OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dzejkej

#1451 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by dzejkej »

Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha :pisnula: :pisnula: ako je zena zrtva ovog idiota onda stvari postaju jezive. Vidjecemo...
Tomahawk11
Globalni moderator

#1452 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Tomahawk11 »

dzejkej wrote:Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha :pisnula: :pisnula: ako je zena zrtva ovog idiota onda stvari postaju jezive. Vidjecemo...
Sigurno je natjerao i da sa njim po Akropolju skače.
sadie_forever

#1453 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by sadie_forever »

Tomahawk11 wrote:
dzejkej wrote:Sta ako su i slike i poruke fotomontaza i osveta nezrelog tipa jer zena nije htjela sa njim da se spetlja? Iako je tema razradjena da places od smjeha :pisnula: :pisnula: ako je zena zrtva ovog idiota onda stvari postaju jezive. Vidjecemo...

spetljala se ona s njim sigurno ali ga je i odjebala i to mu je poljuljalo ego pa je ovo osveta..100%
spreca

#1454 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by spreca »

sadie_forever wrote:
Tomahawk11 wrote:

spetljala se ona s njim sigurno ali ga je i odjebala i to mu je poljuljalo ego pa je ovo osveta..100%
cuj odjebala....kako to ba tako....jednom dash i nema vise? :shock: :twisted:
PeraDzetic

#1455 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by PeraDzetic »

Point. wrote:
seln wrote:
Image
U tom slučaju mora da je bivša žena, lik se žvaljio sa onom pjevaljkom šta li je javno, ko se može švalerisati javno a da ima ženu kući. Jedino ako je Rocco Sifredi.

Plemenitih njuski. :D
triconja

#1456 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

SaraFina wrote::run:
velikosrpska-kuhinja-sa-hdz-ovim-specij ... 35125.html

Može jedna reklama na ovu vrlo posjećenu temu? Govor mržnje na internetu?

Da ne kvarim sijelo, sve vam je na linku gore :D

Nastavite :)
Ovo je nemoralno, znaci ispod svakog nivoa, dje ces rek!amirat take teme na vako ozbiljnoj temi :lol: :lol: :lol:
FrozenCastle

#1457 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by FrozenCastle »

djkurt wrote:
FrozenCastle wrote:
djkurt wrote: Muški su barem iskreni u namjerama, tj pojebali bi skoro svaku na dvije noge, žene pretežno glume te nekakve moralne vertikale. :kiss:
U prijevodu, muški prednjače i u kurvaluku do kojeg dna mogu doći. Koliko god misliš da je nisko, on može niže. A i sve da žene glume, to je opet viši nivo nego onaj na kojem su muški - deklarisane kurave bez stida.
Pa vi žene mislite da je to nisko, mi muški ne mislimo, :kiss:
znači opet vaš problem ne naš.
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.
tandmand

#1458 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by tandmand »

mufa1 wrote:Image
:mrgreen:
tandmand

#1459 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by tandmand »

Nikako mi nije jasno zašto muškarci sa velikom lovom žene neke kuravele, polovnu robu sa djecom iz prijašnjih brakova i sl.
djkurt

#1460 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by djkurt »

FrozenCastle wrote:
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.
Ne, problem je žena što to ne mogu da shvate muškarce i prihvate ih kakvi jesu. Mante me se te ljevičarsko transrodno ublehaške spike i spinovanja sa silovanjem.
sadie_forever

#1461 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by sadie_forever »

djkurt wrote:
FrozenCastle wrote:
Ne, problem je žena što to ne mogu da shvate muškarce i prihvate ih kakvi jesu. Mante me se te ljevičarsko transrodno ublehaške spike i spinovanja sa silovanjem.
Ne pricaj u ime svih muskarca svegati
Xavier1

#1462 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

sadie_forever wrote:
Point. wrote:
seln wrote:
Image
U tom slučaju mora da je bivša žena, lik se žvaljio sa onom pjevaljkom šta li je javno, ko se može švalerisati javno a da ima ženu kući. Jedino ako je Rocco Sifredi.
moze i Vranjes,i to mu nije prvi put,oprostila mu je aferu i sa Katarinom Grujic,navodno radi djeteta najvise..a za ovu nije ni frku pravila cim je prije 2 dana objavila sliku sa muzem i djetetom :D
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.
Vjerujem da vecina fudbalera ima nekoliko zena sa strane.
Dosadno mii

#1463 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Dosadno mii »

tandmand wrote:Nikako mi nije jasno zašto muškarci sa velikom lovom žene neke kuravele, polovnu robu sa djecom iz prijašnjih brakova i sl.
Ko da ga neko ucjenjuje da bude u braku s ovom
sadie_forever

#1464 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by sadie_forever »

Xavier1 wrote:
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.
Donosio bi i da ode jer imaju dijete

A ja mislim da dzeko treba naci kakvu Ona amrica vec primjetno stari,polako i on ce :thumbup:
Xavier1

#1465 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

sadie_forever wrote:
Xavier1 wrote:

A ja mislim da dzeko treba naci kakvu Ona amrica vec primjetno stari,polako i on ce :thumbup:
Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.
Point.

#1466 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Point. »

Xavier1 wrote:
sadie_forever wrote:
Xavier1 wrote:

Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.
To je istina.
Point.

#1467 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Point. »

A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
sadie_forever

#1468 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by sadie_forever »

Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Jbg...al jebote koliko narod prica o amrinim godinama sadpogleda Ona samo 1 god starija...e jesmo divljaci,ja mislila bar5 god :D
detroit-mercy

#1469 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Saro bi i ti da mozes, nego tvoje su mogucnosti puno manje od jednog fudbalera, muzicara, glumca ili parajlije :mrgreen:. A i zene sa kojima se sara nece svaku ojebinu nego nekog ko je uspjesniji.
Eto ona ce ic sa nekim Hazimom sto cio dan prestoji na skeli :mrgreen: .
tandmand

#1470 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by tandmand »

sadie_forever wrote:
Jbg...al jebote koliko narod prica o amrinim godinama sadpogleda Ona samo 1 god starija...e jesmo divljaci,ja mislila bar5 god :D
bona, starija po iskustvu
Xavier1

#1471 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

Pa da imaju djecu sa nekom i jer je obicaj. Vidis da im se zene vecinom ni ne bude. Bolje sa fudbalerom punim love koji je vara nego sa nekim prosjecnim muskarcem.
nepoznati988

#1472 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by nepoznati988 »

tandmand wrote:
sadie_forever wrote:
bona, starija po iskustvu
i kilometraži
tandmand

#1473 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by tandmand »

nepoznati988 wrote:i kilometraži
ali među goblenima je to Vilerov kvalitet ... :D
Dinostula

#1474 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Dinostula »

Xavier1 wrote:
Pa da imaju djecu sa nekom i jer je obicaj. Vidis da im se zene vecinom ni ne bude. Bolje sa fudbalerom punim love koji je vara nego sa nekim prosjecnim muskarcem.
To je dogovor izmedju njih dvoje.Mislis da ovaj njen muz ne zna da se ova udara okolo kao pecat u opstini ?
Ovakvi brakovi su cista farsa za siru masu.
Post Reply