Osebujnost, čudne navike, OKP
- Zejnep
#51 Re: Osebujnost, čudne navike
Genijalno, koja memorija

- medvjed23
#52 Re: Osebujnost, čudne navike
da, ja pamtim godinama svašta, al baš svašta, naprimjer neke sitnice koje drugi ljudi zaborave za dan il dva.. međutim, neke krupne stvari znam zaboraviti
i to bi valjda bila neka moja osebujnost.. kao..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#53 Re: Osebujnost, čudne navike
Ne znam jesu li čudne navike ali
uglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
Stol mora bit čist
zna to bit nezgodno kad si kod nekog u kući pa te on počne gledat kao ono koji qrac 
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru
živac pa hajd
Stol mora bit čist
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru
živac pa hajd
- Zejnep
#54 Re: Osebujnost, čudne navike
Ih, ja ustajem u kafanama i ispravljam iskrivljene slike 
- dale cooper
#55 Re: Osebujnost, čudne navike
Nisi jedini.medvjed23 wrote:vazi ima pravo, dobro opažam detalje, a zahvaljujući tom gornjem, skonto sam tvoj prethodni nik![]()
ne znam je l ili nije tajna, da l drugi znaju il ne znaju, al za svaki slučaj, neću nikom reći![]()
na temu: i moji mali nožni prsti imaju autonomiju
Takođe po korištenju
- triconja
#56 Re: Osebujnost, čudne navike
Kod mene je rijetkost da kad jedem da ne pocnem stucati, valjda od brzine. Znaci odmah se to voda donosi (ne ja, nego ostali), al jok nisam ja budala da ustajem od sofre, more neko pojist. Sta ces, naucio, jedno vrijeme jeo iz iste case sa bratom pa bilo ko vise pojede pojedeZejnep wrote:nepass1 wrote:ne mogu popiti prvi gutljaj mineralne da ne stucnem. sve ostalo moze piva ili druga gazirana pica, ali mineralna jok. progutam prvi gutljaj, stucnem i onda se tek fino mogu napiti.
inace nikad ne stucam![]()
Last edited by triconja on 11/01/2018 23:15, edited 1 time in total.
- Edin H.
#57 Re: Osebujnost, čudne navike
Moj haver ima obicaj da razduzi flasu viskoze do podneva.
Da li mislite da bi trebao kasnije ustajati.

Da li mislite da bi trebao kasnije ustajati.
-
Zoya
#58 Re: Osebujnost, čudne navike
Niste jedini. Pamtim ja sve i jednu škorpijudale cooper wrote:Nisi jedini.medvjed23 wrote:vazi ima pravo, dobro opažam detalje, a zahvaljujući tom gornjem, skonto sam tvoj prethodni nik![]()
ne znam je l ili nije tajna, da l drugi znaju il ne znaju, al za svaki slučaj, neću nikom reći![]()
na temu: i moji mali nožni prsti imaju autonomijuJa sam skonto' po obožavanju Princea, jer ne znam nikog drugog na forumu da toliko voli njegovo purpurno visočanstvo.
![]()
Takođe po korištenjuemoticona.
Temu pratim.
- medvjed23
#59 Re: Osebujnost, čudne navike
još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme 
- Zejnep
#60 Re: Osebujnost, čudne navike
Zoya wrote:Niste jedini. Pamtim ja sve i jednu škorpijudale cooper wrote:Nisi jedini.medvjed23 wrote:vazi ima pravo, dobro opažam detalje, a zahvaljujući tom gornjem, skonto sam tvoj prethodni nik![]()
na temu: i moji mali nožni prsti imaju autonomijuJa sam skonto' po obožavanju Princea, jer ne znam nikog drugog na forumu da toliko voli njegovo purpurno visočanstvo.
![]()
Takođe po korištenjuemoticona.
Temu pratim.
