a to ti priznas da tvoj posao trpi zato sto cijeli boziji dan visis na forumu?moonca wrote:Kako mislis 'prozvanim'. Nemoguce je obaviti sve obaveze i biti na forumu ili fb vecinu vremena. Nema te zene a i muskrca.
Pogotovo na poslu,kancelarija -- tu posao trpi.
Popularne stvari koje ne kontam
- pizarro
#19926 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
moonca
#19927 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eto, kako ti znas da je cijeli bozji da?pizarro wrote:a to ti priznas da tvoj posao trpi zato sto cijeli boziji dan visis na forumu?moonca wrote:Kako mislis 'prozvanim'. Nemoguce je obaviti sve obaveze i biti na forumu ili fb vecinu vremena. Nema te zene a i muskrca.
Pogotovo na poslu,kancelarija -- tu posao trpi.
- shape of despair
#19928 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam nošenje brada. Većini muškaraca ne stoje, ružne su i nose ih čini mi se na silu.
Gledam poznanike, vazda obrijan bio sad zarasto.
- pizarro
#19929 Re: Popularne stvari koje ne kontam
u koja god doba da dodjem na forum i kliknem na active topics, uvijek ima da si ti nesto skoro napisala.
-
moonca
#19930 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dakle kao i ti , s tim sto se tebi ne da pisati ili ne smijes od ' nekoga'.pizarro wrote:u koja god doba da dodjem na forum i kliknem na active topics, uvijek ima da si ti nesto skoro napisala.
-
moonca
#19931 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pizarro wrote:ja vise ne kontam ljude koji u kaficu gledaju sta drugi rade
ili sta rade u svom zivotu i koliko su vremena na forumu- napisala da se ne pitas sta je .
-
kakavdanakneiskustvu
#19932 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dezurni_ucenik wrote:dezurni_ucenik wrote:pizarro wrote:ja vise ne kontam ljude koji u kaficu gledaju sta drugi rade
to je vec problem nedostatka wifija u doticnom kaficu.
da,sramota
i onda htio ti ne htio, moras slusat tudje price.
pa natjeran si,sta ti drugo preostaje
- ho oponopono
#19933 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...ne kontam ove bijedne šukove, vrućina udarila šta li...ili baš ti neko piči na onu stvar...pa malo ping pongovanja...
...ne kontam fele poput onog jade Almedina Belmice mamice i vječite vjerice... hordaš sam balavi, rolam panameru, flow ocam' s Al'pašinog kad vam isprašimo čke...malo bi svoju mladu nalemo zarad materešine rajska tražilica fele...
...ne kontam fele poput onog jade Almedina Belmice mamice i vječite vjerice... hordaš sam balavi, rolam panameru, flow ocam' s Al'pašinog kad vam isprašimo čke...malo bi svoju mladu nalemo zarad materešine rajska tražilica fele...
- triconja
#19934 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eee ja propagande breco a do prije 100 godina bile brade a bogami i brkovi u modi. A i citav vakat prije tog...shape of despair wrote:Ne kontam nošenje brada. Većini muškaraca ne stoje, ružne su i nose ih čini mi se na silu.
- ho oponopono
#19935 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...neka kitu prazni, ko za prozore mari...triconja wrote:E nek si joj rekoduminjo wrote:A su joj zato prozori prljavi
- djevojka bez imena
#19936 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E ako je tako svaka joj čast. To je neko čudo od ženedobar osjecaj wrote:Ja poznajem ženu od 40 godina koja skoro svakodnevno ima brojne objave na FB i IG. Ima izuzetno odgojenu djecu (osnovna i srednja škola, odlikaši). Radnim danima radi od 9 do 17, svaki dan (za temu kuhanje u ponoć) kuha ručak za svoju petočlanu porodicu. Izlazi gotovo svako veče s različitim grupama prijateljica, uključuje se u razne društvene i sportske aktivnosti i uvijek pršti od energije. Ti izlasci je sigurno iscrpljuju ali i pune energijom, uvezana je, ima rješenje i ljude za sve. Udala se mlada, počela raditi dok je još studirala, kupila plac, sagradila kuću, idejni tvorac koječega ali jako je bitno ima muža koji joj je podrška u svemu. Skupa stvaraju sve i odgajaju djecu, skupa putuju. Ima i ona svojih problema i teškoća ali stalno ide naprijed i ne oslanja se samo na sebe ni u čemu.azurna_obala wrote:Samo ti se cini, a i ako je tako, vjerovatno nemaju djecu i sami su sebi jedina briga.djevojka bez imena wrote:Ljude koji stižu sve obaviti, posao, obaveze i + 150 objava na fb i jos toliko na Instagramu. Kako?
