata. takav mu mentani sklop. ili ste ga vi naucili da treba tako. ili neko drugi ...
problem je sto vi to nastavljate![]()
kazete: jaro, izvoli plati sebi, ako neces ostalim. u zadnjih 6 mjeseci si popio 100 pica na nas racun, dosta je bilo ...
i narucite turu bez njega.
- Dr Kova
#8625 Re: Popularne stvari koje ne kontam
avetinja wrote:
Kralju, šta ima? Posluša li se koja cica mica turbofolkerska?![]()