Ta tema je starija par mjeseci i na njoj se 2/3 vremena oftopicariSeyfo wrote:JUPIIIIIII dogurasmo do četvrte stranice !!!
'ta će tema "odlazak" sa svojih 300, ima mi da doguramo do hiljadu/tisuću stranica !
Još sad kad dođe uskrs,ihh...
Pokret za povratak u BiH
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#76 Re: Pokret za povratak u BiH
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#77 Re: Pokret za povratak u BiH
Da se upisem i ovdje.
-
mali jomu
#78 Re: Pokret za povratak u BiH
_BataZiv_0809 wrote:Ta tema je starija par mjeseci i na njoj se 2/3 vremena oftopicariSeyfo wrote: JUPIIIIIII dogurasmo do četvrte stranice !!!
'ta će tema "odlazak" sa svojih 300, ima mi da doguramo do hiljadu/tisuću stranica !
Još sad kad dođe uskrs,ihh...![]()
Panika, vraca se raja a ovi se sjebali
-
mali jomu
#79 Re: Pokret za povratak u BiH
Eto raje nazad...... 
-
bleicher
#80 Re: Pokret za povratak u BiH
Jel vas strah da cemo biti uspjesniji od vas kad se vratimo i da cemo vam uzeti poslove? Spavate li mirno dok se mi masovno vracamo autobusima i avionima sa kartom u samo jednom smjeru???
-
bleicher
#81 Re: Pokret za povratak u BiH
Vec mi rodbina prica kako je tesko u Bosni, bolje da ne dolazim nije to kao sto je nekad bilo. Kao moze se fino zaraditi ali valja rodjo moj i raditi ko konj. Jaran kaze od odjece samo kombinezon i pidzamu ima.
-
mali jomu
#82 Re: Pokret za povratak u BiH
bleicher wrote: Jel vas strah da cemo biti uspjesniji od vas kad se vratimo i da cemo vam uzeti poslove? Spavate li mirno dok se mi masovno vracamo autobusima i avionima sa kartom u samo jednom smjeru???
jeste, u panici smo..... vi radnici kad se vratite morat cemo i mi radit
-
mali jomu
#83 Re: Pokret za povratak u BiH
bleicher wrote: Vec mi rodbina prica kako je tesko u Bosni, bolje da ne dolazim nije to kao sto je nekad bilo. Kao moze se fino zaraditi ali valja rodjo moj i raditi ko konj. Jaran kaze od odjece samo kombinezon i pidzamu ima.
ovdje je samo pidzama..... vi donosite kombinezone
- spreca
#84 Re: Pokret za povratak u BiH
Strah nas dacete biti siromasniji od nas .......ako nam necete moci nista dati , koji cete nam kurac ondableicher wrote:Jel vas strah da cemo biti uspjesniji od vas kad se vratimo i da cemo vam uzeti poslove? Spavate li mirno dok se mi masovno vracamo autobusima i avionima sa kartom u samo jednom smjeru???
-
mali jomu
#85 Re: Pokret za povratak u BiH
Bogami meni odavno vise nista ne znaci ko je ko, ja kad sam god na to gledao najebao sam ga pravo..... i od komunjara, i FGR-a, i cetnika, i ustasa, i balija, i muslimana, i katolika, i pravoslavaca, i kineza i amerikanaca, i evropljana i svakavih indijanaca...... ja odavno pricam sa svima regulare, a i pomarisem se regulare kad treba sa svima, i sa sobom u ogledalu, zaboli me kurac ko je ko, u glavnom nemam ni sa ikim problema, ako snekim ne mogu ni beknut dobit ce odjeb bez obzira o kome se radilo, i samog sebe odjebem i miran 
ima neki skojima ne mogu nikako, to su ovi igraci igrica...... covjece kad izlete iz igrice to je katastrofa
Najvise sam najebo u zivotu od onih koje sam smatrao kao svoje...... a jesam se zajebo, nedo Bog nikom
ima neki skojima ne mogu nikako, to su ovi igraci igrica...... covjece kad izlete iz igrice to je katastrofa
Najvise sam najebo u zivotu od onih koje sam smatrao kao svoje...... a jesam se zajebo, nedo Bog nikom
-
bleicher
#86 Re: Pokret za povratak u BiH
Who caresmali jomu wrote:Bogami meni odavno vise nista ne znaci ko je ko, ja kad sam god na to gledao najebao sam ga pravo..... i od komunjara, i FGR-a, i cetnika, i ustasa, i balija, i muslimana, i katolika, i pravoslavaca, i kineza i amerikanaca, i evropljana i svakavih indijanaca...... ja odavno pricam sa svima regulare, a i pomarisem se regulare kad treba sa svima, i sa sobom u ogledalu, zaboli me kurac ko je ko, u glavnom nemam ni sa ikim problema, ako snekim ne mogu ni beknut dobit ce odjeb bez obzira o kome se radilo, i samog sebe odjebem i miran
-
mali jomu
#87 Re: Pokret za povratak u BiH
bleicher wrote:
Who cares
zajeb pravi, i danas me "moj" dobro zajebo, jebem ti.............. pusiona sam prava
-
mali jomu
#88 Re: Pokret za povratak u BiH
Djesi brato................

