Policijski komesar TK

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Incub

#1 Policijski komesar TK

Post by Incub »

Bilo je 17 sati i 10 minuta kada je dežurni operativni MUP-a TK zaprimio informaciju da je sa stare ceste Tuzla- Husino sletio automobile marke Audi. Policajci su, nedugo nakon toga, izašli na teren i na mjestu nesreće zatekli svog šefa Nedima Mutapčića, policijskog komesara MUP-a TK, koji je upravljao vozilom.

“Komesar je bio u vidno alkoholiziranom stanju” – kazao je za Zurnal.info sagovornik iz MUP-a TK koji je imao priliku vidjeti Mutapčića nakon saobraćajne nesreće.

Prije nego je uviđaj počeo, pijanog komesara je sa mjesta nesreće svojim automobilom odvezao ministar unutrašnjih poslova TK Sead Omerbegović. Za obezbjeđivanjne mjesta nesreće angažovana su dvojica podobnih policajaca, a istragu o ovom događaju vodi osobno bivši Mutapčićev vozač Suad Ganić.

Inače, dežurna kantonalna tužiteljica Danica Kovačević potvrdila je za Žurnal da ona još nije obaviještena o ovoj nesreći.

“Za sada nisam obaviještena. Znam samo da, prema zakonu, policija mora obavijestiti dežurnog tužitelja ukoliko je materijalna šteta veća od 5 hiljada maraka. Prema Zakonu o krivičnom postupku, imaju sedam dana roka da me obavijeste – kazala je za Žurnal tužiteljica Kovačević.

Fotografija sa mjesta nesreće dokazuje da je šteta sigurno veća od pet hiljada maraka.

Treba napomenuti, međutim, da ovo nije prva saobraćajka komesara Mutapčića. Prije tri godine je slupao je službenog Megana. Tužilaštvo TK o tome nikad nije obaviješteno, mada je materijalna šteta bila 20 hiljada maraka.

Avdo Avdić

(SodaLIVE.ba/Zurnal.info)

Jao jest nam komesara zanijelo,
Opet nece biti nista,on samo da bude uzor ostalim kolegama i da sankcionise neke nepravilnosti :shock: :shock: :shock:
JThomas

#2 Re: Policijski komesar TK

Post by JThomas »

pjesma ga pogodila... :D
Incub

#3 Re: Policijski komesar TK

Post by Incub »

A ministar policije ga odvezao sa mjesta nesrece. :dance:
Pa koji su to klosari,da imamo imalo drzave to bi bilo odma smjenjeno,ne bi imali vremena podnijeti ostavke.
JThomas

#4 Re: Policijski komesar TK

Post by JThomas »

šenluk čini aga nedimaga... :D :D

ja sve sad okrećem na zajebanciju, skontao sam da ću u suprotnom pobudaliti... :D
nalet

#5 Re: Policijski komesar TK

Post by nalet »

Došo vrag po svoje
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6 Re: Policijski komesar TK

Post by PipiDugaDevetka »

nalet wrote:Došo vrag po svoje
Šejtan!
zeleni xy

#7 Re: Policijski komesar TK

Post by zeleni xy »

Razbiće on i treće auto, vidim krenulo ga.
atko

#8 Re: Policijski komesar TK

Post by atko »

Steta ce se procjeniti na 4999 KM

Komesar je moro hitno biti prevezen u hitnu zbog pruzanja pomoci ... to opravdava napustanje mjesta nesrce ...
... o alkoholu nema ni govoro jer ce uvidjaj pokazati da je o'sla gumifufna na bikloneru za gemajzovanje sto je skrivilo nesrceu ;)

ko nas hebe kadd smo ovce ;)
shibonja

#9 Re: Policijski komesar TK

Post by shibonja »

Incub

#10 Re: Policijski komesar TK

Post by Incub »

Komesar je podvrgnut alko-testiranju (na kojoj lokaciji ne zna se) i test je negativan. :o :o
Ovo ce ipak na kraju biti kriv Audi-tehnicki neispravno vozilo ili mozda i ovaj covjek sto je ogradio dvoriste.
Odakle i drvo tu pored puta. Sve je splet okolnosti :dance: :dance:
samo malo

#11 Re: Policijski komesar TK

Post by samo malo »

