Popularne stvari koje ne kontam
- teuta06
#27501 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kod nas nažalost još vrijedi ona: " Nek je zdravo i živo i nek je Ivo/Ibro (ne znam srpski ekvivalent)."
- SmokingMan
#27502 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eko aktivizam (radikalni pokreti).Ubiše ljudi o apokalipsi,masovnom izumiranju vrsta,kraj čovjekovog postojanja,a priče su im manje-više šablonske,nalik onima iz biblije,samo što su ovdje akteri neka stara primitivna drevna božanstva tipa Gaia,Poseidon,i sl,koji slanjem obilnih kiša,monsunam,najezdi skakavaca,otopljavanju leda kažnjavaju ljude zbog počinjenih grijeha prema Zemlji,majci prirodi. 
- Logovan
#27503 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Imam i brata i sestru i hvala Bogu nema favorizovanja.moonca wrote:Pogresno se izrazio --
Pitanje za one koji imaju brace i seste:
Da li ste primjetili, da majka ili otrac jedno dijete -favorizuje u odnodu na drugo-
-
moonca
#27504 Re: Popularne stvari koje ne kontam
..kod mene .. se odrazavlo npr-- kaznjavanje za neki nered...Logovan wrote:Imam i brata i sestru i hvala Bogu nema favorizovanja.moonca wrote:Pogresno se izrazio --
Da li ste primjetili, da majka ili otrac jedno dijete -favorizuje u odnodu na drugo-![]()
-
detroit-mercy
#27505 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jovoteuta06 wrote:Kod nas nažalost još vrijedi ona: " Nek je zdravo i živo i nek je Ivo/Ibro (ne znam srpski ekvivalent)."
-
detroit-mercy
#27506 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda ponekad mladja djeca imaju prolaz za neke stvari za koje starija nemajumoonca wrote:Pogresno se izrazio --
Da li ste primjetili, da majka ili otrac jedno dijete -favorizuje u odnodu na drugo-
- Garak
#27507 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zašto je u BiH Audi popularniji od BMW i Mercedesa? Od strane političara, biznismena, babinih sinova i sl. Više na cesti ima Audi A6 nego BMW serije 5 ili Mercedesa E klase.
- Nisrin
#27508 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato sto je najbolji i ima najbolji dizajn 
Kod nas vecinom kockaste glave voze BMWa hahaha Fkt Audi ima jak lobi...mada ove glavonje vozaju i passate, tj njih vozaju u passatima
Kod nas vecinom kockaste glave voze BMWa hahaha Fkt Audi ima jak lobi...mada ove glavonje vozaju i passate, tj njih vozaju u passatima
- MarlboroGold
#27509 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo Volvo XC40...
Naš svijet je samo i čuo za švabe. Spomeneš im nešto drugo odmah te poklope da nemaš pojma, a suštini su izuzetno precijenjena auta
Naš svijet je samo i čuo za švabe. Spomeneš im nešto drugo odmah te poklope da nemaš pojma, a suštini su izuzetno precijenjena auta
- animals
#27510 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako ga vozis onda ok..MarlboroGold wrote:Samo Volvo XC40...
ako ne, onda napamet pricas..
- Garak
#27511 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E hebem ga, sad da ima najbolji dizajn... A7 i TT su stvarno lijepa auta, ali ostatak ponude...
- MarlboroGold
#27512 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kao što rekoh "samo švabo"animals wrote:Ako ga vozis onda ok..MarlboroGold wrote:Samo Volvo XC40...
- animals
#27513 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije uopce bitno jel Njemacko ili neko drugo..MarlboroGold wrote:Kao što rekoh "samo švabo"animals wrote:Ako ga vozis onda ok..MarlboroGold wrote:Samo Volvo XC40...
o ukusima ne vrijedi raspravljati..
bitno je koliko imas novca i kako mozes odrzavati auto..
ljudi vozaju ono sto im se svidja ili sto mogu odrzavati..
- Garak
#27514 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neovisno od te vječite dileme švabe vs japanci, francuzi i ostali, i dalje ostaje nejasno zašto Audi dominira...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27515 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neki dan snimim kolegu koji je ono-graCko dijete sa pedigreom, izlazi iz podzemne garaze trznog centra i onaj kartoncic od parkinga hrk kroz prozorGarfieldLover wrote: Svako jutro kad vozim na posao dobijem luđački poriv da se zakucam u auto ispred sebe, jer lik mrtav-hladan otvori prozor (ili čak i vrata na semaforu) i baci opušak. Pa šta misli da će se desiti s njim na ulici, ispariće?! I da je jedan takav, nego većina ovih što puše u autima...
Nego bila je ideja da se u filtere cigara ubacuje sjeme pa da se tako vrsi posumljavanje
- animals
#27516 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa bilo je i oni sto odsumljavaju.._BataZiv_0809 wrote:Neki dan snimim kolegu koji je ono-graCko dijete sa pedigreom, izlazi iz podzemne garaze trznog centra i onaj kartoncic od parkinga hrk kroz prozorGarfieldLover wrote: Svako jutro kad vozim na posao dobijem luđački poriv da se zakucam u auto ispred sebe, jer lik mrtav-hladan otvori prozor (ili čak i vrata na semaforu) i baci opušak. Pa šta misli da će se desiti s njim na ulici, ispariće?! I da je jedan takav, nego većina ovih što puše u autima...
