Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?
Popularne stvari koje ne kontam
-
Heller
#21251 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- insomnia78
#21252 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma jok ide raja izBosne. Kae deficitarno zanimanjeHeller wrote:pa ko rukuje tim cijevima? vatrogasci u penziji?insomnia78 wrote:Jok ba. Razmota njega žirafan
- bleee_sa
#21253 Re: Popularne stvari koje ne kontam
snoboviHeller wrote:Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
- славянин
#21254 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A kako se direktori to oblaceHeller wrote:Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
- MarlboroGold
#21255 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je oduvijek slučaj.zippoo87 wrote:evo jedno aktuelno "nerviranje " ...evo sta ja ne kontam
ne kontam ove politicare i stranke,tipa SBB...znaci oni su prije 4 godine molili za glasove i dobili su ih i formirali su vecinu sa SDA i HDZ i oni su SADA VLAST ali evo godinu dana nema sjednica i usvojenih zakona a on opet sada prica i sere kako ce drzava "prodisati" ako opet njega izaberemo...a evo sada kada je izabran,ne radi nista,glumi opoziciju iako je vlast i pravi te budalom i jos opet moljaka za glasove
pa je li narod ovdje fakat toliko glup...da mi se bi naci u istom studiju sa ovim protuhama,da im postavim par pitanja a ne oni novinarcici ne smiju ni postaviti normalno pitanje,samo neka dogovorena
znaci lik je VLAST i ne radi nista a sada opet moli da bude vlast i ko fol ce raditi nesto ...tugo moja sta se ovdje sve mora trpiti
-
Heller
#21256 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobro pitanje, al ja svog uglavnom vidim u polo majici, il odijelu kad ga nateže gazdaславянин wrote:A kako se direktori to oblaceHeller wrote:Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
-
moonca
#21257 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako vam nije nametnut kodeks oblacenja-onda je na vama da odlucite kako da se upristojite.Heller wrote:Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
-
Heller
#21258 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nema nikakvog kodeksa, samo snobovi. Zna se ko predstavlja firmu i ko treba kako da izgleda, eh sad ovi nebitni likovi koji se furaju da su neki kurac za petstojamoonca wrote:Ako vam nije nametnut kodeks oblacenja-onda je na vama da odlucite kako da se upristojite.Heller wrote:Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijelumoonca wrote:Zavisi od posla, zar ne ?dođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
- vješalica
#21259 Re: Popularne stvari koje ne kontam
udala se ona voditeljica...udala se ova voditeljica....
-
moonca
#21260 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca.Heller wrote:Nema nikakvog kodeksa, samo snobovi.moonca wrote:Ako vam nije nametnut kodeks oblacenja-onda je na vama da odlucite kako da se upristojite.Heller wrote: Zavisi, al pun kurac ljudi kod mene u firmi se oblači ko direktori i šepure okolo a on fakturosta pripravnik hoda okolo u odijeludođe mi na firmin roštilj u šumu u nekim zelenim cipelama i košulji
-
Heller
#21261 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jer se ljudi oblače tako da bi neko mislio da su neko mudo. Znam ih.moonca wrote: Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca.
-
moonca
#21262 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tacno je da takve osobe znaju stvoriti atmosferu nelagodnosti, ako je okolina obucena lezerno.Heller wrote:Jer se ljudi oblače tako da bi neko mislio da su neko mudo. Znam ih.moonca wrote: Zasto je snob ako moze, nije protiv pravila da izgleda kako se on najljepse osjeca.
- MarlboroGold
#21263 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sve je to dobro dok takvi drugima ne počnu za odjeću i obuću pametovati. Susretao sam se sa takvim kompleksašima... treba ih spuštati po kratkom postupku.
- triconja
#21264 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jaro treba se samo u carsafe umotavat ko grci, jest da su to zvali tunikama ali carsaf ko carsafMarlboroGold wrote:Sve je to dobro dok takvi drugima ne počnu za odjeću i obuću pametovati. Susretao sam se sa takvim kompleksašima... treba ih spuštati po kratkom postupku.
