tako je, stavimo = između svih, tako je bilo i '45, pa evo đe smo danassupercali wrote: Vidis taj sto alaha je upravo isti onaj cetnik kojeg se grozite u beogradu
Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14501 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- supercali
#14502 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zasto izvlacis iz konteksta Ajde citiraj I ostalo pa vidi st sam napisaoVelkoski wrote:tako je, stavimo = između svih, tako je bilo i '45, pa evo đe smo danassupercali wrote: Vidis taj sto alaha je upravo isti onaj cetnik kojeg se grozite u beogradu
- insomnia78
#14503 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pocni se valjati. Nema ti druge
- vješalica
#14504 Re: Popularne stvari koje ne kontam
valja se vec 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14505 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma kontekst je jasan, džaba ti taj avatar... 
kompletna "ultraljevica" ima istu retoriku i nekad mi se više gadi od "ultradesnice"
1945. je nastala vještačka tvorevina kojom se sve izjednačilo, svi su "zaboravili" na sve, a onda se za manje od 50 godina sve ponovilo. samo budale će dozvoliti isto...
kompletna "ultraljevica" ima istu retoriku i nekad mi se više gadi od "ultradesnice"
1945. je nastala vještačka tvorevina kojom se sve izjednačilo, svi su "zaboravili" na sve, a onda se za manje od 50 godina sve ponovilo. samo budale će dozvoliti isto...
- vješalica
#14506 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vidis da ipak ima mitomanije i kod njegaVelkoski wrote:tako je, stavimo = između svih, tako je bilo i '45, pa evo đe smo danassupercali wrote: Vidis taj sto alaha je upravo isti onaj cetnik kojeg se grozite u beogradu
polako ali sigurno nadolazi
i vidjeces nankraju da ce sam priznat da mu je blizi lars nego nebojsa
- supercali
#14507 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije jasan jer izvlacis samo ono sto tebi odgovaraVelkoski wrote:ma kontekst je jasan, džaba ti taj avatar...
Dzaba je tebi jer neces da shvatis meni sasvim jasno dokazuje ono sto pise na istom
- vješalica
#14508 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tvoj je izbor ako volis sa nebojsom pricat i lijepim vremenima
cinjenica da jeste bilo lijepih momenata i pozitivnih stvari
pa cemu onda rat?tada smo bili uredjeniji nego danas
ide mitomanija na scenu i ljudi se kolju
nema potrebe
meni je blizi Lars jer on ne konta ove budalastine
Lars bi volio upoznati nasu drzavu,ljepote,jezera rijeka,dobro jesti,odmoriti se
Lars ne misli o cetnicima,ne konta on ko su cetnici
Lars bi svugdje mogao otici bez opterecenja i njega nece gledati kao vješalicu u trebinju,foci,visegeadu,prijedoru zvorniku....
Larsu nece reci da je balija,ni cetnik ni ustasa
Lars nije optrerecen budalastinama, a svi otali jesu
nama normalnim kojima je dosta mitologije lars je blizi
larsu ce neko reci da je balija,ali lars ne konta to,a vjesalici da je balinkura i krenuce belaj
to je cinjenica
nema potrebe
Lars bi volio upoznati nasu drzavu,ljepote,jezera rijeka,dobro jesti,odmoriti se
Lars bi svugdje mogao otici bez opterecenja i njega nece gledati kao vješalicu u trebinju,foci,visegeadu,prijedoru zvorniku....
larsu ce neko reci da je balija,ali lars ne konta to,a vjesalici da je balinkura i krenuce belaj
to je cinjenica
-
bluesjunior
#14509 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ha ha ma taj Lars ništa ne konta meš'čini
- supercali
#14510 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tvoj problem sto se prepoznajes u tim stvarimavješalica wrote:tvoj je izbor ako volis sa nebojsom pricat i lijepim vremenima
nema potrebe
to je cinjenica
- uglavnomja
#14511 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ove sto misle da su svi larsovi isti i da su nesto plaho zainteresovani za strance, narocito za bosance ... ono jedva cekaju da se sjarane sa jednim tak'im ... rijetkost stranac u larsovoj zemlji ...
