insomnia78 wrote: Krivo im haman sto 40-godisnji princ nije vise u centru paznje nego se neko usudi posvetiti se djetetu.
Ma mogu pelene i do jutra pricekati ako drustvo dodje po tebe. Sta se imas prilagodjavti nekom djetetu, realno.
insomnia78 wrote: Krivo im haman sto 40-godisnji princ nije vise u centru paznje nego se neko usudi posvetiti se djetetu.

vazi wrote:Nije mi jasno da tema ide u smjeru kritikovanja djece![]()
A ko mi je to u zivotu vazniji od moje djece ? Niko , naravno![]()
Roditelji trebaju znati da, od momenta kada postanu roditelji, njega i odgoj djeteta su prioritet, ostalo ide u drugi, treci plan ili ga uopste vise nema u planu kao npr ti izlasci do sitnih sati ...
Sunce nebom koraca, djeca su vojska najjaca
HAVANA wrote:Ja ih malo ljubim,malo im jebem od do...

uhh, pogrešna tema. sorry.victom wrote:evo danas mi došlo:
Ih,uzivaj.Tvoje malo.Moje jedna na fakultetu a druga ne zna dje goni,pred srednjom.Nit mala ,nit velika.kakavdanakneiskustvu wrote:HAVANA wrote:Ja ih malo ljubim,malo im jebem od do...
isti sam
Ja konto test za trudnocu.victom wrote:evo danas mi došlo:
HAVANA wrote:A roditelji jesu problem.Vrlo cesto.Jal prestrogi,jal preblagi,jal sebicni,jal prebrizni...Nauka je to izbalansirat.
insomnia78 wrote:vazi wrote:Nije mi jasno da tema ide u smjeru kritikovanja djece![]()
A ko mi je to u zivotu vazniji od moje djece ? Niko , naravno![]()
Roditelji trebaju znati da, od momenta kada postanu roditelji, njega i odgoj djeteta su prioritet, ostalo ide u drugi, treci plan ili ga uopste vise nema u planu kao npr ti izlasci do sitnih sati ...
Sunce nebom koraca, djeca su vojska najjaca
I tak ou tvoj restoran dođe 30 ljudi da večeraju na miru i za jednim stolom neko dijete vrišti. I gosti odustaju, odlaze, ti gubiš profit.Niemand wrote:Ma da, ne znaju novopeceni roditelji, pa bi najbolje bilo da vas bez djece pitaju za savjete kako da odgoje vlastito dijete.
Ne treba se covjek ni druziti previse sa ljudima, vako kad procitam sta vi sve napisete a nekome tamo glumatate nekakve prijatelje.
Izvini hakize, o cemu pricas ti i kakve to veze ima sa ove moje dvi recenice?Hakiz wrote:I tak ou tvoj restoran dođe 30 ljudi da večeraju na miru i za jednim stolom neko dijete vrišti. I gosti odustaju, odlaze, ti gubiš profit.Niemand wrote:Ma da, ne znaju novopeceni roditelji, pa bi najbolje bilo da vas bez djece pitaju za savjete kako da odgoje vlastito dijete.
Ne treba se covjek ni druziti previse sa ljudima, vako kad procitam sta vi sve napisete a nekome tamo glumatate nekakve prijatelje.
Slažem se, nije dijete krivo. U tom slučaju, najbolje bi bilo da "čuvari reda" u tvom restoranu ubiju boga u roditeljima tog djeteta. Prvo ih lijepo zamole da odu, a ako neće, batine. A na drugim mjestima, javnim mjestima, da roditelji tog djeteta plate dobru kaznu. Kladim se da slijedeći put to dijete ne bi više nigdje zavrištalo. Odjednom bi se roditelji takvog djeteta sjetili stare "Batina je iz raja izašla".
listopad wrote:Graficki prikaz teme: