Naime, vec godinu dana skupljam novine, i sada toga ima poprilicna kolicina, zanima me da li to negdje mogu prodati i koliko bih dobila po kilogramu.
Hvala
papir za reciklazu, prodaja
- kurty
#2 Re: papir za reciklazu, prodaja
ja2 wrote:Naime, vec godinu dana skupljam novine, i sada toga ima poprilicna kolicina, zanima me da li to negdje mogu prodati i koliko bih dobila po kilogramu.
Hvala
prije 3 godine sam neko staro zeljezo prodavao, i u Ilijasu sam vidjeo da su otkupljivali...
Uglavnom, nisam siguran tacno za cijenu ali je bilo ili 40 ili 60 maraka za tonu starog papira
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: papir za reciklazu, prodaja
papir servis ne daje vise pare za stari papir
trebas biti steran sto ti ga odnesu djabe
tako nama rekoše
inače je bila tona 30 maraka ako se dobro sjećam
trebas biti steran sto ti ga odnesu djabe
tako nama rekoše
inače je bila tona 30 maraka ako se dobro sjećam
- kurty
#4 Re: papir za reciklazu, prodaja
Eh sad, ako imas kakav dobar podrum, skupljaj godinama, i onda natovaris na kamion, odvuces kamion da prenoci negdje u blizini rijeke ili jezera, i vozi na otpad...
p.s. ovaj fol sa vlagom, najbolje prolazi na kafi
p.s. ovaj fol sa vlagom, najbolje prolazi na kafi
- kmirsad
#5 Re: papir za reciklazu, prodaja
U Tuzli, Angrosirovina plača stari papir oko 100 KM, veču količinu, i ako se cjenkaš... kad samo pitaš, daju ti cijenu između 50 i 80 KM... otpadna folija, streč folija... obična, providna ... oko 300 km po toni 
- lejlamo
#6 Re: papir za reciklazu, prodaja
Prije nekoliko godina za veeeeeeliku kolicinu novina, koje je takodjer skupljala, moja komsinica dobila 10 KMja2 wrote:Naime, vec godinu dana skupljam novine, i sada toga ima poprilicna kolicina, zanima me da li to negdje mogu prodati i koliko bih dobila po kilogramu.
Hvala