Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
malocvijece

#24901 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

Xavier1 wrote:
Bodkin wrote:
pustopoljina wrote:
Koji je ceif sjediti 2 sata i srkati kafu? Argument isti za obje strane :D
Meni treba pola sata
10 mi ode na narucivsnje i placanje 20 mi je ceif
I to je ok. Ne moramo se cuditi jedan drugom. Svako svoj ceif ima

Kad si besposlen nemas sta pametnije raditi nego sjediti 2 sata i srkati. Muski jos ponesu ponudu iz kladionice i zaokruzuju.
Nisam besposlena uopšte, ali vala mogu naći vremena da rahat popijem kafu s društvom. Kako je to gubljenje vremena, a nije kao ranije spomenuti Amerikanci koji kao rade toliko puno da kafu nosaju po rukama, pa dođu kući i zavale se pred TV ili laptop po par sati?
malocvijece

#24902 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

pijo_zoljo wrote:
славянин wrote:Dok nisu smartphoni dosli doktorirao sam na hemijskim sastavima sredstava za ciscenje u toaletu :D
per tuti i tipi di lavatrizzi
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ja i sad to čitam :lol:
alibaba_i_30_godina

#24903 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

Hajd' donekle razumijem to nošenje mobitela u halu, surfanje i ostalo ali ne i javljanje kada neko pozove.

S druge strane, nikako mi nisu jasni ljudi koji idu gradom, neko ih nazove preko vibera ili WhatsApp i oni puste tu osobu na spiker, a nije u pitanju video poziv.
detroit-mercy

#24904 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

mali jomu wrote:Joj kad sam cuo lika da iz hale prica na telefon..... jebem li ti, katastrofa :lol:

od tad kad god nekog zovem odmah pitam je li u hali :lol:
Mi imamo poslovni sastanak i zovu ljudi sa raznih strana svijeta, nekima je normalno radno vrijeme, nekima rano jutro, nekima duboko u noc. Pici sastanak, tip prica objasnjava istom cujes pustio vodu, huka stoji vodokotlica :mrgreen: .
alibaba_i_30_godina

#24905 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

Dobro je pa niste čuli nešto drugo. :nasolji1:
Strpljiva

#24906 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Strpljiva »

malocvijece wrote:
pijo_zoljo wrote:
славянин wrote:Dok nisu smartphoni dosli doktorirao sam na hemijskim sastavima sredstava za ciscenje u toaletu :D
per tuti i tipi di lavatrizzi
:lol: :lol: :lol: :lol:
To sjedenje i citanje na solji ne kontam. Je l' radjate, uzivate u mirisima, sta?
pijo_zoljo

#24907 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pijo_zoljo »

Strpljiva wrote:
To sjedenje i citanje na solji ne kontam. Je l' radjate, uzivate u mirisima, sta?
a ti se kao pokakis u roku od 30 sekundi ili šta?
славянин

#24908 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by славянин »

Strpljiva wrote:
Pa zavisi koliko ti je cist wc, i naravno moderne stvarcice poput onog djavola sto nataknes (ima sa izbjeljivacem+mirisima) na wc solju. :skoljka: :mrgreen:
macchiato

#24909 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Meni moji smradovi ne smrde. :D

A kad osjetim tuđe, hoću se ispovraćati.
Xavier1

#24910 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

malocvijece wrote: Nisam besposlena uopšte, ali vala mogu naći vremena da rahat popijem kafu s društvom. Kako je to gubljenje vremena, a nije kao ranije spomenuti Amerikanci koji kao rade toliko puno da kafu nosaju po rukama, pa dođu kući i zavale se pred TV ili laptop po par sati?
Zavale se kuci nakon radnog vremena. Kod nas su kafici puni u podne.
dale cooper

#24911 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

Volim i ja čitati dok kenjam. :zoka: :mrgreen:
Blixen

#24912 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Blixen »

Hendrix wrote:korporativni svijet je istreniran da ostaje duboko u noc ne bi li zavrsio posao u nemogucim rokovima
meni je tuzno kad vidim nekog uposlenika korporacija kako puca 12-14 sati i sav je tom fazonu corporate thinking
vjesticanametli

