Osuneceni muskarci imaju mnogo manji riziko da se inficiraju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

victory

Post by victory »

H2SO4 wrote:vidim navalili ,pa reko da priupitam koliko vas ima? :D

ne bojte se nece niko cune dirat' :D
defenderu tukne ti ta formula na sovinizam :(
CPETEH

Post by CPETEH »

:D:D:D
Mene, više kopka, kako ih je taj doktor ''testovo''-mislim kako ih je, jadne i neuke, puštao u svijet da rade nezaštićeni razne nepodopštine u svrhu ''testovanja''? :D
Ili im je preporučivao žene specijalno odabrane za tu svrhu?
Ili je možda našao jednu provjerenu pa našao uzorak od 100 obrezanih i 100 neobrezanih muškaraca, pa izvukao dati procenat? :D
Ili su ipak oni njemu dali na raspologanje svoje autobiografije, pa je on uspio naći sve te žene ''istestovati'' ih na AIDS, pa onda uočio presjeke biografija obrezanih i neobrezanih, pa izvukao zaključke!! :D:D
Interesantno mi je, moram priznati :):)
:D:D
No, kako god, ja više kroz Jelah ne prolazim :D:D:D:D:D

Image
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

New York, Beirut, 5 November 2002

Pa nisi valjda mislio da se svi Arapi sunete :D

U Libanon u kojem je glavni grad Bejrut su Christian 39%

http://www.cia.gov/cia/publications/fac ... tml#People

To sto se djeca zarazuju, pogledaj post gore, gdje su Bugarski lekari zarazili 400 djece preko transuzije krvi u Libiju.
Prenj

Post by Prenj »

victory wrote:

H2SO4 koristi kiselinu za sunecenje, cuvaj se :-)
Prenj

Post by Prenj »

BosnjakAga wrote:New York, Beirut, 5 November 2002

Pa nisi valjda mislio da se svi Arapi sunete :D

U Libanon u kojem je glavni grad Bejrut su Christian 39%

http://www.cia.gov/cia/publications/fac ... tml#People

To sto se djeca zarazuju, pogledaj post gore, gdje su Bugarski lekari zarazili 400 djece preko transuzije krvi u Libiju.
Ovih 39% neosunacenih nije promijenilo boju na karti Libanonu, ista je kao i kod Saudijske Arabije.
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
victory wrote:

H2SO4 koristi kiselinu za sunecenje, cuvaj se :-)
cuo sam da je Enegram pravi majstor za to,pa ko voli nek izvoli :D

a i ona sunetarnica sa Sretenove slike je njegova ;)
H2SO4

Post by H2SO4 »

A wrote:H2SO4, zapalo mi za oko, pa bi smjesno.

No, hajde o temi: Da je rizik 8 puta manj, do sada bi vjerovatno OMS povela kampanje masivnog obrezivanja u najzarazenijim zemljama i preporucila ostalima da se obrezu, bili u rizicnoj grupi ili ne. Da postoji manji rizik - pa moguce, no oskudno znanje iz medicine mi ne dozvoljava da diskutujem o tome.

Samo, kad gledam ove karte, nekako mi se vise cini da je manje zarazenih:
- na sjeveru Evrope - zbog dobre obavjestenosti i nemanja tabua i sramote da se kupi kondom
- u islamskim zemljama, na zalost, mislim da je razlog nesto drugo. Evo u toku jeziva afera u Iranu - djevojcica od 13 godina je osudjena na smrt kamenovanjem zbog seksa van braka, iako je blago retardirana i naravno maloljetna. Ceka se da se porodi i onda ce kazna biti izvrsena. Mladic je vec kaznjen, ali on je dobio 100 udaraca bicem. Mjesec dana ranije, jedna je 16-togodisnja djevojka visila na kraju krana, zbog istog grijeha. Tako se rjesava pitanje vanbracnog seksa i u Pakistanu, Afganistanu, S. Arabiji, itd. Mislim da ti ljudi jednostavno neuporedivo manje praktikuju seks, cisto iz straha za goli zivot.
Slusaj,ja sam poceo pricati o sunetu (obrezivanju) a sad bi vi od Kulina Bana,samo da nebi priznali nesto sto vam se cak i naucno dokaze.I jos me hvatas za rijec ko je arap ko perzijanac.

