Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bluesjunior

#14526 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bluesjunior »

supercali wrote:A onda nebojsa koji se zove Jovan divjak branio grad od vjesalicinih nebojsi pa onda dragan vikic pa mozda i najzasluzniji za bosnu i hercegovinu I ispred alije bogic bogicevic I da ne nabrajamo
ih sto ga ti svasta ovde poreda...sto će ti onda virtualni "nebojsa", nabrojis brate fino ko sto si sad i ne bi bilo citave ove price,
ili ti vjerujes da ima jako puno takvih ljudi kao sto su Divjak, Vikic, Bogicevic?
vješalica

#14527 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote:Problem beograda 90-ih a i sarajeva su ti da su dosli nebojse I muje iz vukojebina I postali najglasniji
Sudeci po tvojim postovima Ista sudbina je zadesila tebe jer pricas o realnosti
Tvoja realnost je da si fata iz vukojebine I razmisljas isto kao nebojsa iz vukojebine a ne nebojsa ili mujo koji nisu optereceni time
Sad zelis to prenijeti na relaciju provincija grad I da pocne prica kako su sarajlije gradjani a svi izvan seljaci
To nije tacno I odmah sam rekao da mjesto rodjenja I prebivaliste ne znaci nista kad su u pitanju primitivci
Oni koji razmisljaju glavom iz provincije I ko nema problema izdigao se od prosjecnosti malog mjesta vrlo vjerovatno otisao iz njega I uklopio se u veci grad za razliku od onih koji se ne mogu uklopiti ni da zive u londonu ili posebno parizu
vidim da se iz posta u posta kao i uobičajno počinješ žderati jer ti činjenice ne idu u prilog
;)
dakle da krenemo redom,
problem beograda nije u tome što navodiš,pogedaj ko je žario i palio beogradom 90-tih,uključujući i koljače koji su odrasli u sarajevu,nikakva provincija,uz nekoliko izuzetaka
beograd je želio provinciju koljačku i dobio je,provincija je voljela beograd,voli ga i sada,a i beograd voli provinciju jer žive na mitomaniji koju im prenose "bake i deke",jer beograd ne može opstati bez provincije 90tih mrzilačke i iskompleksirane
vješalica nije fata iz vukojebine,vješalica razmišlja kao normalan svijet,a ne iluzorno kao ti na osnovu sjećanja i onoga što je došlo iz guzice u glavu nakon 30 godina,vješalica govori činjenicu da samo u tvojoj mašti postoji neki nebojša iz beograda koji se sjeća lijepih vremena i ništa više,i to piše po komenatrima na YT,a ti ga kao takvog izgrađuješ kao ličnost vrijedu pomena,a ne znaš ko je on u stvarnom životu...
vejšalica zna pravo stanje jer je vješalica svugdje bila,a ne zato što je "fata iz provincije",i što gleda sve iz zaštićene zone zvane sarajevo,zna vješalica i u drugim gradovima kako razmišlja jedan prosječni nebojša,i što je najrelevantnije,bitan je nebojša odavde,a ne iz beograda,onog iz beograda savršeno boli kurac za ovim iz BiH,on gleda drugačije,a ovaj iz BiH misli da je zabremedet onom iz beograda,tužno ali istinito
nadalje,odluči se, sa kojeg ćeš profila sebe podržavati,krajnje je vrijeme,ili se barem nastavi valjati
vješalica

#14528 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

bluesjunior wrote:
supercali wrote:A onda nebojsa koji se zove Jovan divjak branio grad od vjesalicinih nebojsi pa onda dragan vikic pa mozda i najzasluzniji za bosnu i hercegovinu I ispred alije bogic bogicevic I da ne nabrajamo
ih sto ga ti svasta ovde poreda...sto će ti onda virtualni "nebojsa", nabrojis brate fino ko sto si sad i ne bi bilo citave ove price,
ili ti vjerujes da ima jako puno takvih ljudi kao sto su Divjak, Vikic, Bogicevic?
voli virtuelnog nebojšu,jer on piskara gluposti po YT
i onda uzme kaljati prave ljude,sa virtuelnim nebojšom,jovo,vikara,bogić se ne bave virtuelnom "ljubavlju"
vidi se čovjek izgara do bola
supercali

#14529 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

bluesjunior wrote:
Naravno da vjerujem da ima puno njih kao sto su nabrojani samo nisu glasni kao ovi drugi
Dokaz za to je situacija I ovdje I scena kad su bili protesti oko studentica cini mi se kad neki klinac govori jovanau I pita ga u stilu gdje si ti bio u ratu I sl
vješalica

#14530 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

[quote="supercali"
Ja znam sta misli moj bliski nebojsa njegovo ime je cedomir jovanovic natasa kandic srdja popovic I jos bruka neimenovanih
Nemoj njih poistovjecivati sa tvojim nebojsom koji bi klao I ubijao[/quote]

misliš da znaš
samo misliš
počeo si još u misli da ulaziš :lol:
bluesjunior

#14531 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by bluesjunior »

treba da prestanes to vjerovati, takvih ljudi naprosto nema puno, ne da ih ovde ili u beogradu nema puno, takvih je deficit globalni
supercali