- Zejnep
#61 Re: Osebujnost, čudne navike
Ne pominji mi čarobnjaka pred spavanjemedvjed23 wrote:još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme
- medvjed23
#62 Re: Osebujnost, čudne navike
eo jena za laku noć 
-
Zoya
#63 Re: Osebujnost, čudne navike
Ti meni sve zanimljiviji postaješ. Valjalo bi se tobom pozabaviti.medvjed23 wrote:još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme
- triconja
#64 Re: Osebujnost, čudne navike
Ih kad meni onaj donesu klinac od caja omot ili secer ja to moram savijat popola da na kraju dobijem neki oblik, pravougaonik ili kvadrat. A maramicu kad uzimam novu, skroz je otvorim pa je ispeglam i okrenem za 90 stepeni pa presavijem popola. I onda presavijam na trokutove, pravougle i jednakokrake naizmjenicno. Kad hocu nos obrisat vratim iz pravouglog u jednokraki, obrisem, pa opet u pravougli. Kad istu maramicu vise puta koristim (zaboravim nekad uzet novo pakovanje) onda je vratim par presavijanja nazad pa presavijem na drugu stranu da mogu opet cistom nos brisatJimmy McNulty wrote:Ne znam jesu li čudne navike aliuglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
Stol mora bit čistzna to bit nezgodno kad si kod nekog u kući pa te on počne gledat kao ono koji qrac
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru![]()
živac pa hajd
- medvjed23
#65 Re: Osebujnost, čudne navike
definiši "pozabaviti"Zoya wrote:Ti meni sve zanimljiviji postaješ. Valjalo bi se tobom pozabaviti.medvjed23 wrote:još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme
- Zejnep
#66 Re: Osebujnost, čudne navike
Fakat zoya, definišimedvjed23 wrote:definiši "pozabaviti"Zoya wrote:Ti meni sve zanimljiviji postaješ. Valjalo bi se tobom pozabaviti.medvjed23 wrote:još samo da počne sa hejtom protiv jednog našeg uvaženog umjetnika i neće biti dileme
- Zejnep
#67 Re: Osebujnost, čudne navike
triconja wrote:Ih kad meni onaj donesu klinac od caja omot ili secer ja to moram savijat popola da na kraju dobijem neki oblik, pravougaonik ili kvadrat. A maramicu kad uzimam novu, skroz je otvorim pa je ispeglam i okrenem za 90 stepeni pa presavijem popola. I onda presavijam na trokutove, pravougle i jednakokrake naizmjenicno. Kad hocu nos obrisat vratim iz pravouglog u jednokraki, obrisem, pa opet u pravougli. Kad istu maramicu vise puta koristim (zaboravim nekad uzet novo pakovanje) onda je vratim par presavijanja nazad pa presavijem na drugu stranu da mogu opet cistom nos brisatJimmy McNulty wrote:Ne znam jesu li čudne navike aliuglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
Stol mora bit čistzna to bit nezgodno kad si kod nekog u kući pa te on počne gledat kao ono koji qrac
I na kafi ili u kafiću uvijek volim nešto po rukama imat i igrat se, dal upaljač da li taj fino sačuvani otpad, da li cigaru![]()
živac pa hajd.
Opet OKP
- dale cooper
#68 Re: Osebujnost, čudne navike
Nije li "Ostaće će istine dvije" prikladnija?medvjed23 wrote:eo jena za laku noć
- medvjed23
#70 Re: Osebujnost, čudne navike
nek ipak bude ona o vremenu eksponencijalnog prezasićenja.. ta sintagma je nenadjebiva..
Last edited by medvjed23 on 11/01/2018 23:27, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#71 Re: Osebujnost, čudne navike
dale cooper wrote: Takođe po korištenjuemoticona.
- Zejnep
#72 Re: Osebujnost, čudne navike
dale cooper wrote:Nije li "Ostaće će istine dvije" prikladnija?medvjed23 wrote:eo jena za laku noć
- triconja
#73 Re: Osebujnost, čudne navike
E ali to nije sve, racunam i povrsinu iste dok to radimZejnep wrote:triconja wrote:Ih kad meni onaj donesu klinac od caja omot ili secer ja to moram savijat popola da na kraju dobijem neki oblik, pravougaonik ili kvadrat. A maramicu kad uzimam novu, skroz je otvorim pa je ispeglam i okrenem za 90 stepeni pa presavijem popola. I onda presavijam na trokutove, pravougle i jednakokrake naizmjenicno. Kad hocu nos obrisat vratim iz pravouglog u jednokraki, obrisem, pa opet u pravougli. Kad istu maramicu vise puta koristim (zaboravim nekad uzet novo pakovanje) onda je vratim par presavijanja nazad pa presavijem na drugu stranu da mogu opet cistom nos brisatJimmy McNulty wrote:Ne znam jesu li čudne navike aliuglavnom kad sjednem na kafu sa ljudima pa one otpatke tj kesice od šećera i ona mala mlijeka moram uzet i sve nekako počistit da je stol čist i to ne samo u kafiću nego bile gdje da sjedim.
živac pa hajd.
Opet OKP![]()
- Zejnep
#74 Re: Osebujnost, čudne navike
Da je preimenujem temu u "Svi mi, oboljeli od OKP-a" ? 
- dale cooper
#75 Re: Osebujnost, čudne navike
Ah ne, neću reći, ako si na to mislio_BataZiv_0809 wrote:dale cooper wrote: Takođe po korištenjuemoticona.