Popularne stvari koje ne kontam
- Bloo
- Globalna šefica
#20776 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Je suis sadeta.
- alibaba_i_30_godina
#20777 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu.

- triconja
#20778 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jel to banovana?Bloo wrote:Je suis sadeta.
- Bloo
- Globalna šefica
#20779 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Koliko znam nije.triconja wrote:Jel to banovana?Bloo wrote:Je suis sadeta.
- Bloo
- Globalna šefica
#20780 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jah.alibaba_i_30_godina wrote:Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu.![]()
Isto ko i onu sto sam.
- alibaba_i_30_godina
#20781 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja svakako nisam baš detaljno pratio tu temu niti pisao, vidim neke slatkiše opet spominju pa mi toliko pao šećer da sam morao smazati jednu MIlkicu.Bloo wrote:Jah.alibaba_i_30_godina wrote:Sad kad počnete i ovdje pa Bloo zamandali i ovu temu.![]()
Isto ko i onu sto sam.
- mad_max_ba
#20782 Re: Popularne stvari koje ne kontam
al evo
fkt ne kontam te pojedine dijaspora ljude koji su iz blata otišli u bijeli svijet pa kontaju da su svi koji su ostali, uvijek bili u blatu kao i oni što su odrasli u istom, pa daju sebi za pravo komentarisanje....
fkt ne kontam te pojedine dijaspora ljude koji su iz blata otišli u bijeli svijet pa kontaju da su svi koji su ostali, uvijek bili u blatu kao i oni što su odrasli u istom, pa daju sebi za pravo komentarisanje....
- MarlboroGold
#20783 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Oj koliko ovog ima na PF politika... doduše nisam vidio da neki moderator postupa na takav način. Dođeš i nešto predložiš, pa te dežurni nacionalisti napadnu kao čopor vukova... naročito oni koji su na forumu 10 i kusur godina.¤ jelena ¤ wrote:Ne kontam zašto je tema o mentalitetu, odgoju djece i kljukanju slatkišima od strane svekolike rodbine zamandaljena.
U stvari, ne kontam lavinu kolektivnih napada na pojedinca, šta god taj pojedinac napisao pa makar bilo i nešto korisno sa čime bi se većina forumaša, roditelja, mogla poistovjetiti samo da je neko drugi otvorio temu i neko drugi napisao navedeno.
Dok, s druge strane, oni neki...valjda cijenjeniji forumaši...šta li... valjaju gluposti neviđenih razmjera po raznoraznim temama, od tema o jeziku preko nauke i edukacije, religije...a o zdravlju da i ne govorim - i većina ćuti k'o zalivena, neće čak ni da im argumentovano odgovori, a kamoli u afektu.
Koja kolektivna glupost i pizdunstvo... ono...ko god stigne očeše se iz gomile o prokazanog forumaša ili forumašicu iz čista mira i bez imalo razmišljanja o temi, a onda još moderacija aminuje takve pojave zaključavanjem bez ikakvog objašnjenja...
- duminjo
#20784 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo je toliko odvratno da se opisat ne da. I veca je uvreda nego da ti napiše fino i pošteno "glup si"mad_max_ba wrote:Obzirom da se dijelom osjećam prozvanim, replicirao bih.¤ jelena ¤ wrote:Ne kontam zašto je tema o mentalitetu, odgoju djece i kljukanju slatkišima od strane svekolike rodbine zamandaljena.
U stvari, ne kontam lavinu kolektivnih napada na pojedinca, šta god taj pojedinac napisao pa makar bilo i nešto korisno sa čime bi se većina forumaša, roditelja, mogla poistovjetiti samo da je neko drugi otvorio temu i neko drugi napisao navedeno.
Dok, s druge strane, oni neki...valjda cijenjeniji forumaši...šta li... valjaju gluposti neviđenih razmjera po raznoraznim temama, od tema o jeziku preko nauke i edukacije, religije...a o zdravlju da i ne govorim - i većina ćuti k'o zalivena, neće čak ni da im argumentovano odgovori, a kamoli u afektu.
Koja kolektivna glupost i pizdunstvo... ono...ko god stigne očeše se iz gomile o prokazanog forumaša ili forumašicu iz čista mira i bez imalo razmišljanja o temi, a onda još moderacija aminuje takve pojave zaključavanjem bez ikakvog objašnjenja...
