Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

drndalo

#25976 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by drndalo »

nepass1 wrote:
drndalo wrote:Sta se desava s McDonaldsom Drive-in-om svako vece ? Hebem ti, red uredno 20-30 auta svako vece... Cekaju po 20-30 minuta, tamo oko/iza 21 sat...

Dijele dzaba ? Ili je furka iskapati auto ? Od onih "za u oko" staviti velicina... :?
sporo rade, znao sam se zadesiti jedno auto po 5min ceka, ona ti naplati onda otrci da izda
Ma svejedno, nisam skontao da imaju > 50 auta cijelog dana, a ne navece u sat vremena...?! :evil:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#25977 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mk ultra »

Pa jbg guzva unutra guzva vani... unutra ne pamtim kad sam vidio da je praznije imalo, a arapi kad dođu, konstantno je puno
nepass1

#25978 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by nepass1 »

drndalo wrote:
nepass1 wrote:
drndalo wrote:Sta se desava s McDonaldsom Drive-in-om svako vece ? Hebem ti, red uredno 20-30 auta svako vece... Cekaju po 20-30 minuta, tamo oko/iza 21 sat...

Dijele dzaba ? Ili je furka iskapati auto ? Od onih "za u oko" staviti velicina... :?
sporo rade, znao sam se zadesiti jedno auto po 5min ceka, ona ti naplati onda otrci da izda
Ma svejedno, nisam skontao da imaju > 50 auta cijelog dana, a ne navece u sat vremena...?! :evil:
nisam ni ja dok nisam zaglavio tako u koloni
moonca

#25979 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

:dajba:
..jel' se to hvalish da jedes u fancy restoranu..

Image
zrakomlat

#25980 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:
beautyfool wrote:"Jel" umjesto "Jer" ,ne kontam :-) :-)
To samo u Srbiji. Ni ja ne kontam preuzimanje njihovih furki
a ni ja, keve mi
macchiato

#25981 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Ponovo je to doba godine gdje ne kontam zašto ljudi toliko vole ljeto i toliko ga isčekivaju.

Fuj fujova. :oops:
paladinka

#25982 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by paladinka »

macchiato wrote:Ponovo je to doba godine gdje ne kontam zašto ljudi toliko vole ljeto i toliko ga isčekivaju.

Nisam nikad razmujela ljude koje iscejuju ljepo vrijeme i ono kao konacno mogu vani setati!
moonca

#25983 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

paladinka wrote:
macchiato wrote:Ponovo je to doba godine gdje ne kontam zašto ljudi toliko vole ljeto i toliko ga isčekivaju.

Nisam nikad razmujela ljude koje iscejuju ljepo vrijeme i ono kao konacno mogu vani setati!
Pa,valjan je razlog.
Zima ima svoje cari-snijeg, igre ali, da se moras natovariti sa 10 kg odjece je uzas, kao i razne bolesti/gripe, prehlade... itdd..
Licno, zivim 8 mjeseci na tempe.izmad 30 C.jeste pakao ali je ipak, po meni, bolje nego zivjeti 8 mjeseci sa znatno nizim temp.

hm ..sto se tice setanja-- nemoguce je iznad 30C kao 0 C. :-) sjedi gdje si ..u kuci... kafiterijama, knjizarama ... :)
shape of despair

#25984 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shape of despair »

Ne kontam glumce kad pricaju o likovima koje predstavljaju u filmu, to neka duboka psihoanaliza,razvezu po pola sata,a tamo neki horor il marvel sranje.
Hendrix

#25985 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hendrix »

shape of despair wrote:Ne kontam glumce kad pricaju o likovima koje predstavljaju u filmu, to neka duboka psihoanaliza,razvezu po pola sata,a tamo neki horor il marvel sranje.
:lol:

Bas tako, reko bi covjek remek djelo umjetnosti kad lik predstavlja Fast and Furious 150. nastavak.
zrakomlat

#25986 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

Zašto je postao "popularan" izraz maskica za one raznovrsne zaštite za telefon. Da li je to deminutiv od maska ili? Glupo naziv kako god.
dječak sa šibicama

#25987 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

shape of despair wrote:Ne kontam glumce kad pricaju o likovima koje predstavljaju u filmu, to neka duboka psihoanaliza,razvezu po pola sata,a tamo neki horor il marvel sranje.
Mozda oni to tako dozivljavaju, mi gledaoci samo vidimo rezultate a oni se moraju uzivljavati u ulogu, pa je mozda to profi deformacija pa moraju svima objasniti kako je to eto kompleksan lik.

A mozda se samo preseravaju kao ono joj jest zajebano glumiti. Mozes misliti nauke i muke, idi u rudnik kopaj dva dana pa nam prenesi impresije uzivljavanja u ulogu rudara.
dječak sa šibicama

#25988 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Potpis.