i narocito lars sve zna o periodu 92-95
i jako su poletni da pomognu, one sve lete, sto je vise imigranata - sve ih vise vole
nebojsa iz bg, predratni nebojsa, je blizi svakom predrratnom sarajliji - ako su iz istog kulturnog kruga, muzika, filmovi, odjeca, ljetovanja ...
nebojsa iz vukojebine je isti kao mujo iz vukojebine - nisu bili tema supercallijevog posta
na anonimnim komentarima taj mujo ne ostane duzan nebojsi ...
ne kontam glupa price generalno.
ne dam ni jednog svog predratnog druga, bez obzira gdje zivi, za sve larsove i cak ove "moje" iz vukojebina sa kojim nemam nista zajednicko osim jezika
ps. nemojte samo neleta i nemanju vaditi ... istroseni su i izlizani ...
- supercali
#14512 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma valjaj se rekli de gol I vjesalica da treba takouglavnomja wrote:![]()
ne kontam ove sto misle da su svi larsovi isti i da su nesto plaho zainteresovani za strance, narocito za bosance ... ono jedva cekaju da se sjarane sa jednim tak'im ... rijetkost stranac u larsovoj zemlji ...
i narocito lars sve zna o periodu 92-95
i jako su poletni da pomognu, one sve lete, sto je vise imigranata - sve ih vise vole
![]()
![]()
nebojsa iz bg, predratni nebojsa, je blizi svakom predrratnom sarajliji - ako su iz istog kulturnog kruga, muzika, filmovi, odjeca, ljetovanja ...
nebojsa iz vukojebine je isti kao mujo iz vukojebine - nisu bili tema supercallijevog posta
ne dam ni jednog svog predratnog druga, bez obzira gdje zivi, za sve larsove i cak ove "moje" iz vukojebina sa kojim nemam nista zajednicko osim jezika
ps. nemojte samo neleta i nemanju vaditi ... istroseni su i izlizani ...
- vješalica
#14513 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dijagnoza:
nostalgija sa mitomanijom u režiji nebojše i supercalija
lakše je pričati o " sjećanjima i uspomenama" jer se tako liječe kompleksi
dok te realnost ne poklopi
fali ti realnosti
i da, valjaj se
nostalgija sa mitomanijom u režiji nebojše i supercalija
lakše je pričati o " sjećanjima i uspomenama" jer se tako liječe kompleksi
dok te realnost ne poklopi
fali ti realnosti
i da, valjaj se
- supercali
#14514 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidim tebi ide valjanje valjda navikla jbg samo ti nastavi se valjati
- vješalica
#14515 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sva se diskusija svela na "sarajlije"uglavnomja wrote:
i samo u kulturnim krugovima se nije ratovalo i o tome razmišljalo hahha
bolio je kurac kulturne krugove gradske što mu tenk dolazi pod prozor preko vukojebine
jer njemu vukojebina nije bitna i što smatra da je sarajevo i beograd jedini centar kulture i civilizacije,sve ostalo ga ne zanima
jer njemu su vrijedniji žitelji iz gradova poput sarajeva i beograda,nego neki iz "vukojebine"
svi gradovi u bih i srbiji su vukojebina, samo su glavni civilizacija
beograd je pokazao kakva je vukojebina i vrlet devedesetih,a i danas ne bježi daleko od toga
- vješalica
#14516 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tvoja uzivljenost u komentare sa yt o "ljepšim vremenima" koje se stavljaju na muziku nisu relevantan pokazatelj mišljenja niti ponašanja u realnim situacijamasupercali wrote:Vidim tebi ide valjanje valjda navikla jbg samo ti nastavi se valjati
otvori komentare o dokumentovanim zločinima na yt, pa ćeš pobliže vijdeti šta misli tvoj bliski nebojša
- supercali
#14517 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Problem beograda 90-ih a i sarajeva su ti da su dosli nebojse I muje iz vukojebina I postali najglasniji
Sudeci po tvojim postovima Ista sudbina je zadesila tebe jer pricas o realnosti
Tvoja realnost je da si fata iz vukojebine I razmisljas isto kao nebojsa iz vukojebine a ne nebojsa ili mujo koji nisu optereceni time
Sad zelis to prenijeti na relaciju provincija grad I da pocne prica kako su sarajlije gradjani a svi izvan seljaci
To nije tacno I odmah sam rekao da mjesto rodjenja I prebivaliste ne znaci nista kad su u pitanju primitivci
