Popularne stvari koje ne kontam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21626 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ti ćeš za Mileta, on vodi kolumbij....ovaj, banjalučki narkokartel 
- hadzinicasa
#21627 Re: Popularne stvari koje ne kontam
cuj retrovizor - mislila sam na brisacTomahawk11 wrote:Jutros raja vozi, za brisačima nema koga nemahadzinicasa wrote: jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???![]()
Mene zna iznenaditi, ali izađem, skinem.
nego mi na umu moj retrovizor pa me smuntalo
ccccc
- beni-bu-man
#21628 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mile El PatrónTomahawk11 wrote:Ma ti ćeš za Mileta, on vodi kolumbij....ovaj, banjalučki narkokartel
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21629 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Baš, kako će zataknuti za retrovizorhadzinicasa wrote:cuj retrovizor - mislila sam na brisacTomahawk11 wrote:Jutros raja vozi, za brisačima nema koga nemahadzinicasa wrote: jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???![]()
Mene zna iznenaditi, ali izađem, skinem.![]()
nego mi na umu moj retrovizor pa me smuntalo
ccccc
- hadzinicasa
#21630 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dokaz koliko u letu ovdje pisem i ni ne procitam sta sam napisala prije no sto postam...
LM, razumjeli smo se. a i ne postoji zadnji retrovizor
LM, razumjeli smo se. a i ne postoji zadnji retrovizor
- Nisrin
#21631 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A SBB cijeli casopis spremio u sanducice
Koji su to debili, zar stvarno misle ako mi napune sanducic od poste da cu glasati za njih?!
Trosenje nase love, tj razbacivanje!
Trosenje nase love, tj razbacivanje!
- vješalica
#21632 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
- triconja
#21633 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slabo ti onaj papir gorivješalica wrote:Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
- irac300
#21634 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Računala marva na sve.triconja wrote:Slabo ti onaj papir gorivješalica wrote:Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
- shape of despair
#21635 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude koji me pitaju za prognozu vremena.
Danas je sve dostupno, postoji 4-5 jako dobrih sajtova, aplikacija za telefon milion, al jok, opet ONO pita.
Danas je sve dostupno, postoji 4-5 jako dobrih sajtova, aplikacija za telefon milion, al jok, opet ONO pita.
-
moonca
#21636 Re: Popularne stvari koje ne kontam
..zar zbilja ne shvatas zasto te osoba pita...
- Logovan
#21637 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
- beni-bu-man
#21638 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bolestLogovan wrote:Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
- duminjo
#21639 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Imo Sam kolegu koji je tako pratio. Kaze "to ti je ko sa novinama. Nije isto čitat Portal i novinu pod rukom osjetit" i Jos Nesto doda kao voli da ga teletext jebe sa ispravkama, Sex gratisLogovan wrote:Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21640 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.
još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani

još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani
- beni-bu-man
#21641 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zaostali u razvojuVelkoski wrote:ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.
još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani![]()
- duminjo
#21642 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nie fraer glup ni Sekunde. Ima 35 godina al eto cejf mu da ga teletext jebe. Kaze "Eo ga poplavilo" hajd u kurac

Il kad se Podje nervirat što pet minuta stoji 90+ pa nikad kraj. Onda ja udjem na rezultate i vidim da nije Jos ni 90-ta, Kazem mu i odma Podje sovat kako sam mu Se posro u cejf.. Et sta ces mu
Il kad se Podje nervirat što pet minuta stoji 90+ pa nikad kraj. Onda ja udjem na rezultate i vidim da nije Jos ni 90-ta, Kazem mu i odma Podje sovat kako sam mu Se posro u cejf.. Et sta ces mu
- Logovan
#21643 Re: Popularne stvari koje ne kontam
duminjo wrote:Imo Sam kolegu koji je tako pratio. Kaze "to ti je ko sa novinama. Nije isto čitat Portal i novinu pod rukom osjetit" i Jos Nesto doda kao voli da ga teletext jebe sa ispravkama, Sex gratisLogovan wrote:Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
Kaže meni jednom jedan jaran, šta fali teletekstu, ima sve, sve upratim, sve jasno, pregledno....Velkoski wrote:ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.
još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani![]()
Pa rekoh instaliraj aplikaciju rezultati.com, objašnjavam zašto je bolje i jednostavnije (iako je nepotrebno navoditi zašto
Evo sada prati na normalnoj aplikaciji k'o sav normalan svijet.
-
nemezis
#21644 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam ove koji prate rezultate, kako god da ih prate.
- beni-bu-man
#21645 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kako ne kontas, uplatio marku a ceka 10 miljanemezis wrote:Ja ne kontam ove koji prate rezultate, kako god da ih prate.
-
kakavdanakneiskustvu
#21646 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam non stop gledanje na mobitelu kakvo ce biti vrijeme ze par sati,e evo kise za dva i po ata,e evo sunca za 4 sata,budalasto
- triconja
#21647 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bio maloprije na kafi i zafati me onaj uvod u program stranke, eee, ja ne mogu skontat kakva me to taktika derat se na narod ono kao oni krivi i tako
Ošlo sve u helac haman
Ošlo sve u helac haman
-
macchiato
#21648 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno
Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku
Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš?
A mogu misliti što bi meni oprostili da mi zafali 5 feninga, ahaaa
Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku
Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš?
- Xavier1
#21649 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je zato sto si zensko. Meni vrate uredno svaki put.macchiato wrote:Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno![]()
Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku![]()
Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš?![]()
- vjesticanametli
#21650 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tako sam ja fino teti rekla ako nemate onda mi vratite 10....blejala je al vratila i kazem joj bolje da sam ja r8botu duzna i preko vrOtamacchiato wrote:Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno![]()
Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku![]()
Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš?![]()