sherbett wrote:Ma zezasradostan dan wrote:lagiš...sadie_forever wrote: Vise nego prosjecno izgledam
ti mala da šutiš, da ne progovorim, neŠ živa ostat od navale...
samo Ču dvije - plavušica bombonica, sa fantastiĆnim dekolteom.
sherbett wrote:Ma zezasradostan dan wrote:lagiš...sadie_forever wrote: Vise nego prosjecno izgledam
mO k3 wrote:cccc pa ko je Sanja ?? Ti to ozbiljno??moonca wrote:Ko je Sanja?![]()
![]()
![]()
![]()

LjubomoraStyling wrote:Ma, plahi ste i ovako. Nemojte se hakaretit'.mO k3 wrote:Zamisli nas muške sa šminkompa bili hi još ljepši
Pa jeste , ali ovako je ljepšemoonca wrote:mO k3 wrote:cccc pa ko je Sanja ?? Ti to ozbiljno??moonca wrote:Ko je Sanja?![]()
![]()
![]()
![]()
...zar nije bilo jednostavnije, prezime tipnuti...
Dusmani im ne dadosephillie wrote:i uzeshe li se na kraju?
sve je dobro dok neko ne pomene Majkićku ili Cvijanovićku.Styling wrote:Eno sad Vranjes prijeti i Dari Bubamari da ce objaviti njene slike koje mu je slala. a i ona Grujicka se prepala. Koje su to dijagnoze, covjece.
djkurt wrote:Još ova tema živa? Jel barem kakav snimak procurio, ak jest dajte na pp, da mogu dat ocjenu jel ono bila njena il nije, sikiram se povazdan a odgovora nema, razumite me jbg.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otto_13 wrote:Meni se čini da oni to malo oživljavaju sa vremena na vrijemeSaraFina wrote:djkurt wrote:Još ova tema živa? Jel barem kakav snimak procurio, ak jest dajte na pp, da mogu dat ocjenu jel ono bila njena il nije, sikiram se povazdan a odgovora nema, razumite me jbg.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jela gola u kadi ima. Šalje poljubce napučenim usnama u kameru i seksi šapuće "Volim te".
Patologija prava. Taman jedno drugom odgovaraju. Kratke pameti, velikog ega.Otto_13 wrote:Kod nje je sve relativno pristojno![]()
Al idu jedno uz drugo onako pravo savršen su par !
Sve je dobro dok ne objavi slike Majkićke i CvijanovićkeVilajet_Bosna wrote:sve je dobro dok neko ne pomene Majkićku ili Cvijanovićku.Styling wrote:Eno sad Vranjes prijeti i Dari Bubamari da ce objaviti njene slike koje mu je slala. a i ona Grujicka se prepala. Koje su to dijagnoze, covjece.
pa dobro sad, ja nisam htio biti baš tako vulgaran.malocvijece wrote:Sve je dobro dok ne objavi slike Majkićke i CvijanovićkeVilajet_Bosna wrote:sve je dobro dok neko ne pomene Majkićku ili Cvijanovićku.Styling wrote:Eno sad Vranjes prijeti i Dari Bubamari da ce objaviti njene slike koje mu je slala. a i ona Grujicka se prepala. Koje su to dijagnoze, covjece.
sa mladezom ili bezmalocvijece wrote:Sve je dobro dok ne objavi slike Majkićke i CvijanovićkeVilajet_Bosna wrote:sve je dobro dok neko ne pomene Majkićku ili Cvijanovićku.Styling wrote:Eno sad Vranjes prijeti i Dari Bubamari da ce objaviti njene slike koje mu je slala. a i ona Grujicka se prepala. Koje su to dijagnoze, covjece.
naslovnica na informeru, blicu ili kuriru:Otto_13 wrote:Zamisli Dušanku na naslovnicama

ne znaš Sanjumoonca wrote:Ko je Sanja ?-- sta vam je
muha_sa wrote:ne znaš Sanjumoonca wrote:Ko je Sanja ?-- sta vam je
Ogijeva prva ljubavmoonca wrote:muha_sa wrote:ne znaš Sanjumoonca wrote:Ko je Sanja ?-- sta vam je