A i ne mogu vidjeti, svi koji mi smetaju su blokirani :F
Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7451 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma jok, Facebook striktno profesionalno!
- vješalica
#7452 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jesi dušman zavidni...................Logovan wrote:Ne kontam objavljivanje statusa na facebooku o dušmanima, ljudima koji te ne vole, koji ti žele zlo.![]()
Naletim na statuse tipa, dušmani možete samo da mi ga popušite, dušmani vaše priče me ne dotiču, dušmani slabi ste za mene.Kakvi ba dušmani? Šta rade ti dušmani, pa se moraš oglasiti na facebooku? Pa onda ima statusa, oni koji mi žele zlo pokazuju kakvi su ljudi, ne volite me - jebe mi se što me ne volite, itd.
A i ima i onih koji napišu, oni koji loše govore o meni iza leđa, uvijek će ostati iza mene, jer im je tamo i mjesto.![]()
Često viđam ovakve statuse, ne kontam osobe sa ovakvim ponašanjem. Čuj dušmani.
- Logovan
#7453 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa prvo mi je čudno to što se daje velika pažnja tim dušmanima. Baš prevelika. Te dušmani ovi, te dušmani oni, diplomiraš na glupom fakultetu i objaviš status da si diplomirao i spomeneš dušmane, dobiješ posao - spomeneš dušmane, u četiri ujutro - spomeneš dušmane, ustaneš ujutro u 7 sati i prije doručka - spomeneš dušmane.Velkoski wrote:pa šta ti je čudno oko termina dušman?ja znam bar pet ljudi koji bi da ja radije sutra slomim nogu, nego da oni dobiju milju
A onda kako svi znaju ko su dušmani i šta im rade npr. da ne dobiju posao? Idi mu na kućni prag, pa mu jebi sve po spisku, pusti facebook.
Mislim svi smo mi okruženi takvim ljudima, ljudi su govna, jasno mi je, ali izgleda kao da svi znaju ko su dušmani imenom i prezimenom i svi znaju kako ih ometaju u životu.
Dušmani su na neki način uspjeli u svojoj namjeri čim ih raja toliko spominje. Ako ti neko podmeće nogu, a znaš kako se zove i kreneš ga konstantno spominjati na facebooku, očito je jedan zadatak uspješno završio, jer je i htio da te poremeti.
Evo ja ne znam ko su mi dušmani, a i jebe mi se, iskreno. Sve i da znam, opet bi me bolila neka stvar za njih.
- Logovan
#7454 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Baš.vješalica wrote:jesi dušman zavidni...................
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7455 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slažem se u jednom, previše je internet ratnika 
- ultima_palabra
#7456 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ali najčešće su srednjoškolci ili brucoši ti koji imaju bataljon dušmana kojima se moraju nagovoriti preko fejsa 
- Logovan
#7457 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gdje ih neće biti previše kad se konstantno pojavljuju novi ratnici.Velkoski wrote:Slažem se u jednom, previše je internet ratnika
- Donnie Smith
#7458 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta im ga znači poyyy? 
- Russki
#7459 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to se i ja pitam
- Dr Kova
#7460 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Donnie Smith wrote:Šta im ga znači poyyy?
Russki wrote:to se i ja pitam
Ma to vam je pozz, samo kao na engleskoj tastaturi gdje je z i y zamijenjeno
- Donnie Smith
#7461 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bože me sačuvaj. Eto. Ja sve kontam, šifre neke. Ma šifre, jašta su 
- Dr Kova
#7462 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- djevojka bez imena
#7463 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma to su obicno nezrele osobe, bez samopouzdanja, koje izmisljanjem 'dusmana' privlace paznu po principt 'i los publicitet je dobar publicitet'.Logovan wrote:Ne kontam objavljivanje statusa na facebooku o dušmanima, ljudima koji te ne vole, koji ti žele zlo.![]()
Naletim na statuse tipa, dušmani možete samo da mi ga popušite, dušmani vaše priče me ne dotiču, dušmani slabi ste za mene.Kakvi ba dušmani? Šta rade ti dušmani, pa se moraš oglasiti na facebooku? Pa onda ima statusa, oni koji mi žele zlo pokazuju kakvi su ljudi, ne volite me - jebe mi se što me ne volite, itd.
A i ima i onih koji napišu, oni koji loše govore o meni iza leđa, uvijek će ostati iza mene, jer im je tamo i mjesto.![]()
Često viđam ovakve statuse, ne kontam osobe sa ovakvim ponašanjem. Čuj dušmani.
