OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
-
Svetlana
#1 OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
opšte je poznato da je u BiH već odavno prisutan okultizam, gledanje u grah,karte,pisanje zapisa i sl.
ova je zemlja prepuna tih osoba koji za sebe tvrde da imaju nadprirodene sposobnosti i u toj priči narod kao narod, pritisnut mnogobrojnim problemima odlučuje se da zaviri u sudbinu,kad tamo,mnogi su u tom poslu,vidovnjaci, gatare,popovo, hodze prave zapise... usluge se masno naplaćuju,a drzava sve to gleda jer i sami njeni sluzbenici su potajni posetioci tih osoba.
usluga se izvrši, a porez ne placa niko..ama bas niko,,ogroman novac se tu obrne, nigde garancije, racuna,samo ...nada..obicnog coveka da ce mu biti bolje...nekome verovtno i jeste...ali...sta je sa ubiranjem poreza...izvolite gospodo iz vijeća ministara,porezne uprave...usluga je izvrsena...vi ste na potezu
ova je zemlja prepuna tih osoba koji za sebe tvrde da imaju nadprirodene sposobnosti i u toj priči narod kao narod, pritisnut mnogobrojnim problemima odlučuje se da zaviri u sudbinu,kad tamo,mnogi su u tom poslu,vidovnjaci, gatare,popovo, hodze prave zapise... usluge se masno naplaćuju,a drzava sve to gleda jer i sami njeni sluzbenici su potajni posetioci tih osoba.
usluga se izvrši, a porez ne placa niko..ama bas niko,,ogroman novac se tu obrne, nigde garancije, racuna,samo ...nada..obicnog coveka da ce mu biti bolje...nekome verovtno i jeste...ali...sta je sa ubiranjem poreza...izvolite gospodo iz vijeća ministara,porezne uprave...usluga je izvrsena...vi ste na potezu
-
zelenashica
#2 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
ma nemoeReš ti njima ništa....oni namah bace čini na poreznike i džaba 
- Alfons Kauders
#4 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
garancija... 12 godina na lim... wahahaaaSvetlana wrote:opšte je poznato da je u BiH već odavno prisutan okultizam, gledanje u grah,karte,pisanje zapisa i sl.
-
Zejnil
#5 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
To ti je isto ko kada bi molerima i drugim majstorima pokušao da naplatiš porez
-
*mima*
#6 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Zejnil wrote:To ti je isto ko kada bi molerima i drugim majstorima pokušao da naplatiš porez
-
fini dečko
#7 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
??????Zejnil wrote:To ti je isto ko kada bi molerima i drugim majstorima pokušao da naplatiš porez
- Edin H.
#8 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Ljudi poput Milana Tarota pomazu ljudima i jos bi mu trebalo naplatiti porez 
-
*mima*
#9 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Edin H. wrote:Ljudi poput Milana Tarota pomazu ljudima i jos bi mu trebalo naplatiti porez
Ne mislis ovo ozbiljno.....jel da?
-
Svetlana
#10 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
ova je tema postavljena krajne ozbiljno,dodiruje mnoge naučne discipline,pa ako ova zemlja ima te pojedince koji su prepametni, evo im prilike da ovu pojavu zakonom regulišu,neka ima vidovnjaka na svakom koraku ako treba,ali neka se to uredi zakonom,instalirati fiskalnu kasu , neka se plati porez ,pa ko voli neka izvoli
- ružmarin-a
#11 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Ceco ja tebe pravo cenimSvetlana wrote:ova je tema postavljena krajne ozbiljno,dodiruje mnoge naučne discipline,pa ako ova zemlja ima te pojedince koji su prepametni, evo im prilike da ovu pojavu zakonom regulišu,neka ima vidovnjaka na svakom koraku ako treba,ali neka se to uredi zakonom,instalirati fiskalnu kasu , neka se plati porez ,pa ko voli neka izvoli
jes' to ti svehga ti
ako sije
-
*mima*
#12 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Svetlana wrote:ova je tema postavljena krajne ozbiljno,dodiruje mnoge naučne discipline,pa ako ova zemlja ima te pojedince koji su prepametni, evo im prilike da ovu pojavu zakonom regulišu,neka ima vidovnjaka na svakom koraku ako treba,ali neka se to uredi zakonom,instalirati fiskalnu kasu , neka se plati porez ,pa ko voli neka izvoli
Jesi im predlozila?