Nego bila je ideja da se u filtere cigara ubacuje sjeme pa da se tako vrsi posumljavanjeMislim Lucky strike da je to pokusao
bace opusak i izgori suma
- animals
#27517 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa, ne znam..Garak wrote:Neovisno od te vječite dileme švabe vs japanci, francuzi i ostali, i dalje ostaje nejasno zašto Audi dominira...
evo i u mojoj firmi u auto parku dominiraju passati i audi..
- vjesticanametli
#27518 Re: Popularne stvari koje ne kontam
VolvoMarlboroGold wrote:Samo Volvo XC40...
-
detroit-mercy
#27519 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eki, pa zar ne zagadjuju samo oni sto su sljegli_BataZiv_0809 wrote:Neki dan snimim kolegu koji je ono-graCko dijete sa pedigreom, izlazi iz podzemne garaze trznog centra i onaj kartoncic od parkinga hrk kroz prozorGarfieldLover wrote: Svako jutro kad vozim na posao dobijem luđački poriv da se zakucam u auto ispred sebe, jer lik mrtav-hladan otvori prozor (ili čak i vrata na semaforu) i baci opušak. Pa šta misli da će se desiti s njim na ulici, ispariće?! I da je jedan takav, nego većina ovih što puše u autima...
Nego bila je ideja da se u filtere cigara ubacuje sjeme pa da se tako vrsi posumljavanjeMislim Lucky strike da je to pokusao
- vjesticanametli
#27520 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije vuce na sveCku 
- vjeshalica
#27521 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prolazim pored Alipasine dzamije,i vidim kako seljancura raspala u dominđosu izlazi iz iste,gore lafo se obukla,nosi u ruci sal,stiklesinama seljacim srebrenim nabada po ulici,ekser peta od 30cm,narod se okrece i gleda...
Halo ba DZe je primjereno da udjes u dzamiju gola,na tamo necije serijatsko vjencanje...seljancuro nije dzamija tvoj seoski bordelkafić pa da tu takva izlazis...sita sam provincijskih svadbi po usranom Sarajevu
Halo ba DZe je primjereno da udjes u dzamiju gola,na tamo necije serijatsko vjencanje...seljancuro nije dzamija tvoj seoski bordelkafić pa da tu takva izlazis...sita sam provincijskih svadbi po usranom Sarajevu
-
paladinka
#27522 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znas sta mi vise smata , tolike predrasude , pusti , nije tvoj problem. zenuvjeshalica wrote:Prolazim pored Alipasine dzamije,i vidim kako seljancura raspala u dominđosu izlazi iz iste,gore lafo se obukla,nosi u ruci sal,stiklesinama seljacim srebrenim nabada po ulici,ekser peta od 30cm,narod se okrece i gleda...
-
Hakiz
#27523 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jednom tako uđe jedna slična u harem Begove, uđe u abdesthanu, izađe sva pokrivena, otklanja svoje na dijelu za žene, opet se presvuče u dopičnjak i ode svojim putem.vjeshalica wrote:Prolazim pored Alipasine dzamije,i vidim kako seljancura raspala u dominđosu izlazi iz iste,gore lafo se obukla,nosi u ruci sal,stiklesinama seljacim srebrenim nabada po ulici,ekser peta od 30cm,narod se okrece i gleda...
U čemu je problem?
- vjeshalica
#27524 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hahaha cuj predrasuda?paladinka wrote:Znas sta mi vise smata , tolike predrasude , pusti , nije tvoj problem. zenuvjeshalica wrote:Prolazim pored Alipasine dzamije,i vidim kako seljancura raspala u dominđosu izlazi iz iste,gore lafo se obukla,nosi u ruci sal,stiklesinama seljacim srebrenim nabada po ulici,ekser peta od 30cm,narod se okrece i gleda...
Znas li ti sta je to uopce i za sta se taj termin koristi?
Ne mozes koristiti taj termin da opravdas nekulturu i prostakluk jer vjerska bogomolja u ovom slucaju dzamija nije mjesto da dolazis obucen kao skinut sa sipke u bordelu,kuzis?
Doduse vi ste moderne pa ste pocele mijesati nekulturu sa predrasudama da bi opravdale svoje realno glupo ponasanje...dzamija nije mjesto za dominđos kao i mnoga druga mjesta...valjda se tu treba imati minimum pristojnosti i stida
- vjeshalica
#27525 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U licemjerjuHakiz wrote:Jednom tako uđe jedna slična u harem Begove, uđe u abdesthanu, izađe sva pokrivena, otklanja svoje na dijelu za žene, opet se presvuče u dopičnjak i ode svojim putem.vjeshalica wrote:Prolazim pored Alipasine dzamije,i vidim kako seljancura raspala u dominđosu izlazi iz iste,gore lafo se obukla,nosi u ruci sal,stiklesinama seljacim srebrenim nabada po ulici,ekser peta od 30cm,narod se okrece i gleda...
U čemu je problem?
Islam ne dozvoljava takav vid ponasanja...onako kako nekome godi.