#14532 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:
supercali wrote:Problem beograda 90-ih a i sarajeva su ti da su dosli nebojse I muje iz vukojebina I postali najglasniji
Sudeci po tvojim postovima Ista sudbina je zadesila tebe jer pricas o realnosti
Tvoja realnost je da si fata iz vukojebine I razmisljas isto kao nebojsa iz vukojebine a ne nebojsa ili mujo koji nisu optereceni time
Sad zelis to prenijeti na relaciju provincija grad I da pocne prica kako su sarajlije gradjani a svi izvan seljaci
To nije tacno I odmah sam rekao da mjesto rodjenja I prebivaliste ne znaci nista kad su u pitanju primitivci
Oni koji razmisljaju glavom iz provincije I ko nema problema izdigao se od prosjecnosti malog mjesta vrlo vjerovatno otisao iz njega I uklopio se u veci grad za razliku od onih koji se ne mogu uklopiti ni da zive u londonu ili posebno parizu
vidim da se iz posta u posta kao i uobičajno počinješ žderati jer ti činjenice ne idu u prilog
;)
dakle da krenemo redom,
problem beograda nije u tome što navodiš,pogedaj ko je žario i palio beogradom 90-tih,uključujući i koljače koji su odrasli u sarajevu,nikakva provincija,uz nekoliko izuzetaka
beograd je želio provinciju koljačku i dobio je,provincija je voljela beograd,voli ga i sada,a i beograd voli provinciju jer žive na mitomaniji koju im prenose "bake i deke",jer beograd ne može opstati bez provincije 90tih mrzilačke i iskompleksirane
vješalica nije fata iz vukojebine,vješalica razmišlja kao normalan svijet,a ne iluzorno kao ti na osnovu sjećanja i onoga što je došlo iz guzice u glavu nakon 30 godina,vješalica govori činjenicu da samo u tvojoj mašti postoji neki nebojša iz beograda koji se sjeća lijepih vremena i ništa više,i to piše po komenatrima na YT,a ti ga kao takvog izgrađuješ kao ličnost vrijedu pomena,a ne znaš ko je on u stvarnom životu...
vejšalica zna pravo stanje jer je vješalica svugdje bila,a ne zato što je "fata iz provincije",i što gleda sve iz zaštićene zone zvane sarajevo,zna vješalica i u drugim gradovima kako razmišlja jedan prosječni nebojša,i što je najrelevantnije,bitan je nebojša odavde,a ne iz beograda,onog iz beograda savršeno boli kurac za ovim iz BiH,on gleda drugačije,a ovaj iz BiH misli da je zabremedet onom iz beograda,tužno ali istinito
nadalje,odluči se, sa kojeg ćeš profila sebe podržavati,krajnje je vrijeme,ili se barem nastavi valjati
Cekaj da se prijavim I na profil liaar
supercali

#14533 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:[quote="supercali"
Ja znam sta misli moj bliski nebojsa njegovo ime je cedomir jovanovic natasa kandic srdja popovic I jos bruka neimenovanih
Nemoj njih poistovjecivati sa tvojim nebojsom koji bi klao I ubijao
misliš da znaš
samo misliš
počeo si još u misli da ulaziš :lol:[/quote]
Ako u svoje misli necu ulaziti u cije cu?
Da nisi napisala mali paradoks?
Super je gledati kako pises I sama se zapetljas u svojim rijecima
vješalica

#14534 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

priliči ti i naziv i sve ;)
zbogom više sa teme dosadan si
idi čitaj te ljubavi virtuelne
vješalica

#14535 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote:
vješalica wrote:
supercali wrote: Ja znam sta misli moj bliski nebojsa njegovo ime je cedomir jovanovic natasa kandic srdja popovic I jos bruka neimenovanih
Nemoj njih poistovjecivati sa tvojim nebojsom koji bi klao I ubijao
misliš da znaš
samo misliš
počeo si još u misli da ulaziš :lol:
Ako u svoje misli necu ulaziti u cije cu?
Da nisi napisala mali paradoks?
Super je gledati kako pises I sama se zapetljas u svojim rijecima
ma ti nemaš pojma šta pišeš
ti nikako ne možeš znati šta misli cedo,natasa i comp
pišeš da znaš
osim ako nisi još umislio da si oni pa znaš šta misliš :lol: :lol: :lol:
supercali

#14536 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Ti uopste ne kontas o cemu pricam
Znam sta misli jer javno kazu to za razliku od fate iz provincije kao sto si ti
uglavnomja

