Popularne stvari koje ne kontam
-
dozadnjekapi
#18501 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
Što se tiče kobajagi vjernika, najgori su mi oni koji iftare po nekim poganim restoranima, gdje na zidu iznad tebe vise vino i rakija, a onaj pored tebe ispija kahvu ili pivo dok još nije puko top.
Što se tiče kobajagi vjernika, najgori su mi oni koji iftare po nekim poganim restoranima, gdje na zidu iznad tebe vise vino i rakija, a onaj pored tebe ispija kahvu ili pivo dok još nije puko top.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18502 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
-
invincible1921
#18503 Re: Popularne stvari koje ne kontam
lijeci sedozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
- Hajvan
#18504 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ako postish, ovom gore napisanom izjavom, upravo si prestao postitidozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
- triconja
#18505 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo nametanje vjere ne valja nikako... Eee, al haj, dobro je nek ne puca.
- Logovan
#18506 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne idi dalje, života ti.dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
Dovoljno si rekao.
-
dozadnjekapi
#18507 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ima Jedan, malo bolje vidi od Vas.Hajvan wrote:ako postish, ovom gore napisanom izjavom, upravo si prestao postitidozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
- Hajvan
#18508 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dozadnjekapi wrote:
ima Jedan, malo bolje vidi od Vas.
Samo nastavite tako.
Vi ste bolji vernik, bolji (religionzni) covek…
- basicm
#18509 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
- Laertes
#18510 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne mogu i ne želim vjerovati da je ovaj lik ozbiljan. De nam, care, reci je li ti ovo ozbiljno?
- ćiribiribela
#18511 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A vi gori sto ste se nakacili na trollanje. 
- muha_sa
#18512 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1basicm wrote:dozadnjekapi wrote:Za ramazan je dovoljno proći gradom i vidječeš kakav je ko čovjek i insan, kome se može a kome ne vjerovati. Ja koga vidim da u vrijeme posta ispija kahvu u kahvani, taj za mene ne postoji.
Što se tiče kobajagi vjernika, najgori su mi oni koji iftare po nekim poganim restoranima, gdje na zidu iznad tebe vise vino i rakija, a onaj pored tebe ispija kahvu ili pivo dok još nije puko top.u sridu!
- Dope_Man
#18513 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma trollanje obicno, ne treba se takvima kaciti na komentar i davati dalju paznju.
-
Bodkin
#18514 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nemoguce to u sarajevu da se desikakavdanakneiskustvu wrote:prije desetak,petnaest godina tako je na tv hayatu jedna voditeljica javno prozvala ljude koji u vrijeme ramazana jedu na ulicama sarajeva,kako nije u redu to
Zajebanciju na stranu, hajat je uvijek bio odron
- muha_sa
#18515 Re: Popularne stvari koje ne kontam
možda i nije trolanje jer su mnogi uvjereni da svijet od njih pocinjeDope_Man wrote:Ma trollanje obicno, ne treba se takvima kaciti na komentar i davati dalju paznju.
imam jednog u famEliji
-
Bodkin
#18516 Re: Popularne stvari koje ne kontam
On je trol 100% al gledaj koliko ih je sto mu thumbs up pucajuLaertes wrote:Ja ne mogu i ne želim vjerovati da je ovaj lik ozbiljan. De nam, care, reci je li ti ovo ozbiljno?
-
invincible1921
#18517 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakav vlasnik takva i televizijaBodkin wrote:Ma nemoguce to u sarajevu da se desikakavdanakneiskustvu wrote:prije desetak,petnaest godina tako je na tv hayatu jedna voditeljica javno prozvala ljude koji u vrijeme ramazana jedu na ulicama sarajeva,kako nije u redu to![]()
- Laertes
#18518 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bodkin wrote:On je trol 100% al gledaj koliko ih je sto mu thumbs up pucajuLaertes wrote:Ja ne mogu i ne želim vjerovati da je ovaj lik ozbiljan. De nam, care, reci je li ti ovo ozbiljno?
A njemu:
(nisam ni znao da ima ovih Smailova ovoliko)
- uglavnomja
#18519 Re: Popularne stvari koje ne kontam
generalno opada taj pritisik i ramazanska agresija zadnjih godina
a i broj praktikanata

a i broj praktikanata
- bleee_sa
#18520 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da je nana znala kakav ću ispast još sa sedžde ustala ne bi 
- shape of despair
#18521 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zašto na eskalatorima brže ide rukohvat nego gazište
- triconja
#18522 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E raja pukla neka cijev u zenici poplavilo bel, vozo sam trotoarom, oj breco ja miline vozat trotoarom. Najjace je sto se pjesaci moraju sklanjat da auta idu trotoarom

- triconja
#18523 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa zato da ulozis kineticke energije (napravis koji korak) da bi dobio potencijalne, nema dzabe ni u stare babeshape of despair wrote:Ne kontam zašto na eskalatorima brže ide rukohvat nego gazište
-
kakavdanakneiskustvu
#18524 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a šta ako osobe nisu muslimani??
-
kakavdanakneiskustvu
#18525 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bodkin wrote:Ma nemoguce to u sarajevu da se desikakavdanakneiskustvu wrote:prije desetak,petnaest godina tako je na tv hayatu jedna voditeljica javno prozvala ljude koji u vrijeme ramazana jedu na ulicama sarajeva,kako nije u redu to![]()
mirela frankovic ili tako nesto se ta cvaka zvala