O Osveti...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Opanak u tranziciji

#1 O Osveti...

Post by Opanak u tranziciji »

"Ne sveti se,ne vraćaj zlo za zlo.Dosta je zla od susjeda tvoga;ako mu ti vratiš zlo za zlo,udvostručićeš zlo u svijetu;ako li mu ne vratiš,on još može pokajanjem sagoreti svoje zlo;i tako ćeš ti trpljenjem i praštanjem smanjiti zlo u svijetu ..."
Pitaš se : šta sam učinio time, što nisam vratio zlo za zlo?Učinio si najmudrije djelo što si mogao učiniti u danom slučaju,na ime :ustupio si svoju borbu Jačem od sebe, i Jači će se pobjedonosno boriti za tebe. Ako stupiš u borbu sa zlotvorom,možeš biti pobjeđen.No bog ne može biti pobjeđen...
Veće je junaštvo otrpjeti, nego osvetiti se

Vladika Nikolaj
Toozla

Post by Toozla »

Obilicu, koje godine je ovo izreceno?
Opanak u tranziciji

Toozla wrote:Obilicu, koje godine je ovo izreceno?
Mislim 1920-te ali nisam siguran...
hananah

Post by hananah »

Svetiti se ne treba, ali se treba kloniti onoga tko ti je zlo nanio, jer ne treba dozvoliti da te ispod istog kamena ista zmija dva puta ujede. Kloni je se.

Hana Wjestica 29.01.2005 8)
Opanak u tranziciji

hananah wrote:Svetiti se ne treba, ali se treba kloniti onoga tko ti je zlo nanio, jer ne treba dozvoliti da te ispod istog kamena ista zmija dva puta ujede. Kloni je se.

Hana Wjestica 29.01.2005 8)
pa eto hano kad sam ti zlo nanio... :oops

kloni me se... :oops:
hananah

Post by hananah »

Pa mozda i jesi obilicu, ili si mozda "orao njive" i snase zavodio tako sav plah u opancima. Mozda mi i jesi zlo nanio, nehoticno eto bas mozda ti ubio nekoga mog milog ili nekog mog sugradjanina. Niti ces ti to ikad saznati niti ja. Ali dovoljno mi je ono "mozda" pa da te se sa zadovoljstvom klonem.
Opanak u tranziciji

hananah wrote:Pa mozda i jesi obilicu, ili si mozda "orao njive" i snase zavodio tako sav plah u opancima. Mozda mi i jesi zlo nanio, nehoticno eto bas mozda ti ubio nekoga mog milog ili nekog mog sugradjanina. Niti ces ti to ikad saznati niti ja. Ali dovoljno mi je ono "mozda" pa da te se sa zadovoljstvom klonem.

Nikoga nisam ubio, a ni zlo nisam nanio, u ratu u BIH!

Cak ni nehoticno, i zao mi je sto su neki clanovi tvoje

obitelji poginuli!

Zene zavodim u opancima ili bez, svejedno je...

Samo se ti mene kloni hano...

Svako dobro ti zelim!

Pozdrav
ventoli

Post by ventoli »

Toozla wrote:Obilicu, koje godine je ovo izreceno?
Prije ili poslije protjerivanja i klanja Muslimana Srbije i Stare Crne Gore

:?
ventoli

Post by ventoli »

hananah wrote:Pa mozda i jesi obilicu, ili si mozda "orao njive" i snase zavodio tako sav plah u opancima. Mozda mi i jesi zlo nanio, nehoticno eto bas mozda ti ubio nekoga mog milog ili nekog mog sugradjanina. Niti ces ti to ikad saznati niti ja. Ali dovoljno mi je ono "mozda" pa da te se sa zadovoljstvom klonem.
Nazalost kao covjek niisi toliko los..i imas par dobrih osobina

Ali..nazalost ovo je samo primirje..i sta si ti radio u ratu..to samo ti znas :roll:
digger

Post by digger »

hananah wrote:Mozda mi i jesi zlo nanio, nehoticno eto bas mozda ti ubio nekoga mog milog ili nekog mog sugradjanina. Niti ces ti to ikad saznati niti ja. Ali dovoljno mi je ono "mozda" pa da te se sa zadovoljstvom klonem.
Odspavaj, pa onda ponovo procitaj sta ti je komentar bio. Vjerujem da ces se postidjeti.
Produkt C

Post by Produkt C »

Fair Life

Post by Fair Life »

Osveta je sranje.
Post Reply