Za otvaračicu iste teme o slatkišima sam iznio svoj krajnje obziran i argumentovan stav o slatkišima, ali ono što je meni zaparalo uši jeste nastavak u tipu kod nas u "Njemačkoj" (hipotetski ovu državu pominjem) je sve sama kultura a vi ste tamo u BiH svi marva, čemu se priključilo još par sa takvim stavom, na što nisam mogao ostati hladnokrvan.
To izdizanje sebe iznad svih ostalih je i više nego neukusno, mislim da ćeš se složiti.
- insomnia78
#20785 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesu to i tvoji plesali uz Indekse?
- BajramBarecula
#20786 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda neke kalesijskeinsomnia78 wrote:Jesu to i tvoji plesali uz Indekse?
- mad_max_ba
#20787 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jelduminjo wrote:
Ovo je toliko odvratno da se opisat ne da. I veca je uvreda nego da ti napiše fino i pošteno "glup si"
....
- duminjo
#20788 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa upakuje ti lafo... I kaže ti da si svakakav... I vaki i naki.. I jos te Smatra debilom kao nista ti lose nije reko.. Ono samo poredi.. Ono je realno jer je tamo i ono sve zna a ti si glup.. Ti nista ne znas.mad_max_ba wrote:pa jelduminjo wrote:
Ovo je toliko odvratno da se opisat ne da. I veca je uvreda nego da ti napiše fino i pošteno "glup si"
....
Ma Mrš u pizdu materinu.
To je Malo i bolest. Tezis cijeli život da si Nesto što nisi.
Et sad moram Popusit, nasekirah se
Last edited by duminjo on 04/09/2018 15:01, edited 1 time in total.
- djkurt
#20789 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma hajte molim vas.¤ jelena ¤ wrote:Upravo o tom pizdunstvu govorim - što polako postaje, ili je već odavno postalo, veoma popularno na ovom forumu.medvjed23 wrote:ne upratih temu ni forumaša, al svakako je lakše tući kad imaš podršku, a žrtva je na podu
- mad_max_ba
#20790 Re: Popularne stvari koje ne kontam
moram i jaduminjo wrote:Pa upakuje ti lafo... I kaže ti da si svakakav... I vaki i naki.. I jos te Smatra debilom kao nista ti lose nije reko.. Ono samo poredi.. Ono je realno jer je tamo i ono sve zna a ti si glup.. Ti nista ne znas.mad_max_ba wrote:pa jelduminjo wrote:
....
Ma Mrš u pizdu materinu.
To je Malo i bolest. Tezis cijeli život da si Nesto što nisi.
Et sad moram Popusit, nasekirah se
zbog suosjećanja
- insomnia78
#20791 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ono u stvari obrnuto. Samo nam ne daju
- duminjo
#20792 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pogledajte temu srbija i kosovo, razmjena teritorija. Procitajte par postova od "covek92" pa kad se dobro ispovracate opet ovo isto pisite.¤ jelena ¤ wrote:Upravo o tom pizdunstvu govorim - što polako postaje, ili je već odavno postalo, veoma popularno na ovom forumu.medvjed23 wrote:ne upratih temu ni forumaša, al svakako je lakše tući kad imaš podršku, a žrtva je na podu
- MarlboroGold
#20793 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Taj lik je troll...
- djkurt
#20794 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja se osjećam prozvanim.¤ jelena ¤ wrote:Ne kontam zašto je tema o mentalitetu, odgoju djece i kljukanju slatkišima od strane svekolike rodbine zamandaljena.
Ako je odgoj djece totalna kontrola i uvođenje restriktivnih mjera na način da dok mama ne kaže šta i kako ti kao dijete sjediš i šutiš i tupo gledaš, onda i ti trebaš ić na vaspitno odgojnu mjeru kod onog nekog forumaša što se ponudio da dotičnu prevaspita.
Da ne pričamo o situaciji (gdje je dotična priznavajući ono što so govorili) odlaska na zapad i čudesnog preobraćanja u uber zapadnjaka a do odlaska na zapad se živilo negdje na selu u BiH. Ono kao, jeste vi tamo neodgojeni i nekulturni, ma ušljivi ste skroz i nemate pojma, JA ZNAM NAJBOLJE I ŠTA ĆEŠ TI MENI PRIČAT.