- Logovan
#7464 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to i ja kontam, izmišljaju dušmane da bi privukli pažnju, ali to mi je nekako bolesno, baš da ne povjeruješ da takvi ljudi postoje.djevojka bez imena wrote: Ma to su obicno nezrele osobe, bez samopouzdanja, koje izmisljanjem 'dusmana' privlace paznu po principt 'i los publicitet je dobar publicitet'.
A i šega su mi komentari što se znaju izredati na ovakvim statusima. Ljubavi, ne mogu ti ništa ili nastavi po svom, uvijek će biti donji ili hoće da te unište jer znaju da si bolji/a od njih.... I tako ti komentari.
- Njanjavi
#7465 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sta nutella ima tolko protiv bjelog.
Mislim sta su zavrli za crno samo, meni to na rasizam tukne nekako.
Vodel crnci nutellu
Mislim sta su zavrli za crno samo, meni to na rasizam tukne nekako.
Vodel crnci nutellu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7466 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad smo kod tih fb provala....kae levat....jos sam na ''godisnjem odmoru'', a ono guli robiju
Al valjda to ljepse izgleda, ono
- Donnie Smith
#7467 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Odakle mu internet u zatvoru?Tomahawk11 wrote:Kad smo kod tih fb provala....kae levat....jos sam na ''godisnjem odmoru'', a ono guli robiju![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7468 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moguce i da drugi pisu u njegovo ime.Donnie Smith wrote:Odakle mu internet u zatvoru?Tomahawk11 wrote:Kad smo kod tih fb provala....kae levat....jos sam na ''godisnjem odmoru'', a ono guli robiju![]()
A ne bi me ni zacudilo da ima internet, telefon.
BiH - where amazing happens
- djevojka bez imena
#7469 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I te dramaticarke a i sljedbenike odmah na blokadu, po mom misljenju bar jedan mali postotak takvih su buduce sociopate, a od njih nista dobro neces dozivjeti. Ja imam kolegicu koja djake povremeno prati na fb, pa kad je neko online puno, ona ga odmah prozove da odgovara, po meni je i to bolesno, ali kaze da ima ucinkaLogovan wrote:Pa to i ja kontam, izmišljaju dušmane da bi privukli pažnju, ali to mi je nekako bolesno, baš da ne povjeruješ da takvi ljudi postoje.djevojka bez imena wrote: Ma to su obicno nezrele osobe, bez samopouzdanja, koje izmisljanjem 'dusmana' privlace paznu po principt 'i los publicitet je dobar publicitet'.![]()
A i šega su mi komentari što se znaju izredati na ovakvim statusima. Ljubavi, ne mogu ti ništa ili nastavi po svom, uvijek će biti donji ili hoće da te unište jer znaju da si bolji/a od njih.... I tako ti komentari.
- JThomas
#7470 Re: Popularne stvari koje ne kontam
lažni osjećaj bitnosti. misle curice dušmanin je neko ko kaže vidi kako se našminkala. ko ima prave dušmane ne tipka to po fejsbuku...
-
sumirprimus
#7471 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kontam your koji k ponavalja 3 4 put,Donnie Smith wrote:Šta im ga znači poyyy?
a p i o vjecna enigma
p prosper,pozdrav,ponedeljak, posebno,pi.ko o ohandrana, olinjala,oznacena,
drama ostarlo se...
- annoy
#7472 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi žele da drugi misle da su bitni. A gdje ćeš većeg pokazatelja bitnosti od vojske tobožnjih dušmana kojima se ne sviđa tvoja nova trepavica
Ja pak ne kontam svugdje ono "tagiraj prijatelja koji ti mora kupiti palačinku/pizzu/motokultivator"
Ja pak ne kontam svugdje ono "tagiraj prijatelja koji ti mora kupiti palačinku/pizzu/motokultivator"
-
sumirprimus
#7473 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uglvnom kad popijem ...
belaj..
belaj..
- MisterNo1
#7474 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumem one koji zbrišu s posla u 15.55, kad si takav lafac izađi u 15.30 pa budi pravi mangup. Šta mu znači onih 5 min.
- Donnie Smith
#7475 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja kad god mogu izađem u 3, nekad i u 2, vrlo često u pola 4, ali danas moram ostati do 6. Tj. 18:00. I ne osjećam se nimalo lafičasto zbog toga. Naprotiv.MisterNo1 wrote:Ne razumem one koji zbrišu s posla u 15.55, kad si takav lafac izađi u 15.30 pa budi pravi mangup. Šta mu znači onih 5 min.