Kaze joj sunce joj divote more se setati po cistom zraku kenj truc, a ono dobijes rak koze ako se izlazes 4 sata ovom suncu, moras se natracati kremom, nabiti nesto na glavu da ne dobijes suncanicu, doktori stalno upozoravaju "nemojte na sunce od 11 do 18".

Nasetali se dabogda.
moonca

#25989 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Sunce sija i zimi--jednako opasno biti izlozen - zasto je problem namazati kremu na lice... :-)
annoy

#25990 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ja najmanje vremena vani provedem na ljeto :D
Pa tko lud ide setat na 30+, a navecer kad je ugodnija temperatura onda te pojedu komarci
Mislim da po snijegu vise setam :lol:
macchiato

#25991 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Pa i ja najmanje hodam ljeti :mrgreen: a em sam sva nekakva neproduktivna i umrtvljena, kao hodajući leš. Ništa mi se ne da, samo mi dođe da se kao medo sklupčam u pećini i prespavam do septembra.

Radije ću na sebe natrpati deset kila odjeće, ali bar se mogu slobodno kretati. Evo subota, ja sjedim i čekam bar 8 uvečer da izađem sa drugaricama, a do tad crkavaj u stanu od vrućine i dosade. :oops:
Svaki dan sam u obavezi da se vraćam po onoj najvećom vrućinoj i svaki put dolazim kući sa jebenim glavoboljama i pulsirajućim glavom, treba mi par sati da se ohladim i dođem sebi. Samo što ne krepam. :evil:

E blago onom ko uživa u ovom. Ili sam ja jednostavno osoba kojoj ne godi vrućina, evo ne znam bogumi.

A činjenica je da kod nas ni organizmi nisu naviknuti na ovo. Veći dio godine su niže temperature, pa do nedavno je bilo desetak stepeni i onda odjednom hop, na 35+, gdje to može biti normalno?
medvjed23

#25992 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by medvjed23 »

mene neće komarci, a i ne vidim da ih u sarajevu ima mnogo.. merak mi ljetnu noć provesti u skitnji.. tamo kafana, vamo park, malo šuplje o muzici i poeziji.. još kad se ima nekih para, doživljaj je potpun..
annoy

#25993 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Kod nas je stanje s komarcima jos od prosle godine izvanredno, imali smo epidemiju opasnog virusa proslo ljeto kojeg ta gamad prenosi
I nisam primjetila da su zaprasivali ni ove godine :roll: jel hoce da svi pocrkamo ili sta
Izlazim samo kad bas moram :oops:
Generalno mi manjka energije i imam ceste glavobolje po vrucini
Na jesen se preporodim
Santic_Aleksa

#25994 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Santic_Aleksa »

Ma svako godišnje doba ima isto vrlina i mana, i obično se pretjeruje za svako. A ne sekirajte se, saće kraj ljeta, u Sa tri mjeseca ljeta i osam zime. :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#25995 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mk ultra »

annoy wrote:Ja najmanje vremena vani provedem na ljeto :D
Pa tko lud ide setat na 30+, a navecer kad je ugodnija temperatura onda te pojedu komarci
Image
Eto prosjek ove sedmice
Jucer 16500 :mrgreen:
Xavier1

#25996 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

annoy wrote:Kod nas je stanje s komarcima jos od prosle godine izvanredno, imali smo epidemiju opasnog virusa proslo ljeto kojeg ta gamad prenosi
I nisam primjetila da su zaprasivali ni ove godine :roll: jel hoce da svi pocrkamo ili sta
Na jesen se preporodim
Kako mrzim kad od mlade osobe procitam ovako kako nema energije. Pa kakva ces biti sa 60? :-)
Santic_Aleksa

#25997 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Santic_Aleksa »

mk ultra wrote:
annoy wrote:Ja najmanje vremena vani provedem na ljeto :D
Image
Eto prosjek ove sedmice
Jucer 16500 :mrgreen:
I ja sam nešto slično koristio jedno vrijeme, izgleda ovako na prvu puno, al nabere se to ez. :D
annoy

#25998 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Xavier1 wrote:
annoy wrote:Kod nas je stanje s komarcima jos od prosle godine izvanredno, imali smo epidemiju opasnog virusa proslo ljeto kojeg ta gamad prenosi
Na jesen se preporodim
Kako mrzim kad od mlade osobe procitam ovako kako nema energije. Pa kakva ces biti sa 60? :-)
Pa oprosti, nije da je to moj izbor :lol:
Santic_Aleksa

#25999 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Santic_Aleksa »

Uležala se. :oops:
annoy

#26000 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Je evo sve ne izlazim iz kreveta 8)
Post Reply