A da ne pričam onda i o familijarnim odnosima u BiH i na zapadu koji su ono nebo i zemlja a iz njenog teksta jasno se vidilo da dotična ne želi ležerne odnose sa familijom (u njenom slučaju je bila tetka u pitanju) tj da ne prihvata kulturu i tradiciju ove zemlje (što je po eni OK). Ali ako je tako onda ti ženo draga nemoj više dolazit ovdje, jer ovo je Bosna i Hercegovina i ovdje je situacija takva i prihvati to il zaobiđi u velikom krugu i svima dobro. Svi vi vrlo dobro znate da ako išta Bosanci i Hercegovci najviše mrze to je pametovanje i prosipanje šuplje dojučerašnjih sugrađana koji su iz opanaka ušli u štikle.
Poenta je sledeća, ovo je Bosna i ovdje su druga pravila, taki smo kaki smo i prihvati to il zaobiđi, ako pođeš pametovat bez neke prave poleđine, očekuj jebeni šit-storm i podjebavnje na kvadrat.
- mad_max_ba
#20795 Re: Popularne stvari koje ne kontam
neka
sad će bit da smo se urotili protiv nekog
- Logovan
#20796 Re: Popularne stvari koje ne kontam
djkurt wrote: I ja se osjećam prozvanim.
Ako je odgoj djece totalna kontrola i uvođenje restriktivnih mjera na način da dok mama ne kaže šta i kako ti kao dijete sjediš i šutiš i tupo gledaš, onda i ti trebaš ić na vaspitno odgojnu mjeru kod onog nekog forumaša što se ponudio da dotičnu prevaspita.
Da ne pričamo o situaciji (gdje je dotična priznavajući ono što so govorili) odlaska na zapad i čudesnog preobraćanja u uber zapadnjaka a do odlaska na zapad se živilo negdje na selu u BiH. Ono kao, jeste vi tamo neodgojeni i nekulturni, ma ušljivi ste skroz i nemate pojma, JA ZNAM NAJBOLJE I ŠTA ĆEŠ TI MENI PRIČAT.
A da ne pričam onda i o familijarnim odnosima u BiH i na zapadu koji su ono nebo i zemlja a iz njenog teksta jasno se vidilo da dotična ne želi ležerne odnose sa familijom (u njenom slučaju je bila tetka u pitanju) tj da ne prihvata kulturu i tradiciju ove zemlje (što je po eni OK). Ali ako je tako onda ti ženo draga nemoj više dolazit ovdje, jer ovo je Bosna i Hercegovina i ovdje je situacija takva i prihvati to il zaobiđi u velikom krugu i svima dobro. Svi vi vrlo dobro znate da ako išta Bosanci i Hercegovci najviše mrze to je pametovanje i prosipanje šuplje dojučerašnjih sugrađana koji su iz opanaka ušli u štikle.
Poenta je sledeća, ovo je Bosna i ovdje su druga pravila, taki smo kaki smo i prihvati to il zaobiđi, ako pođeš pametovat bez neke prave poleđine, očekuj jebeni šit-storm i podjebavnje na kvadrat.
I ja se osjećam prozvanim, iako nisam ništa pisao po onoj temi.
- duminjo
#20797 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako mene uvijek promase Ove tememad_max_ba wrote:neka
- djkurt
#20798 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zaboravih dodati na kraju i ja mislim da je tema bila trolovska al ono pravo trolovska.
P.S.
bilo je uživancija čitat onaj šit-storm.

P.S.
bilo je uživancija čitat onaj šit-storm.
- djkurt
#20799 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja se nisam urotio, ja sam se oročio.mad_max_ba wrote:neka
- mad_max_ba
#20800 Re: Popularne stvari koje ne kontam
djkurt wrote:Zaboravih dodati na kraju i ja mislim da je tema bila trolovska al ono pravo trolovska.
P.S.
bilo je uživancija čitat onaj šit-storm.![]()
![]()
![]()
a ti duminjo vazda fulaš sve
i koji k ideš po tim teškim temama kosovo i srbija