Brani se humorom. Crnim. Ja ga razumijem. Uostalom, iza ovog:ultima_palabra wrote:Ljudi koji su depresivni nisu toliko otvoreni, niti se zajebaju s tim.
Trust me
Brani se humorom. Crnim. Ja ga razumijem. Uostalom, iza ovog:ultima_palabra wrote:Ljudi koji su depresivni nisu toliko otvoreni, niti se zajebaju s tim.
A moze biti i attention whore.Zejnep wrote:Brani se humorom. Crnim. Ja ga razumijem. Uostalom, iza ovog:ultima_palabra wrote:Ljudi koji su depresivni nisu toliko otvoreni, niti se zajebaju s tim.može biti jako ozbiljno i tužno lice.
Trust me
I ti mene podsjećaš na drugog forumaša s drugog foruma.Velkoski wrote:Jimmy me podsjeća na jednog forumaša s drugog foruma
Znas one kroz trnje do zvijezda, e to ti je obrat toga. Hoce da je fino sad i da je ishod fin, kurko mujo.Niemand wrote:Vi Bgm ko da niste upratili one silne hestegove regretting motherhood prije godinu-dvije. Meni je ono bilo zalosno citati. Iskustvo, pa to ti je.
I meni su tako rekle, ne treba vjerovat zensku ni kad istinu govoriJimmy McNulty wrote:Da budem iskren imao sam priliku prije samo par dana da se besplatno oprobam sa jednom prodavačicom ljubavi, neko drugi bio platio dvije, pa skonto da su mu puno pa me htio počastit jednom... dugo sam razmišljao šta da radim i na kraju sam se zahvalio na ponudi i kulturno odbio. Što je najgore čak i ne žalim zbog te odlukeVelkoski wrote:kaćemo u kurve džimiiii![]()
Zašto misliš da trollam? Najozbiljnije pitam.ultima_palabra wrote: Jimmy voza trolu.
Ne razmjenjujemo nego sam im slao svoje slike, zanimalo je 3-4 forumašice kako ja izgledam jer sam na kraju krajeva pomislio i da sam rugafet pa da zbog toga ne mogu nikog zainteresovat. Rekle su mi da izgledam ok, sad je li to bilo ono da me skinu sa dnevnog reda ili je zaista tako ja ne znam zasigurno.medvjed23 wrote:moguće, upratih da razmjenjuje slike i ko zna šta još sa nekim forumašicama.. a lafo samotnjak ovo ono..
jah...ultima_palabra wrote:Ljudi koji su depresivni nisu toliko otvoreni, niti se zajebaju s tim.
Jimmy McNulty wrote:Ma ja ni ne znam ni jesam li depresivan a nikad nisam ni tvrdio da jesamIma dobrih dana, ima izuzetno loših. Ne pretvaram se da sam nešto što nisam. Kad ne ide, ne ide i što bi to krio. Šta čovjeku ostane nego da okrene na zayebanciju. Druže dabogda mene ne bilo ako sam išta slagao.
gluho biloultima_palabra wrote:A moze biti i attention whore.Zejnep wrote:Brani se humorom. Crnim. Ja ga razumijem. Uostalom, iza ovog:ultima_palabra wrote:Ljudi koji su depresivni nisu toliko otvoreni, niti se zajebaju s tim.može biti jako ozbiljno i tužno lice.
Trust me
I mene, al kaže da nijeVelkoski wrote:Jimmy me podsjeća na jednog forumaša s drugog foruma
onaj za united navija... al' ista je retorikaHeller wrote:I mene, al kaže da nijeVelkoski wrote:Jimmy me podsjeća na jednog forumaša s drugog foruma![]()
Mene podsjeca na jednog sto za Arsenal navija. Crnjak, jos iz Ze.Velkoski wrote:onaj za united navija... al' ista je retorikaHeller wrote:I mene, al kaže da nijeVelkoski wrote:Jimmy me podsjeća na jednog forumaša s drugog foruma![]()
triconja wrote:I meni su tako rekle, ne treba vjerovat zensku ni kad istinu govoriJimmy McNulty wrote:Da budem iskren imao sam priliku prije samo par dana da se besplatno oprobam sa jednom prodavačicom ljubavi, neko drugi bio platio dvije, pa skonto da su mu puno pa me htio počastit jednom... dugo sam razmišljao šta da radim i na kraju sam se zahvalio na ponudi i kulturno odbio. Što je najgore čak i ne žalim zbog te odlukeVelkoski wrote:kaćemo u kurve džimiiii![]()
Zašto misliš da trollam? Najozbiljnije pitam.ultima_palabra wrote: Jimmy voza trolu.
Ne razmjenjujemo nego sam im slao svoje slike, zanimalo je 3-4 forumašice kako ja izgledam jer sam na kraju krajeva pomislio i da sam rugafet pa da zbog toga ne mogu nikog zainteresovat. Rekle su mi da izgledam ok, sad je li to bilo ono da me skinu sa dnevnog reda ili je zaista tako ja ne znam zasigurno.medvjed23 wrote:moguće, upratih da razmjenjuje slike i ko zna šta još sa nekim forumašicama.. a lafo samotnjak ovo ono..![]()
![]()
Taman tako. Svi smo mi Jimmymedvjed23 wrote:pa rijetko ko na forumu piše samo za svoju dušu..za to služe dnevnici
PrsrvnjHardcoreMX wrote:ljude sto da kupe krpice stotine i tisuce kilometara prelaze
a pored prodavnica u par metara prolaze...
Isla mati nesto gledala i eto. Citam preko interneta rs stranice objavile nedavno da ce doci do povecanja u *svim bankama, jebem li te zemljo indijo a kod nas nista.hali gali halid wrote:10KM??? Koje banke?
st t fl smglsnc ?Zejnep wrote: Prsrvnj
Eh , da je bilo Dunja '92.....ultima_palabra wrote:Kad vidim ove izjave da je velika pobjeda za BiH što je neka Dunja postala neki kurac pri vijeću Evrope![]()
Jedino što će se promijeniti u univerzumu je što će Dunja čvakati 10 milja eura svaki mjesec ne radeći ništa.
Ako nista, uspjeh je sto ste Dunju prikljucili nekom drugom na budzet, bolje i Svabo da je placa nego ti.ultima_palabra wrote:Kad vidim ove izjave da je velika pobjeda za BiH što je neka Dunja postala neki kurac pri vijeću Evrope![]()
Jedino što će se promijeniti u univerzumu je što će Dunja čvakati 10 milja eura svaki mjesec ne radeći ništa.