Ma ono...pokrao ili "obradio" Princea u toj pjesmi.Zejnep wrote:dale cooper wrote:Nije li "Ostaće će istine dvije" prikladnija?medvjed23 wrote:eo jena za laku noć
Osebujnost, čudne navike, OKP
- dale cooper
#76 Re: Osebujnost, čudne navike
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#77 Re: Osebujnost, čudne navike
Istotriconja wrote:Ih kad meni onaj donesu klinac od caja omot ili secer ja to moram savijat popola da na kraju dobijem neki oblik, pravougaonik ili kvadrat.Jimmy McNulty wrote:Ne znam jesu li čudne navike aliuglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
Stol mora bit čistzna to bit nezgodno kad si kod nekog u kući pa te on počne gledat kao ono koji qrac
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru![]()
živac pa hajd
- Zejnep
#78 Re: Osebujnost, čudne navike
Trebalo bi da je takodale cooper wrote:Ah ne, neću reći, ako si na to mislio_BataZiv_0809 wrote:dale cooper wrote: Takođe po korištenjuemoticona.
Mislim da svako ima pravo na nove forumske početke i neopterećeno forumanje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#79 Re: Osebujnost, čudne navike
krišom slušam tanju savić
- Zejnep
#80 Re: Osebujnost, čudne navike
Razloga je i više nego dovoljnodale cooper wrote:
Ma ono...pokrao ili "obradio" Princea u toj pjesmi.Razlog više da hejtaš Merlina.
- HAVANA
#81 Re: Osebujnost, čudne navike
Bjezi medo izjebace te i ostavit.medvjed23 wrote:definiši "pozabaviti"Zoya wrote:Ti meni sve zanimljiviji postaješ. Valjalo bi se tobom pozabaviti.medvjed23 wrote:još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme
- MisterNo1
#82 Re: Osebujnost, čudne navike
Teško bi ti bio muž, da pokriješ sve ostalo nekako bi podneo ali uvo...e to ne bi mogao.Zejnep wrote:Svi smo, manje-više, robovi navika ali postoje li navike koje vas ne opterećuju a koje su dio vaše ličnosti?![]()
Postoje li, u vašem životu, navike zbog kojih ste drugačiji, jedinstveni?![]()
Iskreno, ne poznajem nikog kome uho mora biti pokriveno da bi mogao zaspati. Meni mora, samo uho, ostalo i ne baš.
- triconja
#83 Re: Osebujnost, čudne navike
A racunas li povrsinu trokuta koji nastaje kad se povuce jedna dijagonala, provjeravas li tacnost pitagorine teoreme i uzimas li da je kateta 1 pa da ubacujes razne trigonometrije?Jimmy McNulty wrote:Istotriconja wrote:Ih kad meni onaj donesu klinac od caja omot ili secer ja to moram savijat popola da na kraju dobijem neki oblik, pravougaonik ili kvadrat.Jimmy McNulty wrote:Ne znam jesu li čudne navike aliuglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
Stol mora bit čistzna to bit nezgodno kad si kod nekog u kući pa te on počne gledat kao ono koji qrac
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru![]()
živac pa hajd
- Zejnep
#84 Re: Osebujnost, čudne navike
ZnamoVelkoski wrote:krišom slušam tanju savić
- dale cooper
#85 Re: Osebujnost, čudne navike
Ovo je isto ko' da kažeš gledam stalno tinejdžerske serije.Velkoski wrote:krišom slušam tanju savić
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#86 Re: Osebujnost, čudne navike
E jbg tigre, dotle nisam stigaotriconja wrote: A racunas li povrsinu trokuta koji nastaje kad se povuce jedna dijagonala, provjeravas li tacnost pitagorine teoreme i uzimas li da je kateta 1 pa da ubacujes razne trigonometrije?
- cyprus
#87 Re: Osebujnost, čudne navike
Gdje da počnem
Hajd od ovoga... Ovo mi je mobitel:

I to novi... Imo sam do prije dva mjeseca Nokiju, kojom sam bio mnogo zadovoljniji... Ovom recimo baterija jedva izdrži tri dana...
Grozim se tač skrinova, smartfona, vibera i korištenja Interneta na mobitelu...