Nije se on zabio u drvo, vec drvo u njega

sluzbena izjava na kraju
Alfons Kauders

#12 Re: Policijski komesar TK

Post by Alfons Kauders »

sta i ocekivati od tuzlanskog mupa... :D najgora bagra u drzavi... :D
Nuclear Winter

#13 Re: Policijski komesar TK

Post by Nuclear Winter »

Incub wrote:A ministar policije ga odvezao sa mjesta nesrece. :dance:
Pa koji su to klosari,da imamo imalo drzave to bi bilo odma smjenjeno,ne bi imali vremena podnijeti ostavke.
Nemoj tako,sad će se javiti onaj drot što prijeti običnoj raji "mascherano",a za njim još jedno dvojica da nam fino objasne da to nije strašno,nije niko poginuo,i da nam zaprijete da ako se šta slučajno slično desi u našoj blizini da nesmijemo slikati,inače će nas mascherano žžikk ko šahbaz :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#14 Re: Policijski komesar TK

Incub wrote:A ministar policije ga odvezao sa mjesta nesrece. :dance:
Razumijem šta hoćeš da kažeš. Ne želim da te potcjenjujem ili da se svadjam.
Imamo priliku 3. oktobra/listopada da HIN smjenimo.

Duša mu na nos izašla ko ne izadje do glasačkog mjesta da glasa, pa makar načinio svoje listiće nevažećim!
BSn

#15 Re: Policijski komesar TK

Post by BSn »

aman ljudi, pa on je nas.
ja cim sam vidiJo da je avdo potpisan ispod ovog huskackog i senznacionalistickog teksta, sve mi je namah bilo jasno. to oni hocedu da ocrne nase ljude, pa da metnu svoje. ne bi me iznenadilo da je i avdo udba-in covIjek i ovo rade sve da dodju njihovi, pa da onda oni zijan cine.
pa zar ste tako brzo zaboravili vrijeme kad su oni bili na vlasti? protjerali su nase ljude na gvantamo, a sa njima su se lizali. jos i prije, nisu nam dali da kazemo ko smo i sta smo. eto, ako je to sve vako bilo ko sto kaze oti avdo, sto nejma nista u avazu o otim stvarima?
pa i ako jest to uradiJo, nije sto je htJeo.. malo se covIjek zanio i tako. dobro nam ga on cini svima, al vi to zaboravite, pa nasjedate na vake lazi.
sve vise nasijeh ljudi radi za njiha, pa vi mislite da vam oni hocedu dobro, al oni vas sam navlace na tanki led, jer hocedu da nas oni uzjasu ko sto su nas jahali 50 i kusur godina...
PipiDugaDevetka

#16 Re: Policijski komesar TK

BSn wrote:aman ljudi, pa on je nas.
ja cim sam vidiJo da je avdo potpisan ispod ovog huskackog i senznacionalistickog teksta, sve mi je namah bilo jasno. to oni hocedu da ocrne nase ljude, pa da metnu svoje. ne bi me iznenadilo da je i avdo udba-in covIjek i ovo rade sve da dodju njihovi, pa da onda oni zijan cine.
pa zar ste tako brzo zaboravili vrijeme kad su oni bili na vlasti? protjerali su nase ljude na gvantamo, a sa njima su se lizali. jos i prije, nisu nam dali da kazemo ko smo i sta smo. eto, ako je to sve vako bilo ko sto kaze oti avdo, sto nejma nista u avazu o otim stvarima?
pa i ako jest to uradiJo, nije sto je htJeo.. malo se covIjek zanio i tako. dobro nam ga on cini svima, al vi to zaboravite, pa nasjedate na vake lazi.
sve vise nasijeh ljudi radi za njiha, pa vi mislite da vam oni hocedu dobro, al oni vas sam navlace na tanki led, jer hocedu da nas oni uzjasu ko sto su nas jahali 50 i kusur godina...
:thumbup: :bih:
Je li to onaj Avdo što ima isto ime i prezime, Avdo Avdo iz emisije talk šou ''Šezdeset dekika''? On je najodvratniji od sviju njiha! Sjeme razdora ubacuje među naše.
fixer

#17 Re: Policijski komesar TK

Post by fixer »

