Peksinluk !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

CiCiban

Post by CiCiban »

tnx again. jos cete me opismeniti :)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

tempora wrote: ja sam jedina zena u kolektivu, ako izuzmem cistacice koje obicno dolaze kada nas nema!
ih, sto ti je super, kad imas los dan, uvijek si mozes da si najljepsa zena u kolektivu (ako izuzmemo cistacice koje obicno dolaze kad vas nema) i tako sebi popraviti raspolozenje :)

a...nesto mi nije jasno...posto si ti jedina zena tamo u radno vrijeme...ko su te dame koje vidis tamo da izlaze, a ne puste ni vodu cak...i gdje ih vidis? jos jedno pitanje, ima li ogledalo u tom wc? :)
tempora

Post by tempora »

dame koje posjecjuju sanitarne prostorije su ucenice. Rekoh da sam jedina zena uposlena tu. Ali ne i jedina koja koristi te prostorije! :)
Za ostalo LudoA, ne patim od sujete. :)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

tempora wrote:dame koje posjecjuju sanitarne prostorije su ucenice. Rekoh da sam jedina zena uposlena tu. Ali ne i jedina koja koristi te prostorije! :)
Za ostalo LudoA, ne patim od sujete. :)
nadam se ni od manjka volje za zezu, to bi dvoje valjda trebalo biti kompatiblino :)
a sta te muci? :)
da sad ozbiljno kazem, prvi put na ovoj temi, ruke naravno svi trebamo prati, a posebno nakon posjete tim "odajama", onda prije jela, nakon jela...jedino amputirci su silom prilika izuzeti

jednom sam na poslu prolazio hodnikom pored otvorenih vrata wc-a i iz jednog nuznika u wc-u je izasao jedan moj kolega, inace holandjanin, Boga mi, vliet se prezivao, i u brzini je samo zakopcao slic, izasao i prosao kraj mene (nije oprao ruke)
nakon tog dana, kad god bih ga vidio, sjetio bih se toga i lice bi mi nesvjesno dobilo kiseo izraz i izbjegavao sam da se rukujem sa njim...
a na njegovom odlasku iz bosne, umjesto da se rukujemo, ja sam ga, kao zato sto mi je jako drag i sto sam emotivno pogodjen, prisno zagrlio :D :)

pozdrav, tempora
P.S. cijenim ljude koji su samopouzdani,
a ne pate od osjetljivog ega, skoro pa iznad svega tj. one sto prepoznaju kad da se ljute nemaju zbog cega :)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

zmijaIzmaj wrote:a da li je mozda broj muskarca koji koristi muski wc priblizno jednak broju zena koji koristi zenski wc?? ako ne, onda je i zakljucak (koji nije napisan) u svakom slucaju neispravan...i koji wc koristi sef-homo??
:)
pravo pitanje...tempora je mozda samo pretpostavila da on tamo ide da bi pomogao cistacicama (to je ionako nakon radnog vremena, pa ona ne moze znati sto posto)
:)
tempora

Post by tempora »

zmijaIzmaj wrote:a da li je mozda broj muskarca koji koristi muski wc priblizno jednak broju zena koji koristi zenski wc?? ako ne, onda je i zakljucak (koji nije napisan) u svakom slucaju neispravan...i koji wc koristi sef-homo??
Broj muskaraca i broj zena je priblizno isti. Nekih 10 zena vise. Stoga, sefova konstatacija je na mjestu.
A on koristi naravno muski wc i apsolutno se ne moze "primjetiti" na njemu da je homo. Ustvari ne razumijem pitanje! :? No nejse.
Post Reply