plagijati na forumu ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ivi

#1 plagijati na forumu ...

Post by ivi »

... pojavio se nik ivy i ja sam na pocetku bila malo razocarana pa smo kao onda kao uspostavile neke diplomateske odnose, kao bila sam sretna sto imam saveznika al ne ide ... mjesaju nas razlika je samo jedno slovo pa ja mislim da je red da ti ivy izaberes neki drugi nick jer ipak ja imam malo vise staza ... isto to se desilo i sa nikitom i niki ... niki je dosla prije koji dan i svi je vec mjesaju sa nikitom ... e jojjjjjjjj

8)
Qwert

Post by Qwert »

Ko je kome plagijat? :D
nikita

Post by nikita »

Jes jes, nekima na forumu treba izvuci usi definitivno :D

Sad ozbiljno, fakat ne znam kakav je cejf uzeti skoro isti nik, gdje je tu individualnost :-?
Babsy

Post by Babsy »

nikita wrote:Jes jes, nekima na forumu treba izvuci usi definitivno :D

Sad ozbiljno, fakat ne znam kakav je cejf uzeti skoro isti nik, gdje je tu individualnost :-?

cCc
dajdzarile

Post by dajdzarile »

ili kakav je ceif imati nick kao "ubica" tog i tog? :mrgreen:
i citav svoj angazman na forumu i svrhu svog bjednog zivota
posvetiti analizi mog lika i djela? :mrgreen: mozda je pokusaj sveden na pokusaj vlastite promocije preko ledja vec afirmisanih nickova na forumu :?: :?:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

zamolila bih sviju koji citaju ovaj forum i planiraju da se uclane :D da ne prilaze ili pokusavaju nesto sa kombinacijom SOUL_SISTA inace grrrrrrrrrrr :x :x

hvala!

:)
ivi

Post by ivi »

8)
progDVB

Post by progDVB »

Ivi, ja te podrzavam / podrzajem

8)
ake

Post by ake »

Soul_Sista wrote:zamolila bih sviju koji citaju ovaj forum i planiraju da se uclane :D da ne prilaze ili pokusavaju nesto sa kombinacijom SOUL_SISTA inace grrrrrrrrrrr :x :x

hvala!

:)
ma nema problema :D :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

ake, napokon ti napisa nesto sto me obradova..sta ti bi covjece!? :D :D
ake

Post by ake »

bil sad drukcije glasala u onoj anketi, ajd priznaj :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

kojoj anketi?
ake

Post by ake »

Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

ali ake ovo je jedan post naspram 100... :roll:

:) :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

banujte obje i ivi i ivi :D :D :D
wels

Post by wels »

ivi i kivi..
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

mijenjam nick za dvosjed na nerazvlačenje :D
JD

#18 Re: plagijati na forumu ...

Post by JD »

ivi wrote:... pojavio se nik ivy i ja sam na pocetku bila malo razocarana pa smo kao onda kao uspostavile neke diplomateske odnose, kao bila sam sretna sto imam saveznika al ne ide ... mjesaju nas razlika je samo jedno slovo pa ja mislim da je red da ti ivy izaberes neki drugi nick jer ipak ja imam malo vise staza ... isto to se desilo i sa nikitom i niki ... niki je dosla prije koji dan i svi je vec mjesaju sa nikitom ... e jojjjjjjjj

8)
Malo si se zajebala hehe.
Mozda ona uopste nije citala forum prije nego se uclanila i nije vidjela da ima neko sa slicnim nickom. Sad i to pravila treba uvoditi haha?
Inace, ja znam zasto joj je to nick i nema nikakve veze sa kopiranjem tvog, niti joj je to skracenica od necega. :D
Ivy

#19 Re: plagijati na forumu ...

Post by Ivy »

JD wrote:
ivi wrote:... pojavio se nik ivy i ja sam na pocetku bila malo razocarana pa smo kao onda kao uspostavile neke diplomateske odnose, kao bila sam sretna sto imam saveznika al ne ide ... mjesaju nas razlika je samo jedno slovo pa ja mislim da je red da ti ivy izaberes neki drugi nick jer ipak ja imam malo vise staza ... isto to se desilo i sa nikitom i niki ... niki je dosla prije koji dan i svi je vec mjesaju sa nikitom ... e jojjjjjjjj

8)
Malo si se zajebala hehe.
Mozda ona uopste nije citala forum prije nego se uclanila i nije vidjela da ima neko sa slicnim nickom. Sad i to pravila treba uvoditi haha?
Inace, ja znam zasto joj je to nick i nema nikakve veze sa kopiranjem tvog, niti joj je to skracenica od necega. :D
Ma vidi ko mene brani srce jedno...fakat moram onu zestu podebljat kad dodjem.

Ivi-ce, fakat nisam gledala u spisak registrovanih korisnika [preko 200 stranica] kad sam birala nick. Izabrala sam ga zbog sebi dragih razloga... E kad bismo imali avatare bilo bi lakse, mogli bismo se koliko-toliko razlikovati...

I meni su kame i komi haman ista stvar al' se ne bunim...I vazda brkam JD i JBT...

Ja sam mislila da se radujes sto ces me upoznat' a ti tako...buuuuuuuu :sad: :sad: :sad:
Teuta

Post by Teuta »

Ne znam gdje vam je masta pri smisljanju imena za forum... :? Ja ovdje pamtim samo kijametdedu i svemirskog_jebacha, to su ba dobra imena za forum. :D
A ove dvije ivy i ivi, fer je da ona koja je druga uzela ime, isto promijeni, nek doda poison ili nesto slcno, fakat ih je lako pobrkati.
Prince

Post by Prince »

Pa zato sam i govorio o avatarima, između ostalog... Niko nikog ne bi miješao. Ipak, to dolazi u obzir, samo ako bismo mogli izabrati avatare sa svojih računara, ili sa interneta, a ne samo iz galerije, kao na nekim drugim forumima...
Ivy

Post by Ivy »

Teuta wrote:Ne znam gdje vam je masta pri smisljanju imena za forum... :? Ja ovdje pamtim samo kijametdedu i svemirskog_jebacha, to su ba dobra imena za forum. :D
A ove dvije ivy i ivi, fer je da ona koja je druga uzela ime, isto promijeni, nek doda poison ili nesto slcno, fakat ih je lako pobrkati.
Meni je IVY vrlo mastovito TEUTO...i kao sto rekoh nisam, niti bih ikad, pregledaavala listu korisnika da vidim kakvih "nickova" ima... :P :P :P

The nick and logo depicted on this forum is fictitious. Any similarity to past or current users, nicknames, living or dead, is purely coincidental! :D 8-) :-) :-D
ivi

Post by ivi »

... Ivy ja i dalje zelim tebe upoznati, to nema nikakve veze sa ovom temom i sa nickovima ... nego mi se neki dan desilo da je na chetu dosla neka tvoja sema i sa mnom u pricu kao da sam ja ti ... a ja kao da sam sa marsa pala nista mi nije jasno ... pa se onda desilo da je ostavljan post na onim fenomenalnim digitalnim aparatima sto ja cini se nikada necu kupiti al to sad nije ni bitno, aha ... kaze neko ma sta se ti sekiras kad si u usa ima tamo dobrih i jeftinih stvari ... a ja od usa vidjela sam usa ambasadu u sarajevu ... i nikad nisa vise ...

eto moja Ivy mjesaju nas ljudi ... mozda je to i bolje zbunjujemo nepirjatelja ...

8)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

nemojte se samo sjekirati :D
dobrojeb

Post by dobrojeb »

samo jedan je dobrojeb :D
Post Reply