Popularne stvari koje ne kontam
-
moonca
#18751 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A to nikada ne znas.Neko ce istu stvar na drugi nacin objasniti sto ce nekome biti prihvatljivo.To se desava, mozda necemo priznati ali ce mo odraditi.
-
Bodkin
#18752 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cokoladnibsmoki je najbolji izum nakon milke sa keksomZejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
Što kvare originalne ukuse koji su dobri?
- triconja
#18753 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta ima, nema nistamoonca wrote:A to nikada ne znas.Neko ce istu stvar na drugi nacin objasniti sto ce nekome biti prihvatljivo.To se desava, mozda necemo priznati ali ce mo odraditi.
-
moonca
#18754 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mislim da si u pravu, no u RL cak i poznanici se otvore i pricaju bas o sebi i svom zivotu, da ne govorim o prijateljima. Nekada zbilja ucinim sve da ne pitam neke stvari jer se uvucem u situaciju da moram reagovati ili licno pomagati sto nije uvijek zabavno.triconja wrote:Sta ima, nema nistamoonca wrote:A to nikada ne znas.Neko ce istu stvar na drugi nacin objasniti sto ce nekome biti prihvatljivo.To se desava, mozda necemo priznati ali ce mo odraditi.![]()
. Prava je istina da je zivot takav da moras pricat sa ljudima pa cak i da im se vokabular sastoji samo od dvije rijeci jer mores otic na sihi ko od sale ako to ne radis. Pa onda covjek nauci usi i mozak na svaku varijantu. Najbolje je pricat o stvarima koje se ne ticu privatnog zivota jer se tako tim zadire u osinjak, mislim ovo neesencijalno je najlakse objasnit, eto npr. elon musk socijalista i odmah mores rec da je pakas i imas dobar argument
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18755 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kad neko kreira Viber grupu sad za Bajram i ubaci me u tu grupu.
Iz grupe znam samo - onog ko je otvorio grupu
Onda neki Ibrahim piše: bajrambarećula.
Mehmed piše: kako su tvoji?
Hamdo: selam, braćo.
I tako 5-6 grupa.
Pobrišem grupe, šta ću.
Ne znam ni Hamdu, ni Mehmeda, a bogme ni Ibru.
Iz grupe znam samo - onog ko je otvorio grupu
I tako 5-6 grupa.
Pobrišem grupe, šta ću.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18756 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tako je bio Fikret na Hayatu sad za bajramski program, samo mu još više pobjegle pantalonezipoo wrote:
To ovo?
-
Fudo387
#18757 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bez vrece chipsa sa okusom limuna i dva litra monstruma od manga ne idem ni u cenifu.Zejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18758 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo ostalo ništa nisam probao, onaj Sprite sa krastavcem mi izgledaZejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
-
kakavdanakneiskustvu
#18759 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a sladoled sa okusom pizze?Zejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
- Dope_Man
#18760 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kompanija mora stalno izbacivati nesto novo da ne padne u zaborav kod kupaca, il da ne dodje do zasicenja istim. Ovako svako malo fanovi npr. kole mogu probati nesto novo, mozda i ostati na tom, a ako im se ne svidja vrate se koli uz obnovljen stav o tome koliko je dobra pored "svega" ostalog.Zejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
-
tap3ah75
#18761 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bolje su CHOKO BALLS ..Bodkin wrote:Cokoladnibsmoki je najbolji izum nakon milke sa keksomZejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
- irac300
#18762 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jebi se ba, zagrcnu se od smijeha.Tomahawk11 wrote:Ne kontam kad neko kreira Viber grupu sad za Bajram i ubaci me u tu grupu.
Iz grupe znam samo - onog ko je otvorio grupu![]()
![]()
![]()
I tako 5-6 grupa.
Pobrišem grupe, šta ću.
