Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Guadalajara

#27201 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Guadalajara »

moonca wrote: ..sta ti je. :zoka:
...nista...cudno mi... :-?
pustopoljina

#27202 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dječak sa šibicama wrote:sretan bajram svima koji slave

svim ljudima dobre volje
Ovo kao prenos iz Vatikana :D :lol:
This is what the pope would say :lol:
Postoji li jos onaj radio mir?
dobar osjecaj

#27203 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

BiBi911 wrote::-? P
shape of despair wrote:Cestitanje bajrama, nove godine, nebitno, copy/ paste porukama. Napise jednom text i onda svima isti salje samo da normu zadovolji.
A sta trebam svakom posebno esej sastavit.. postoji taj jedan "ufuran" nacin cestitanja i to opicim u poruku. I onako da su mi dragi otisao bi im. Ispunim normu i das im di znanja odhebite od mene.
Što se tiče ljudi koji su blizu u BiH, ja niti kome čestitam praznike porukama, niti odgovaram na takve poruke pa su i meni vremenom prestali slati ta isprazna copy paste sranja. Ko mi je bitan pozovem ga na ručak, kafu, kolače, rođendan, odem kod dragih ljudi, vidimo se. Nemam šta ispunjavati normu ni formu ako mi nije stalo do ljudi i njima do mene.
dječak sa šibicama

#27204 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

stoljecima se u BiH merhabalo, ko to je vjerski pozdrav, dosle turske serije i onda smo saznali da merhaba znaci otprilike "ćao, šta mai?"
dječak sa šibicama

#27205 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ovi sto salju masovnu poruku cestitku svima koje znaju, po pravilu svaki me pita "jel se pise Olsun ili Olsum?"
teuta06

#27206 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

pustopoljina wrote: Postoji li jos onaj radio mir?
da...i radio hvata u mjestima gdje nijedan drugi radio nema domet... pokrivenost 100 posto
pustopoljina

#27207 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

teuta06 wrote:
da...i radio hvata u mjestima gdje nijedan drugi radio nema domet... pokrivenost 100 posto
Vi'š ti te urote...
Dalo se raditi zadatke uz radio mir :lol:
Point.

#27208 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Lik iz zajebancije napisao meme na FB da 20 septembra ulete u Area 51 u Nevadi, da vide vanzemaljce i sad naraslo u veliku snježnu grudvu, 1,5 miliona ljudi je zainteresovano, 2 miliona je reklo da će doći. Ne kontam ove fazone riskirati život zbog tuđe gluposti i zajebancije.
invincible1921

#27209 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by invincible1921 »

Nema tramvaja 20 minuta 30 ljudi na stanici, dolazi tramvaj pun ko sibica, ali iza njega idu jos dva u razmaku jedva nekih 30 metara....naravno svih 30 ljudi ulazi u ovaj prvi tako da se vrata jedva zatvore da bukvalno ispadaju iz tramvaja...ova druga dva koja su dosla pola minute iza prvog poluprazna :-) :-)
moonca

#27210 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

..U mnogim zemljama, kao U Kanadi,Argetini... se formira red(ne znam da li je to nepisano pravilo) interesantno, kako se postuje..
dobar osjecaj

#27211 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

pustopoljina wrote:
teuta06 wrote:
Vi'š ti te urote...
Dalo se raditi zadatke uz radio mir :lol:
Mislis na katolicki radio Mir iz Medjugorja koji se danas cuje svuda ili neki koji je funkcionisao u BiH tek poslije rata?
Cudno mi zamisliti da radis zadatke uz ovaj katolicki mada ponekad u ocaju medijski mrtvih bespuca potrefim na poneku opustajucu edukativnu emisiju o porodici i zdravlju.
vjeshalica

#27212 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjeshalica »

Radio Marija hahaha nezz kako se to more blokirat na radiju u autz
zrakomlat

#27213 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

vjeshalica wrote:Radio Marija hahaha nezz kako se to more blokirat na radiju u autz
:lol:

Radio Mir i Radio Marija mi jedan iza drugog, i mene zanima mogu li se kako blokirati da ih pretraga stanica samo preskoči :mrgreen:
Nedavno vozim saltam stanice bez gledanja koje su, kad naleti neki pristojni rock zvuk, ostavim na toj stanici, kad poče tekst isuse o isuse :lol:
vjeshalica

#27214 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjeshalica »

Hahaha ja kad god upalim radio vazda mi Marija prva iskoci...ima nesto obuzela je radio 1000 posto,moram vidjeti da kakve pare zgrnem na tome...prodacu i reci cu da mi se Marija ukazuje preko radio stanice i da to ne more biti slucajjost nikako nego boziji glas...hahahahaa
zrakomlat

#27215 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

Ne kontam lika koji upravo prođe i na majici mu piše
OMG IT'S FRIDAY.