-
Sociolog
#89 Re: Pokret za povratak u BiH
Ne poznajem nikog ,ispod 60 god.da se vratio
- славянин
#90 Re: Pokret za povratak u BiH
Meeee meeeSociolog wrote:Ne poznajem nikog ,ispod 60 god.da se vratio
-
DZONPI
#91 Re: Pokret za povratak u BiH
Ko ima djecu kako ces se ba vratit.Otiso osto zeljan roditelja i svega sad uspjesan fin zivot,djeca ti tu i treba da se vratis da opet budes zeljan sad djece i da ti jos neko sere i postavlja razna pitanja,tj svi znaju sve o tebi bolje nego ti sam o sebi.Fantazija.Nema se snage za to.Kome su mala djeca mozda i moze ali rizik je ogroman.Lako je lose napustit,ali dobro tesko ko napusta.
- vjesticanametli
#92 Re: Pokret za povratak u BiH
s bakijama u onom thule tabutuSociolog wrote:Ne poznajem nikog ,ispod 60 god.da se vratio
-
moonca
#93 Re: Pokret za povratak u BiH
Kada dodje vrijeme za skolovanje_ djeca odlaze of kuce.... U druge gradove, drzave....I rijetko see vracaju. Dodju u posjetu roditeljima ako Im isti kupe avio karte.DZONPI wrote:Ko ima djecu kako ces se ba vratit.Otiso osto zeljan roditelja i svega sad uspjesan fin zivot,djeca ti tu i treba da se vratis da opet budes zeljan sad djece i da ti jos neko sere i postavlja razna pitanja,tj svi znaju sve o tebi bolje nego ti sam o sebi.Fantazija.Nema se snage za to.Kome su mala djeca mozda i moze ali rizik je ogroman.Lako je lose napustit,ali dobro tesko ko napusta.
-
Melbourne_Australia
#94 Re: Pokret za povratak u BiH
Na zapadu u Americi ili u Australiji, djeca ako zive u istim gradovima vide starce jednom u mjesec dana, a u Americi zbog posla karijere idu u pizdice...Ja sam svoje starce poslao u Sarajevo da zive, da uzivaju po stare dane, da piju kahvu u Ferhadiji da hodaju po planinama, da se druze sa familijom ..A ne da ko muhe bez glave hodaju ulicama Melbourne a prijatelji ima zive po 60 km od njih..Svaki normalan sin ili kcerka bi to uradili...Stari ljudi zele da zive u svojim mahalama .Njih ne zanima Berlin, Madrid, Melbourne itd itd..Naravno moji starci imaju i Aus penzije, pa im je jos bolje i lakse..U BIH zive ko lordovi i zive kvalitetnije ovdje nego u Australiji od penzije....Dole od penzije ako nemas svoju nekretninu zivis bas losije nego u BIH, zbog skupoce..moonca wrote:Kada dodje vrijeme za skolovanje_ djeca odlaze of kuce.... U druge gradove, drzave....I rijetko see vracaju. Dodju u posjetu roditeljima ako Im isti kupe avio karte.DZONPI wrote:Ko ima djecu kako ces se ba vratit.Otiso osto zeljan roditelja i svega sad uspjesan fin zivot,djeca ti tu i treba da se vratis da opet budes zeljan sad djece i da ti jos neko sere i postavlja razna pitanja,tj svi znaju sve o tebi bolje nego ti sam o sebi.Fantazija.Nema se snage za to.Kome su mala djeca mozda i moze ali rizik je ogroman.Lako je lose napustit,ali dobro tesko ko napusta.
Last edited by Melbourne_Australia on 24/03/2019 12:19, edited 1 time in total.
-
moonca
#95 Re: Pokret za povratak u BiH
Eh...... Necu komentarisati klimu I narod u Sarajevu ...znash kako kazu Americans..Melbourne_Australia wrote:moonca wrote:
Na zapadu u Americi ili u Australiji, djeca ako zive u istim gradovima vide starce jednom u mjesec dana, a u Americi zbog posla karijere idu u pizdice...Ja sam svoje starce poslao u Sarajevo da zive, da uzivaju po stare dane, da piju kahvu u Ferhadiji da hodaju po planinama, da se druze sa familijom ..A ne da ko muhe bez glave hodaju ulicama Melbourne a prijatelji ima zive po 60 km od njih..Svaki normalan sin ili kcerka bi to uradili...Stari ljudi zele da zive u svojim mahalama .Njih ne zanima Berlin, Madrid, Melbourne itd itd..Naravno moji starci imaju i Aus penzije, pa im je jos bolje i lakse..U BIH zive ko lordovi, u Australiji bi jedva sastavljali zivot od penzije...
