Pomoccccccccccccc
-
ma samo ja
#1 Pomoccccccccccccc
treba mi pomoc treba da izvadim vizu za englensku sta trebam da uradim?? di je ona ambasada ?? nis ja ne razumijem na onoj njihovoj stranici ,sta mi treba, kako ,gdje, koliko se placa ???

- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#2 Re: Pomoccccccccccccc
Ako ne razumijes nista na njihovoj stranici mozda da razmislis jos jednom treba li ti viza za Englesku 
-
ma samo ja
#3 Re: Pomoccccccccccccc
hahahaahahaah treba trebagentoo wrote:Ako ne razumijes nista na njihovoj stranici mozda da razmislis jos jednom treba li ti viza za Englesku
-
d2
#4 Re: Pomoccccccccccccc
kada otvaras teme na forumu, newsima, internet oglasima i slicno pametno je napisati u naslovu teme kakva je pomoc potrebna a ne pomoooooocccccc. primjer "pomoc - dobijanje vize za englesku".ma samo ja wrote:treba mi pomoc treba da izvadim vizu za englensku sta trebam da uradim?? di je ona ambasada ?? nis ja ne razumijem na onoj njihovoj stranici ,sta mi treba, kako ,gdje, koliko se placa ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala
- otherside
#5 Re: Pomoccccccccccccc
ccccc... trebao je napisati HELPPPPPPPd2 wrote:kada otvaras teme na forumu, newsima, internet oglasima i slicno pametno je napisati u naslovu teme kakva je pomoc potrebna a ne pomoooooocccccc. primjer "pomoc - dobijanje vize za englesku".ma samo ja wrote:treba mi pomoc treba da izvadim vizu za englensku sta trebam da uradim?? di je ona ambasada ?? nis ja ne razumijem na onoj njihovoj stranici ,sta mi treba, kako ,gdje, koliko se placa ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala
- chuchumbamayumbe
#6 Re: Pomoccccccccccccc
Lik je ocajan, u svakom pogledu, dajte mu pomozite ba! 
- otherside
#7 Re: Pomoccccccccccccc
ja ne mogu od vrucine, haj ti 
- madner
#8 Re: Pomoccccccccccccc
Platis meni 1000 funti i ja cu ti dat prave upute. 
-
d2
#9 Re: Pomoccccccccccccc
bilo bi jasnije u svakom slucajuotherside wrote:ccccc... trebao je napisati HELPPPPPPPd2 wrote:kada otvaras teme na forumu, newsima, internet oglasima i slicno pametno je napisati u naslovu teme kakva je pomoc potrebna a ne pomoooooocccccc. primjer "pomoc - dobijanje vize za englesku".ma samo ja wrote:treba mi pomoc treba da izvadim vizu za englensku sta trebam da uradim?? di je ona ambasada ?? nis ja ne razumijem na onoj njihovoj stranici ,sta mi treba, kako ,gdje, koliko se placa ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala
kaze - ljencare 2 crnogorca na obali ispod palme
nedaleko od njih davi se plivacica i vice - heeeeeelp heeeeelp
kaze jedan drugom - a sta ovo vice oca ti ?
- vice "pomoc" na engleskom
- bolje bi joj bilo da je ucila plivati nego sto je ucila engleski