-
Svetlana
#13 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
TEMU OVIM ZATVARAM,TESKO JE ZIVJETI U ZEMLJI VILAJETA U KOJOJ NAROD SAM SEBI NECE DA POMOGNE
- Alfons Kauders
#15 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
da, ovu pojavu treba pravno regulisati, kao nadriliječništvo ili nadripisarstvo...Svetlana wrote:ova je tema postavljena krajne ozbiljno,dodiruje mnoge naučne discipline,pa ako ova zemlja ima te pojedince koji su prepametni, evo im prilike da ovu pojavu zakonom regulišu,neka ima vidovnjaka na svakom koraku ako treba,ali neka se to uredi zakonom,instalirati fiskalnu kasu , neka se plati porez ,pa ko voli neka izvoli
zapravo sto se mene tice, vidovnjastvo vec spada u ovu prvu kategoriju, te one koji se bave ovim aktivnostima treba krivicno goniti...
- Alfons Kauders
#16 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
zemlji vilajeta wahahaaaaaaSvetlana wrote:TEMU OVIM ZATVARAM,TESKO JE ZIVJETI U ZEMLJI VILAJETA U KOJOJ NAROD SAM SEBI NECE DA POMOGNE
-
patrius
#17 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Edin H. wrote:Ljudi poput Milana Tarota pomazu ljudima i jos bi mu trebalo naplatiti porez
- zlatiborka
#18 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Zna li neko kako se krecu otprilike cijene tih "usluga"?
1. gledanje u solju = ....... KM
2. bacanje graha = ....... KM
3. Tarot-karte = ....... KM
4. gledanje u dlan = ....... KM
5. bacanje kasika = ....... KM
6. vidovitost preko fotografije = ....... KM
7. lijecenje dodirom ruke (bioenergija) = ...... KM
8. skidanje sihira = ....... KM
9. lijecenje Ku'ranom = ....... KM
10. pravljenje zapisa = ........ KM
11. pravljenje ljubavnog napitka = ....... KM
12. pravljenje licnog horoskopa = ........ KM
13. pravljenje talismana = ......... KM
........
........ ako ih ima jos, dopisite, ovoga sam se sjetila.....
Odmah da vam kazem da vec vise od 20 godina ne procitam ni horoskop (ja sam ljuta skorpija) a kamo li da vjerujem u te gatke. Cisto me zanima koliko ovi sarlatani zaradjuju na ljudskoj gluposti i praznovjerju.
-
Zejnil
#19 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Pa upravo nigdje veze ali se ticu iste stvari na krajumima wrote:Zejnil wrote:To ti je isto ko kada bi molerima i drugim majstorima pokušao da naplatiš porez
![]()
![]()
Jao poredjenja..........nidje veze.
Naplaćuje li neko meni ako ja privatno napravim nekome fasadu ili uradim stolariju u kuci, ili odem napravit racunar ili podesiti ruter i tome slicno
-
*mima*
#20 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
To sto ti pises je posao koji se cijeni.....posao za koji si isao u skolu ili na neki zanat....A vidovnjastvo je ublehanje.....cisto ublehanje...
- Edin H.
#21 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
mima wrote:Edin H. wrote:Ljudi poput Milana Tarota pomazu ljudima i jos bi mu trebalo naplatiti porez
Ne mislis ovo ozbiljno.....jel da?