Mozes ti utajiti porez, sklonoti cash na stanu....Ali. Koliko ti mozes sladoleda pojesti....roditelji__jeste Im jestino..hrana, neke usluge....Ali, jel' to to sto cini zivot.
Sta je Dr I njihovim pristupom I mogucnostima lijecenja starijih...I Jos stosta...
Pa ne mozes cevap pojesti bez dodata duhana, pored soli I bibera....eto I luk da pomenem
-
Melbourne_Australia
#96 Re: Pokret za povratak u BiH
[youtube][/youtube]
Jeli vi kontate?? da ovdje imate privatne klinike? gdje vi zivite? Moji starci budu na moru po 2 mjeseca, na planini budu po mjesec dana...Oni imaju tolika primanja da mogu priustiti da idu doktorima po privatnim klinikama...Nalaze vade isto tako u privatnim labaratorijama..Ja fakat ne znam, jeli moguce da vi koji zivite vani ? ste toliko zaostali da kontate da je kod nas medicina toliko losa da eto haman niko ne dozivi 60 godina..Moji starci su blizu 80 godina a vratili se prije 17 godina....Fakat ste mnogo bezobrazni sa pricom..Eto bolje za starce da zive na primjer u jednom usranom Detroitu ili u Tampi na primjer, nego u svojoj mahali medju svojim ljudima..Ja znam jedno 20 bracnih parova koji su se vratili u Sarajevo iz Australije a u penziji su....Djeca dole zive, oni ovdje....Djeca dodju jednom godisnje ovdje ili oni odu malo dole u posjetu..moonca wrote:Eh...... Necu komentarisati klimu I narod u Sarajevu ...znash kako kazu Americans..Melbourne_Australia wrote:moonca wrote:
Na zapadu u Americi ili u Australiji, djeca ako zive u istim gradovima vide starce jednom u mjesec dana, a u Americi zbog posla karijere idu u pizdice...Ja sam svoje starce poslao u Sarajevo da zive, da uzivaju po stare dane, da piju kahvu u Ferhadiji da hodaju po planinama, da se druze sa familijom ..A ne da ko muhe bez glave hodaju ulicama Melbourne a prijatelji ima zive po 60 km od njih..Svaki normalan sin ili kcerka bi to uradili...Stari ljudi zele da zive u svojim mahalama .Njih ne zanima Berlin, Madrid, Melbourne itd itd..Naravno moji starci imaju i Aus penzije, pa im je jos bolje i lakse..U BIH zive ko lordovi, u Australiji bi jedva sastavljali zivot od penzije...
Mozes ti utajiti porez, sklonoti cash na stanu....Ali. Koliko ti mozes sladoleda pojesti....roditelji__jeste Im jestino..hrana, neke usluge....Ali, jel' to to sto cini zivot.
Sta je Dr I njihovim pristupom I mogucnostima lijecenja starijih...I Jos stosta...
Pa ne mozes cevap pojesti bez dodata duhana, pored soli I bibera....eto I luk da pomenem
-
moonca
#97 Re: Pokret za povratak u BiH
Idi popij kafu.
Ja cu
Ja cu
- 512MB
#98 Re: Pokret za povratak u BiH
Ko ne voli svoju djecu tako ce uradit, poprilicno egoisticno...
Mi svi ovde i govorimo da se samo penzici vracaju kad zarade preko ledja penziju na zapadu
Mi svi ovde i govorimo da se samo penzici vracaju kad zarade preko ledja penziju na zapadu
-
Seyfo
#99 Re: Pokret za povratak u BiH
Hajte malo se potrudite bar na petu stranicu da se prebacimo. Bar ovi sto su se stvarno vratili. Tema o odlasku dobro bjezi,400 stranica a ova 4.
-
Melbourne_Australia
#100 Re: Pokret za povratak u BiH
Cuj ko ne voli djecu
Kakvi likovi tipkaju i imaju pristup netu...Ko ne voli svoje roditelje i ko ne zeli da uzivaju po stare dane ostavice starce da zive na zapadu, dok ih djeca dodju da vidu jednom u 2 mjeseca....Tako ti ide...Poenta da starci po stare dane uzivaju a ne da cekaju kad ce im ko doci...