Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#21626 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Ma ti ćeš za Mileta, on vodi kolumbij....ovaj, banjalučki narkokartel :mrgreen:
hadzinicasa

#21627 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by hadzinicasa »

Tomahawk11 wrote:
hadzinicasa wrote: jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???
Jutros raja vozi, za brisačima nema koga nema :lol:
Mene zna iznenaditi, ali izađem, skinem.
cuj retrovizor - mislila sam na brisac :lol:
nego mi na umu moj retrovizor pa me smuntalo

ccccc
beni-bu-man

#21628 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:Ma ti ćeš za Mileta, on vodi kolumbij....ovaj, banjalučki narkokartel :mrgreen:
Mile El Patrón 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#21629 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

hadzinicasa wrote:
Tomahawk11 wrote:
hadzinicasa wrote: jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???
Jutros raja vozi, za brisačima nema koga nema :lol:
Mene zna iznenaditi, ali izađem, skinem.
cuj retrovizor - mislila sam na brisac :lol:
nego mi na umu moj retrovizor pa me smuntalo

ccccc
Baš, kako će zataknuti za retrovizor :mrgreen: i ja sam mahinalno otišao da je to brisač :lol: :lol:
hadzinicasa

#21630 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by hadzinicasa »

dokaz koliko u letu ovdje pisem i ni ne procitam sta sam napisala prije no sto postam...

LM, razumjeli smo se. a i ne postoji zadnji retrovizor :lol:
Nisrin

#21631 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

A SBB cijeli casopis spremio u sanducice :D Koji su to debili, zar stvarno misle ako mi napune sanducic od poste da cu glasati za njih?!
Trosenje nase love, tj razbacivanje! :evil:
vješalica

#21632 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
triconja

#21633 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

vješalica wrote:Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
Slabo ti onaj papir gori :lol:
irac300

#21634 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by irac300 »

triconja wrote:
vješalica wrote:Komšo na vikendici vidim dovlači redovno nekih kartona i papira,kaže treba mu za potpale.Nakupio se samo tako.Reko najbolje je da seljačkoglave bogalje željne fotelje sve poskidaš i zapališ,h em korisno tebi,hem je džabe,a ne moraš ruglo gledati poslije izbora
Slabo ti onaj papir gori :lol:
Računala marva na sve. :D
shape of despair

#21635 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shape of despair »

Ne kontam ljude koji me pitaju za prognozu vremena.
Danas je sve dostupno, postoji 4-5 jako dobrih sajtova, aplikacija za telefon milion, al jok, opet ONO pita.
moonca

#21636 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

:roll:
..zar zbilja ne shvatas zasto te osoba pita... :zoka:
Logovan

#21637 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
beni-bu-man

#21638 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

Logovan wrote:Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
bolest
duminjo

#21639 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

Logovan wrote:Ne razumijem korištenje aplikacije teletekst za praćenje sportskih rezultata ili kad se na tv-u prati.
Imo Sam kolegu koji je tako pratio. Kaze "to ti je ko sa novinama. Nije isto čitat Portal i novinu pod rukom osjetit" i Jos Nesto doda kao voli da ga teletext jebe sa ispravkama, Sex gratis :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21640 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.

još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani :sad: :lol:
beni-bu-man

#21641 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

Velkoski wrote:ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.

još kad im na mobitelu vidim teletekst... možda serem, ali odmah imam dojam da su glupani :sad: :lol:
zaostali u razvoju
duminjo

#21642 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

Ma nie fraer glup ni Sekunde. Ima 35 godina al eto cejf mu da ga teletext jebe. Kaze "Eo ga poplavilo" hajd u kurac :lol: :lol:
Il kad se Podje nervirat što pet minuta stoji 90+ pa nikad kraj. Onda ja udjem na rezultate i vidim da nije Jos ni 90-ta, Kazem mu i odma Podje sovat kako sam mu Se posro u cejf.. Et sta ces mu :mrgreen:
Logovan

#21643 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

duminjo wrote:
Imo Sam kolegu koji je tako pratio. Kaze "to ti je ko sa novinama. Nije isto čitat Portal i novinu pod rukom osjetit" i Jos Nesto doda kao voli da ga teletext jebe sa ispravkama, Sex gratis :lol:
:lol: :lol: Joj poređenja. :lol:
Velkoski wrote:ja ne kontam likove naših godina s teletekstom, ovi stariji su svakako na "vi" s tehnologijom.

Kaže meni jednom jedan jaran, šta fali teletekstu, ima sve, sve upratim, sve jasno, pregledno....
Pa rekoh instaliraj aplikaciju rezultati.com, objašnjavam zašto je bolje i jednostavnije (iako je nepotrebno navoditi zašto :-) ), dodao još imaš dobar mobitel, imaš memorije, a gledaj gdje pratiš rezultate. Džaba, nije htio tada.

Evo sada prati na normalnoj aplikaciji k'o sav normalan svijet. :lol:
nemezis

#21644 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by nemezis »

Ja ne kontam ove koji prate rezultate, kako god da ih prate.
beni-bu-man

#21645 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

nemezis wrote:Ja ne kontam ove koji prate rezultate, kako god da ih prate.
kako ne kontas, uplatio marku a ceka 10 milja :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#21646 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ne kontam non stop gledanje na mobitelu kakvo ce biti vrijeme ze par sati,e evo kise za dva i po ata,e evo sunca za 4 sata,budalasto
triconja

#21647 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Bio maloprije na kafi i zafati me onaj uvod u program stranke, eee, ja ne mogu skontat kakva me to taktika derat se na narod ono kao oni krivi i tako :lol: :lol: :lol:

Ošlo sve u helac haman :-)
macchiato

#21648 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno :-)

Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku :evil:

Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš? :roll:

A mogu misliti što bi meni oprostili da mi zafali 5 feninga, ahaaa :roll:
Xavier1

#21649 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

macchiato wrote:Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno :-)

Već drugi put mi se dešava da me bez ikakve frke "okine" za 5 feninga (ono tipa, treba mi vratiti kusura 5,25, ona vrati 5,20), što je najgore ja to tek skužim poslije kad prebrojim kusur. Ako mi se desi i treći put, a namjerno ću opet otići i namjerno napraviti račun sa cifrom PET na kraju, diću im frku :evil:

Mislim jebo 5 feninga, nije da ću osiromašiti radi toga, ali da me fino ljudski pitaš da li je ok da mi ostaneš dužan jer ih nemaš u kasi, oprostila bih, nema veze. Ali ovako te zakinuti za tvoj novac bez pitanja kao da je to nešto sasvim normalno, pa čak iako je u pitanju samo pet pišljivih feninga, je baš bezobrazluk. To je moj novac i vrati mi onoliko koliko treba, odakle ti pravo da uzimaš? :roll:

To je zato sto si zensko. Meni vrate uredno svaki put.
vjesticanametli

#21650 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

macchiato wrote:Ne razumijem kako to da mi u konzumu ne vraćaju 5 feninga u kusuru i kako to smatraju pod normalno :-)

tako sam ja fino teti rekla ako nemate onda mi vratite 10....blejala je al vratila i kazem joj bolje da sam ja r8botu duzna i preko vrOta :mrgreen:
Post Reply