Kako mozes reci da ne mislim ozbiljno
Evo da ti dam primjer
Zali se zena na bolove u ledjma i na finansijske probleme
Milan joj kaze da pet puta otpjeva: "Ja imam zelene oci novac nikada nece doci!!!".
I s obzirom da nema zelene oci njena finansijska situacija ce se poboljsati.
U vezi bolova u kicmi kaze joj da preko kicme napise disciplina i nece vise imati problema sa bolovima u ledjima.
Vidis da pomaze
-
*mima*
#22 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Bacite se gospodjo kroz prozor............i ona se baci........
- Edin H.
#23 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Smatram da je osoba poput Milana cak pozitivna.
S obzirom da se covjek otvoreno zeza i prica nebuloze na neki nacin je valjda otvorio oci pojedincima koji vjeruju u slicne budalastine.
S obzirom da se covjek otvoreno zeza i prica nebuloze na neki nacin je valjda otvorio oci pojedincima koji vjeruju u slicne budalastine.
- zalizani
#24 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
Ovo tema se stapa sa religijom,filozofijom,ekonomijom,pa čak i sa politikom.Zaista puno pitanja,a malo ili nikako odgovora.
Možda cak poteže,i istorijske analize.Imamo podatke,da je Egipat u doba vladavine faraona bio kolijevka okultnog,prije toga potomci nacista sa Tibeta,i u krajnjem slucaju nacisticka Njemacka.
A ovu sicu skull&bones,te ostale tajne oranizacije koje se bave okultnim,a pritom ne daju ni centa,necemo ni spominjati.
Možda cak poteže,i istorijske analize.Imamo podatke,da je Egipat u doba vladavine faraona bio kolijevka okultnog,prije toga potomci nacista sa Tibeta,i u krajnjem slucaju nacisticka Njemacka.
A ovu sicu skull&bones,te ostale tajne oranizacije koje se bave okultnim,a pritom ne daju ni centa,necemo ni spominjati.
-
Svetlana
#25 Re: OPOREZIVANJE USLUGA VIDOVNJAŠTVA
nazalost, niko od upućenijih u ovu oblast pa ajmo reci strucniji za pitanja okultnog da se javi, svima ocito odgovara sutnja,skrivenost u kabinetu, svojoj sobi i promisljanja tipa:sta god ko prica ja se drzim po strani, sutim,jer sutnja,sve pobedjuje,a politicari,njihova nasmejana lica sa tv ekrana, estradne licnosti uz potpunu pomoc okulista uredno skidaju kajmak-novac ovom ,,hm.. koje li grehote jadnom narodu,
narode, narode, nisi ti spreman da se osvestis,da bolje zivis,nije to samo pitanje okulista,svi su ovde podbacili,politika, pravo, ekonomija,socio-društveni slojevi,gde se god okrenes nekvalitet,nedorecenost,nekompletnost a ovo je 21 vek,,,,koje li grehote boze moj....a privlegovani smo jer zivimo u najsavrsenijom vremenu....
zato,,,imamo bar ogovaranje,traceve,ta predivna i ukusna hrana kojoj se ocito mnogi divimo,,,cast izuzecima,,,zato,,,ne treba nam nauka....imamo ogovoranje..suplju...zato...narode...ogovaraj...to najbolje znas..
narode, narode, nisi ti spreman da se osvestis,da bolje zivis,nije to samo pitanje okulista,svi su ovde podbacili,politika, pravo, ekonomija,socio-društveni slojevi,gde se god okrenes nekvalitet,nedorecenost,nekompletnost a ovo je 21 vek,,,,koje li grehote boze moj....a privlegovani smo jer zivimo u najsavrsenijom vremenu....
zato,,,imamo bar ogovaranje,traceve,ta predivna i ukusna hrana kojoj se ocito mnogi divimo,,,cast izuzecima,,,zato,,,ne treba nam nauka....imamo ogovoranje..suplju...zato...narode...ogovaraj...to najbolje znas..