- Rugafet
#21265 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa tako je od kako je rat prestao i prije sbb. E sad zasto je to tako, mislim zasto se glasa za iste njuske i pored toga sto ovi nista ne rade ostaje nejasnozippoo87 wrote:evo jedno aktuelno "nerviranje " ...evo sta ja ne kontam
ne kontam ove politicare i stranke,tipa SBB...znaci oni su prije 4 godine molili za glasove i dobili su ih i formirali su vecinu sa SDA i HDZ i oni su SADA VLAST ali evo godinu dana nema sjednica i usvojenih zakona a on opet sada prica i sere kako ce drzava "prodisati" ako opet njega izaberemo...a evo sada kada je izabran,ne radi nista,glumi opoziciju iako je vlast i pravi te budalom i jos opet moljaka za glasove
pa je li narod ovdje fakat toliko glup...da mi se bi naci u istom studiju sa ovim protuhama,da im postavim par pitanja a ne oni novinarcici ne smiju ni postaviti normalno pitanje,samo neka dogovorena
znaci lik je VLAST i ne radi nista a sada opet moli da bude vlast i ko fol ce raditi nesto ...tugo moja sta se ovdje sve mora trpiti
- TDK-90
#21266 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jedno vrijeme nije nikako htio sa HDZ-om BiH , sada se lize sa Covicem.zippoo87 wrote:evo jedno aktuelno "nerviranje " ...evo sta ja ne kontam
Covjek je ljiga samo takva, i on i njegova novina sto rovi po privatnim profilima i skida slike unesrecenih i stavlja ih u svoju tiskovinu- FUJ
A tacno je da kritikuje aktuelnu "vlast" u kojoj je i sam i u zanosu kritikuje resore u kojima ima svoje ministre
- duminjo
#21267 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I onda se mi pitamo zasto im je karmin čudnog ukusaNjanjavi wrote:U masu gelova za tusiranje se stavlja salo od ovce, u masu karmina stavljaju mast extraktovanu sa vune ovce, u burzujske kreme stavljaju ostatke kozica poslije sunecenja, ulje iz ajkuline jetre, kitova sperma, ima jedna posebna ptica koja ima samo jednu rupu za piskenje i sranje i njeno govno koriste u masu kozmeticarskih proizvoda, puzeva slina isto tako u masu krema.duminjo wrote:Ja sam cuo da je nesto najbolje krema od sperme nosorga. Hajd ga znajCherry-Cherry wrote:A koriste ljudi urin i za umivanje lica.Nedavno je baš neka instruktorka joge blebetala o tome.
Razmislite o tome malo hanume kad se krenete mackat, mazat i karminisat
- Xavier1
#21268 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.
- djevojka bez imena
#21269 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovisnici o internetu. Ne daj Bože da se sta propusti, kakva fb ili Instagram vijestXavier1 wrote:Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.
Ne kontam ova zabadala i guranjee nosa u tudji zivot. Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21270 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ima tu i što se mora imati zadnji iPhone, Galaxy ili koje već sranje.djevojka bez imena wrote:Ovisnici o internetu. Ne daj Bože da se sta propusti, kakva fb ili Instagram vijestXavier1 wrote:Ne kontam one sto nosaju mobitele od preko milje maraka.![]()
-
moonca
#21271 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na koji nacin mahalaju? Kako dodje do tebe?djevojka bez imena wrote: Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21272 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Omiljena sportska disciplina u BiH. Višestruki svjetski šampioni u mahalanju.
Nema potrebe tome se čuditi. Za to se uvijek nađe vremena.
Nema potrebe tome se čuditi. Za to se uvijek nađe vremena.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21273 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kupite mobitel od preko milju i bit će vam jasno zašto 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21274 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pih, davno isprobano, uzeo Galaxy 4, kao poklon.
Za moje potrebe, ide hladno bilo koji smartphone koji ima odgovarajuće tehničke karakteristike.
Za moje potrebe, ide hladno bilo koji smartphone koji ima odgovarajuće tehničke karakteristike.
- djevojka bez imena
#21275 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidi se da nisi u Bosni.... Ne možeš uci u apoteku, stajati u redu u banci ili bilo gdje, uvijek si prisiljen slušati dvije persone i uvijek je tema ovaj ovo onaj ono.... Moonca moonca.... Ne pokušavajmoonca wrote:Na koji nacin mahalaju? Kako dodje do tebe?djevojka bez imena wrote: Danas kada se svako bori kako da sebi obezbijedi sto bolji život, kada živiš u državi koja je sve samo nije uređena, kako li se stiže mahalati, ko gdje sta s kim odakle??? Stvarno ne razumijem.