- triconja
#18763 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tap3ah75 wrote:Bolje su CHOKO BALLS ..Bodkin wrote:Cokoladnibsmoki je najbolji izum nakon milke sa keksomZejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
-
Bodkin
#18764 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam pio sprite sa krastavcem ali jesam gatorade. Odavno nista bolje nisam probaoTomahawk11 wrote:Ovo ostalo ništa nisam probao, onaj Sprite sa krastavcem mi izgledaZejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
Što kvare originalne ukuse koji su dobri?ali Coca-Cola Zero sa limunom je
- kokuz_sa
#18765 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sljedece ocekujem
Rakija sljiva sa okusom breskve
Cevapi sa okusom ananasa
Kafa sa okusom zene..ovo vec ima...
Rakija sljiva sa okusom breskve
Cevapi sa okusom ananasa
Kafa sa okusom zene..ovo vec ima...
- pizarro
#18766 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni je najgadnija ona crna cokolada + chili.
kad je samo vidim muka mi je, spojilo se nespojivo
- zforumas
#18767 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lindt sad fura te cokolade sa raznoraznim glupostima. Ja cekam da izadje sa brokulompizarro wrote:meni je najgadnija ona crna cokolada + chili.
- cendlerbing
#18768 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja dobila na poklon. Joooj, da vidiš kako pali. Ne znam ni kako se pojela. Nije loš ukus, al jednostavno - nije čemu.pizarro wrote:meni je najgadnija ona crna cokolada + chili.
- Zejnep
#18769 Re: Popularne stvari koje ne kontam
BljakFudo387 wrote:Bez vrece chipsa sa okusom limuna i dva litra monstruma od manga ne idem ni u cenifu.Zejnep wrote:Ne kontam ove nove smojike i ostale novotarije. Smoki sa biberom, čokoladom, fanta (čini mi se), sa krastavicim. Eno sad i cola sa limunom.
-
ovo_mi_je_nick
#18770 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Još nisu počeli sa čokoladama koje imaju ukus spermića i sjemene tekućine i smokija sa mirisom vaginalnog sekreta.
Ne možeš više kupiti čokoladu čokoladom, puding bez grudvica nekih, vodu bez aroma i mjehurića....
Ne možeš više kupiti čokoladu čokoladom, puding bez grudvica nekih, vodu bez aroma i mjehurića....
- pizarro
#18771 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mene chili previse asocira na kuhanje i slana jela pa mi je ovo skroz iritantna kombinacijacendlerbing wrote:Ja dobila na poklon. Joooj, da vidiš kako pali. Ne znam ni kako se pojela. Nije loš ukus, al jednostavno - nije čemu.pizarro wrote:meni je najgadnija ona crna cokolada + chili.
-
invincible1921
#18772 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda sam subjektivan previse, ali fkt ne kontam zasto bi iko ikad obuo ove ...jel ono mokasinke se zovu ...nesto najodvatnije sto sam vidio u zivotuTomahawk11 wrote:Tako je bio Fikret na Hayatu sad za bajramski program, samo mu još više pobjegle pantalonezipoo wrote:
To ovo?
- triconja
#18773 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja kupim ono chili sto dodje mala flasica i turam na sve zivo dok jedemcendlerbing wrote:Ja dobila na poklon. Joooj, da vidiš kako pali. Ne znam ni kako se pojela. Nije loš ukus, al jednostavno - nije čemu.pizarro wrote:meni je najgadnija ona crna cokolada + chili.
- triconja
#18774 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E raja imo sam lucidan san ali je fazon bio sto sam se jedva probudio, a kad sam se probudio nisam smio zaspat 15 minuta 
-
kakavdanakneiskustvu
#18775 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jos na bosu noguinvincible1921 wrote:Mozda sam subjektivan previse, ali fkt ne kontam zasto bi iko ikad obuo ove ...jel ono mokasinke se zovu ...nesto najodvatnije sto sam vidio u zivotuTomahawk11 wrote:Tako je bio Fikret na Hayatu sad za bajramski program, samo mu još više pobjegle pantalonezipoo wrote:
To ovo?