- Russki
#19937 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta ima veze.shape of despair wrote:Ne kontam nošenje brada. Većini muškaraca ne stoje, ružne su i nose ih čini mi se na silu.
Kad bi svi slušali šta netko drugi kaže...gdje bi onda bili. To što se tebi ne svidja necija brada, to je tvoja stvar. Ne mozes da utjeces na to.
- Raigor Stonehoof
#19938 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Al kad vidim gore celav a dole mu brada, kompleksaska posla 
- duminjo
#19939 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko ne moze shvatili, kada prica na telefon, da ne treba prati sudje tada, lupati serpama i tepsijama.
-
moonca
#19940 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni vise smeta dok jesu da pricaju. 
- duminjo
#19941 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma isto ti dodje.. Ja odma prekinem.moonca wrote:Meni vise smeta dok jesu da pricaju.
- Zejnep
#19942 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovaj SFF ja ne razumijem . Ko zove ove ljude na šugavi crveni tepih SFF-a i šta će tu Ella Dvornik? Ćaća joj je bio zvijezda i to zasluženo ali šta je ona? Daniela Trbović, Jelena Rozga... i naravno Džej, pardon Rile, kakva je to ekipa? 
- Zejnep
#19943 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ovaj challenge keke do you love me ne kontam 
-
dječak sa šibicama
#19944 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na crveni cilim dodje svako ko plati kartu za projekciju u tom terminu.
Pa tako i Maca Diskrecija i slicni likovi.
Pa tako i Maca Diskrecija i slicni likovi.
- Sodom1
#19945 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A to tako ide.
Znaci raja se skockala idu gledati film. E sad kako koja budaletina od novinara urade koju sliku napisu text i eto ga
Znaci raja se skockala idu gledati film. E sad kako koja budaletina od novinara urade koju sliku napisu text i eto ga
-
dječak sa šibicama
#19946 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa da, platis kartu medjutim do karte za te projekcije u narodnom pozoristu, pred kamerama, na crvenom cilimu, tesko je doci. Vjerovatno moras neke veze potegnuti, dio karti ide gostima festivala i slicno, vjerovatno Purivatra tu cusne karte nekakvoj Eli Dvornik, koja je bitna ... ne znam po cemu, sto je cerka Dine Dvornika.
- pizarro
#19947 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ella generira klikove 
-
dječak sa šibicama
#19948 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Influenserka.
Kiki du ju lov mi je samo jos jedan debilizam, nakon onog poljevanja vodom ili skakanjem na pjesmu opa gangnam stajl. Bilo je i ono kako se zove, kad jedan plese ostali zaledjeni pa sljedeci kadar svi kao plesu, skacu, jedu govna.
Kiki du ju lov mi je samo jos jedan debilizam, nakon onog poljevanja vodom ili skakanjem na pjesmu opa gangnam stajl. Bilo je i ono kako se zove, kad jedan plese ostali zaledjeni pa sljedeci kadar svi kao plesu, skacu, jedu govna.
- славянин
#19949 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Harlem shake - ali u osnovi fora potekla od swedske vojske cini mi se.dječak sa šibicama wrote:Influenserka.
- kokuz_sa
#19950 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ella je za pola onih na crvenom tepihu "dama" u karakternom i inteligencijskom smisludječak sa šibicama wrote:Pa da, platis kartu medjutim do karte za te projekcije u narodnom pozoristu, pred kamerama, na crvenom cilimu, tesko je doci. Vjerovatno moras neke veze potegnuti, dio karti ide gostima festivala i slicno, vjerovatno Purivatra tu cusne karte nekakvoj Eli Dvornik, koja je bitna ... ne znam po cemu, sto je cerka Dine Dvornika.
Kad samo sjetim se da je Maca bila na tepihu..Sevicka..i ostale napumpane protuhe