otvoren novi club u SA
- Partijaner
#726 Re: otvoren novi club u SA
Sve bih ja ovo
pa kakva god da je.
- Lakat Jebić
#727 Re: otvoren novi club u SA
uopce ne ulazim u toPartijaner wrote:Sve bih ja ovopa kakva god da je.
pitam cisto informativno
- JThomas
#728 Re: otvoren novi club u SA
isto peš jebote.
- Partijaner
#729 Re: otvoren novi club u SA
Valjda ovo dizanje dva prsta znaci peaceLakat Jebić wrote:uopce ne ulazim u toPartijaner wrote:Sve bih ja ovopa kakva god da je.
![]()
pitam cisto informativno
- Sajo---:
#730 Re: otvoren novi club u SA
U britaniji su dva prsta predstavljala znak pobjede - Victory.Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala
U moderno vrijeme, mislim ipak da predstavljaju znak mira - Peace!
- Lakat Jebić
#731 Re: otvoren novi club u SA
za to prvo nisam znao... ja ipak mislim da ovi dizu dva prsta jer je to coolSajo---: wrote:U britaniji su dva prsta predstavljala znak pobjede - Victory.Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala
U moderno vrijeme, mislim ipak da predstavljaju znak mira - Peace!
ako ima neko ko je vjestiji u ovim kompjuterskim tehnologijama, a da mu nije mrsko, da postavi sliku pastrmke i sliku neke od dama s napucenim usnama, radi usporedbeJThomas wrote:isto peš jebote.
- JThomas
#732 Re: otvoren novi club u SA
sad će neko doći da kaže kako sam ljubomoran što je ne mogu imati...
-
elSaik
#733 Re: otvoren novi club u SA
Ti si samo ljubomoran. Vidi ti se u očima.JThomas wrote:sad će neko doći da kaže kako sam ljubomoran što je ne mogu imati...
- respo
#734 Re: otvoren novi club u SA
ma djevojka se zove elma koliko se sjecam
- 2407
#735 Re: otvoren novi club u SA
Pa vala ne bih joj ni ja oprostio, al ovdje izgleda sve neki puritanciPartijaner wrote:Sve bih ja ovopa kakva god da je.
- MannekePis
#736 Re: otvoren novi club u SA
Bio sam sinoc s rajom u TB i bilo nam je super
. Ok ima nekih nedostataka ali nismo svi savrseni 
A za ove sto nalaze mane tipa muzika ne valja, pa ne valja ono , pa ne valja ovo ... ima jedna stara "narodna poslovica": losem qrcu i dlake smetaju. Opustite se i uzivajte jer mjesto koji bi zadovoljilo sve ukuse , vjerovatno, ne postoji.
A za ove sto nalaze mane tipa muzika ne valja, pa ne valja ono , pa ne valja ovo ... ima jedna stara "narodna poslovica": losem qrcu i dlake smetaju. Opustite se i uzivajte jer mjesto koji bi zadovoljilo sve ukuse , vjerovatno, ne postoji.
- Lakat Jebić
#737 Re: otvoren novi club u SA
pi*kaMannekePis wrote:Bio sam sinoc s rajom u TB i bilo nam je super. Ok ima nekih nedostataka ali nismo svi savrseni
- Dioda
#738 Re: otvoren novi club u SA
Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#739 Re: otvoren novi club u SA
Haman pa su ove djevojke danas ko misice, sve propagiraju neki mir u svijetu.
Inace, kazu da je odlazak u solarij isfurao prije nekoliko godina, i pucenje usana, ali nase cure to valjda jos nisu skontale, pa ni doticna sa slike.
Hem ih nije lijepo vidjeti narandzaste uzred zime, hem ne znam ko im je slagao da izgledaju lijepo sa ovom deformacijom usta.
Inace, kazu da je odlazak u solarij isfurao prije nekoliko godina, i pucenje usana, ali nase cure to valjda jos nisu skontale, pa ni doticna sa slike.
Hem ih nije lijepo vidjeti narandzaste uzred zime, hem ne znam ko im je slagao da izgledaju lijepo sa ovom deformacijom usta.
- citroen
#740 Re: otvoren novi club u SA
jel ovo neka ljubomora na njena usta mozdaDioda wrote:Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala![]()
-
Deserter
#741 Re: otvoren novi club u SA
Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala
djes ti zivio zadnjih 100 godina
- respo
#742 Re: otvoren novi club u SA
ma ovo sa 2 prsta nije furka mir victory
nego je ovo sigurno furka ono rap hip hop fazoni
americki crnci i tako to
kakav mir kakvi bakraci
nego je ovo sigurno furka ono rap hip hop fazoni
americki crnci i tako to
kakav mir kakvi bakraci
-
Deserter
#743 Re: otvoren novi club u SA
ti si onaj sto je prijavljivo komenatre na tamo na vjestimaJThomas wrote:sad će neko doći da kaže kako sam ljubomoran što je ne mogu imati...
hahahhha
- 2407
#744 Re: otvoren novi club u SA
http://en.wikipedia.org/wiki/V_signladyblue18 wrote:Haman pa su ove djevojke danas ko misice, sve propagiraju neki mir u svijetu.![]()
![]()
![]()
![]()
Primjetio sam da dosta cura vani se slika u ovom "aranzmanu":
aludirajuci na cunnilingus. Eh sad dal su ove nase pristojnije
- Dioda
#745 Re: otvoren novi club u SA
citroen wrote:jel ovo neka ljubomora na njena usta mozdaDioda wrote:Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala![]()
![]()
![]()
![]()
Meni se ovako na osnovu slike cini da je lijepa cura
Ali i dalje je ovo s usnama pastrmkasto
- ultima_palabra
#746 Re: otvoren novi club u SA
Meni se čini da rade antireklamu sa ovim slikama... stvarno ima poružnih ljudi oba spola 
- Lakat Jebić
#747 Re: otvoren novi club u SA
ma mene to kopka zadnjih 100 godina, nikad mi niko nije rekao kad, kako, zasto i gdje je pocela ova furkaDeserter wrote:Lakat Jebić wrote:imam pitanje, sta ova dva prsta predstavljaju? i ako mi neko moze odgovoriti, u cemu je fazon da se na slikam izgleda k'o pastrmka s ovim ustima?
hvala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
djes ti zivio zadnjih 100 godina
- NekoIzMase
#748 Re: otvoren novi club u SA
Možda ovdje?

P.S. ili ovdje

P.S. ili ovdje

-
MAN-lion's coach
#749 Re: otvoren novi club u SA
Ove sa slika ko da ih je narko kartel smiksao u nekom labosu 
A "petobanki" bi dala još jednu da se brzo skloni i ode kući..
A "petobanki" bi dala još jednu da se brzo skloni i ode kući..
- KPNCTNJAH
#750 Re: otvoren novi club u SA
Ranije su komentari bili zabranjeni na takve 'vijesti', a sad su bas pustili da ljudi pljuju do iznemoglosti... bilo je nekih komentara koji su me nasmijali, ali u nekim kao i ovdje na ovoj temi (obrisanim) se moze osjetiti i doza ljubomore... ja licno ovakva mjesta izbjegavam i kad vidim one redove nije mi jasno na sta misle ljudi koji tu stoje po pola sata, samo da bi usli u kafic
kad vadim neke dokumente ne mogu da izdrzim u redu duze od 10 minuta, a ne ovo...