Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zposao

#25876 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zposao »

Da ne fasuju dzukele kakav herpes hebemu :(
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#25877 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by parappa »

Ma haj kao da to još niste vidjeli u filmovima iz holivuda...
:run:
julisiz es grant

#25878 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by julisiz es grant »

Matori pedofili koji u sredstvima javnog prevoza "simpatično" smaraju tuđu djecu: "šta to jedeš", "daj meni malo tih boba", "sluša li te dedo", "daj meni tu igračku", "sad ću ti je ukrast"...itd, itd.
moonca

#25879 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

hm .... razumijem da smo vrlo osjetljivi na paznju 'stranaca' ..ali, ne bih tvrdila da su pedofili..

.. :-)
djevojka bez imena

#25880 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ne kontam Ove Mostarce, japanke ili papuče, sorc i majica atletska ili čak potkosulja, tačno se po outfitu mogu raspoznati domicilni :D :lol:

P. S. Simpatični su mi beskrajno :thumbup:
insomnia78

#25881 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Pa sta tu ne kontas? Ti obuces gunj po vrucini?
djevojka bez imena

#25882 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ali stalno isto, svake godine to uočim, :D

Obučem li sta?
vjeshalica

#25883 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjeshalica »

julisiz es grant wrote:Matori pedofili koji u sredstvima javnog prevoza "simpatično" smaraju tuđu djecu: "šta to jedeš", "daj meni malo tih boba", "sluša li te dedo", "daj meni tu igračku", "sad ću ti je ukrast"...itd, itd.
Dooođi dedi u krilo.....hhhh
insomnia78

#25884 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Da te deda izujeda
moonca

#25885 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

djevojka bez imena wrote:Ali stalno isto, svake godine to uočim, :D

Obučem li sta?
...bice da je to dijaspora- dolaze jednom godisnje - kod familije im ista odjeca na ceaknju... :lol:
insomnia78

#25886 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

:lol:
insomnia78

#25887 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Me i ne moze nista iz proslog zivota :shock:
muha_sa

#25888 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

julisiz es grant wrote:Matori pedofili koji u sredstvima javnog prevoza "simpatično" smaraju tuđu djecu: "šta to jedeš", "daj meni malo tih boba", "sluša li te dedo", "daj meni tu igračku", "sad ću ti je ukrast"...itd, itd.
jesi siguran da su pedofili :? :?

šta cemo sa ženama koje se svakodnevno i redovno javljaju i tepaju mom unuku :? nude mu bonbone, cokoladice šalju puse--jesu li i one pedofilke :?

ne mogu da vjerujem da me neko može pedofilom smatrat samo zato što se javim djetetu a redovno se javljam a ne idem javnim prevozom
julisiz es grant

#25889 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by julisiz es grant »

muha_sa wrote:

šta cemo sa ženama koje se svakodnevno i redovno javljaju i tepaju mom unuku :? nude mu bonbone, cokoladice šalju puse--jesu li i one pedofilke :?

ne mogu da vjerujem da me neko može pedofilom smatrat samo zato što se javim djetetu a redovno se javljam a ne idem javnim prevozom
Jedno je javit se, a drugo je ne prestajat smarat dijete za sve vrijeme dok su zajedno u vozilu. Šta imaš tuđem djetetu dosađivati (ne ti, nego ovi iz busa)? Ako je slatko, namigni mu, reci nešto ako hoš, daj mu bobu ako imaš ili nešto, i vozdra.
A žene ne znam mogu li biti pedofili.
90minut

#25890 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by 90minut »

muha_sa wrote:

pedofilu :evil:
Hasan006

#25891 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hasan006 »

Ne kontam ljude koji upale film i premotaju svaku scenu koja im je iole dosadna i tako generalno gledaju filmove, a vidim da ih u raji ima baš dosta.
dragma
Vozim: Pješe

#25892 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dragma »

Uhvatio sam se da ljubomorno zagledam mlađe od sebe kako se pri šetnji, vožnji ili sjedenju u kafiću nonšalantno služe slušalicama. A ja, dok ih otpetljam, pa zapnem za nešto, pa mi svako malo ispadne slušalica iz uha, pa ne znam gdje ću sa mobilnim, pa...... onda si kupih i one za oko uha al' me i to nerviralo, žuljalo, izgubio dijelove...
Mislim da ih sad već imam desetak raznih, no... slaba fajda.

Pitam se, jel' se ovo moze podvesti pod generacijski jaz, ili sam ja naprosto smotan?!

Image
Sanjarko

#25893 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sanjarko »

Isti problem imam. Ja sam smotan. To znam.
insomnia78

#25894 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

dragma wrote:Uhvatio sam se da ljubomorno zagledam mlađe od sebe kako se pri šetnji, vožnji ili sjedenju u kafiću nonšalantno služe slušalicama. A ja, dok ih otpetljam, pa zapnem za nešto, pa mi svako malo ispadne slušalica iz uha, pa ne znam gdje ću sa mobilnim, pa...... onda si kupih i one za oko uha al' me i to nerviralo, žuljalo, izgubio dijelove...

Pitam se, jel' se ovo moze podvesti pod generacijski jaz, ili sam ja naprosto smotan?!

Image
Bezžične
Image
I bog da te vidi
pizarro

#25895 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

dragma wrote:Uhvatio sam se da ljubomorno zagledam mlađe od sebe kako se pri šetnji, vožnji ili sjedenju u kafiću nonšalantno služe slušalicama. A ja, dok ih otpetljam, pa zapnem za nešto, pa mi svako malo ispadne slušalica iz uha, pa ne znam gdje ću sa mobilnim, pa...... onda si kupih i one za oko uha al' me i to nerviralo, žuljalo, izgubio dijelove...

Image
udjem u tramvaj, sjetim se da imam slusalice u dzepu i moglo bi se malo muzika slusati 8-)
dok otpetljam stignem do svoje stanice, opet slusalice strpam u dzep i tako u krug :D
Jack Be Nimble

#25896 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Hasan006 wrote:Ne kontam ljude koji upale film i premotaju svaku scenu koja im je iole dosadna i tako generalno gledaju filmove, a vidim da ih u raji ima baš dosta.
To sam ja :mrgreen: sta ja znam, filmovi postali dosadni, stalno jedno te isto sranje, navikli da imamo tel u rukama kada gledamo bilo sta drugo. Npr ako se gleda marvel to se moze premotavati a da nista ne propustis.
insomnia78

#25897 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Ja ih vise ni ne gledam
kakavdanakneiskustvu

#25898 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

muha_sa wrote:

ma danas se to ništa ne smije,politicka korektniost,ne smiješ zagalamiti na svoje dijete,može neko prijaviti
kakavdanakneiskustvu

#25899 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Image
i jedno i drugo,isti sam,meni ovo ispadne iz uha,ne kontam šta će nekom muzika dok hoda,nećeš čuti ako te neko zove sa druge strane ceste,ne čuješ automobil,ali jbg,ja sam blizu pedesete godine,shvatam da je to nekome dvadeset pet godina mladjem bitno
Jack Be Nimble

#25900 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Nije samo muzika, mogu biti podcast ili knjige.
Post Reply