#24913 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Ah da svabe svjeCki prvaci u forvardowanju prebacivanju termini ekseli tabele kajne cajt :lol:
Zato ja sjednem i pijem kafu i sve ih vise sjedi sa mnom :mrgreen: sad ne jedu tolko ni zelenisch vec pitaju jel idemo meso jesti :lol: a do kasno u noc nek im mater radi....najvolem mrdanje misom kad je hom ofis :lol:
mali jomu

#24914 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali jomu »

vjesticanametli wrote: Ah da svabe svjeCki prvaci u forvardowanju prebacivanju termini ekseli tabele kajne cajt :lol:
Zato ja sjednem i pijem kafu i sve ih vise sjedi sa mnom :mrgreen: sad ne jedu tolko ni zelenisch vec pitaju jel idemo meso jesti :lol: a do kasno u noc nek im mater radi....najvolem mrdanje misom kad je hom ofis :lol:

samo se drzi misa i vodi ih na meso, bit ce to u redu...... zeergut :lol:
Logovan

#24915 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

malocvijece wrote: Nisam besposlena uopšte, ali vala mogu naći vremena da rahat popijem kafu s društvom. Kako je to gubljenje vremena, a nije kao ranije spomenuti Amerikanci koji kao rade toliko puno da kafu nosaju po rukama, pa dođu kući i zavale se pred TV ili laptop po par sati?
:thumbup:
Eto po nekima ako imaš raznih obaveza, onda ne smiješ popiti kafu sa društvom, kafu piju samo oni što ništa ne rade. :oops:
Jack Be Nimble

#24916 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Pa zar vi ne tipkate po forumu dok ste na solji? :?

Sve dok se ne cuje moze se iz hale pricati. Ja sam par prijateljica ufatio tako u razgovoru. Reko jel to trebas popraviti pipu ili soras :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#24917 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bloo »

+1
pijo_zoljo

#24918 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pijo_zoljo »

dale cooper wrote:Volim i ja čitati dok kenjam. :zoka: :mrgreen:
ja gimnaziju odličnim završio
iz hale
:lol: :lol: :lol:

posebnu sam inspiraciju imao na filozofiju i psihologiju, mada mi ni historija nije bila mrska u hali
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malocvijece

#24919 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

Blixen wrote:
Hendrix wrote:korporativni svijet je istreniran da ostaje duboko u noc ne bi li zavrsio posao u nemogucim rokovima
meni je tuzno kad vidim nekog uposlenika korporacija kako puca 12-14 sati i sav je tom fazonu corporate thinking
Ne razlikuju se tu mnogo od nas na Balkanu. Rintaju ko magarci da bi se gazda brzo i mnogo obogatio. Najmanje oni sebi zarade.
malocvijece

#24920 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

Strpljiva wrote:
malocvijece wrote:[quote="pijo_zoljo"Dok nisu smartphoni dosli doktorirao sam na hemijskim sastavima sredstava za ciscenje u toaletu :
[/quote]

Ponekad gledam fuge na pločicama :lol:
Al dosadno. Ovako barem naučim koliko deterdženta ide na recimo 5kg veša ako je jako zaprljan, a voda je tvrda. Ugodno s korisnim :mrgreen:
dale cooper

#24921 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

Nevjerovatno! :shock: Evo konačno i žensko koje makar priznaje da boravi i sjedi u hali. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#24922 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

1000 stranica ne kontanja
TAFKAP

#24923 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TAFKAP »

pa... osoba koja je ubjeđena u to da sve konta... :-)
Bodkin

#24924 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

Logovan wrote:
:thumbup:
Eto po nekima ako imaš raznih obaveza, onda ne smiješ popiti kafu sa društvom, kafu piju samo oni što ništa ne rade. :oops:
Nije ba u tome poenta. Krenula he prica kako ljudi ne kontaju ove sto piju kafu u hodu
cendlerbing

#24925 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cendlerbing »

Ne kontam sebe, odakle i što će mi 17 češljeva i četki a non stop jednu jedinu koristim.
Post Reply