...............
I uopšte te natpise na majicama, uglavnom na engleskom jeziku. Valjda cool izgleda na engleskom jeziku iako su ti natpisi uglavnom neka glupa rečenice ili naziv neke pokrajine, sportskog kluba, pića itd, kao North Carolina, Alabama, New York i sl.

Na našem bi ti natpisi bili kao npr Kanton Sarajevo, zapadna Hercegovina, FDS 1880, Univerzitet Džemal Bijedić, rijeka Bregava, Stari most, Ovdje ni lokum nije rahat, Badel 1862 i slično.
Heller

#27217 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Heller »

zrakomlat wrote:Ne kontam lika koji upravo prođe i na majici mu piše
OMG IT'S FRIDAY.

...............
I uopšte te natpise na majicama, uglavnom na engleskom jeziku. Valjda cool izgleda na engleskom jeziku iako su ti natpisi uglavnom neka glupa rečenice ili naziv neke pokrajine, sportskog kluba, pića itd, kao North Carolina, Alabama, New York i sl.

Na našem bi ti natpisi bili kao npr Kanton Sarajevo, zapadna Hercegovina, FDS 1880, Univerzitet Džemal Bijedić, rijeka Bregava, Stari most, Ovdje ni lokum nije rahat, Badel 1862 i slično.
A cigani u Baleganciega, Armani majicama :mrgreen:
dječak sa šibicama

#27218 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Valjda cool izgleda na engleskom jeziku iako su ti natpisi uglavnom neka glupa rečenice ili naziv neke pokrajine, sportskog kluba, pića itd, kao North Carolina, Alabama, New York i sl.
To ima smisla, i namijenjeno je samo, u americi.

Ako studiras na Yale, imas majicu Yale, ako studiras na North Carolini imas majicu North Carolina ili si recimo samo bio turisticki tamo u prolazu. Inace, to je odlican marketing, NY kape i slicno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#27219 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Jao sve poznate licnosti SFF-a imaju posebnu vezu sa Sarajevom :D

PR i picke materine, dodvoravanje publici i sve to razumijem, ali moze to vala i originalnije. Ne kontam kako su tako neorginalni i prodaju patetiku.
dječak sa šibicama

#27220 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Meni su jaci "nevidjeni provodi u nocnim satima SFF-a" i slicni medijski natpisi, a ono gomila ljudi kruzi po dvije ulice, idu gore dole, popiju pice pa kuci.

Na afterima se smrce kokain i orgijaju, tamo su prave zurke, ali za probrane i necemo o tome.
teuta06

#27221 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

dobar osjecaj wrote: Mislis na katolicki radio Mir iz Medjugorja koji se danas cuje svuda ili neki koji je funkcionisao u BiH tek poslije rata?
Cudno mi zamisliti da radis zadatke uz ovaj katolicki mada ponekad u ocaju medijski mrtvih bespuca potrefim na poneku opustajucu edukativnu emisiju o porodici i zdravlju.
ja sam mislila na današnji radio Mir Međugorje.... a to da li je neki bio poslije rata, ne znam, premlada sam za to
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#27222 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Matijevic_Vlado »

_BataZiv_0809 wrote:Jao sve poznate licnosti SFF-a imaju posebnu vezu sa Sarajevom :D

PR i picke materine, dodvoravanje publici i sve to razumijem, ali moze to vala i originalnije. Ne kontam kako su tako neorginalni i prodaju patetiku.
Pa sta mislis da kazu da imaju posebnu vezu sa Zenicom i kao usput skoknu i do SFFa?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#27223 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Matijevic_Vlado »

teuta06 wrote:
dobar osjecaj wrote: Mislis na katolicki radio Mir iz Medjugorja koji se danas cuje svuda ili neki koji je funkcionisao u BiH tek poslije rata?
ja sam mislila na današnji radio Mir Međugorje.... a to da li je neki bio poslije rata, ne znam, premlada sam za to
Pogresan acc, pogresan acc pustopoljino. Sa drugog si rekla da si voljela raditi zadatke uz Mir.
dobar osjecaj

#27224 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

Matijevic_Vlado wrote:
teuta06 wrote:
Pogresan acc, pogresan acc pustopoljino. Sa drugog si rekla da si voljela raditi zadatke uz Mir.
teuta06 wrote:
Anja Rupel ti šalje još jedan espresso.
animals

#27225 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Ne kontam da neko ode na more i salje svaki dan slike na forum..
ili izvjestava kako mu je na odmoru :-)
pa ja kad sam na odmoru, onda sam na odmoru..
Post Reply