Organizacija Panteri
-
upitan
#676 Re: Organizacija Panteri
Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Mejdutim,rad svake organizacije pa i ove morao bi biti zakonski ispravan.
Danas se moze svako obuci u crno,nekoga razbiti na cesti i reci mi smo organizacija Panter.
U sustini niko njih ne bi hapsio,provodio istragu da nisu doveli visoke funkcionere u vezu sa pedofilijom,kao i u vecini drugih slucajeva BH drustva.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...
Danas se moze svako obuci u crno,nekoga razbiti na cesti i reci mi smo organizacija Panter.
U sustini niko njih ne bi hapsio,provodio istragu da nisu doveli visoke funkcionere u vezu sa pedofilijom,kao i u vecini drugih slucajeva BH drustva.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...
-
SaPnA
-
last mohicans
#678 Re: Organizacija Panteri
Ne znam šta će desetine i stotine komenatatora koji podrzavaju ove batinaše na CH.
- Casual's
#679 Re: Organizacija Panteri
Samaraju 12 mjeseci, snimaju. Ovi debili sklekove rade. Kad nalete na Tirica, onda akcija, SIPA, OSA, Mup. Drzavo pokenjam te.
-
kakavdanakneiskustvu
#680 Re: Organizacija Panteri
po čemu zadovoljavaju uslove da rade u OSA-i?upitan wrote: ↑13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
-
last mohicans
#681 Re: Organizacija Panteri
A raskorak si zaboravio, ono da izgledaju zajebaniji i fotke sa Šmrkom. Ne znam kako je uopće neko mogao pomisliti da ovakav profil ljudi moze raditi nesto za dobrobit zajednice i drustva.konektovan wrote: ↑13/09/2025 08:31 ljudi moji, samo pogledate face, torbice, trenerke, airmaxice....sve jasno bude kakv je to profil.![]()
- drag_gost
#682 Re: Organizacija Panteri
Pa posteni su.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑13/09/2025 11:35po čemu zadovoljavaju uslove da rade u OSA-i?upitan wrote: ↑13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
- Ateista
#683 Re: Organizacija Panteri
Konacno da su ih poceli hapsiti.
Samo se nadam da motiv stvarno nije to sto su nekog politicara poceli ucjenjivati, sto ne znaci da ih ne treba hapsiti zato sto je politicar ali nadam se da to nije glavni motiv a da su ih pustali da rade sta hoce dok su maltretirali i ucjenjivali manje bitne ljude.
Kako god, bilo je jasno u startu ko su i sta su, sada se to samo potvrdjuje i neka ih hapse.
Samo se nadam da motiv stvarno nije to sto su nekog politicara poceli ucjenjivati, sto ne znaci da ih ne treba hapsiti zato sto je politicar ali nadam se da to nije glavni motiv a da su ih pustali da rade sta hoce dok su maltretirali i ucjenjivali manje bitne ljude.
Kako god, bilo je jasno u startu ko su i sta su, sada se to samo potvrdjuje i neka ih hapse.
-
ljubijankic
#684 Re: Organizacija Panteri
naprave lazni profil, navuku te i onda te prebijudrag_gost wrote: ↑13/09/2025 11:43Pa posteni su.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑13/09/2025 11:35po čemu zadovoljavaju uslove da rade u OSA-i?upitan wrote: ↑13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#685 Re: Organizacija Panteri
drag_gost wrote: ↑13/09/2025 11:43Pa posteni su.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑13/09/2025 11:35po čemu zadovoljavaju uslove da rade u OSA-i?upitan wrote: ↑13/09/2025 11:29 Ja nisam vidio policijsku akciju na "pedofile" a najmanje da je neko od nasih agencija doveo u tu vezu nekog direktora,ministra isl.
Postene u ovoj organizaciji zaposliti u OSU,neka nastave akcije jer ocigledno postoji strah vlasti...![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#686 Re: Organizacija Panteri
kao i uvijek, podcjenimo tu cinjenicu, nazalost..da "mnogi" u njima vide pozitivu. Kao i sa Fackom i ostalim olosem.last mohicans wrote: ↑13/09/2025 11:39A raskorak si zaboravio, ono da izgledaju zajebaniji i fotke sa Šmrkom. Ne znam kako je uopće neko mogao pomisliti da ovakav profil ljudi moze raditi nesto za dobrobit zajednice i drustva.konektovan wrote: ↑13/09/2025 08:31 ljudi moji, samo pogledate face, torbice, trenerke, airmaxice....sve jasno bude kakv je to profil.![]()
- Haris.ba
#687 Re: Organizacija Panteri
Cinjenica je da su hapsenja pocela nakon tog famoznog premlacivanja. Slucajnost?Ateista wrote: ↑13/09/2025 11:44 Konacno da su ih poceli hapsiti.