Oni koji razmisljaju glavom iz provincije I ko nema problema izdigao se od prosjecnosti malog mjesta vrlo vjerovatno otisao iz njega I uklopio se u veci grad za razliku od onih koji se ne mogu uklopiti ni da zive u londonu ili posebno parizu
Sudeci po tvojim postovima Ista sudbina je zadesila tebe jer pricas o realnosti
Tvoja realnost je da si fata iz vukojebine I razmisljas isto kao nebojsa iz vukojebine a ne nebojsa ili mujo koji nisu optereceni time
Sad zelis to prenijeti na relaciju provincija grad I da pocne prica kako su sarajlije gradjani a svi izvan seljaci
To nije tacno I odmah sam rekao da mjesto rodjenja I prebivaliste ne znaci nista kad su u pitanju primitivci
Oni koji razmisljaju glavom iz provincije I ko nema problema izdigao se od prosjecnosti malog mjesta vrlo vjerovatno otisao iz njega I uklopio se u veci grad za razliku od onih koji se ne mogu uklopiti ni da zive u londonu ili posebno parizu
- supercali
#14518 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja znam sta misli moj bliski nebojsa njegovo ime je cedomir jovanovic natasa kandic srdja popovic I jos bruka neimenovanihvješalica wrote:tvoja uzivljenost u komentare sa yt o "ljepšim vremenima" koje se stavljaju na muziku nisu relevantan pokazatelj mišljenja niti ponašanja u realnim situacijamasupercali wrote:Vidim tebi ide valjanje valjda navikla jbg samo ti nastavi se valjati
otvori komentare o dokumentovanim zločinima na yt, pa ćeš pobliže vijdeti šta misli tvoj bliski nebojša
Nemoj njih poistovjecivati sa tvojim nebojsom koji bi klao I ubijao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14519 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Iako je već daleko od teme, ali jedna situacija na ovu priču...
Na Dobrinji, na samoj liniji razgraničenja, bio je Nebojša koji je ostao kako bi odavao svoje komšije....imao radio stanicu u stanu....dok ga nisu skontali, onda je nastala frka.
I za mene je čovjek onaj ko mi ne misli zlo, ma kako se zvao.
Ali, dosta onih koji su, dok nije puklo, bili ''prijatelji'', pretvorili su se u čudovišta preko noći.
Zapravo, oni su to bili cijelo vrijeme, samo su se dobro kamuflirali.
Na Dobrinji, na samoj liniji razgraničenja, bio je Nebojša koji je ostao kako bi odavao svoje komšije....imao radio stanicu u stanu....dok ga nisu skontali, onda je nastala frka.
I za mene je čovjek onaj ko mi ne misli zlo, ma kako se zvao.
Ali, dosta onih koji su, dok nije puklo, bili ''prijatelji'', pretvorili su se u čudovišta preko noći.
Zapravo, oni su to bili cijelo vrijeme, samo su se dobro kamuflirali.
-
bluesjunior
#14520 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo pomalo prelazi u nepopularne stvari koje kontam aa?
- supercali
#14521 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A onda nebojsa koji se zove Jovan divjak branio grad od vjesalicinih nebojsi pa onda dragan vikic pa mozda i najzasluzniji za bosnu i hercegovinu I ispred alije bogic bogicevic I da ne nabrajamo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#14522 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote:A onda nebojsa koji se zove Jovan divjak branio grad od vjesalicinih nebojsi pa onda dragan vikic pa mozda i najzasluzniji za bosnu i hercegovinu I ispred alije bogic bogicevic I da ne nabrajamo
- supercali
#14523 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je smijesno?Velkoski wrote:supercali wrote:A onda nebojsa koji se zove Jovan divjak branio grad od vjesalicinih nebojsi pa onda dragan vikic pa mozda i najzasluzniji za bosnu i hercegovinu I ispred alije bogic bogicevic I da ne nabrajamo![]()
Nemas nista za reci
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14524 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to što nabrajaš su ljudi i tu nema nikakvih problema.
- supercali
#14525 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa upravo u tome je problem sto se svi stavljaju u kozu nebojse koji je dojavljivao klao I sl samo zato jer se zovu kao nebojsaTomahawk11 wrote:Pa to što nabrajaš su ljudi i tu nema nikakvih problema.