Popis "stanovnistva"
-
verbal
#1 Popis "stanovnistva"
Tuzna je istina da su Bosanci postali manjina u svojoj sopstvenoj drzavi. Danas je u BiH ocigledno mnogo veci broj Srba, Hrvata i Bosnjaka, nego onih cija Bosna stvarno jeste - nas Bosanaca.
Nakon kratke setnje threadovima, stvorio mi se dojam da ni ovaj forum nije izuzetak, pa rekoh da, onako, cisto informativno, napravim jedan brzinski popis.
Nakon kratke setnje threadovima, stvorio mi se dojam da ni ovaj forum nije izuzetak, pa rekoh da, onako, cisto informativno, napravim jedan brzinski popis.
- RiBBiCa071
Glupost je zaista neunistiva...
Zasto neko mora da se izjasni uopste????????
Evo ja prva ne spadam ni u jednu jedinu kategoriju navedenu gore...
Kad ce ljudi da shvate da se dijelimo samo na dobre i lose ljude????
Jadan je taj zivot ako se vrijednujemo samo po nacionalnim epitetima..
- nostalgicar
Haj ne laprdaj.....RiBBiCa071 wrote:Glupost je zaista neunistiva...
Sta si to reko,meni si reko da ne laprdam ha
-
violentjack
Musliman ko se izjasni kao Musliman..svaka mu cast
To je najzalosniji oblik svega

To je najzalosniji oblik svega
-
Harmonika
Dobri i losi ljudi. Za dobar zivot svih dovoljno je samo to.RiBBiCa071 (citat):
Glupost je zaista neunistiva...
-
verbal
Slazem se, ti ocigledno nisi cula za statistiku.RiBBiCa071 wrote:Glupost je zaista neunistiva...
A ko je rekao da mora? Nema potrebe za uzrujavanjem, pa zato prebaci na pojedinacnu kad ispaljujes upitnike.RiBBiCa071 wrote:Zasto neko mora da se izjasni uopste????????
-
missA
verbal, pozdrav [img]http://www.my-smileys.de/smileys1/080402gudl_prv[1].gif[/img]
- RiBBiCa071
verbal wrote:Slazem se, ti ocigledno nisi cula za statistiku.RiBBiCa071 wrote:Glupost je zaista neunistiva...
A ko je rekao da mora? Nema potrebe za uzrujavanjem, pa zato prebaci na pojedinacnu kad ispaljujes upitnike.RiBBiCa071 wrote:Zasto neko mora da se izjasni uopste????????
Verbal, glupost je ovde ocigledna - trazis statistiku, ali
po kojoj logici mijesas geografsku pripadnost sa nacionalnom???
Bosanac je iskljucivo geografska pripadnost, dok su ostalo nabrojane grupe nacionalne.
-
Harrys
#10 Re: Popis "stanovnistva"
verbal,tuzno je to sto ti drzavu zoves Bosna i Hercegovina,a Hercegovce i ne spominjes.verbal wrote:Tuzna je istina da su Bosanci postali manjina u svojoj sopstvenoj drzavi. Danas je u BiH ocigledno mnogo veci broj Srba, Hrvata i Bosnjaka, nego onih cija Bosna stvarno jeste - nas Bosanaca.
-
lutkica_lutkica
nas problem je sto se ljudi zamaraju previse separatizmom. mislim, to je apsolutno nevazno. sta vam je ???
to je zato jer nemaju ljudi drugog posla, dosada prava. niste kreativni nikako. eno u mostaru, naprimjer, postavili kip brus lija. i to je nesto
to je zato jer nemaju ljudi drugog posla, dosada prava. niste kreativni nikako. eno u mostaru, naprimjer, postavili kip brus lija. i to je nesto
-
The_Flyer2002
kakva je ovo anketa
bosanci, bosnjaci, hrvati, srbi a gdje su HERCEGOVCI
bosanci, bosnjaci, hrvati, srbi a gdje su HERCEGOVCI
-
verbal
missA wrote:verbal, pozdrav [img]http://www.my-smileys.de/smileys1/080402gudl_prv[1].gif[/img]
hvala ti na svemu.
-
verbal
#16 Re: Popis "stanovnistva"
Nisi u pravu, jer pise cija Bosna starno jeste, pa je normalno napisati BosanacaHarrys wrote:verbal,tuzno je to sto ti drzavu zoves Bosna i Hercegovina,a Hercegovce i ne spominjes.verbal wrote:Tuzna je istina da su Bosanci postali manjina u svojoj sopstvenoj drzavi. Danas je u BiH ocigledno mnogo veci broj Srba, Hrvata i Bosnjaka, nego onih cija Bosna stvarno jeste - nas Bosanaca.
Zezam se, bio je lapsus. Vjerovatno zato sto sam napisao Bosna, a ne BiH. Dakle, ispravka:
..., nego onih cija BiH stvarno jeste - Bosanaca i Hercegovaca.
Hvala na sugestiji.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Popis "stanovnistva".
Zbog cega navodnici?
Zbog cega navodnici?
- Kurt_Kombajn
RiBBiCa071 wrote:Glupost je zaista neunistiva...
evo ja sam los, ali nema toga u anketi da kliknem
-
violentjack
-
BigusDickus
Bosna i Hercegovina pripada drzavljanima Bosne i Hercegovine, a koje je ko nacionalnosti nema nikakve veze s tim i spada u privatni zivot svakog pojedinca, kao i njegova/njena religioznost ili nereligioznost, seksualna opredjeljenost itd. 
-
verbal
Valjda zato sto forum nema stanovnistva.PipiDugaDevetka wrote:Popis "stanovnistva".
Zbog cega navodnici?
Ovo nije popis stanovnistva, nego clanova foruma.
Mene samo interesuje da li se vi prvenstveno osjecate Bosancima i Hercegovcima, pa tek onda kao pripadnici gorenavedenih nacija ili je obrnuto.
-
verbal
glup sam, priznajem... ali ko zna, ako se potrudim mozda mi podje za rukom da te pristignem... u gluposti, naravno!emac wrote:glup si verbal ko da si pokrenuo temu zasto je poceo rat zasato je sve ovo da su ljudi imali mozga i zelju za objedinjavanjem svi bi danas bili jugosloveni u velikoj jugoslaviji