Last edited by Haris.ba on 13/09/2025 12:04, edited 1 time in total.
- Plavo-bijeli
#688 Re: Organizacija Panteri
JBg mozes raditi neke ilegalne stvari dok narod to podrzava donekle, sve dok ne dirneš nekog jakog i onda si duzan da radiš po zakonu i provodiš ono što bi se trebalo provoditi...
Trebaju i Haseta ako je nesto ilegalno radio, a i njih.
Trebaju i Haseta ako je nesto ilegalno radio, a i njih.
-
PM72
#689 Re: Organizacija Panteri
Nije slučajnost.Do sada su klošarili,obijali auta i naplaćivali ljudima parkiranje na javnoj površini (ako ne platiš probuše gume ili poderu lim) po kvartu oko ulice Danijela Ozme (Biban &family + Medo & family) ali udariše na runjav nos blizak vlastima.
Da su znali na koga udaraju i oni bi mu guze dali.
Da su znali na koga udaraju i oni bi mu guze dali.
- Ateista
#690 Re: Organizacija Panteri
Upravo to, i meni je to malo sumnjivo, tesko da je slucajnost.Haris.ba wrote: ↑13/09/2025 11:54Cinjenica je da su hapsenja pocela nakon tog famoznog premlacivanja. Slucajnost?Ateista wrote: ↑13/09/2025 11:44 Konacno da su ih poceli hapsiti.
Kako god, bilo je jasno u startu ko su i sta su, sada se to samo potvrdjuje i neka ih hapse.![]()
Sve u svemu mi je drago da ih hapse, ali je tuzno ako je stvarno to glavni motiv i ako sve ono prije toga nije bilo dovoljno.
Isto tako se nadam da ce i tog lika kojeg su ucjenjivali uhapsiti, ako je tacno sve ono sto se prica o njemu. Koliko god me nerviralo sto zloupotrebljavaju izraz pedofil za nesto sto nije pedofilija, izgleda da tu ima elemenata drugog krivicnog djela i trebalo bi to ispitati i uhapsiti ga ako se dokaze da je tacno.
-
MAha
#691 Re: Organizacija Panteri
A hebemu, pa jel noze ista kako treba kod nas. Ako rade nezakonite stvari, svakako osudjujem i treba to sprijeciti. Ali mahku mu, jel trebalo da "udare" na nekog "s ledjima" pa da se onda pokrenu mehanizmi? Koliko to sve zajedno lose izgleda i kakva se poruka salje javnosti, lose vrlo lose. Ne tvrdim ni za k9ga ni da je u pravi ni da nije, nemam pojma kao i vecina, ali ovako kako se radine valja nista.
- dječak sa šibicama
#692 Re: Organizacija Panteri
Zlatni ljiljan je zlatni ljiljan, makar i pedofilcina biJo 
- black
#693 Re: Organizacija Panteri
bili su oni na radaru i prije, a ovo sa Hasetom je samo okidac
-
PM72
#694 Re: Organizacija Panteri
Još hadžijadječak sa šibicama wrote: ↑13/09/2025 12:15 Zlatni ljiljan je zlatni ljiljan, makar i pedofilcina biJo![]()
-
tokio25
-
kakavdanakneiskustvu
-
Crvene_brigade
#697 Re: Organizacija Panteri
Akcija “Kavez”: Uhapšeno pet članova grupe “Panter”, kod jednog pronađena droga i oružje
U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.
Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.
Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.
Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.
“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.[/b]
U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.
Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.
Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.
Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.
“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.
Preuzeto sa: https://crna-hronika.info/akcija-kavez- ... zje/761784
“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.[/b]
“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.
Preuzeto sa: https://crna-hronika.info/akcija-kavez- ... zje/761784
Last edited by Crvene_brigade on 13/09/2025 12:31, edited 1 time in total.
-
tokio25
#698 Re: Organizacija Panteri
vec cujem izgovor mi se drogirali da bi podnijeli sta pedofili rade i sl 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
- dječak sa šibicama
#700 Re: Organizacija Panteri
Samo su "snimci na stetu djece" navodni
Drustvo u kojem policija stiti pedofile od pantera
Drustvo u kojem policija stiti pedofile od pantera