Nemam ja vremena za to,a i ostali vele,"tupan","glupan","jedva pronasao internet"... :roll:

Ne znam cemu onda ovolika javljanja kada je rijec o tupanu,iz dzungle?

:lol:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

A wrote:
BosnjakAga wrote:To sto se djeca zarazuju, pogledaj post gore, gdje su Bugarski lekari zarazili 400 djece preko transuzije krvi u Libiju.
A odakle tim bugarskim ljekarima zarazena krv ?
Valjda iz istocne Evrope tamo nije tesko nabavit .

Citao sam negje da su radili za neku neprijateljsku tajnu sluzbu, ti lijekari iz Bugarske.
H2SO4

Post by H2SO4 »

BosnjakAga wrote:
A wrote:
BosnjakAga wrote:To sto se djeca zarazuju, pogledaj post gore, gdje su Bugarski lekari zarazili 400 djece preko transuzije krvi u Libiju.
A odakle tim bugarskim ljekarima zarazena krv ?
Valjda iz istocne Evrope tamo nije tesko nabavit .

Citao sam negje da su radili za neku neprijateljsku tajnu sluzbu, ti lijekari iz Bugarske.
Pa zarazenu krv nije tesko nabaviti,pored tolikih nosilaca HIV virusa.Koje glupo pitanje?Interesantnije pitanje je zasto su to radili?A koliko se sjecam vijesti radilo se o jednom ljekaru i tri medicinske sestre,svi iz Bugarske,ako se ne varam?
margareta

Post by margareta »

Pogotovo sa moldavkama i ukrainkama.i domacim bijelim i dr. robljem.
Sigurno nam to "oni" drugi cine zla ? Oni nemuslimani su krivi za sve !
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Prestase da pisu muskarci na ovu temu, odose da se sunetu :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vidim da je sunecenje izazvalo bujne reakcije na temi koja u stvari govori o onoj nesretnoj ukrajinki,pa rekoh da aktiviramo i ovu temu,kad je toliko interesantno
:D
Prenj

Post by Prenj »

H2SO4 wrote:Vidim da je sunecenje izazvalo bujne reakcije na temi koja u stvari govori o onoj nesretnoj ukrajinki,pa rekoh da aktiviramo i ovu temu,kad je toliko interesantno
H2SO4, vidim da se zelis predstaviti kao 'branitelj islama' na forumu, i to na krajnje glupav nacin, tako sto ces tvrdoglavo braniti rezultate nekakvog statistickog istrazivanja koje je neko, nekad, negdje objavio i koji si ti nekad u nekakvoj emisiji cuo :-)
Na takav nacin nije moguce braniti bilo sta, a kamo li jednu veliku svjetsku religiju kao sto je islam :x
Jadan li je islam sa ovakvim braniteljima kao sto si ti ili potpuno nepismeni BosnjakAga ... :(
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
H2SO4 wrote:Vidim da je sunecenje izazvalo bujne reakcije na temi koja u stvari govori o onoj nesretnoj ukrajinki,pa rekoh da aktiviramo i ovu temu,kad je toliko interesantno
H2SO4, vidim da se zelis predstaviti kao 'branitelj islama' na forumu, i to na krajnje glupav nacin, tako sto ces tvrdoglavo braniti rezultate nekakvog statistickog istrazivanja koje je neko, nekad, negdje objavio i koji si ti nekad u nekakvoj emisiji cuo :-)
Na takav nacin nije moguce braniti bilo sta, a kamo li jednu veliku svjetsku religiju kao sto je islam :x
Jadan li je islam sa ovakvim braniteljima kao sto si ti ili potpuno nepismeni BosnjakAga ... :(

mozes li ti bolje?

bujrum! :D

ps

ja nisam nikakav branitelj islama,niti se zelim takvim predstaviti.To je samo produkt tvoje bolesne maste koji je posljedica islamofobije.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

H2SO4 wrote:
mozes li ti bolje?