#14537 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

ne kontam kako jedan bosanac ili bosanka nije direktor planete :-)

toliko pameti na jednom mjestu i toliko saznanja o stvarima o kojim pojma nema i sa kojim nikada u zivotu nije imao dodira i ocjenjivanje citavih slojeva jednog naroda cak i citavih naroda, generalizacija svega i svacega i to iz svog budzaka, 100 km2 radijus zivota ... i to sa stavom da ce poginuti (virtualno :D ) prije nego sto prizna da nesto ne zna ili gluho bilo da nije u pravu ... i pri tom ce pogaziti sve norme kuture i civilizacije

strucnjaci o larsologiji - larsa na slici vidjeli :-)

kad bi neko ocjenjivao sarajevo i bosnu po ovom forumu - sta bi skontao?

i da, meni je sarajevo polazna tacka, mjesto rodjenja, odrastanja, skolovanja, pa rat i 15 poslijeratnih godina, grad o kojem sve znam
necu se referisati na, ne znam, recimo na bihac, o kojem pojma nema, ono osim u prolazu da je lijep grad ...
supercali

#14538 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:priliči ti i naziv i sve ;)
Kad bude tvoj forum mozes se tako ponasati kao fata provincijalka hos da prodjem krozate
vješalica

#14539 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote:Ti uopste ne kontas o cemu pricam
Ti znaš i procijenio si ako neko nešto javno kaže da to i tako misli. :lol: :lol: :roll:
uglavnomja

#14540 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

vješalica wrote:
pišeš da znaš
ali ti znas sta misli citav intelektualni sloj jednog visemilionskog grada :thumbup:
vješalica

#14541 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote:
vješalica wrote:priliči ti i naziv i sve ;)
Kad bude tvoj forum mozes se tako ponasati kao fata provincijalka hos da prodjem krozate

Jedan obični psihopata koji se zaljubio u virtuelno mišljenje nekog "nebojše iz beograda"
vješalica

#14542 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

uglavnomja wrote:
vješalica wrote:
pišeš da znaš
ali ti znas sta misli citav intelektualni sloj jednog visemilionskog grada :thumbup:
Još jedan čitač misli, ovaj je prekucao jedne misli jednog nebojše, ovaj zna šta misli milionski grad u kojem ima svega samo ne onih o kojima se zvoca na sva zvona
supercali

#14543 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:
supercali wrote:Ti uopste ne kontas o cemu pricam
Ti znaš i procijenio si ako neko nešto javno kaže da to i tako misli. :lol: :lol: :roll:
Za to sluze djela ako nisi znala ili ti treba I to crtati
supercali

#14544 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:
uglavnomja wrote:
vješalica wrote:
pišeš da znaš
Još jedan čitač misli, ovaj je prekucao jedne misli jednog nebojše, ovaj zna šta misli milionski grad u kojem ima svega samo ne onih o kojima se zvoca na sva zvona
Odgovoran sam za ono sto napisem a ne I za ono sto ti shvatis
vješalica

#14545 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote: Odgovoran sam za ono sto napisem a ne I za ono sto ti shvatis
de boga ti udari i naplatu na tu "svoju" rečenicu kad više nemaš ništa zdravo za reći
nešto ko ANUS dine merlina
supercali

#14546 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:
supercali wrote: Odgovoran sam za ono sto napisem a ne I za ono sto ti shvatis
de boga ti udari i naplatu na tu "svoju" rečenicu kad više nemaš ništa zdravo za reći
nešto ko ANUS dine merlina
Pa ocito da to pali kod provincijalaca
Tebi dupla tarifa jer ne kontas ni ovo sto je napisano
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14547 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:ma kontekst je jasan, džaba ti taj avatar... :mrgreen:

kompletna "ultraljevica" ima istu retoriku i nekad mi se više gadi od "ultradesnice"

1945. je nastala vještačka tvorevina kojom se sve izjednačilo, svi su "zaboravili" na sve, a onda se za manje od 50 godina sve ponovilo. samo budale će dozvoliti isto... :mrgreen:
A sta je to prirodna tvorevina?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14548 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

tvorevina u kojoj se nećemo poklati za 10-20-30-40 godina, otprilike

a ja sam svakako za anarhiju :mrgreen:
Fudo387

#14549 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Velkoski wrote:ma kontekst je jasan, džaba ti taj avatar... :mrgreen:

kompletna "ultraljevica" ima istu retoriku i nekad mi se više gadi od "ultradesnice"

1945. je nastala vještačka tvorevina kojom se sve izjednačilo, svi su "zaboravili" na sve, a onda se za manje od 50 godina sve ponovilo. samo budale će dozvoliti isto... :mrgreen:
A sta je to prirodna tvorevina?
Bosna.
Omedjena rijekama, planinama, tj. prirodnim fortifikacijama.
Ne moze biti prirodnije da ga jebes. :D
kakavdanakneiskustvu

#14550 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:Petnest mu ljudi govori isto. Jok. Niko nije shvatio sta je on napiso

ma bice to u redu
Post Reply