Kakav pogan narod. :( Umjesto da se zahvalite Bogu, jer nije ozbiljnije komesar nastradao, vi se ovdje rugate umalo kobnom sudbinom tog covjeka. Zamislite da se komesaru desilo nesto ozbiljnije, a ne ovako - jebena steta na autu. Materijalno ce se popraviti. Nadoknadit ce se to vec nekako. Uostalom, kako se nadoknadilo prosli put, tako ce se i ovaj, a vjerovatno i sljedeci. Nemojte biti zlobni, pustite covjeka da vozi kako je navikao - po jarcima i drvecima. Pa nije on pristao da sluzi narodu da bi ga vi ovdje svako malo hebali, te treba ovako, te treba onako.
PipiDugaDevetka

#18 Re: Policijski komesar TK

fixer wrote:Kakav pogan narod. :( Umjesto da se zahvalite Bogu, jer nije ozbiljnije komesar nastradao, vi se ovdje rugate umalo kobnom sudbinom tog covjeka. Zamislite da se komesaru desilo nesto ozbiljnije, a ne ovako - jebena steta na autu. Materijalno ce se popraviti. Nadoknadit ce se to vec nekako. Uostalom, kako se nadoknadilo prosli put, tako ce se i ovaj, a vjerovatno i sljedeci. Nemojte biti zlobni, pustite covjeka da vozi kako je navikao - po jarcima i drvecima. Pa nije on pristao da sluzi narodu da bi ga vi ovdje svako malo hebali, te treba ovako, te treba onako.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
atko

#19 Re: Policijski komesar TK

Post by atko »

Osim toga kupovinom novog audija platice se i porez, velika cifra ... sto je priliv sredstava u budzet ... a komesar ce dobiti i vozaca ... mislim to je jedno radno mjesto vise ... samo slijep covjek ne vidi napredak u radu nasih vlasti
fixer

#20 Re: Policijski komesar TK

Post by fixer »

atko wrote:Osim toga kupovinom novog audija platice se i porez, velika cifra ... sto je priliv sredstava u budzet ... a komesar ce dobiti i vozaca ... mislim to je jedno radno mjesto vise ... samo slijep covjek ne vidi napredak u radu nasih vlasti
Apsolutno. Pojedinci na ovo forumu ne vide dalje od svog nosa. Dragom komesaru zelim brz oporavak, da se ponovo vrati i stiti ovaj narod od nesavjesnih vozaca i alkoholiziranih degenerika za volanom, kriminogenih skupina, korumpiranih ministara. Jer ti si nasa nada.
Alfons Kauders

#21 Re: Policijski komesar TK

Post by Alfons Kauders »

fixer wrote:
atko wrote:Osim toga kupovinom novog audija platice se i porez, velika cifra ... sto je priliv sredstava u budzet ... a komesar ce dobiti i vozaca ... mislim to je jedno radno mjesto vise ... samo slijep covjek ne vidi napredak u radu nasih vlasti
Apsolutno. Pojedinci na ovo forumu ne vide dalje od svog nosa. Dragom komesaru zelim brz oporavak, da se ponovo vrati i stiti ovaj narod od nesavjesnih vozaca i alkoholiziranih degenerika za volanom, kriminogenih skupina, korumpiranih ministara. Jer ti si nasa nada.
nek nam je ziv i zdrav... :D

dok je njeg, :D bice jeftinog bijelog u tuzli... :D
nAN3

#22 Re: Policijski komesar TK

Post by nAN3 »

kazem ja audi je beze auto da je bio u mercedesu proso bi kroz drvo
callmethebreeeze

#23 Re: Policijski komesar TK

Post by callmethebreeeze »

ja kontao nasa policija lose placena, a oni audijom pa pravo u drvo. ima se, moze se. 'ta ce ovi svedski policajci.
:D
Great Cornholio

#24 Re: Policijski komesar TK

Post by Great Cornholio »

Čo'jek nije bio p'jan, bio je ono štos kaže "taman" :-D
fixer

#25 Re: Policijski komesar TK

Post by fixer »

On nije htio da udari u drvo. On je mislio da prodje izmedju dva, ali sto je vise prilazio tako su se dva drveta - sejtana, sve vise i vise spajala.
Post Reply