Ajde prenj pokazi nam sta znas :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

H2SO4 wrote:
Prenj wrote:

mozes li ti bolje?

ps

ja nisam nikakav branitelj islama,niti se zelim takvim predstaviti.To je samo produkt tvoje bolesne maste koji je posljedica islamofobije.
Pa sta si onda, branitelj i pobornik obrezanih kita??? :D :D :D
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

BigusDickus wrote:
H2SO4 wrote:
Prenj wrote: H2SO4, vidim da se zelis predstaviti kao 'branitelj islama' na forumu, i to na krajnje glupav nacin, tako sto ces tvrdoglavo braniti rezultate nekakvog statistickog istrazivanja koje je neko, nekad, negdje objavio i koji si ti nekad u nekakvoj emisiji cuo :-)

mozes li ti bolje?

ps

Gleda BigusDickus sto se nada :D
Prenj

Post by Prenj »

BigusDickus wrote:Pa sta si onda, branitelj i pobornik obrezanih kita??? :D :D :D
Tvrdoglavi branitelj lose argumentovanih stavova, je mozda najbolja definicija H2SO4 ...
Nije mu ovo prvi put, lupi glupost i onda je neargumentovano brani do zadnje kapi krvi. Za takve tipove nije ni forum ni diskusija.
H2SO4

Post by H2SO4 »

BigusDickus wrote:
H2SO4 wrote:
Prenj wrote: H2SO4, vidim da se zelis predstaviti kao 'branitelj islama' na forumu, i to na krajnje glupav nacin, tako sto ces tvrdoglavo braniti rezultate nekakvog statistickog istrazivanja koje je neko, nekad, negdje objavio i koji si ti nekad u nekakvoj emisiji cuo :-)

mozes li ti bolje?

ps

ma jok bolan, :D a ti ako nisi probao obrezanog,mozes :lol: ali ne kod mene ne spadam jos u tu sortu :lol:

ps

na pogresnoj si adresi :lol:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Prenj wrote:
BigusDickus wrote:Pa sta si onda, branitelj i pobornik obrezanih kita??? :D :D :D
Tvrdoglavi branitelj lose argumentovanih stavova, je mozda najbolja definicija H2SO4 ...
Nije mu ovo prvi put, lupi glupost i onda je neargumentovano brani do zadnje kapi krvi. Za takve tipove nije ni forum ni diskusija.
Prenj nemoj se nervirat, prenjuceti na bubrege :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
a sta ti radis? :lol:

tvoja svaka pametna?pa zar ne vidis koliko si glup? :lol:
Prenj

Post by Prenj »

BosnjakAga wrote:Prenj nemoj se nervirat, prenjuceti na bubrege :D
S obzirom da imam ogromnih poteskoca sa razumijevanjem tvojih stavova, jer ti pismenost ocito velike probleme pravi, postove ti uglavnom preskacem, tako da mi bubrezi nisu u opasnosti.
Hvala na brizi, u svakom slucaju.
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Prenj, no sikiriki, ignore je iz raja izasao... :D :D :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
BosnjakAga wrote:Prenj nemoj se nervirat, prenjuceti na bubrege :D
S obzirom da imam ogromnih poteskoca sa razumijevanjem tvojih stavova, jer ti pismenost ocito velike probleme pravi, postove ti uglavnom preskacem, tako da mi bubrezi nisu u opasnosti.
Hvala na brizi, u svakom slucaju.

logika,prijatelju tu ti je problem! :D

vidis,kazes da sam ja "tvrdoglavi branitelj lose argumentovanih stavova" ili "nije mu ovo prvi put, lupi glupost i onda je neargumentovano brani do zadnje kapi krvi"

A I SAM SI TAKAV!ZAR NE?

A moji stavovi imaju argumente,mozda malo lose sroceni zbog brzine.JA I DALJE STOJIM IZA SVOJIH RIJECI,A VRIJEME CE POKAZATI KOLIKO SAM U PRAVU.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Jeste, kad dobiju neku bolest onda bi svi zeleli da su bili osuneceni :D
Post Reply