Hajd od ovoga... Ovo mi je mobitel:
I to novi... Imo sam do prije dva mjeseca Nokiju, kojom sam bio mnogo zadovoljniji... Ovom recimo baterija jedva izdrži tri dana...
Grozim se tač skrinova, smartfona, vibera i korištenja Interneta na mobitelu...
- medvjed23
#88 Re: Osebujnost, čudne navike
gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.
- Zejnep
#89 Re: Osebujnost, čudne navike
Ukratko, niko normalan 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#90 Re: Osebujnost, čudne navike
trenutno gledam Darkdale cooper wrote:Ovo je isto ko' da kažeš gledam stalno tinejdžerske serije.Velkoski wrote:krišom slušam tanju savićNe iznenađuje ni najmanje.
- triconja
#91 Re: Osebujnost, čudne navike
Moras se malo igrat kad onaj tokmak gleda u mobitel a izaso na kafu. Ili kad je neko ogranicenih pogleda na zivot a ti ga kao slusas a u glavi taj radJimmy McNulty wrote:E jbg tigre, dotle nisam stigaotriconja wrote: A racunas li povrsinu trokuta koji nastaje kad se povuce jedna dijagonala, provjeravas li tacnost pitagorine teoreme i uzimas li da je kateta 1 pa da ubacujes razne trigonometrije?

-
Zoya
#92 Re: Osebujnost, čudne navike
medvjed23 wrote:gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.
- ptičica
#93 Re: Osebujnost, čudne navike
Evo sad poznajes, isti slucaj.Zejnep wrote:Svi smo, manje-više, robovi navika ali postoje li navike koje vas ne opterećuju a koje su dio vaše ličnosti?![]()
Postoje li, u vašem životu, navike zbog kojih ste drugačiji, jedinstveni?![]()
Iskreno, ne poznajem nikog kome uho mora biti pokriveno da bi mogao zaspati. Meni mora, samo uho, ostalo i ne baš.
I jos jedna navika, svako jutro se vratim sa vrata da provjerim jesam li iskljucila peglu (jer ujutru "popravljam" stvari koje izvadim iz ormara za obuci), i naravno, uvijek je iskljucena, ali moram se vratiti! Ali to nije cudna navika, to rade sve zene vjerujem!
- triconja
#94 Re: Osebujnost, čudne navike
Zejnep wrote:Ukratko, niko normalan
Znas kako ja odjebem ljude koji mi ne odgovaraju? Samo pocnem da pricam o mravima
- dale cooper
#95 Re: Osebujnost, čudne navike
Ja volim obje serije, a jasno mi je i zašto ti se više sviđa Stranger Things. I garant gotiviš Nancy.Velkoski wrote:trenutno gledam Darkdale cooper wrote:Ovo je isto ko' da kažeš gledam stalno tinejdžerske serije.Velkoski wrote:krišom slušam tanju savićNe iznenađuje ni najmanje.
![]()
i bolji su mi stranger thingsi, ne čudi jelde
- HAVANA
#96 Re: Osebujnost, čudne navike
Izvini.Zoya wrote:medvjed23 wrote:gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.
malo je reći da sam šokirana havaninom izjavom
- medvjed23
#97 Re: Osebujnost, čudne navike
ni ja se nisam tome nado od njega, finog, mirnog, tihog, povučenog, okrenutog vjeri..Zoya wrote:medvjed23 wrote:gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.
-
Zoya
#98 Re: Osebujnost, čudne navike
@pticice, i meni je nekad pegla bila problem. Sada je nosim sa sobom u autu gdje god idem. Ti peglu.....
- Zejnep
#99 Re: Osebujnost, čudne navike
Mislim da se Havana krivo 'odrazio'Zoya wrote:medvjed23 wrote:gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.
- dale cooper
#100 Re: Osebujnost, čudne navike
Mene je više zainteresovala Havanina izjava.Zoya wrote:medvjed23 wrote:gluho i daleko bilo.. ne do bog nikom takve nevolje.. bježim dokle me šape nose..HAVANA wrote: Bjezi medo izjebace te i ostavit.Pas tuzne pjesme pisat.